Çiçek Açın – Konsey (Mesaj 90)

Yıllardır, defalarca ve defalarca ışık hakkında bilgilendirildiniz, sürekli yoğunluğu artan, yükselen ve sizleri çevreleyen, etkileyen ışık hakkında. Bugün, buna bir başka şekilde bakmak istiyoruz. İzin verin, sizi bu konu hakkında biraz daha fazla şanslı, biraz daha az stresli hissettirebilecek, çok eski mecazlara (metaforlara) dalalım. Stresli diyoruz, çünkü biliyoruz ki şu anda aranızda şu dikey bir yolda yürüyen birden fazla kişi bulunuyor ve onlar her zaman arzulanan kadar rahat değiller.

Bu metaforlarla ilerlerken, kanalımızdan (Ron Head) uygun bir takım fotoğraflar bulup eklemesini de rica ediyoruz. Bunlar metaforların sadece resimlemeleri değil, somut örnekleri de olacaktır. İşte başlıyoruz.

Bizim hakkında konuştuğumuz ışık, varlığınızın temeli olan bir enerji, frekans ve bilgi alanıdır. Siz ışıktan oluşuyorsunuz. (Mor Alev: Işık sizin ana maddeniz.) O, varoluşunuzu ve en çok arzuladığınıza dönüşmenizi sağlayan enerjidir. O hayattır. Ve onun en yakınınızdaki kirlenmemiş örneğine odaklandığınızda, tazelenmiş ve yenilenmiş hissedersiniz. Enerjiniz, derin bir iç huzura doğru dalar ya da yükselir.

beach4Kendinizi çevrelemesini seçtiğiniz alanın kişisel alanınıza olan etkisi budur. Belki bunu etraflıca düşünmediniz. Ancak, belki de sadece bir zamanlar yaşadığınızı hatırladığınız dinlenme deneyimlerinden dolayı bir ormana ya da kumsala gitmeyi istediniz. Ama tam olarak kendinizi neyle çevrelediniz? Şimdi, sizlere katıksız halde neşe, keyif, huzur ve coşku dolu yaşam halindeki ışık, ses ve frekanslar önerebilir miyiz?

Bunu yapmak, sizi az ya da çok “kendi benliğinizin gerçek durumuna” geri getirecektir. Kendi benliğinizin gerçek durumu ne olursa olsun, mükemmeldir. Birkaç örnek verebilir miyiz?

sequoia

Benliğinizin gerçek durumu, görkemli, uzun yaşanmış, dünyasıyla barışık olduğunda hayat böyle görünür. Yaşam veren ışığın tamamını kabul etmiş ve onu bu hale gelmek için kullanmış.

rosesKendini ve gelecekteki benliklerini korumak için ışığın birazını dikenli olmak için kullandığında hayat böyle görünebilir.

lotus4Işık, balçıklı çamurdan doğru gelişmek için kullanıldığında ve her zaman içinde bulunan mükemmelliği sergilediğinde böyle görünebilir.

packaged-lightBunlar da ışık paketleridir.

gardenAynı şekilde, bunlar da mükemmel ışık paketleridir.

weedsBunlar yaban otlarıdır. (Mor Alev: Genelde bahçelerden ve tarlalardan temizlenmeye çalışılan otlar)

Şimdi, son fotoğraf ve onun açıklaması, etrafınızdakilere ne kadar değer değer verip vermediğinizle ilgili düşünmenizi sağlamak içindir. Bu güzel bitkilerden sadece birkaç tane olsa, onların yanından büyük ihtimalle hiç fark etmeden geçip giderdiniz. Ama onların güzelliğini bu manzarada görmeden edemezsiniz, değil mi? Adına insanoğlu denilen ışık paketleri için de aynı şey geçerlidir. Onları da değerli ya da değersiz buluyorsunuz.

Ancak, Yaratan’ın bakış açısından, bahçede hiçbir yaban otu (istenmeyen, gereksiz ya da zararlı şey) yoktur. Varlığınızda hiçbir hata yoktur. Sizler gelişme sürecindesiniz. Belki, gölün yüzeyine henüz ulaşmadınız. (Mor Alev: Nilüfer çiçeği gibi) Belki henüz çiçek açmadınız. Belki bir domates çiçeğisiniz, gül değil. Belki bir anne ya da babasınız, bir milyoner, bir bilim insanı ya da film yıldızı değil.

Ve işte bugünün ana fikri şudur: Ne olursanız olun, nerede olursanız olun, mükemmel olanın, bu mükemmel alanında tam da ihtiyaç duyulan varlığısınız. Görüyor musunuz? Eğer siz, siz olmasaydınız ve eğer bulunduğunuz yerde bulunmasaydınız, var olan, andakinden çok farklı olacaktı. Ve var olan, tam olarak da Yaratan’ın niyet ettiği gibidir. Yani, bir başkasının size öğrettiği gibi (Mor Alev: Abraham’ı alıntılıyor) – asla yanlış yapamazsınız ve işiniz asla bitmeyecek.

