Melek Rehberlerden Yaratım Derslerine Devam ve Bir Deney

artist-charlie-bowaterSevgili Dostlar,

Yaratım konusuna tekrar tekrar geri dönüyoruz.  Bunun da bir sebebi var tabii ve siz de biliyorsunuz… Hepimiz değişim istiyoruz, hepimiz daha olumlu, daha hafif yaşamak istiyoruz. “Yeni Enerji Spektrumu” bunu bizler için hiç olmadığı kadar kolaylaştırıyor (Bilgiler burada ve burada). Ama odaklanmamızın, dikkatimizin yönetimi bizde. Ne yarattığımıza bakarak nerede değişim istediğimize kolaylıkla karar verebiliriz ve o değişime dikkatimizin hepsini bile değil, sadece yarıdan fazlasını verebilirsek formülü tamamlıyoruz.

Bir deney önerisi

Bu hafta başlarken birlikte bir hafta boyunca bir deney yapalım. Dikkat edelim, bilinçsizce zihnimiz dolanırken hangi düşüncelere doğru gidiyor, bu düşünceler olumlu mu, yaratmak istedikleriniz ya da kalbinizde minnet duyduğunuz şeyler mi? Değilse eğer, kendinize kızmayın, bozulmayın, sadece böyle düşünmeye alıştığımız için oluyor. Bu alışkanlığı değiştirmeye niyet edin. Ve düşünmüş olduğunuzun ters istikametindeki titreşime doğru dikkatinizi çekin. Ben şu aşağıda adım adım verdiklerimi bir süredir yapıyorum, bu çok sade ve kolay bir yöntem:

  • Zihnimde bir kara tahtada dikkatimi çeken olumsuzluğu görüyorum. Bu kişisel bir şey de olabilir, toplumsal da. Belki olayı anlatan bir çöp adam resmi ya da konu hakkında yazılmış şeyler var o kara tahtada.
  • Hem kara tahtaya, hem de o yazıya veya resme teşekkür ediyorum. Çünkü şu andaki titreşimimi bana bildiren şeyler bunlar. Bu düşünce olmasa, titreşimimin düştüğünü ve hatta ne yaratmak istediğimi bilemeyecektim.
  • “Sana artık ihtiyacım yok, bana bu eksiği/olumsuzluğu bildirdiğin için çok teşekkür ederim” diyorum. “Böyle düzenli, böyle güvenilir şekilde çalıştığın için de teşekkür ederim.”
  • Ve bir silgi alıyorum, sevgiyle o resmi, o yazıyı siliyorum. Kalbimden mor alev enerjisi gönderiyorum.
  • Sonra yeni gerçekliği yazıyorum. “Biliyorum, eğer kara tahtadaysan, buradasın. Gerçekliğime giriş yaptın, şimdilik sadece düşünce olsan bile, çok yakında fiziksele geçiş yapacaksın. Hoş geldin! Teşekkür ederim.” Ve işte bu kadar, 30 saniyemi belki alıyor, belki almıyor. Günüme geri dönüyorum.
  • Bazen kara tahtaya hayallerimi değil de o anda sahip olduğum güzel şeyleri, kahkahaları ve sevgiyi yazıyorum, belki görmüş olduğum bir çiçek, duymuş olduğum bir şarkı, sevdiğim bir kişi, bir koku, bir hayvan, bir anı… (Eğer ararsanız, sonsuz sayıda güzelliklere sahip olduğunuzu da göreceksiniz.) Böylece şükran duygusuna odaklanıyorum. Sadece birkaç saniye. Değişimi hissedeceksiniz.

Deneyin sonunda sert ve köşeli negatif düşünce şablonlarınızı oldukça fazla gevşetip değiştirdiğinizi ve bu arada ilginç eş-zamanlılıklarla yaratıma girdiğinizi de göreceksiniz.

