Düdüklü Tencerenin Kapağını Açmak

surreal-illustrations-poland-igor-morskiSevgililer,

Belki öfke kabuğunuzu çıkaramıyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz. Tam da mutluluğa doğru geçiş yaparken, bir başka olay sizi rahatsızlık ve korku sarmalına gönderiyor.

Bu dönemde bu durum beklenmedik değil. (Mor Alev: Aralık ayından beri bu konuda blog hamileri de uyarılar yapıyorlar) Siz de, sizin gibi pek çokları da en derinlerde yerleşmiş korkuları temizliyorsunuz – sadece kendi öfkenizi hissetmiyorsunuz, diğerlerinin öfkesini de hissediyorsunuz.

Bu değişimin derinlerine doğru indikçe, diğerlerinin hislerini algılama yeteneğiniz büyüyor. Şimdi bunun bir lanet olduğuna inanma ihtimaliniz yüksek olsa da, bu yalnızca ne kadar kısa zamanda ne kadar çok ilerlediğinizin bir işaretidir.

Elbette arınmaktan, salıvermekten bıktınız, yoruldunuz. İyi yapılmış bir iş için ödüllerinizi istiyorsunuz. Şimdi ve geçmişte ne kadar cesur olduğunuzu söylememiz artık yetmiyor. 3D korkulardan yoruldunuz. Görünüşte yanıltıcı havuçlardan bıktınız. Aslında, sadece yorgun ve bıkkınsınız. Söz verilmiş olan neşe, keyif ve coşkuyu ne zaman hissedeceksiniz?

Geçen haftanın “Ben kimim?” sorusuna daha da fazla cevaplar keşfediyorsunuz. Ancak bu cevaplar da içinizde hep neşe-keyif-coşku üretmedi. Onlar bazen sadece içinizde korkularınızı muhafaza eden ya da artıran bazı rahatsız yerleri açtı – ve böylece öfkeyi de.

Ne yapmanız gerekiyor? 3D ye geri dönemezsiniz – o seçenek 5D ye girdiğinizde kapandı, aynı okumayı öğrendikten sonra öğrenmemiş gibi yapamayacağınız gibi. Oysa dünya olaylarının çoğuna ve kişisel endişelerinize bakılırsa gelecek ağır ve kasvetli görünüyor.

Güncel korkularınızın içinden çıkmak için bir sürü teknik denediniz, ne var ki sonuçta sadece sizi derin korkuya geri çeviren yeni bir şey buldunuz. Tabii ki, kendinizi evinize kapatabilirsiniz, ama o bile bir zamanlar olduğu gibi içinizde keyif yaratmıyor. Kaçacak, saklanacak yeriniz kalmamış gibi geliyor.

İşte böylece, bu en son korku kara deliğini neyin ürettiğini keşfetmenize izin veriyorsunuz, belki de kendinizi buna zorluyorsunuz. Aileniz mi? Geçmiş yaşamlardan gelen anılar? Geçmiş korkulara ait siyasetler? Ya da sadece varlığınızın etrafında hiçbir şeye bağlanmadan süzülüp duran genel öfke mi?

Önümüzdeki birkaç günde, korku balonu şu anda düşünemeyeceğiniz şekillerde patlayacak. (Mor Alev: Korku balonu sabun köpüğü gibi sönecek.) Şu anda deneyimlediğiniz politik, kişisel, küresel korkular hızla dönüm noktasına ulaşıyor.

Geçen hafta tepenizden buharlar püskürttüğünüze, istim saldığınıza işaret etmiştik. (Mor Alev: Ergenlik benzetmesiyle, bir iyi, bir kötü hissederek bunu çevremize de yansıttığımızı söylemişlerdi.) Önümüzdeki birkaç günde düdüklü tencerenizin içinde neyi pişirdiyseniz, kapağını açacaksınız. Yani, bu korku parçasının nasıl sizinle doğrudan ilgili olduğu konusunda bir “AHA! Şimdi anladım!” anlayışına sahip olacaksınız – çünkü bu hiç de küresel bir korku değil, sadece ve sadece size ait bir korku.

