Melekler: İstediğiniz istediğiniz gibi olmadığında…

peanuts-sallySevgili Dostlarımız, sizleri çok seviyoruz

Gezegeninizde şöyle bir söz var, “siz planlar yaparken Tanrı güler”. Gerçekte, Tanrı asla planlarınıza gülmez. Yaratan ve biz, sizlerin melekleri, planlarınıza yardımcı olmaya çalışırız. Ancak, ilk olarak ve öncelikle, ruhunuzun planlarını yerine getirmeye çalışırız.

Yeryüzüne sevgi hakkında öğrenmek üzere geldiniz. Yeryüzüne kendiniz ve yaşam hakkındaki kısıtlayıcı inançlarınızın üstesinden gelmek üzere geldiniz. Büyük ihtimalle yeryüzüne, artık size hizmet etmeyen alışkanlıklarınızı bırakmaya geldiniz, örneğin kendinizi kurban etmek, materyal dünyaya çok fazla ve gerçekten önemli olan şeylere çok az önem vermek gibi… Yeryüzüne sınırlarınızı bulmaya ve onların üstesinden gelmeye, en nihayetinde gerçek özgürlüğün mükemmel saadetini bulmaya geldiniz! Sevginin ta kendisinden daha azından doğmadığınızı ve ham maddenizin sevgi olduğunu hatırlamak istediniz.

Böylece, eğer yeni bir ev istiyorsanız ve o ev sizin kendinize olan sevginizin sembolü ise ve eğer bizden yardım isteyecek kadar kendinizi seviyorsanız, bizim yardım edeceğimize inanıyorsanız, o zaman çok yakında yeni evinize doğru yürürken gülümseyeceksiniz! Ancak, bu evi maddi olarak ilerlemeniz gerektiği için ya da bir başkası ev almak zorunda olduğunuzu düşündüğü için, ya da doğru sebeplerden isteyip de hak ettiğinize inanmadığınız ya da yardım edilebileceğine inanmadığınız için… sevgililer, bu kısıtlayıcı inançlar bizlerin size yardımımızı da kısıtlıyor.

Yani, şüphesiz ne isterseniz onu isteyin! Arzuladığınız için dua edin ama şunu her zaman bilin, Yaratan ve melekleriniz size gerçek mutluluk getirecek hedeflerinize ulaşmanız için yardım ediyor.

Belki, nihayetinde o büyük evi gerçekten istemediniz, ama sadece olması gerektiğini düşündünüz. Onun yerine bizler sizi, size kalbinizin gerçekten arzuladığı seyahatleri yapmayı sağlayacak özgürlüğü veren küçük güzel bir daireye doğru yönlendirebiliriz. Belki belli bir ilişki için dua ettiniz, fakat biz sizin gerçek sevgiyi istediğinizi görüyoruz ve ondan daha azına yardımcı olamayız. Belki bir faturayı ödemek için daha fazla para istiyorsunuz, ama korkunuzun içinde ruhunuz fısıldıyor, “İnan, inancını geliştir, hem buna hem de çok daha fazlasına sahip olacaksın.”

İşte böyle sevgililer, Yaratan planlarınıza gülmez. Yaratan ruhunuzun planlarını son derece ciddiye alır, melekleriniz de öyle. Biz sizi seviyoruz! Biz sizin yeryüzünde mümkün olan en neşeli, keyifli, coşkulu, bolluk içinde ve bereketli deneyimlere sahip olmanızı istiyoruz! Buna rağmen, bu şeylerin keyfini sadece maddi emniyete ve fiziksel zevke sahip olarak değil, bunların ve diğer şeylerin kaynağındaki sevgi titreşimini bularak çıkarabileceğinizi biliyoruz. Elbette ve kesinlikle size yardım edeceğiz. Ancak sizlere gerçek ve uzun süreli neşe, keyif, coşku getirecek enerjileri, inançları ve davranışları bulmanıza daha da fazla yardım edebiliriz.

Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

***

Sevgili Dostlar, Ann bu mesajın altına kendi önerilerini yazmış, ben de onları size iletmek istiyorum. İstediğiniz istediğiniz gibi olmadığında, planlarınız planladığınız gibi gitmediğinde şunları öneriyor:

  • Hayatın gerçekten sizin için çalıştığını, size karşı olmadığını kabul edin.

Hayat her zaman titreşimsel bir danstır. Bize yardımcı olmaya çalışır, bizi incitmeye değil. İnançta, sevgide, güvende, daha iyi alışkanlıklar ve düşüncelerde gelişmemiz gereken alanları göstermeye çalışır. İyi bir şeylerin sürmekte olduğunu düşünün. Bunun ne olduğunu sorun ve aldığınız cevaba güvenin.

  • Duruma nasıl daha fazla sevgi ekleyebileceğinizi sorun.

Beklenmedik bir masraf, boşa çıkmış bir umut, hayal kırıklığı yaşadığınızda negatif duygulara çok fazla odaklanmak yerine (insansınız ve biraz da acı içinde yüzebilirsiniz!), kendinize sormaya başlayın, “Duruma nasıl daha fazla sevgi katabilirim? Durum ortada, şu anda burada kendime ya da ilgili kişiye nasıl daha iyi sevebilirim?” Sevgi eklemek her zaman bütün bir titreşimi değiştirir ve çok daha çabuk çok daha iyi şartları getirir.

