Yeni Enerji Spektrumu: Gerçek Renklerimizle Işıldamak

energiesSevgili Dostlar, bu yeni enerji dalgası hakkında çok konuşacağız derken, hemen ertesi gün yine aynı konuya dalacağımızı sanmamıştım! Ama bu dalgayla değil her gün, her an yeni bilgiler geliyor!

Gerçek Renkler

Öncelikle, bu enerjinin amaçlarını konuşalım. Bize Galaktik soyumuzu ve mirasımızı hatırlatacak olan bu enerji yıllardır bahsettiğimiz “gerçekte kim olduğunu bilmek” konusunda büyük aşamalar kaydetmemizi sağlayacak.

Eğer kendimizi bir ırk, bir ülke, bir renk, bir isim, bir din, bir meslek, bir akımla tanımlamanın dışına çıkarsak ne olur? Sürekli kavga ettiğimiz ve beğenmediğimiz bir fiziksel bedenin içinde yaşadığımızı sanırken, aslında o kabın çok çok ötesinde engin bir enerji denizi olduğumuzu sadece lafta değil, derinden bildiğimizde, hissedip yaşadığımızda ne olur? Fiziksel bedenimizin amaçlarımızı gerçekleştirmek ve öğrenmek için bize armağan edilmiş bir kıyafet, bir hediye olduğunu yine lafta değil, içten hissetsek ona nasıl davranırız? Diğer insanlara nasıl davranırız? Diğer canlılara? Ve canlı olmadığını düşündüğümüz ama yine de canlı olan varlıklara nasıl davranırız? Akıl-hayal almıyor değil mi? Ama, gittiğimiz yön bu.

Çok boyutlu enerji varlıkları olduğumuzu anladığımızda yaşam şekillerimiz ve davranışlarımız büyük değişimden geçecek. Kendi renklerimizi tanıdığımızda kendi renklerimizle ışıldamaktan başka bir amacımız, hedefimiz ve arzumuz olmadığını da göreceğiz. Unutmayalım, bu enerji en tutucusundan en ilericiye kadar herkesi, eksiksiz bütün bir dünyada yaşayanları etkiliyor. Şu anda ne giydiğinizin, hangi dilde konuştuğunuzun, ne işte çalıştığınızın, komşunuzla iyi anlaşıp anlaşmamanızın bir önemi yok. Enerji her yerde!

Uyanış

light-pillars-alberta-and-ontario-jan-2017İkinci olarak, bu enerji büyük bir uyanış frekansı taşıyor. Kendimizi tanımaya uyanış devrin değiştiğine olan uyanış, BİR olduğumuza uyanış. Gerçekten izlemek çok ilginç olacak. Şimdiden uyanışını yaşamış ya da yaşamakta olan pek çok insanla çalışıyorum ve onların şaşkınlıkları, yeni (ama aslında eski olan) bilgileri kucaklayışları hayranlıkla seyredilecek ve kutlanacak bir durum! “Daha 6 ay önce haberim bile yoktu!” diyorlar, “ama şimdi derinden biliyorum, hissediyorum, aktif olarak uyanışımıza katılımcıyım. İnanamıyorum!” Benim de bir tarafım “ben biliyordum” derken, diğer tarafım bu hıza şaşırıyor.

Yaratım Hızı

Her yeni enerji katmanında yaratım hızımız ve isabetimiz de yükseliyor. Bu spektrumla şahlanmışız gibi hissediyorum. Ben bunu birebir yaşıyorum ve yine elimde olmadan şaşırıyorum, insan tarafım “yok artık!” demekten vaz geçemiyor. Yaşayan çok kişi de hem bloğa yorumlar bırakıyor, hem de sohbetlerimizde anlatıyor. Siz de birbirinizle paylaşın dostlar, böylece eş-zamanlılıklar, fırsatlar ve yaratım gücünüzün katlanarak yükseldiğini göreceksiniz.

Peki bu olumsuzluk bulutu da ne?

