Yeni Ay Terazi’de: 3’le Gelen Ustalık – Mor Alev Gökyüzü ile Yükseliş Raporu

libra-by-ciro-marchetti2016’nın kişisel burçlarını geçtik, bol bol kendimizi inceledik, bazen isyan ettik, bazen ne istediğimizi biz bile bilemedik ve keşfe çıktık, “Ben kimim? Benim gerçeğim nedir?” sorularının yanıtlarını aradık. Koç’un “ben, ben, ben” enerjisiyle başladığımız yolculuğun tam ortasındayız. Değişimi kesinlikle hissedeceksiniz. Çünkü çok açık ve net bir şekilde “biz, biz, biz” demeye başlıyoruz.

Zodyak yolculuğunun ilk altı ayında kendini tanımayı başaran birey, Başak’ta “nasıl hizmet edebilirim?” sorusunun yanıtını bulur ve dış dünyaya döner. Bunu takip eden 5D Terazi’nin sorusu “Biz nasıl birlikte var olabiliriz?” dir. Böylece birliktelik bilincine giriş yapılır. Bu bilincin bütünlenmesi Balık’ta olacaktır. 3D Terazi’nin aşk, mum ışığı, tek başına ortamı güzelleştirme komitesi gibi çalışması konuları sadece yüzeysel bakış açısından kaynaklanır. Bu konular da güzeldir. Hepimizin aşka ve mum ışığına, güzel ortamlara ihtiyacı vardır, ama bunlar aslında birer yan üründür. Temel enerji değildir.

Gerçekte Terazi enerjisi alabildiğine ciddidir. Ve derinlerde bir yerde birlikte varoluşumuzun tek yolunun DENGEden geçtiğini bilir. O yüzden diplomasi, hukuk, arabuluculuk, danışmanlık, mimarlık, sanat vb gibi dengeyi esas alan konular onun yönetimindedir.

Dengesizlik, ikilemlerin olduğu yerde vardır. Ortamı zıtlıklarla algılarız. Ve zıt uçlardan birini seçeriz. İşte bu sona eriyor Dostlar. Üçüncü bir yol olduğunu, hayatı zıtlıklar gözlüğünden görmek zorunda olmadığımızı anlayacağız. Peki zıtlıkları artık zıtlık olarak algılamadığımızda, bir bütünün parçaları olarak gördüğümüzde ne olur? Uyumsuzluklar biter! Yeni çözümler bulunur. Sorunlara başka gözlerle bakmaya başlarız.

Bu yeni ay, her şeyden çok hayatımızın her köşesindeki ilişkilere, “ben ve sen” arasındaki dengeye odaklanacağız. Kişiler, şirketler, halklar ya da ülkeler arasındaki ilişkilere ve dengeye…

Denge ve eşitlik, sevgi ve güven olmayan ortamlarda yaşayamaz, o yüzden Venüs yani “kendini sevmeyi öğrenmenin ve böylece herkesin içimizden bir parça taşıdığını anlamanın tanrıçası” ya da diğer bir deyişle “koşulsuz sevginin öğretmeni” bu önemli misyonu, Terazi’nin yönetimini üstlenmiştir. (Bunu şimdilik diyorum, daha sonra 5D iyice yerleştiğinde bu burcun yönetiminin tipik Terazi enerjisini temsilen birkaç gökyüzü varlığı tarafından ortak yönetilmeye başlayacağına inanıyorum. Bu konuya zamanı gelince döneriz.)

perfect-balance-sand-artEvet. Başlıkta 3 dedik. Üçün ustalığına dönelim. Bu 9 senesi 3 adet 3 den oluşuyor. 3, Yükselmiş Ustaların enerjisini taşır. Ruh-zihin-beden, dişi-erkek-BİR olmak, geçmiş-şimdiki zaman-gelecek, uzunluk-genişlik-derinlik, yani bütünlüğü simgeler. Bütünlük dengedir, ustalıktır. Çok, çok farklı bir bakış açısıdır. İçinde bulunduğumuz 9 senesi sadece bitiş ve başlangıçlar değil, aynı zamanda üç defa katlanmış ustalığın da senesi. O yüzden hepimize biraz fazla yoğun, fazla çarpıcı geliyor. Hayatımızın her yönünde ustalığımızı göstermek ve ustalığa yükselmek zorunda kalıyoruz.

Güneş ve Ay 9° Terazide

Bu yeni ayın Sabian sembolü: “Bir sanat galerisindeki özel odada üç adet çok önemli ve eski sanat eseri asılı duruyor.”