Bu kelimeleri okuyan sizler, büyük ihtimalle, en derinlerde sır gibi saklı kişisel korkular deneyimliyorsunuz – küresel değil. Siyasetçileriniz, aile üyeleriniz ve toplumunuz bir bütün olarak, şu anda keşfe çıkmış olduğunuz korkunuzu tamamen silmenize yardımcı olmak için çalışıyor.

Maalesef geçişiniz sürekli devam eden bir arınma gibi hissettiriyor. Neşe, keyif ve coşkuyu sadece birkaç gün deneyimleyebiliyorsunuz, sonra o bir şekilde aksıyor ya da elinizden alınıyor. Ve böylece, bu geçişten de korkmaya başlıyorsunuz. Çünkü uzun dönem neşe-keyif-coşku için daha hangi derin korkuları temizlemek zorundasınız?

Bu sorunun cevabını sizden fazla bilmiyoruz. Öyle hızlı ve beklentilerin öyle ötesinde değiştiniz ki, ana planı artık biz de bilmiyoruz. Ancak biliyoruz ki, her defasında “yeni siz” in içinde daha da ileriye giderken, gerekli olduğunu düşündüğünüz şekilde temel korkularınızı yok etmek için, onlara derinlemesine dalmakla kendinizi asla imha etmeyeceksiniz.

Bu da iyi yapılmış iş karşılığında beklediğiniz ödüllerle ilgili öfkeyi açığa çıkarıyor. Hayatınızda bu değişime başladığınızdakinden çok az farklılık var gibi görünüyor. Ve hatta bazılarınız için başlamadan öncekinden daha az emniyette gibi geliyor. Neşeniz, keyfiniz ve coşkunuz nerede?

Temizlemekte olduğunuz korkuyu çıkarması arzusuyla bu en son enerji hızlanmasını topluca istediniz. Şimdi de hepiniz bir dinlenme, bir dönem huzur talep ettiniz. Yani, düdüklü tencerenizin kapağını açtığınızda, her şey kolaylıkla ve rahatça yerli yerine oturacak.

Temizliğinizin bu raundu sizi daha iyi bir kişi değil, daha derin bir kişi haline getiriyor. 5D ve ötesini daha da derinlerde keşfe çıkabilecek bir kişi.

O 5D nin ve ötesinin bir parçası da yaratım kolaylığıdır. Bu yüzden, bazılarınız sizinle yeni sosyal ortamlar yaratmak isteyen diğerlerini keşfedeceksiniz. Bazılarınız kişisel nesneler ya da bütün bunların kombinasyonlarını yaratmak isteyeceksiniz. Çünkü yeni sosyal ortamlar, yeni bilimsel keşifler, sosyal etkileşim, şifa, yönetim, eğitim, vs. şekillerini de içeriyor. Ve kişisel ortamlar yeni bir evden, yeni ya da daha tutarlı ilişkilere kadar her şeyi içeriyor.

Yeryüzündeyken yaratabileceklerinizde asla sınırlandırılmadınız. Ancak, asırlarca şartlandırılmanız öyle bir çalıştı ki, yaratım yeteneklerinizi ufalttı. İşte siz, önde koşanlar, en sonunda o şartlanma parçasından da arınıyorsunuz. Ve düdüklü tencerenizi açıp da artık pişmiş ürününüze bakmaya karar verdiğinizde, kendi yeteneklerinize aynı bizim sürekli olduğumuz gibi hayran kaldığınızı belirteceksiniz.

Siz korku hislerinizin tam ortasındasınız ve sizi yirmi adım geriye götürmüş gibi görünen bu evrimleşmeyi nasıl da neşeyle anlattığımızı anlayamıyorsunuz. Yirmi adım geriye gitmek yerine yeni bir ürün yarattınız. Korkuyla basınç yaratan bu düdüklü tencerede çok daha fazla 5D uzmanı bir siz yarattınız. Ve öyle de oldu. Âmin.

