Odaklanmanızdaki Parazitlenmeyi Engelleyin – Konsey (Mesaj 103)

1949-new-television-antenna-norman-rockwellBu zamanda ele almamız gerektiğini düşündüğümüz bir konu var. Bu, çok kaotik enerjilerin olduğu bir dönem. Bilmenizi istiyoruz ki, kendinizi başarmaya adadığınız sonuçlarla çatışacak durumlardan sizi alıkoyacak yollara odaklanmanız size çok daha iyi hizmet edecektir. (Mor Alev: İstediğiniz sonuçlara odaklanın, onlara engel olabilecek, enerjide radyo yayınlarındaki gibi parazit yaratabilecek, zayıflatacak durumlara dikkatinizi vermeyin.) Şimdi, bununla ne demek istiyoruz? Biz, sizlerin kendi bakış açınızdan görmediğiniz neyi görüyoruz?

Hemfikir olmadığınız şeylere karşı bir araya gelmeniz konusunda bütün bir hayatınız boyunca incelikle şartlandırıldınız. Bütün o şeylere karşı savaşmanız bile öğretildi. Bazen o şeylere karşı yapılan savaşlar aslında sizi savaştığınız şeylerin – ya da en azından size savaştığınız söylenen şeylerin – ta kendisine karşı uygulayabileceğiniz başarılı eylemlerden alıkoydu. Bir örnek olarak “uyuşturucuya karşı savaş” ı gösterebiliriz. (Mor Alev: Bu “savaş” başladığından beri dünya çapında uyuşturucu üretimi ve kullanımı katlarca arttı.)

Eski Yunan Filozofunuz Eflatun, ya da günümüzde ismini Abraham olarak bildiğiniz bilinç (Mor Alev: Esther Hicks’in kanallığını yaptığı öğretmen kolektif bilinç Abraham’dan bahsediyor) ve hatta bizler bile öyle ya da böyle sizlere şunu işaret ettik: İstediğinize odaklanmanız, istediğinizin tam tersinin enerjisine çekilmenizden çok daha iyi bir şekilde sizlere hizmet edecektir. Bu kesinlikle doğru ve gerçektir. Yeterli dikkat verildiğinde, özellikle topluluklar tarafından, çok kısa sürelerde büyük şeyler başarılabilir. Böyle şeylerin de bir yeri vardır.  Büyük sayılarda insanları bir araya getirebilirler ve dikkatleri de odaklayabilirler. Ancak, ne kadar kısa zamanda bu topluluk enerjilerini çok daha olumlu niyetlere dönüştürebilirseniz, enerjileriniz o kadar güçlü olacaktır. Bizim tavsiyemiz budur.

Şu anda, enerjilerinizin tam kaosun içine katılmasına izin veriyorsunuz. Birbirinize karşı bölünmüş tutuluyorsunuz. Çok ciddi ve önemli olasılıklar zamanında olduğunuzu biliyorsunuz ama görüyoruz ki enerjinizi çarçur edip dağıtarak gerçekte niyet ettiğiniz ilerlemeyi engelliyorsunuz. Size amaçlarınızın yanlış olduğunu söylemiyoruz. Diyoruz ki, odaklanmanızı yeniden düşünerek çok daha olumlu kanallara yöneltmenizin size çok daha fazla faydası olacaktır. Örnek verecek olursak, kaç farklı hareketiniz çevre açısından güvenli, yenilenebilir enerji kaynakları başlığı altında kolaylıkla toplanabilir? Hepinizin istediği daha iyi sağlık hizmetleri için kimler kampanya düzenliyor? Bütün bunlar için ne zaman yürüyüş yapacaksınız? Fark ettiniz mi ne zaman bunun gibi fikirler doğmaya ve yükselmeye başlasa, ona bir etiket yapıştırılarak ve alçaltıcı, alaycı tavırlarla bahsedilerek kolaylıkla saptırılıyor? Ağaç sevenler. Eksantrikler. Hippiler. Çatlaklar. Bu fazlasıyla kolayca yapılıyor.