Bu sembol, bizlerin bizim için en değerli, en fazla anlam taşıyan şeylere geri dönme isteğimizi ve onlarla bağlantı kurma arzumuzu anlatıyor. O zaman bu soruyu yeniden soralım: “Sizin için en değerli kavramlar nelerdir? En çok değer verdiğiniz şey nedir?” (Hatırlayacaksınız, en değer verdiğimiz şey Eris tarafından da soruluyor.) Bu sorunun cevabını bazen unutuyoruz. Bazen bildiğimiz halde, o en değerli şeyleri ikinci, üçüncü plana atıyoruz. Ben kendi açımdam cevaplarsam; sevgidir, özgürlüktür, ailemdir, gülmektir, huzurdur, gün ışığı, gecenin laciverti, topluma katkım, blog hamileriyle dostluğum… Ve böyle devam ediyor… Bu sorunun cevabını bildiğimizde dengeye yaklaşırız. Denge ise ustalıktır.

Dane Rudhyar bu sembol için şunları söylemiş: “Kargaşa ve kaos halindeki toplumda şaşkınlık içinde yeni değerler ararken Kaynağa dönme ihtiyacı.” Buyurun! Yine bu ülkeyi anlatmış. Yeniye ulaşmak için sadece öze dönmemiz ve bütün sadeliği ve ihtişamıyla bu değerlere, bizim için en değerli olana hak ettiği zamanı, emeği, özeni vermeliyiz. Bu sefer daha farklı davranacağız, eski toyluklarımızın, deneyimsizliğimizin yerini olgunluk aldı ve aradan geçen onca zamanda, onca olayda çok şey öğrendik.

Sembolde geçen zamansız sanat eserleri birer usta tarafından yaratılmıştır. Ustalar bu eserleri aynı bizler gibi yapıp bozarak, bazen yanılgılarından dolayı yılarak ama sonra yeniden başlayarak yarattılar. Bizim için en değerli olana döndüğümüzde, yıllar içinde ondan zaman zaman uzaklaşarak edindiğimiz deneyimleri kullanmalı ve onları ince ince işlemeliyiz. Bu yeni ay bizleri hayatımızda ve ilişkilerimizde sanat şaheseri yaratmaya çağırıyor ve bunu her şekilde destekliyor.

Enerji Değişimi

Geçen yıl Kasım ayında bir başka enerji değişimini yazmıştım. O değişim sayesinde kendimizi yaratıcı kaosun içinde bulduk. Doğrusunu söylemek gerekirse ben bundan biraz daha kolay olacağını ummuştum ama kolektifin enerjisini formüle eklememişim,  düşündüğümden daha sert geçti. Bu yeni ayla birlikte yeni bir evreye giriyoruz.

Terazi bir öncü burçtur. Öncü burçlar, başlatır, yeniyi getirir, liderdir. Ekim ayı ise “1” enerjisini taşır. Doğu yarıkürede bu yeni ay kesin yeni başlangıçlar enerjisi taşıyor, çünkü yeni ay 1 Ekim’e girer girmez gerçekleşecek. (Batı yarıkürede ise 30 Eylül’ün son saatlerinde) Bu coğrafyadaki çifte 1 enerjisine dikkatinizi çekerim. Bu yılın ilk 9 ayında, 9 sayısının “bitişler ve başlangıçlar” enerjisinin daha çok “bitişler” bölümüne odaklandık. Şimdi, yepyeni başlangıçlara hazır olun!

Eğer, her şey bitmiş, tükenmiş, anlam kaybolmuş gibi geliyorsa, dikkat! O şeylerin yerine çok daha iyileri geliyor! Lütfen gözlerinizi açın ve bakın.

Değiştik. Bu sene her zamankinden hızlı değiştik. Değişken burçlardaki T kare açı yavaş yavaş geri çekiliyor. Bu yeni ayın açılarına ve sembollerine baktığımızda, hepimizin bir şeyler öğrenmiş olduğunu ve bu derslerden dolayı, aynı yolda kalamayacağımızı görüyoruz. İşte yeni olan bu noktada geliyor ve arkadaşlar, “yeni” havadan başımıza düşmüyor, onu biz getiriyoruz. Destekçilerimiz de var tabii.

Jüpiter Terazi’de gustosunu yeniden kazandı!

Jüpiter Süper Galaktik Merkezde yol almaya devam ederken, çok yakın bir pozisyonda yeni ayı destekliyor. Sabian sembolü ise muhteşem: “Öğrencilerine Yeni Dünyanın gerçek derin bilgilerini öğreten adam”

Şu anda o kadar çok iç-görü, iç bilme, içindekileri hatırlama durumları yaşayabiliriz ki, bu hepimizi şaşırtabilir. Alışılmış bilgilerin, anlayışların çok daha ötesine geçeceğimiz bir zamana giriş yapıyoruz. Bu yeni modern dünyada çok daha yeni kavramların ortaya çıkması büyük olasılık olarak görünüyor. Bu yeni ayın öne çıkan temaları diplomasi, ilişkiler, denge ve adalet olduğuna göre bu konularda iç sesinizi dinlemeniz sonucunda harika çözümler bulabilir, Süper Galaktik Merkez etkisiyle bunları çok çabuk yaratıma sokabilirsiniz.