Arkadaşlar, bu enerjiyle ilgili bilgi alırken, belki olumsuz gelebilir size ama çok isabetli bir görüntü verildi. Sanki bir atom bombası patlatılmıştı ve kocaman bir mantar bulutu yeryüzünün derinliklerinden fırlamıştı. Aslında bu mesajı neden bu görüntüyle verdiklerini 20 gün sonra çok iyi anlıyorum. Yeryüzünde her coğrafyada sanki radyoaktif bir fırtına esiyor! Son iki haftadır yaşadıklarımıza bakılırsa nükleer atıkların ortaya saçıldığı büyük temizlik zamanında gibiyiz. O mantar bulutu olabilecek bütün düşük enerjili geçmiş ve güncel kalıpları, düşünceleri, inançları, davranışları havaya saçmıştı. Görevimiz, eğer kabul edersek, bunu dönüştürmek! Biz hızlı gelişim istemiştik, “buyurun!” dediler. Temizlik bitmeden olmaz!

Belki siz kişisel olarak salıverilmesi gerekenleri 2016 sonundaki enerji koridorunda bıraktınız ve şimdi rahatsınız. Belki de tutundunuz. Belki korku geri geldi. Bırakın! Salıverin. Affetmeye bile çalışmayın, onun da vakti geçti. Bağışlamaya ihtiyacınız yok, çünkü hata yok. Sadece dersleri alın ve devam edin. Mantar bulutu böyle arındırılabiliriz.

Fiziksel Etkiler

Bana baş ağrılarınızı, cilt rahatsızlıklarınızı, hislerinizi, daha pek çok şeyi yazmışsınız dün. “Bu enerjinin etkisi mi?” diye soruyorsunuz. Bilmiyorum. Siz kendinize iyi bakıyor musunuz? Sağlıklı besleniyor musunuz? Spor yapıyor musunuz? Temiz havaya çıkıyor musunuz? Sevdiğiniz işlerle mi topluma katkıda bulunuyorsunuz? Sosyal yaşamınız nasıl? Hayatınızda bunalıyor musunuz? Baskı altında mısınız? Bunları bilmiyorum. Lütfen, önce fiziksel semptomlar için tıbbi kontrolden geçin. Diğer faktörleri de düşünün. İnsan olmanızın getirdiği ihtiyaçları karşılıyor musunuz? Sonra enerjinin etkisi olup olmadığına – kesinlikle bir başkasının ya da benim söylememle değil – kendi özgür kalbinizle ve iradenizle karar verin. Sizi en iyi siz tanıyorsunuz. Benim bu konuda söyleyebileceğim budur, bu önerim asla değişmez ve değişmedi.

Güven

Bana gelen içgörülerden biri de bu dönemde enerjilere teslim olmamız. Güvenmemiz. Kendi özümüze, İlahi olana, Galaktik ailemize, hayatın düzenine, kaosun bilgeliğine güvenmemiz çok önemli.  Eğer bir inanç testi varsa bu da o! Asla ve asla yoldan sapmadan adım adım, göz gözü görmezken bile devam etmek. Ama eklemeliyim, bana ortalık o kadar da sisli gelmiyor, hatta kendi açımdan şimdiden görüş mesafesi ve netliğin 2016’dan çok daha fazla olduğunu hissediyorum.

Gerçek Renkler – yine!

veuvenoir2017 enerjilerini yazarken başlık konusunda kararsız kalmıştım. Kararsızlığım aslında küçük benliğimden kaynaklanıyordu, güzel bir başlık arıyordum. En sonunda ilk düşündüğüm başlığı seçtim: Gerçek renklerimiz. Şimdi biliyorum ki, iç bilgeliğinize dayandığınızda kararsızlık diye bir şey yok. O zaman böyle bir enerji akımı olacağını bilmiyordum. Ama doğru rehberliği almışım. Gerçek renkler bu sene her şeyden önemli!

Yeni enerji spektrumu, Aralık ayında yayınlamış olduğum şu sözleri tamamen destekliyor:

“Sevgili Dostlar, bu “1” senesinde toplumsal kalabalıkta kaybolmayacağınızı söyleyebilirim. Eğer bireyler yoksa bütün de yok! Her birimiz insanlık denilen bu büyük bedenin önemli bir hücresiyiz. O yüzden bu toplumsal bir yıl derken, kişisel amaçlarınız, kişisel geleceğiniz sizin dışınızdaki bir bilinmeze teslim edilmiş değil!