Bu mesajı ileten Brenda Hoffman ve aracılık ettiği Işık Varlıklarına çok teşekkürler. (www.LifeTapestryCreations.com).

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak, böylece potansiyelinizin tamamını gerçekleştirmek üzere Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2017  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

16 comments

  1. Bu öyle bi his ki, sokakta kahkaha attırıyor şuan bana:) 1 gün önce yaşadıklarımın 1 gün sonra yazı halinde gelmesi= keyif, huzur, coşku :))) 1 haftaya yakındır öfke ve korku tavan yapmış durumdaydı, bi çözdüğümü zannettim sonra tekrar düştüm sonra dün sessiz bir yere oturdum anlat bakalım derdin ne dedim. Anlattı o da sağolsun:) gerçekten çokça derinden çıktı ama iyi ki çıktı, yarattığım birçok şeye sebep oldu. 15 sene sonra bir duyguyu hatırlattı:) neyse, durmak yok 5d’de yola devam:))

    Liked by 1 kişi

  2. Merhaba Sevgili Dostlar,
    Çok sevdiğim bir arkadaşım geçmiş olumsuz deneyimleriyle hep şöyle derdi: “Bu cüce Şubat’ı hiç sevmiyorum. Bana kötü geliyor. bir an önce bitsin.” Aldığı cevapsa hep aynı olurdu: “Şubatın suçu yok, her ay gibi o da çok güzel ve özel.”
    Sonra Mor Alevi takip edip düşünceleri ve bakış açısı değiştikçe hayatında öyle gelişmeler yaşadı ki kendi bile inanamadı. Artık içinde devasa dönüşümler yaratan Cüce Şubat’ı çok seviyor

    Dün şöyle bir “son mesajlarda ne vardı hatırlayayım” diye okumaya başladım. “Aman Allah’ım ne çok mesaj gelmiş bu ay” dedim içimden. Ve bugünkü mesaj da taçlandırdı:) Sonra da kendimce bir liste yaptım.

    Nasıl yaşamak istiyorsak ona odaklanacağız, bunu engelleyebilecek, parazit yapabilecek ve zayıflatacak durumlardan uzak duracağız,
    Her şeyin güzelliğini ve mükemmelliğini göreceğiz,
    Yanılsamalar ve illüzyonlar dünyasından çıkıp, drama bağımlılığını bitireceğiz,
    Olumsuzlukları kara tahtaya yazarak önce teşekkür ederek sileceğiz ve güzellikleri, hayalleri yazacağız,

    -Arzu ettiğimiz her şeyi yapamasak da kim olduğumuza karar verme özgürlüğüne sahip olduğumuzu bilerek seçim yapacağız,

    -Her şeyin SEVGİ temelli olduğunu bilerek gülümsememizi eksik etmeyeceğiz,

    Güveneceğiz ve gerçek renklerimizin ortaya çıkmasına izin vereceğiz,
    Yakıt depomuzun boşaldığını hissettiğimizde biraz durup değerlendirme yaparak, nelere ihtiyacımız var veya yok düşüneceğiz,
    Yerinde ve sakince söyleyeceğimiz “kutsal HAYIR”ın hepimizi dönüştürmesine izin vereceğiz,
    Dünün ve yarının kancalarından kurtulup “AN”a odaklanarak kalbimizi dinleyeceğiz,
    Basınçla bizi olgunlaştıran, tüm öz suyu, vitamini içimize alarak pişiren, patlar diyerek korkudan kapağını açamadığımız düdüklü tencerenin; “öğrendiğimiz gibi; güvenle, huzurla, kendinden emin” kapağını açarak muhteşem lezzetin tadını alacağız,
    Tüm bunları yapıp, mucizevi sonuçlarını mutlulukla ve coşkuyla yaşayabilmek, sağlıklı ve enerjik olmak için kendimize çok iyi bakıp; iyi beslenip, bolca dışarı çıkıp, doğada gezip, güneş enerjisi alıp, teşekkürlerle bol su içip topraklanacağız.