Diğer semboller

Arkadaşlar, ben bu kadar çok birbirini destekleyen, yardımcı sembolü hiçbir yeni ayda bir arada görmedim. Bir kitap yazılabilir bu yeni ay hakkında, ama bunu istemediğinizi biliyorum. Hemen aşağıda bir özetle anahtar kelimeleri veriyorum.

  • Merkür: “Kızlar basketbol takımı” – Kutsal Kadın (Dişi)) enerjisi ve takım çalışması, fair play, eşitlik, birlik
  • Venüs: “Dernek yemeği eski dostları bir araya getiriyor.” – Beraberlik, buluşmak, gerçek dostluk, tatlı sohbetler, paylaşmak, bağlantılar, ilişkiler
  • Mars: “İnsan ruhu, yeni deneyimler yaşama arzusuyla sabırsızca bedenlenmeyi bekliyor” – Mutlu heyecanlar, yeniden doğmak, gerçekten ne istediğini bulmak, tutku ve hevesle yeni bir hayata başlamak, aileye yeni bir bebek gelmesi
  • Satürn: “Bayrak kartala dönüşür, kartal ise gün doğumunu selamlayan horoza” – En yüksek ideallerimizi ifade etmek, cesaret, onur, bayrak, birlik, zafer, güç, yüksek bakış açıları
  • Uranüs ve Eris: “Açık bir pencereden içeriye esen rüzgarla bolluk simgesi boynuz haline gelen tül perde” – Olasılıklar, zengin hayal gücünün getirdiği yaratıcılık, fırsat kapıları, zenginlik, bolluk, bereket
  • Neptün: “Bulutların arasındaki havacı” – Zorlukların üzerine çıkmak, yüksek bakış açısı, iyimserlik, sınırsızlık, Yükseliş, ustalık, yüksek gerçekler, huzur ve sakinlik
  • Plüton: “Çocuk koğuşu oyuncaklarla dolu hastane” – Yardım, hediyeler, sosyal sorumluluk, birliktelik bilinci, eğitim, yeni nesil, bakım, özen
  • Chiron: “Cisimleştiren medyum seans yapıyor” – Yaratım gücü, ruhani iletişim, duru görü, duru duyuş, kanallık, iç ses

Özetlersek:

Her şey bize bağlı! Evren bütün gezegenleri gayet güzel dizmiş. Bütün ilişkilerimizi dengeye getirebiliriz. Barış, huzur, birliktelik çok yakın.

Arkadaşlar, bitirmeniz gereken şeyleri uzatmayın. Derinlerde siz de biliyorsunuz bitmesi gerektiğini. Bitirin artık ve yeniye gidin.

Ülkelerin elinde barış için büyük bir şans var. Diplomasi parlayabilir! Kolombiya şu anda bütün ülkelere bir örnek.

Anlayış, sevgi, hoşgörü herkes için. Ayrımcılık bilinci bitti. Bunu kabul ettiğinizde, kendinize de acımayı bırakacaksınız.

“Artık yeter!” diyenleriniz, harekete geçin, cesur olun. Destek arkanızda.

Kolay değil, biliyorum. Bu çok iyimser analizi yazarken ben de soruyorum, “İyi ama nasıl?” Dünyanın görünüşteki hali, çatışma ve mücadeleler, işsizlik, kirli siyaset, hastalıklar, fakirlik, eğitmeyen eğitim sistemleri… Ama sonra, “Neden olmasın?” diyorum. Çünkü hepimiz Yükselişe kontratlıyız.

Hepimiz birer USTAyız. Şimdi 3’e geri dönüyoruz. Dane Rudhyar, bu yeni ayın sembolü için şunları da söylemiş: “Kutsal Üçlü, şu üç gücü bir araya getirir; SEVGİ, BİLGELİK ve harekete geçmiş ZEKA.” Dostlar, zekamızı, sol beynimizi geride bırakmıyoruz. Bu üçlünün gücüyle harekete geçiyoruz!

Bu enerji önümüzdeki bir ay boyunca geçerli olacak. Neler başaracağımızı gerçekten merak ediyorum. Görünüşe inanmamanızı, her zaman haberlerin arka planını görmenizi de hatırlatırım, ana akım medya sadece bir gösteri, işin doğrusunu size kalbiniz anlatacaktır.

