Yeni Şimdiye Bir Davet – Baş Melek Michael (Mikail) ve Radyan Işık Konseyi

eternity-chakras-artist-unknownMerhaba Sevgili Dostlar,

Bu yeni yılda, bu yeni başlangıçta, hala daha ve her zaman dikkatinizi gerektiren pek çok seçenek bulunuyor. Bu seçenekler size verildiğinde, sizin seçim yapmanız, sizin özgürlüğünüzü yaşamanız anlamına geliyor. Bu odaklanılmış âleme bu iletişim aracılığıyla giriyoruz. Ailia (Kanal), kendini genişletip bizimle birleşirken, bağlantımızın titreşimlerini tercüme ediyor ve bizimle birlikte aktarıyor, böylece en yüksek bilincinizin bedenlenmek üzere ihtiyacı olan desteği alabilmesi için ışık yolları öneriyoruz. Bizim amacımız budur.

Hayatınızda pek çok seçeneğiniz bulunduğunu ve önemsediğiniz de çok şey olduğunu biliyoruz. Burada, kendine has ebedi bir ruh olarak bu güzel insan formuna kendi enerji imzanızı nüfuz ettiğinizi, doldurduğunuzu da biliyoruz. Bizim işimizle eş-titreşimde hissedenlerinizle, eş-yaratıma girmek istiyoruz. Böylece, sonsuzluğunuzu hatırlayabilir ve olduğunuz bütünün yaratılıştan gelen doğrudan yaratım, doğrudan iletişim, doğrudan ve yaşayan bilme kapasitenizi kullanabilirsiniz.

Frekansınız ve bilinciniz yükseldikçe, hayat akışınız evrimleşiyor. Kendi değişimleriniz ve bilinç değişikliklerinizle insanlığın gelişimini ilerletiyorsunuz.  Bu odaklanmaya (Mor Alev: Odaklanma ile anlatmak istedikleri, odaklandığımız bu gerçeklik yani hayatımız.) getirdiğiniz DNA’nız, yani bedeninizdeki yapı ve mesajlar, bilincinizdeki değişim tarafından bilgilendiriliyor. Daha farklı düşündükçe ve davrandıkça, DNA’nızı değiştiriyorsunuz; bu talimatları odaklanma halinizin durumu ve frekansınızla yapıyorsunuz. (Mor Alev: 2016’da bilim insanları düşünceyle DNA’mızda değişiklikler yapabildiğimizi kanıtlayan bilimsel bulgularını saygın kaynaklarda yayınlayarak açıkladılar. Bu konuyu merak edenleriniz internette bir araştırma yapabilirler.)

Pek çok insanoğlu hayatlarını DNA’larının kontrol ettiğini hissediyorlar. Sizlere şunu hatırlatmak istiyoruz, DNA’nızı aktive edebilir, değiştirebilir ve dönüştürebilirsiniz. Dahası, bu bedeni insan olmadan önce bir ruh olarak özellikle seçtiniz. Yani, bu formda sizi kısıtlayacak bir şey yoktur, ne şimdi ne de gelecekte.

İçinizdeki ışık, bilincinizin ruh akışı, en ideal ifadeniz için gerekli tüm frekanslarla sürekli olarak sizi dolduruyor. Ruhunuz olarak düşündüğünüz bu farkındalıkla ne kadar bir olursanız, ona göre bu enerji akışına izin veriyorsunuz ya da kabul etmiyorsunuz. Ruhunuz Kaynağınızdır. Deneyim ve kapasite olarak bilmeyi arzuladığınız her şey, aktığınız kaynakla, yani gerçek Benliğinizle olan doğrudan ve yaratılış hakkınız olan bağlantınız sayesinde, size açıktır, sizde mevcuttur. Gerçek Benliğiniz olarak, yarattığınız ve deneyimlediğiniz her şey için büyük bir takdir ve minnet bulunmaktadır. Gerçek Benliğinizin, hayatınız için bir gündemi bulunmaz ve tüm düşüncelerinizi, odaklandığınız her şeyi kucaklamaya hazırdır ve onları sizinle ve sizin için büyütür. Gerçek Benliğiniz, odaklanarak sahip olduğunuz her şeyle uyumludur, buna deneyimlemeyi seçtikleriniz de dâhildir. Ve sizi her zaman evrimleşen, her zaman gelişen halinizle BİR olmaya çağırır. Odaklanmanızla özgürce yaratmayı seçiyorsunuz.