    DEĞİŞİM İÇTEN BAŞLAR.

    Bak sen şu Cüce Şubat’ın bize öğrettiklerine :))))

    Liked by 1 kişi

  3. Sevgili Mor Alev,
    Bu günkü paylaşımınızı iki kere üstüste okudum zira son zamanlar da kendimin değil, başkalarının öfkelerini hissediyorum ve o kişilere, olaylara sevgi enerjisi yolluyorum. Kendim son derece dingin ve uzaktan izleyici durumundayım. Bir an acaba bende mi bir terslik var diye düşünmedim değil ama hayır ne kadar zor durumlarla da karşılaşsam, tam bir inançla hallolacağını biliyorum ve huzurluyum. Devamlı olarak gelen yeni bilgileri takip ediyor ve içselleştiriyorum. Tam bir kabul aşamasını yaşıyorum.

    Liked by 1 kişi

  4. Çok teşekkürler sevgili Mor Alev, 💜💜💜, şubat ayını bize özetlediğin için de çok teşekkürler sevgili Zuzu, ❤❤❤ ve Brenda Hoffman ve Işık Varlıkları ‘na da çok teşekkürler, 💓💓💓

    Liked by 2 people

    1. Ben de teşekkür ederim Sevgili Sibel,
      Kalplerimiz hep rengarenk olsun
      Günümüz güzel geçsin 🙂

      Liked by 1 kişi

  5. Merhaba,
    Pazar gününden beri yaşadığım eski konular bir şekilde önüme geliyor. Sanırım daha önce yaşadığım korkularım tekrarlasın diye yaşıyorum bunları. Bu nedenle öfkem su yüzüne çıktı. Dün öğle bir hal aldı ki kalbimin üzerinde büyük bir baskı hissettim ve çaresiz hissettim. Düşünüyorum nasıl çıkarım bu korkunun içinden. Bugün biraz daha iyi gibiyim. Kendime telkin yapmaya, bir yol bulmaya çalışıyorum. Önerilerinizi uyguluyorum. Çok teşekkürler. İyi ki varsınız.

    Liked by 1 kişi

  6. dün önemli bir is toplantisina katildim; icimde karsimdaki insana anlatilmaz bir ofke duydum hatta bunu cok net belli ettim.Neden yaptigimi bilmeden butun pozitif enerjimi birirdigini bile bile daha da uzerine gittim . Bunlari yaparken ilginc bi sekilde onde ofkeyi yasarken arkadan ben bunu niye yapiyorum hani seviyordum kabullenmistim insanlari diyordum ama durmuyordu . O kadar kotu enerji aldim ki o insanin yanindan ayrildigim halde hala negatif enerjisini hissediyordum gece o uyuyana kadar saniyorum bu durum surdu tum beynim lastik gibiydi ve uyudu heraldeki enerji akisi kesildi ben de uyuyabildim.bugun sayfayi acinca cok sasirdim sanirim onun ofkesiydi beni boyle yapan ayni seyi bir daha yasamamaya niyet ediyorum ve oyle de oldu.
    sevgilerimle

    Liked by 1 kişi

  7. merhaba ,

    Bana rüyalarımı hatırlattı.. yazınızı okurken hissettiğim bu..
    Rüyalarım çok ilginç bir ,iki aydır ..
    Gerçek yaşamın dışında gece yattığımda uyumakta zorlanıyorum..
    Uyuduğumda o kadar çok rüya görüyorumki!
    Rüyalarımda o kadar çok kişi görmeye başladımki ,hiç tanımadığım kişiler olmak üzere
    Sanki her gün 3,4 dizi çeken oyuncular gibi film şeridi gibi..
    Yorgun kalkıyorum..
    Bu rüyalarla ,beynimin resetlediğini temizlediğini hissediyorum…
    Bence herkez kendini şuan sıkışmış hissediyor ..benim çevremde çoğu kişi böyle

    Mor alev ,sık sık nefes meditasyonu yapmalıyız mı?
    Nefes meditasyonu yaptıktan sonra içime çok güzel bir huzur kaplıyor..