O yüzden çiçek açın.

Sevgili Dostlar, Ron’un seçtiği fotoğrafları değiştirmeden kullandım. Ne kadar güzel birer ışık paketi olduğumuzu, kendi mükemmelliğimizi görelim ve artık beklemeden çiçek açalım. Bu mesaj için Ron Head’e ve Konsey’e çok teşekkür ederiz. (ronahead.com) Mor Alev tarafından çevrilmiştir.

Bu dönemde salıverme, arınma, kendinizi tanıma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, potansiyelinizin bütününü gerçekleştirmek üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2016 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2016 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

11 comments

  1. Süper , harika mesaj, bundan daha iyi nasıl olabilir? Örnek resimler çok yerinde,tam isabet.
    Teşekkürler

    Liked by 1 kişi

  2. Merhaba, enerji çalışmaları ve meditasyona olan ilgim başladıktan sonra ve farkındalığım arttıkça hayatı anlamdırmaya başladım. İlk meditasyon çalışmalarımda gözümün önüne gelen mor ışığın renginin, ertesi gün internette gezinirken karşıma çıkan moralev.com un logosundaki renk ile birebir olduğunu farketmemle doğru yolda olduğumu anladım.
    Kendimi dahada geliştirmeliyim ama nasıl?

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Mehmet, blogda gezinin, pek çok farklı yöntem ve bilgi bulacaksınız. Benim her zamanki önerim öncelikle her sabah güne başlarken meditasyon alışkanlığı oluşturmaktır. Değişim için içe dönmeliyiz. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

  3. Açtık Elhamdülillah.. Pazar Reiki 1. Aşama Eğitimine katılmıştım. Eğitimin sonunda pembe gül meditasyonu yaptık. O kadar güzel açıldı ki. İsmimle bebaber.. Dün mağazada dolaşırken, karşıma gül tasarımlı kolye çıktı. Şimdi boynumda. Kalp çakramdan yayılıyor. Varlığımı süsleyen ismim gibi. Dün akşam Allahım, üçüncü gülü nerde göreceğim bakalım derken, bugün sizin yazınız. Çiçek açın-Konsey…. Ve pembe gül bahçesi.. Bütünün hayrına Ol’sun. Aşkla Ol’sun.. Sevgiler. Çok teşekkür ederim..

    Liked by 2 people

  4. Günaydın Sevgili Mor Alev, huzur veren paylaşımlarınız için koşulsuz sevgimi ve sınırsız şükranlarımı iletiyorum, her an. Öğrenmek istediğim; Yaratan ın niyetiyle mi bizler uyanışımızı tamamlıyoruz, süreç ilahi zamanlama dediğimiz yine Yaratan ın öngördüğü süreye mi tamamiyle bağlı? Her adımı O nun izin verdiği ölçüde mi atabiliyoruz? Namaste….

    Beğen

    1. Sevgili Feray, çizgisel zaman bizim yarattığımız bir kavram olduğu için aslında yok. Süre yok. “İlahi zamanlama” ile kastedilen ise enerjilerin belli bir eşik noktasına ulaşmasıdır ki bu da kişiden kişiye değişir. Yani bu gerçeklikteki zamanlamayı bizden başkası belirlemiyor. O bize her şeyi serbest kılmış çünkü özgür irade vermiş. İstediğiniz adımı istediğiniz zaman, istediğiniz büyüklükte atabilirsiniz. Umarım yardımcı olmuştur. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

  5. bu aksam bir orumcek agindan siyah tombik fıstıga benzeyen agir hareket eden bir bocegi cikardim. oldu sandim aglari temizlerken bacagini oynatti. hizlica temizledim uzerine orumcek aglarini.. ama dik duramiyor devriliyor ve olmeye hazirlaniyor.. ayaklarini havaya dikip kipirdamak istemiyor. beşki bes alti defa ters cevirip arkasindan ittirdim.. aaa uyandi birden.. yurumeye basladi. nasil da teslim olmus dedim yasatken bile fatkinda degil oldu saniyor kendini.. sonra bahceye goturup biraktim. kedim bu kurtulus anini izledi yanimda..mutlu olduk biz beraber. bir can daha kurtardik yasama dondurduk bocek sinek kedi kus koepk insan farkeder mi? icinde yasayan bir can iste. biz cicek actik bu aksam kedimle

    Liked by 1 kişi

  6. “Her şey olması gerektiği gibi…çünkü başka türlüsü olamazdı..” 🙂

    Sevgiler,

    Müşerref Akman

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.