Şimdi bu konuda Melek Rehberlerin ne dediğine bakalım. Bu mesaj için Melek Rehberlere ve Taryn Crimi’ye çok teşekkürler. (Angelic-Guides.com)

Herhangi Bir Şeyi Değiştirmenin Anahtarı – Melek Rehberler

Bugün, dikkatlerinizi değişim konusuna çekmek istiyoruz. Aranızda pek çokları değişim arzuluyor; mali durumlarınızda değişim, ilişkilerde değişim, sağlıkta değişim ve buna rağmen, pek çoğunuzun sürekli aynı deneyimleri bir daha ve bir daha yarattığınızı seyrediyoruz. Evet, sahne farklı olabilir, bir yıl daha geçti, insanlar farklı olabilir ama toplamda pek çokları için çok fazla bir değişiklik yok. Bu konuya odaklanmak istiyoruz ki böylece neden bunun böyle sıklıkla olduğunu anlayabilesiniz.

Herhangi bir şeyin fiziksel yaratımının nasıl olduğunu anladığınızda, arzuladığınızı nasıl yarattığınızı da anlarsınız. Hepiniz duydunuz, değişim istiyorsanız alışkanlıklarınızı değiştirmelisiniz. Ancak biz gün içindeki hareketlerinizi değiştirmenizden bahsetmiyoruz; ah, o da gelecek, fakat bizler düşüncelerinizi, düşünce alışkanlıklarınızı değiştirmenizden bahsediyoruz.

Fazlasıyla sıklıkla, aradığınız değişimin fiziksel yaratıma girmesi için gerekli titreşimsel zıplamayı yapmaya çok yakınken, o değişimi boşa harcayan düşünce alışkanlıklarına, şüphelere ve korkulara geri düşüyorsunuz.

Kendiniz için yarattığınız deneyimleri, uçakların havalimanına inmek için sırada beklerken dolandığı uçuş yoluna benzetmek istiyoruz. Neden böyle? Neden herhangi biriniz kendini arzulamadığınız deneyimlerde tutmayı seçsin? Biliyoruz, kesinlikle bunu kasten yapmıyorsunuz, sadece pek çoklarınız bu duruma neyin yol açtığının farkında değilsiniz. İzin verin, bir şekilde sürekli devam eden dilenmeyen deneyimlerden kendinizi kurtarmanıza yardımcı olacağını umduğumuz kendi bakış açımızı paylaşalım.

Bakın, her şey zaten varoluşta, her düşünceniz, her hayaliniz, aradığınız her arzu, mutlak suretle hepsi çoktan var. Bunu mecazi anlamda söylemiyoruz, gerçekten kelimesi kelimesine söylüyoruz. Onlar burada, tam yanınızda. Peki, o zaman, neden göremiyorsunuz, neden deneyimleyemiyorsunuz? Cevap titreşimdir. Her şeyin enerjiden oluştuğunu ve bu sebepten her şeyin belli bir hızda ya da frekansta titreştiğini anladığınızda, sizi göremediğiniz her şeyden ayrı tutanın aradıklarınızla aranızdaki titreşim farkıdır.

Benzer benzeri çeker, sadece mükemmel eş-titreşimde olduklarınızı deneyimlersiniz. Fakat anahtar şudur: Sizi hep aynı ve eski yaratımların çıkmaz sokağında tutan şey, sizin tam önünüzdeki olay ve şartlara olan inatçı ve sabit odaklanmanızdır. Bunun sonsuza dek yapacağı tek şey aynı deneyimi defalarca yeniden yaratması olacaktır ve bunu çoğunuz gayet iyi biliyorsunuz.

Yani, gerçekliğinizde farklı deneyimleri yaratıma sokmak için, titreşim hızınızı değiştirmelisiniz. Eski kanaldan çıkın ve kendinizi ayarlayacak yeni bir istasyon seçin.

Pek çoklarınızın sürekli ve şaşmaz şekilde “kanal 5” e odaklanırken “kanal 10” da neler olduğunu seyretmek istediğini gözlemliyoruz. Onları seyretmeseniz de televizyonunuzda diğer kanalların bulunduğunu biliyorsunuz. Başka bir şey seyretmek istediğinizde kanalı değiştirmek zorunda olduğunuzu da biliyorsunuz. Hayatınız da aynı böyledir. Düşünce alışkanlıklarınızı değiştirmeye istekli olmalısınız, çünkü yaratacağınız şey her zaman düşündüğünüz şeydir. Nokta.