Ancak, bu sene klasik düşünce kalıplarını, şartlanmaları tamamen bırakmazsak, 2016’nın çok önemli derslerini almamış oluruz ve o enerjinin içinde yaşamaya devam ederiz. 2016’da kendimizi tanımanın en önemli aşamalarını yaşadık. Müthiş ilerlemeler kaydettik. Şimdi, özgüvenimizle, kendimize özgü çözümlerle, şartlandırılmalar yerine kendi inançlarımızla tam olarak kendimiz olma ve kendimiz olarak bu yola devam etme şansına sahibiz.”

Bu enerjiyi kabul ederken, Göksel Beyaz Varlıkların 2017 için verdiği pek çok yöntemi denememiz ve günlük rutinimize yerleştirmemiz de bence yardımcı olacaktır. (Bağlantısı burada)

Ayrıca belki de güne şu niyetle başlamak istersiniz:

“Bugün ve her geçen gün gerçek renklerimi daha da fazla tanımayı ve onlarla ışıldamayı niyet ediyorum.”

Bugünlük de bu kadar! Bu konuya eminim yeni spektrumda yüzüp onu tanıdıkça devam edeceğiz. Şimdilik hafta sonu için eski bir “gerçek renkler” şarkısı paylaşıyorum.

©Mor Alev 2017

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, ruhunuzun potansiyelini tam anlamıyla hayata geçirmek, Yüksek Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

13 comments

  1. Merhaba,

    Yazınızda takıldığım bir yer oldu. ” Affetmeye bile çalışmayın,onun da vakti geçti. ” demişsiniz. Hayatımın tam orta yerinde baş edemediğim bir durum var, ve bundan dolayı öfke duygum pik yapmış durumda. Ben sanıyordum ki ancak bu durumu/kişiyi affederek çözümleyebilirim. Yanlış mı düşünüyorum ? Bunu nasıl halledebilirim ?

    Sevgiler,

    Beğen

    1. Bu enerjiden artık çıktık. Ama bu da çok uzun bir başka yazının konusu. Elimden gelen ilk fırsatta yayınlayacağım. Kısaca, hata yok, pişmanlık yok. O zaman affetmeye çalışmanın anlamı da yok. Her şey ışık ve ders içeriyor, 3-4 boyutlu dünyada ilk bakışta öyle görünmese de… Ama uzun açıklama gelecek. Sevgilerimle

      Beğen

    2. Sevgili Meriç cevabi istedigin blog sahibi ama okuyunca icimden cevap vermek geldi…Ofke ve affetmek aslinda biraz bagimsiz birazda yakin…Oncelikle ofkemizi durdurmamiz ve neseyle sevgi ile yer degisgirmemiz gerekiyor…Su donem yaraticilik donemi ve tam da zamaninda bunu yasiyorsun…Bunun icin de iliskili olan affetmeye baglayacagim…Affedersek (ki bu affetmek kendimizide kapsamali!) Ofke duyacagin birsey kalmaz ofke olmazsa sevgi olur nese olur…Bu tutumlada dengeye gelmis olursun. sevgiler.

      Beğen

  2. Merhaba,
    Solfegio frekansları ile ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim. Kullanılabilir mı? Ne şekilde kullanılabilir?
    Bir de saatlerde aynı rakamları görmenin anlamları var mısır? 10:10 , 11:11 , 12:12 , 13:13 , 17:17 rakamlarını görüyorum. Aynı gün içinde hepsi ardarda gelmese de bir gün içinde iki farklı saat denk gelebiliyor. Bir anlamı olabilir mı?
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler. Sevgiler.

    Beğen

    1. Sevgili Duygu, bundan 2 ay önce yayınlamış olduğum tekrarlayan rakamlar yazısına bir bakınız. Frekanslarla ilgili ne hissediyorsanız da o geçerlidir sizin için. Sevgilerimle

      Beğen

    2. Teşekkür ederim, tekrarlayan sayılarla ilgili yazınızı buldum. Rakamların hepsini toplayarak son kalan rakkama göre anlamlandırıyoruz diye anlıyorum. Doğru mudur ? Örneğin 22:22 , 2 rakkamlarının tümü toplanınca 8 oluyor ve 8 e göre mi değerlendiriyoruz ?