    Sevgiler ,mor alev

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili İnci, içinizden geldiği kadar yapın. Benim önerim her sabah en az 10 dakikamızı meditasyona ayırmamızdır. Sevgilerimle

      Beğen

  8. Kasım sonundan Ocak sonuna kadar paylaşılan yazı ve mesajların her satırını sanki ‘Kendime Notlar’ diye yazıp kendi kendime yollamışım, bir de her seferinde gönderen kısmına farklı isimler yazmışım gibi okudum. Şubat mesajları ise daha bir sürprizli. (Şubat özeti için teşekkürler Zuzu, çok güzeldi.)

    ”Siyasetçileriniz, aile üyeleriniz ve toplumunuz bir bütün olarak, şu anda keşfe çıkmış olduğunuz korkunuzu tamamen silmenize yardımcı olmak için çalışıyor.” cümlesini okurken tam tüylerim diken diken yine mi aynalar? yine mi ayna? bu da mı ayna? diyecekken başka başka dinlemeler buldum cümlede.

    Ana planın bilinmemesinin kabulü hoşuma gitti sanırım. Şimdiki aklım olsaydı deriz ya; 20 adım gerideki korkunun şu an önümüzde duruyormuş gibi görünmesinin ya da yeni ürünün 20 adım önceki eski ürünmüş hissinin sebebi bu fırsatı şimdiki aklımızla değerlendirmemiz içindir belki.

    3D durumları 5D uzmanı olarak çözen güzel çılgınlar, hepimizi seviyorum. Google ın dünyaya benzeyen 7 gezegen keşfi için yaptığı doodle ı da pek sevdim. Mor Alev’deki mesajları, yorumları okurken, teleskopla evreni izleyen ve birden benzerlerini gören oradaki dünya ve ay gibi hissediyorum kendimi.

    Düdüklü tencerelerimizi emin ve rahat açarken birbirimizi hatırlayalım, sevgiyle, ellerimize sağlık.

    Liked by 2 people

  9. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😜😜🙏🙏🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹Buu yazı ne kadar makbule geçti anlatamam…..günlerdir içimde beni bastıran,aşağı çeken i çok derin bir acı yüzeye çıktı ,duygusallık tavan yapıp ,sizinde de tarif ettiğiniz gibi sanki soğumaya başladı…..çooook teşekkürler …. Çok doğru zamanda geldi🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 bunu kelimelerle ifade bile edemem🌹

    Liked by 2 people

  10. Canım Moralev, son 2 gündür bir korkum su yüzüne çıktı. kancayı bırakmaya çalışıyorum. belki bir başkasından satın aldığım bir durumdur diye düşünmeye çalışıyorum. ama ara ara tetikleniyor.
    geçicek dimi…

    Liked by 1 kişi

  11. Sevgili Mor Alev bu yazınızı bir daha okumak istedim çünkü gerçekten düdüklü tencerenin kapağı açıldı,öyle bir öfke vardı ki ,bir türlü sakinleşemedim.ve kapak açıldı ve anladım bakış açımı değiştirmeliyim ,bugüne kadar yaptıklarımdan daha farklı bir yol seçmeliydim keşke öfkesiz olabilseydi ama içte varsa mutlaka çıkıyor bir şekilde,şifalanacak eminim .kendimi yargilamanin da faydasi yokmus,hani halletmistim iyiyim derken,son kalanlarda gitsin diye nasılda yardımcı herkes.öfkem şükürle son buldu.yaşadığımı paylaşmak istedim çünkü siz öyle açık anlatmışsınız ki.çok teşekkürler .yaşadığımıza farkındalıkla bakabilmemize katkılarınız için.

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.