Gerçekliğinizdeki her şey tuttuğunuz düşüncelerin sonucudur. Ancak gerçekliğiniz geleceğinizi belirlemez. Onlar sadece bu noktaya KADAR DÜŞÜNMÜŞ OLDUKLARINIZI temsil eder. Böylece, odağınızı hayatınızda sizin için çalışmayan şeylerden, sizin için olumlu olan sayısız şeye kaydırdığınızda, temelde düğmeyi döndürmüş olursunuz. Kanalı değiştirirsiniz! Tam önünüzde olan ve hoşlanmadığınız şeylerden daha büyük bir sıklıkla, hoşlandıklarınıza ve hayallerinizin vizyonuna dikkatinizi vermelisiniz. Odaklanmanızın çoğunu neye verirseniz, o sizin fiziksel gerçekliğiniz olacaktır.

Umarız bu mesajı yardımcı buldunuz ve sizlere bir şekilde hizmet edebildik.

Sevgi ve Işıkla, bizler sizlerin Melek Rehberleri

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak, böylece potansiyelinizin tamamını gerçekleştirmek üzere Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2017  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

12 comments

  1. Bu sabah yaratıma odaklanıp,pozitifte kalmak için kendime söz verdim,olumluyu istemek olumsuzdan kaçmak için yardım istemiştim meleklerden,kendime söylenerek ve biraz bıkkın ve bu mesaj geldi .Teşekkür ederim yanımızda olduğunuz için herşey için.🙏

    Liked by 1 kişi

  2. Sevgili Mor Alev öncelikle bu güzel bilgiler için teşekkür ederim.Sayenizde çok değişim gösterdim hem düşüncelerimde ve hayata bakışımda.Son iki gündür ilginç bir şekilde kanatlarımın olduğunu ve sürekli hareket ettikleri hissindeyim. Sanki uçmaya hazırlanan yeni kelebek kanaları gibi ve kanat çırparken hava akımını bile hissediyorum.Bana inanılma kuvvet verdi bu konuyla ilgili bana yol göstermenizi rica ediyorum.Şimdiden değerli bilgileriniz için teşekkür ederim.Sevgi ve ışıkla kalın:)

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Tülay, burada bilmiyorum kaç bin defa “gerçekte kim olduğunuzu hatırlayacaksınız, bileceksiniz” kelimelerini yazdım. Bazen bana ait, bazen Konsey’in, bazen Michael’ın ya da diğerlerinin… İşte hatırlıyorsunuz! Melek benliğinizi ve saf gerçeğinizi… Burada yol gösterilecek bir şey yok. Siz kendinize ve iç sesinize güvenin yeter. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

  3. YARATIMDAN NOTLAR..RUHUMUN ŞEHİR VERSİYONUI

    Hafta sonu Venedik’e bir iş seyahatim vardı. Ye, dua et, sev filmi en çok sevdiğim film. Ve bu filmin sahneleri de Venedik olmasa da İtalya’nın başka bir kentinden başlıyordu. Filme göre şehri tutturamadık ama en azından ülkeyi tutturduk. Filmde olduğu gibi düş’üncem de Hindistan ve Bali var..Hatta tip olarak Javier Bardem benzeri hakikatli bir adamla aşka karışmak.. Defalarca izledim bu filmi.. Ve ilk olarak İtalya hayalim Venedik’le gerçek oldu. Bir şehir böyle mi güzel olur. Ruhumu aynaladı. Birkaç yıldır, bir şehre gittiğimde mutlaka o şehrin ruhlarına dua okurum. Teşekkür ederim. Venedik’te dua ile başladı. Şehrin enerjisi ruhumun enerjisi ile bir oldu. Enerjim yükseldikçe yükseldi. Ruhumun şehir versiyonuydu burası.. Ve sonunda şu yorumu yaptım. İnsan vücudunun yüzde 90’ı neredeyse su. Bu şehirde insan vücudu gibi sular altında. Böylece aynalama suyun akışkanlığı ile artıyor…Kiliselerdeki kutsal enerji..Ve zam’an’lama harikaydı. Ay tutulmasında Venedik. Ay tutulmasını siz yazınızda sirkle anlatmıştınız. Ve burada da Venedik festivali hazırlığı vardı. Maskeler takılmıştı. Aslında veba salgınında yaralı vücutları gizlemek için yani aradaki farkları ortadan kaldırmak, birlik yaratmak için başvurulan bir yöntem olan maskeler, yine yüzlerdeydi. Birlik çağrısı gibi.. Maskeli hakikat olur mu diyeceksiniz ama bu hakikatti. Ve bir mucize oldu. Suyun kenarında dururken birden gökten ayaklarımın dibine para düştü.. Yanımdaki arkadışımın cebinden düştüğünü sandım, sordum, hayır dedi. Gökyüzüne çevirdim başımı ..Hediye için teşekkür ettim..İçimiz ne ise dışımızda o.. Teşükkür ederim.. Sevgiler