      Beğen

      1. Sevgili Duygu, Numerolojik olarak taşıdığınız enerjiyi bulmak ve tekrarlayan rakamlar farklıdır. Burada hesap yapmaya gerek yok, sadece 2 rakamına bakmanız yeterlidir. Sevgilerimle

        Beğen

  3. Dün gece yine geç saate sizin son 2 yazınızı okuyup yattım anlamsız bi şekilde uymak istemiyorum geceleri sanki beklediğim bişey varmış gibi uyumamam lazımmış gibi hissediyorum sürekli bişeyler okumaya dinlemeye çalışıyorum aklımda çok soru var(yaratılış dinler peygamberler ustadlar ataturk bu özel insanların dünya yaşamını yorumlayisini anlamaya calisiyorum) ama bi yandan öğrenmem bulmam gereken bişey hissi ile yaşıyorum bu durum yogun sekilde yaklaşık olarak 4 aydır böyle.gece yazılarınızı okuyup yattım1 saat kadar sonra uyandım bi rüya gördüm ilk işim unutmadan yazdim saate baktım 04:05 kıyamet gibiydi toprakta büyük çöküntüye gri bulut sonra kalabalık insanlar tanidik ranimadik hepimiz kaba inşaat denilen bilir bi binaya sığındık sanırım 1 2 gün burdaydik ve daha kalacak gibi hazırlık yapmaya çalışıyorduk eşyalar piller vs toplayıp geri geliyoduk 2.gun sanırım bir ses hepimiz BİRİZ. BİR olmalıyız kafamda bi ışık yandı bi görüntü gördüm avatar filmini izlediyseniz (orda yaşam ağaçları Eva etrafında birbirlerine bağlı bir dua anı vardi) ona benzer bir.sekilde renkli ışıklı herkes birlikteyken görüntüsü geldi. Kafamda yanan ışıkla ne olduğunu anladım arkasından bi ezan sesi geldi ve herkes yüksek sesle hep bir ağızdan Allahı anarken duydum sevindim tam o anda kalp atışlarım hızlanmış şekilde uyandım şimdi buraya bakmak istedim ve bakarken yazınız düştü ne demiştiniz eszamanlilik mi .yazılardan etkileme mi yoksa başka bişey mi bilemiyorum ama gördüğüm rüya değil sanki gerçekti ve korkuyla başlayıp umut sakinlik ve tamam budur la bitti sevgilerle..

    Liked by 1 kişi

  4. Sevgili mor alev,
    Hayatıma renk neşe huzur ve bilgi katıyorsun.
    Sonsuz tşkler sevgiler
    Şafak

    Liked by 1 kişi

  5. Günaydıııın 🙂

    Bu sabah yoğun bir enerjiyle başladım güne. Öğrendiğim her şeyi uygulamak için kapadım gözlerimi ve ilk kez bu kadar derindi yaşadığım şey. Zamanım olsaydı daha ne kadar o halde kalırdım bilemiyorum. Gözlerimi hiç açmak istemedim. Özetle beynimde canlanan ve hissettiklerim şunlardı: “Bizler; yani biraz daha farkında olan, aydınlanma yolunda ilerleyenler. Gaianın üzerinde atmosferin dışında, uzay boşluğundaydık. Meditaston halindeydik ve hepimizden ışık saçılıyordu. Tıpkı dünyanın üzerinde bir çatı oluşturmak istercesine birbirine doğru uzuyordu bu ışıklar. Henüz birleşmemiş ama çok az kalmıştı. İnanıyorum bu ışıklar birleşecek ve bizim gerçek renklerimiz kaplayacak her yeri.

    Gününüz güzel geçsin, sevgiyle…

    Liked by 1 kişi

  6. Evet çok doğru! Benim de af serüvenim bir anda bitti. Affedilecek her şey bir anda anlamını yitirdi, yok oldu. Eskiden canımı yakan her şey şimdi hiçbir şey ifade etmiyor ve ben buna şaşırıyordum, erdim herhalde falan diye kendimle dalga geçiyordum. Gerçekten içimde sevgiden başka bir şeyin olmadığı bir yere çekilmiş durumdayım.

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.