Etrafınızdaki dünya, kim olduğunuzu bulmanıza ve eş-yaratımın, kendinizi yeni ve benzersiz şekillerde keşfetmenizin keyfini yaşamanıza yardım etmek için bulunuyor – buna “odak noktanızın insan olması hali” diyoruz. Bu yaşamınız, yeryüzünün geçmişinde kalanların çoğuna benzemeyen bir şekilde, çok daha hızlı hareket ediyor. Çünkü sizlerde Gerçek Benliğinizin fiziksel olmayan enerji konsantrasyonu çok daha fazla. İnsanlar, iç ışıklarına ve burada olmanın iç gizemlerine açılıyorlar.  Şimdi, insan odağı formunuza ışıldayan birer sonsuz ruh olduğunuza dair kolektif olarak bu zamana kadar olandan çok daha büyük bir farkındalık bulunuyor. Bu bilme hali, insanlığı sevgi, umut, gerçek, netlik hissetmenin ve yaratmanın nelere mal olduğu konusundaki eski fikirlerden özgürleştiriyor.

Sizlerle birlikte sizi, buradaki odağınızı ve aydınlanmalarınızı kutluyoruz. Sizinle böyle eş-yaratıma girme fırsatına sahip olmayı çok seviyoruz.

Bu zamanda, bu iletişimde, sadece size bu basit ve güzel gerçekleri hatırlatmayı istiyoruz. Bu zarif düzeltmeyle, sizlerin de şunu bilmeye davet ediyoruz; Hayatınızda dikkatinizi çevirmenizi isteyen hiçbir yanlış yoktur. Dünyanızda dikkatinizi isteyen hiçbir yanlış yoktur. İlişkilerinizde dikkatinizi isteyen hiçbir yanlış yoktur. Dünyanızda dikkatinizi isteyen hiçbir yanlış yoktur. Bir şeylerin yanlış olduğu, bir şeylerin daha iyi olduğu ve benliğinizi ve yaşamınızı oraya yönlendirmeye çalışan fikirlerle uyuşan tüm mesajlar ve düşünceler, bütünün görünür olmadığı kısıtlamalardan ve düşük frekanslardan kaynaklanır.

Var Olan Her Şeyle birlik halindeyken, her şey kucaklanır, değer verilir, bilinir ve sevilir. Hiçbir şeyin değeri daha düşük değildir ve hiçbir şeyin onarıma ihtiyacı yoktur.

Pekâlâ, bu sizin için ne demektir? Bunu bilseydiniz, nasıl daha farklı yaşayabilirdiniz? Kimi odağınızdan düşürürdünüz? Hangi rahatlamaya izin verirdiniz?

Odağınızda nerede, ne yaşadığınızla bağlantılı olarak, enerji imzanızın doğal ifadeleri halinde tercihleriniz ve arzularınız bulunuyor. Bu tabii bir durumdur ve sizi Gerçek Benliğinizi ifade etmek, yaşamı genişletmek üzere daha da düşünmeye itiyor. Tercihlerinizi doğru ve yanlışlar olarak algılamayın. Kendi tercihlerinizi temel gerçekler fikriyle karıştırmayın. Her birinizin şu anda gerçek ve ruhunuzdan yansıyan bir bilme hissi var, neyin gerçek, neyin bütünlüğünüze dair olduğu üzerine bir bilme hissi. Bunu, size bir şeyin doğru ve olumlu hissettirmesiyle biliyorsunuz. Başkalarındaki, şarkılardaki, ya da bir başkasının kutladığı ya da inkâr ettiği durumlardaki gerçeği tanıyabilirsiniz. Ancak, gerçeği bilme hissi içten gelir.

Dünya İlahi olandan çok daha fazlasına uyanıyor. İnsanlıktaki radikal değişim bağımsızlığa doğru gidiyor. Kendine odaklanmaya karşı büyük bir güvensizlik var. Fakat ancak Kendine odaklanmayla bireyler doğalarında var olan uyumu ve yaşam sevgisini deneyimleyebilir ve gerçekleştirebilir. Olduğunuz Her Şey’le olan ilişkinize özen göstererek yaşadığınızda, Var Olan Her Şey’in sizin aracılığınızla, siz olarak, burada ve bulunduğunuz anda kendini tam olarak ifade etmesini sağlarsınız.

Bizim sizler olarak bildiğimiz ve sevdiğimiz, süregelen gelişimini kutladığımız, bu doğuş halindeki birleşik, uyumlu varoluşunuzdur, bunu bütünlüğünüzün daha fazla ve daha da fazla uyanmasına izin vererek yapıyorsunuz.

Bu yeni şimdiye başlarken, sizi kısıtlayan, sizi utandırmaya, suçlamaya, emretmeye, talep etmeye çalışan her şeyden kendinizi özgürleştirmeye davet ve teşvik ediyoruz. Sizleri, Olduğunuz Her Şey’le doğrudan işbirliği ve doğrudan bilmeyle, deneyiminizin tek ve mutlak otoritesi haline gelmeye davet ediyoruz.