    Liked by 1 kişi

  4. Sevgili Moralev ve tüm ışık kardeşlerim ve tüm Evrene hitaben.
    Ben yaşadığım hayatta birşeyleri değiştirmek yaptığım işi bırakıp hayalini kurduğum projeleri gerçekleştirmek en azından başlamak istiyordum. Buna aslında geçen sene karar verdim ama bazı sebeplerle başlayamadım veya tam olarak başaramadım. Şunu gödüm kurtulmam gereken korkular ve endişler vardı. Hatta bunu yapmak baya zamanımı aldı. Sebepler bekledim koşullar bekledim. Şu şu şu şartlar yerine gelirse yaparım o zaman daha iyi başarırım vs. Bunları yapabilmem için işi bırakmam gerektiğini farkettikten sonra yine korkular ve endişeler sardı etrafımı. Ya geçinemezsem veya benim için daha kötü olaylar zincirlemesini başlatırsam. Ama o sırada yaptığım gözlem ve toparladığım cesaret beni öyle bir noktaya getirdi ki. Şimdi şu anda bunu yapmazsam rahat edemem. Ve eğer yapmazsam asla başarılı olacağımı bilemem. Yani denemeden gerçekleşmeyeceğini bilemeyiz. Etrafımda olan biten ve zihnimde süren kaos ardından bir düzen ve yaratım getirecek biliyorum. Bugüne kadar hep böyle oldu.Bazen kabullenmek ile mücadele arasında sıkışıyorum ama anladığım kadarı ile mücadele ve hareket çok daha güzel tüm olası sonuçları kabullenmek daha mantıklı. Mevcut durumu değiştirmeye çalışıp sonuçları kabullenmek. Ve tüm insanlarla mevcut bağımdan aldığım telepatik işaretlere göre bunu yapmalıyım. Ve eğer oluşursa ki olşacak bu tüm insanlığı kapsayan bir proje. Mars One projesi gibi marsa koloni kurmak değil de yaşadığımız dünyayı tekrar kolonize etmek. Burayı herkes için yaşanılabilir hale getirmek. Herkesin inancını kavga etmeden yaşadığı temiz yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanıldığı bir dünya haline getirmek.Bunu başarıcağımızı biliyorum. Zaten aslında bunu yapıyoruz bu eçeceğimiz enerji boyutu bunu yapmamız için.
    Tüm kalbim ve sevgilerimle Evrene yansıması dileği ile.
    Hepinizi çok seviyorum Sevgi ile kalın.

    Liked by 2 people

  5. Melrklerinizden ağır hasta olan annem icin sifa istiyorum artik aci çekmesin istiyorum iki iylikten biri olsun istiyorum onu bize bagisladin diyorum melekleriniz.

    Beğen

    1. Sevgili Nevin, aynı melek rehberlerin bu yazıda söylediği gibi titreşiminizi değiştirin. Bunu da şu anda bu yorumla ilettiğiniz “çaresizlik”, “umutsuzluk” düşüncelerinizin yarattığı titreşiminizi yükselterek yaparsınız. En başta verdiğim kara tahta çalışmasını yapın. Daha pek çok farklı yöntem de ana menüde bulunuyor. Düşüncelerinizi umuda, çareye, iyimserliğe yönelttiğinizde, çareler ve güzel şeyler görmeye başlayacaksınız. Sevgilerimle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.