Şimdi, bizim hakkında konuştuğumuz şey, en basit haliyle sizin kendi düşüncenizi, kendi odaklanmanızı, kendi enerjinizi kullanmanızdır. Şu kelimeyi kaç defa kullanmış olduğumuzu görüyor musunuz? Enerji. Bunun çekirdeğinde, sizin kendi dünyanızdakileri kendinizin oluşturduğu gerçeği yatar. Ve hep beraber bir kahve içerek de bir araya gruplar halinde gelseniz de, ya da sadece en basit haliyle birbirinize benzer düşünseniz de, o enerji sizin gibi olan diğerlerinin enerjisine kendini ekler ve bu bildiğinizden çok daha güçlüdür. Bu kadar çok insanın neden dikkatinizi dağıtmak ya da düşüncenizi yönlendirmek için o kadar zaman ve emek harcadığını sanıyorsunuz? Sizce sizin güçsüz olduğunuzu bildikleri için mi? Onların istediği gibi düşünmenize ihtiyaçları var ya da en azından bir takım şeyler olurken onları görmemenize.

Söylediklerimizin çoğu sizin için yeni değil. Siz bunların farkındasınız. Fakat görüyoruz ki, kurnazlıklar ve kurnazlıklarla ilgili hikâyeler zihninizde dönüp duruyor ve büyük çoğunluğunuzun dikkati bunlarla dağılıyor ve hatta korkutuluyor. Hisleriniz etkilendiğinde, bir dakikalığına geri çekilin ve yeniden odaklanın. Arzuladığınızı yaratmaya devam edin. Keyif, neşe, coşku ve mutlulukla yaşamaya devam edin. Ve bilin ki, buradan oraya nasıl ulaşacağınızı göremeseniz de, sizi bir girdap gibi çevreleyen değişim, sonuçta yaşamayı arzuladığınız dünyayı vermek zorundadır. Öyle de oldu.

***

Arkadaşlar, bu konuda yıllar boyu o kadar çok yazdım ki… Konsey’in bilge sözlerine ufak bir eklenti yapmak istiyorum: Nasıl bir dünyada yaşamak istiyorsunuz? Çocuklarınızın, torunlarınızın nasıl bir dünyada yaşamasını istiyorsunuz? Ne istemediğinizi biliyoruz. Her yerde bunu dile getiriyorsunuz, getiriyoruz. Ama nasıl yaşamak istiyorsunuz? Gerçekten nasıl? Ona odaklanmanın vakti çoktan geldi.

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)

Bu dönemde salıverme, arınma, kendinizi tanıma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, potansiyelinizin bütününü gerçekleştirmek üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2017 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

9 comments

  1. Aylardır bana gelen buydu. Bunların hepsi bitince, arınmalar sona erince, çözmemiz gereken problemler bitince ne yapıcaz? Huzurla kalabildiğimizde nelerle zaman geçiricez? Mutlu, neşe dolu günlere neler sığdırıcaz bunlara odaklanmamız gerekiyo diyip hedeflerimi çıkarmıştım. Ona göre de yaşayıp köy evi aldım, haftanın 3 günü çalışmak, 3 günü üretmek istediğim için hayat planlarımı değiştirdim ve oldu! Evren o kadar muntazam yardım etti ki, şuan ben bile nasıl yaptığımı bilmiyorum:) ama oluyormuş, her şey mümkünmüş. Nasıl bir dünya istediğimizi, nasıl bir dünyada yaşamak istediğimizi bilip, ona göre yaşamaya adım atınca devamı geliyor. Çok şükür. Sevgiler Moralev 🙏🏻❤️

    Liked by 2 people

  2. Bu sabah kendime ayırdığım 15 dakikaya sığdırdığım koca bir dünya vardı. Topraklandım, vakumlandım, arkturuslulardan yanıt istedim, nefesimi Başmelek Mikail’in nefesiyle birleştirip evime, şehrime, ülkeme ve gezegenimize üfledim. Sonra sessizlige bıraktım kendimi, hayal ettiğim dünyaya 🙂 ve dedim ki: “benim görevim bu, ben bu dünyayı yaratmak için burdayım. elimden geleni yapmaya hazırım.”