Biliyoruz, pek çoklarınız bunu yapabilme becerisine sahip olduğunuz konusunda şüphe duyuyorsunuz – burada mükemmel gerçeğinizi ve sonsuzluğunuzu yaşayabilme beceriniz olduğu konusunda. Ancak, eğer kendi hizalanmanızı ayarlayabilirseniz ve birbirinizi de rahat bırakırsanız, bunu yapmak çok doğal, kolay ve düşünebileceğinizden çok daha basit.  Bağımsız hizalanmanız, uyumunuzla ne kadar çok kendi gerçeğinizi yerine getirmenize izin verirseniz ve bu varoluş haline odaklanırsanız, tüm yaşamı çok daha güçlendirirsiniz, onun kendini ifade etmesini sağlar, uyumla ve Yaratılışın güzelliğini tanırsınız.

Her şey iyi, sevgililer. Her şey yolunda ve siz safsınız, mükemmelsiniz ve hiçbir eksiğiniz yok. Ve şimdi, bunu bilme hissine izin vermenin vaktidir.

Sizi ışıkla kutluyoruz.

BEN Baş Melek Michael, Radyan Işık Konseyi ile birlikte

****

Sevgili Dostlar, bir şeyler değişti! 2016’nın son iki ayında geçmiş olduğumuz enerji girdabından/tünelinden çıktık. Ve son iki ayda gelen mesajlar, hem benim kanallıklarımda, seanslarımda, hem de diğer güvenilir kaynaklarda farklılaştı. Bunları adım adım sizlerle paylaşıyorum ve paylaşacağım. Yaşamış olduğumuz değişim aslında çok büyük ve yavaş yavaş ne olduğunu fark etmeye başlıyoruz.

Bu mesaj ise tam bir Michael klasiği! Bu konular, burada söylenenler, son birkaç aydır yavaş yavaş seanslarımda da akmaya başlamıştı. Özellikle de “onarıma ihtiyaç yok, çünkü kırık, dökük, bozuk değilsin” kelimelerine birden fazla kişiye, birden fazla defa kanallık yaptım. Bu mesaj aynı zamanda bundan bir önceki Melek Rehberlerin bolluk konulu mesajıyla da uyumlu. Bozuk şeyler bulmak için kendinizi deşmeyin. Odak noktanızı değiştirin. Ruhunuz ve evren siz neye odaklanıyorsanız, onu size sağlıyor.

Ayrıca, bu seneyi GERÇEK RENKLERİMİZİ tanıma ve olma senesi olarak ilan etmiştik. İşte bu konu bugün olduğu gibi, sürekli olarak karşımıza çıkacak. Biz bunu kabul edene kadar. Gerçek benliğimiz olduğumuzda ve gerçek renklerimizi yansıttığımızda artık sorun kalmıyor. Artık hayata kısıtlamalar olmadan, blokajlar açılmış ve rahat bir şekilde devam ediyoruz. İçinizdeki gerçekten çekinmeyin. Bir felakete yol açmayacaksınız sevgili Bilge Baykuşlar!

Şimdi, çeviriyle ilgili ufak bir not düşmek istiyorum. Michael’ın birlikte mesaj verdiği konsey “Radiant” Işık Konseyi. “Radiant” ışığı ve ısıyı çevresine yayan anlamına geliyor. Ama ben “Işıldayan ve Isıtan Işık Konseyi” ismini biraz söylemesi zor ve tuhaf buldum. Burada enerji yayan bir kolektiften bahsediliyor. O yüzden Radyan Işık Konseyi daha mantıklı geldi.

Kanalımız Ailia Mira’ya (eski ismiyle Meredith Murphy), Michael’a ve Radyan Işık Konseyine çok teşekkürler. (expectwonderful.com)

Bu dönemde salıverme, arınma, kendinizi tanıma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, potansiyelinizin bütününü gerçekleştirmek üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2017 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

6 comments

  1. Sizler sevgi ve mutluluk kaynagimsiniz. Hepinize kucak dolusu sevgiler ve tesekkurler sunuyorum. Iyiki varsiniz 🙂

    Liked by 1 kişi

  2. sevgılı mor alev tekrardan teşekkür ederim yazılarınız için yazdıgınız cok seye yabancı olmamma ragmen anladım bir çok anlatmak ıstedıgınızı gecen aylarda hep ruyamda rakamlar gordum bariz rakamlar ve bır cok zaman telefona baksam camasır makınasında televızyonda hep aynı rakamları gordum 11.11 yada 111 gordum melekler ve rakamların anlamına baktım aslında 114017 bu rakamıda ruyamda gordum bunlar bana bırer mesajmıdır bana bu konuda ne soylıyebılırsınız ? sevgıyle kalın şimdiden çok teşekkür ederim sevgilerimle

    Beğen

    1. Sevgili Hande, geçenlerde yayınlamış olduğum tekrarlayan rakamlar başlıklı yazıya bakmanız yardımcı olacaktır. Sevgilerimle

      Beğen

  3. Yok artık demiyorum. Artık şaşırmıyorum çünkü.. Hepinize sevgiler. Ve evet birbirini besleyen birbirine bağlandıkça öğrenip gelişen sinapslar gibiyiz.
    Herbirinize Teşekkürler.

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.