Melekler: Açığa Çıkarmak için Salıverin

giraffe-first-kissSevgili Dostlarımız, sizleri çok seviyoruz

Dik durun! Kim olduğunuzla gurur duyun. Siz ışıksınız. Siz sevgisiniz. Dünya böyleymiş gibi davranmasa da, bu gerçektir. Siz, sevginin kendine özgü, özel, değerli, mükemmel ifadelerisiniz, aynen suyun alabildiği milyonlarca biçim olduğu gibi, sizin de formlarınız farklı.

Tek biriniz bile kim olduğunuzdan asla ve asla utanç duymak zorunda değilsiniz. Tek biriniz bile, kendiniz olduğunuz için utançla başınızı öne eğme ihtiyacında değilsiniz. Bazen en iyi halinizle bir şeyler söylemediğiniz, yapmadığınız olabilir. Bazen ortama uymuyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bazen sevgi dolu hissetmeyebilirsiniz. Bazen sevilmiyormuş gibi de hissedebilirsiniz.  Ne olursa olsun, biz sizin kim olduğunuzu biliyoruz. Siz, “Yaratan’ın titreşimsel resminde ve aynılığında” sevgiyle üretilmiş ilahi varlıklarsınız.

Pek çoklarınız sonbahar mevsiminize girerken, kendinize sorun, “Muhteşemliğimi açığa çıkarmak için hangi düşünceleri salıvermeliyim?”

Acaba asla “büyük” ya da “özel” bir şey yapamayacağınız düşüncesini mi salıvermelisiniz? Her nefes büyüktür, sevgililer. Dudaklarınızdan çıkan her sevecen kelime özeldir.

Gerçekte olduğunuz kadar güzel olmadığınız düşüncesini mi salıvermelisiniz? Vadideki tek bir yaban çiçeği, ormandaki tek bir ağaç bile kendini başkalarıyla karşılaştırmayı düşünmez. Siz güzelsiniz. Nokta. Bunun aksi olan düşünceleri salıvermeye söz verin.

Herhangi bir şekilde başarısız olduğunuz düşüncesini mi salıvermelisiniz? Başarısız olamazsınız sevgililer! Sadece öğrenebilir, gelişebilir ve burada, yeryüzünde deneyimler yaşayabilirsiniz.

Suyun her formda ve şekilde özel ve güzel olduğu gibi, hiçbir formda asla başarısız, hatalı olmadığı gibi… Siz de özelsiniz, güzelsiniz ve başarısız olamazsınız, hatalı olamazsınız.

Sevgililer, sizi nelerin sevilesi, nelerin sevilemez yaptığı konusunda söylenmiş olan yalanlardan kendinizi salıverin. Siz sevilesisiniz. Siz seviliyorsunuz. Siz, özünüzde, sadece sevgisiniz.

Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

Ann Albers’a ve Meleklere bu mesaj için çok teşekkürler. (www.VisionsofHeaven.com) Salıverme teknikleri için ana menüdeki “yöntemler” bölümüne bakabilirsiniz.

Enerjilerin çok yoğun olduğu bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın ilişki kurabilmek ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2016 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2016 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

7 comments

  1. Sevgili Mor Alev,
    Muhteşem zamanlama muhteşem bir yazı.Emeği geeçn herkese sonsuz teşekkürler
    Son günlerde birşeyi iyice anladım.Yüksek benliklerimiz bizi an be an olacak herşeye hazırlıyor.Bunu buaralar hayatımda o kadar deneyimliyorum ki bu duygu muhteşem.Veee nedense 15 ekimden beri tam da dolunay öncesi kendimi daha özgürleşmiş hissediyorum ki pazar günkü yazıda etkisinin 15 ekimde başladığını okuyunca gülümsedim.SANKİ beni tutan tüm duygular birer birer kalktı bu dolunayla birlikte.Ve öncesinde de meditasyonlarda bu anlara aşama aşama hazırlandım.Bazen bilinçli olarak ben mi yapıyorum diyorum ama çokda mümkün değil çünkü muhteşem bilmediğim diyarlara gidiyorum meditasyonlarda..Daha umut doluyum.Onca umutsuz geçen yıldan sonra bu duygu çok özelmiş, çok güzelmiş.ve onca kendi değerimi, kendi ilahiliğimi görmeden geçen yıldan sonra tam da kendi güzelliğimin kendi eşsizliğimin(tüm ilahi varlıklar hepimiz gibi) farkına vardığım şu günlerde gelen bu mesaj geldi TAM kalbime dokundu.ve birkez daha doğru yolda olduğumun kanıtı oldu.KALP rotayı biliyor ve yüksek benliklerimiz bizi aşama aşama olacak herşeye hazırlıyor.artık bundan eminim:)bize düşen akışa güvenmek ve anda kalmak bu bilgide defalarca geldi blogdan meditasyonlarda da bana da gelen bilgi bu yönde:) tadını çıkaralım

    Günümü aydınlattınız.hepimizin yolu IŞIK olsun

    Sevgilerimle

    Liked by 1 kişi

  2. Burcumdaki süper dolunayın ardından çok iyi geldi. Teşekkür ederim.”Sevgililer, sizi nelerin sevilesi, nelerin sevilemez yaptığı konusunda söylenmiş olan yalanlardan kendinizi salıverin. Siz sevilesisiniz. Siz seviliyorsunuz. Siz, özünüzde, sadece sevgisiniz.”

    Liked by 1 kişi

  3. bende sizi seviyorum hayatımla ilgili tüm negatif düşünceleri salıyorum

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.