    Ve yine mesaj!
    Ne kadar da birbirimizi hisseder olmuşuz 🙂

    Teşekkür ve sevgilerimle…

    Liked by 2 people

  3. Merhaba,
    Bu aralar çok ilginç eş zamanlılıklar deneyimliyorum ve inanamadığım sevgi paylaşımları oluyor. ÇOK ŞÜKÜR: Bu küçük anlar büyük tasarımların işareti olsun. Ben kalpten diliyorum ki, kurnaz bulduklarımız ve korktuklarımız da bizim ve BİRin bir parçası olduklarından, onları da davet edelim, çağıralım. Öfke duyuyoruz, korku duyuyoruz, acı duyuyoruz, nasıl böyle olabilirler diyoruz… ama dışımızdaki içimizdekidir, içimizde henüz bütünleyemediklerimizin yansıması onlar, yani BİZ yani BİR…Seçimlerine ancak koşulsuz sevgi ve kabul göndererek dünyayı yeniden yaratabiliriz, asla kabul edilemeyecek şeyler yapıyorlar gibi gelse de…

    Liked by 2 people

    1. Kabul edemediğimizi düşündüğümüz şeyleri, onlarında sevgiyle gerçekleştiriyor olması sanırım ortak bir nokta her taraf için. bir köpeğe ölümüne zulmedenin o an yaptığıyla gurur duymasını sağlayanda sevgisidir, toprağa ektiği tohumların fidan olduğunu gören kişinin gurur duymasını sağlayanda sevgisidir. karanlık ve ışığın sevgiyle çalışması güzel bir nokta. bunu birbirimize izah edebilsek belki de kolayca çözülebilecek bi seviyedeyiz artık, umarım hızlıca gerçekleşir.

      Beğen

      1. Merhaba,
        yorumunuzu okuyunca içimde bir direnç oluştu, “bak başka bir fikre kabul veremedin” dedim sonra kendime. Kopege eziyet edeninki kendine duydugu sevgi ya da gucunu kontrolsuz kanıtlama duygusu vs olabilir evet… Ama ben kendimi yerine koydugumda bu kişileri anlamak isterken; o güzel frekans skalasında sevginin en uc noktası olan korkuda titreştiklerini hissediyorum. Dilim buna sevgi demeye varmıyor; ama düsününce değişik bir bakış açısı yazdığınız. “ülkeme olan sevgim, yaratıcıya olan sevgim, ırkıma olan sevgim, paraya olan sevgim” bunları duyuyoruz!… dinlesek gercekliğimizde olmasını secmediklerimizi… hepsi de kendi sevgilerinden bahsediyor. ilginç.

        Liked by 1 kişi

  4. Ateşi bulana kadar eylem üzerine eylem, deneme üzerine deneme yapan insanın, aslında sadece sakince oturup, dikkatle yoğunlaşıp, çalıların tutuşmasına içtenlikle odaklanması gerektiğini “artık” biliyoruz. Bundan sonra ateş yakmak, hepimiz için çok daha kolay. Yaktığımız o büyük ateşlerin başına nice üşüyenler toplansın da hep beraber ateşi harlayalım umarım… Sevgiyle…

    Liked by 2 people

  5. herkes çok güzel şeyler yazmış. ancak ben tam tersi 10 gündür yeniden dalgalandım. çevremdeki pek çok insan da aynı şeyleri söylüyor. eski korkular vesveseler yeniden ayaklandı sanki. tam oldu derken yeniden yeniden. nedir bu mor alev?

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.