  • Yolculuğa güvenin…

Eğer arzularınıza odaklandıysanız ve onların geleceğine inanıyorsanız, geçici bir hayal kırıklığı yaşasanız bile, iyinin gelmekte olduğuna güvenebilirsiniz! Meleklerin söylemeyi çok sevdiği gibi “İste. İnan. Kabul et.” “Yaratan’a ne istediğini söyle, onu nasıl getireceğini değil.” Ve sonra, güven, güven, güven, güven, güven, güven. Gerçekten bize yardım ediliyor!

Ann Albers’a ve Meleklere çok teşekkürler. (www.VisionsofHeaven.com)

Enerjilerin çok yoğun olduğu bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, hayatınızı tam potansiyeliyle yaşamak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın ilişki kurabilmek ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2017 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

13 comments

  1. Bugün ki yazı ruhuma çok dokundu, tam da aynı şeyleri düşünüyor ve yorumluyorken…

    Liked by 1 kişi

  2. Tepkim yazıyı okurken ” hahahahaha” oldu. Gülümsemek değil, gülmek de değil, kahkaha atmak! Yaratanla bağlantıda kalıp, inançla yolculuğa güvende kalmak. Ahh ne güzelsin yaşamak!:)

    Liked by 1 kişi

  3. Güneş tutulması ile birlikte İçimdeki güven daha çok arttı..
    Hissettiğim şeyleri yazınızda okumak çok iyi geldi..
    Yazılarınızı okumak için sabırsızlıkla bekliyorum..
    Çok teşekkürler

    Geçen yazınızda çok az insan geçti demiştinizya ,
    O çok az insan 5D hangi ruh halinde ?bunun farkında mı?onlar nasıl bir süreç içinde
    Aslında şuan en merak ettiğim şey bu..

    Liked by 1 kişi

  4. Tam da egom devreye girdiği, omuzlarımın düştüğü, yorgunluk hissettiğim anda ve “ben herkesi desteklerken neden beni kimse desteklemiyor” diye kendime üzülürken Sevgili Mor Alev ve Sevgili Ann Albers’a ve Meleklere çok teşekkür ederim. Güvendeyim, kabul ediyorum,destekleniyorum, ilahi sevgiyle olacaklar olur. Şükürler olsun ❤

    Liked by 1 kişi

  5. Durumuma nasılda uygun bir mesaj bu inanıyorumki hayal kırıklığımın yerine daha güzel bir müjde gelecek bana Yaradana ve meleklerime güveniyorum

    Liked by 1 kişi

  6. tam da bu…evrensel güven…yüzümü gülümseten…sakinlik huzur veren….dün yolda giderken dolmuşun içinde içimde oluşan huzuru deneyimledim…denizde sırt üstü dururuz ya hani suyun sesini hissederiz bi an huzur bulur ya insan aynı o his ve kalabalıkların içinde karmaşada üstelik …kendi kendime çok şükür dedim…..sessizce kendimi izlersem yeni güncellemelerimi hissedebilirim dedim….iyi yolculuklar hepimize…sevgimi yolladım mor alev…

    Liked by 1 kişi

  7. sevgiyi icinde buyutup paylastigimda cicekle kediyle bocekle ozaman icimden yukselen o buyuk kutlamaya varabiliyorum ben .. dogada olmam gerek..ama gelipte bir cicegi kopartip atan, bir kusu vurup olduren ghavayi, suyu cevreyi bilerek isteyerek kirleteni gordugumde inciniyorum kiriliyorum bende.. yokoluyorum kayboluyorum uzuntunun icinde. bu ruh halinden bir anda iyilik ve sevgiye sicrayamiyorum iste! .. cevre sartlari bloke ediyor hepimizi aslinda . himayalalarda bir kayanin uzerinde veya bir agacin altinda meditasyon yapmak baska sehrin ortasinda medeniyetten nasibini almamis sevgi merhamet yoksunu insanlarla bir arada yasarken bu nasil zor bilseniz..benim icin ozgurluk demek tanrinin yarattigi muhtesem dogayi seyretmek huzurla .. iste o an ozgurum ben

    Beğen

  8. Sevgili Mor Alev, çok tatlisiniz..yeni ve görmeden aldigim evimin anahtari geldi biraz evvel..dediginiz gibi herseyin ruhumun planina göre olmasi icin yaşamima verdiginiz teslimiyetteki akisa uyma prensibi ve uzantilarimin benim yansimalarimi gostermesiyle kocaman yollar aliyorum..Hergun her saniye sizi bulmanin ne buyuk bir sans olduguna sukrediyorum.yolum,isigim oldugunuz icin yine ve yine cok tesekkurler..sevgilerr

    Liked by 1 kişi

  9. sonsuz sevgilerimle çoooooookk teşekkür ederim teşekkür ederim teşekkür ederim mesaj için emeği geçenlere. istedim inandım kabul ettim güveniyorum Yaratan a sevgi ve barış diliyorum dünyamıza bollukla …

    Liked by 1 kişi

  10. Hep iyi dushundum.sizin site sayesinde daha inancli olmaya bashladim.sevdiyim insanla ailelermiz tanishdikdan sonra kavga etdik ayrildik.onu cok ozluyorum.ve onun beni cok sevdiyini biliyorum.belki cocukca gelecek yazdiklarim.ama bekliyorum onu geleceyine inaniyorum.bana yardim edin lutfen Moralev..

    Beğen

    1. Sevgili Gggg, ilişkiler bölümündeki yazılar yardımcı olacaktır. Önce kendinizi sevmeyi unutmayın. Sevgilerimle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.