Yeni ay, 1 Ekim Cumartesi saat 03.11 de. (İstanbul) Hepinize harika yeni enerjiler, yeni başlangıçlar diliyorum.

©2016 Mor Alev

Not:

Bu tutulma ve ekinoks döneminde blog yayınları düşük yoğunlukta devam ediyor. Yorum ve mesajlarınıza daha yavaş cevap veriyorum, gecikmeler olduğunda lütfen üzerinize alınmayın, sadece benim teknolojiye biraz ara verdiğimi bilirseniz beklentilerinizi de ona göre ayarlayabilirsiniz.

Arkadaşlar, lütfen blogda gezinin, aradığınız çözüm gözlerinizin önünde olabilir, bana yazdığınızda cevabınız gecikebilir. Eğer hiçbir şekilde blogda cevap bulamıyorsanız, elbette bana yazın ama önce ufak bir araştırma yapmanızı öneririm

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, ruhunuzun potansiyelini tam anlamıyla hayata geçirmek, Yüksek Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

4 comments

  1. Icimdeki kaosun bitmesi,gercek donusum icin hazirim,harekete gecmek ve doğru yolu bulmak olsun bu yeni ay,meleklerin yardımıyla ve öylede oldu.Teşekkürler.

    Beğen

  2. Merhaba yeni olan ve yeniye açık olanlar. Günlerdir inişli çıkışlı bir eylüle veda ederken gece rüyalarında da baska yaşamları başka boyutları yakin ve hissederek deneyimledim sanırım. Uzun zamandır unuttuğum öfkeler birer birer yüzeye çıktı oysa ki son iki senedir bu blog, destekcileri, Micheal ve yoluma ışık tutan dostlar sayesinde çok yol aldığımı düşünmekteydim. Ama bu sınavları secmemin nedeni de kalan tüm tortuları temizlemek yatan uyuyan her duyguyu yüzeye cıkarmak. Mucizeyi bekleyip, inanıp başıma geldiginde idrak edememek, 3D süpheleri pespese zihinden geçirmekten anı neredeyse kacırmak. Ama o muhtesem zaman yükselisi hızı sayesinde hemen toparlamak, anlamak, bütünü görmek. O kadar çok duygu ve deneyim bu blogla paralel gerçeklesti ki yazmayı ertelediģim cok sey oldu son iki senedir. Ilk yazdiğimda da inanilmaz bir senkronizasyona tanik olmuştum Micheal ile deneyimledigim calışmayı ertesi günlerde burada okumustum. Simdi de bu beklenen muhtesem yeni ay ve sembolleri. Dün gece rüyamda unuttugum öğrencilik anılarımdan bir hissi yakalamaya onu hatırlamaya yonlendirildim. Yarı bilinçli bir rüyaydı. Sanırim üst benligim devreye girdi bilmiyorum. O dönemde hayal ettiğim özlemini duydugum bir kök hissi hatırlamaktı amaç. Sonrasında kendimi bir ögretmenin önemli birisinin sınıfında buldum. Resmen bilmedigim birisi ama beni tanıyan ve bana su son dönemin özetini yapan bir rehberdi. Zaman kaybettigim çalışmaları, insanları ve aslinda ihtiyaç duyduğum bilgi kaynaklarını gösterdi. Kitaplar aktı havada. Spiritüel yolumu çizdi anlattı. Gecmiste aklimdan gecen erteledigim detaylarla birlikte.

    bugün sembolleri sabah okuduğumda 3d bakış açım şaşırmaktan yanayken ben bunu zaten bildigimi ve normal olduğunu hissettim.
    “Öğrencilerine Yeni Dünyanın gerçek derin bilgilerini öğreten adam”
    Yine de ayrı bir neşe ve birlik hissi verdi. 3 ler deneyimini her boyutuyla yasadıgımı okuyunca fark ettim bir kez daha. Anlatacak yazacak çok sey var ama sessizce izlemek de bir o kadar keyifli.
    sevgili mor aleve ve kanallık edenlere, yazdıklarıyla ilham verenlere, bir olduğumuz her bir hücreye tesekkurler.
    Konsey hangi tarafa evrilmemiz gerektiğine karar vermekte zorlanirken biz sanki haydi yukarı diyoruz daha yukarı 🙂

    Liked by 1 kişi

  3. Sevgili mor alev Sizden şöyle bir ricam olacak.Yazılar eşliğinde verdiğiniz resimler çok etkileyici.O resimlere bakmak yada zihnimizde canlandırmak enerjimi yükseltiyor.Bloğunuzda görseller adında bir pencere açıp bu resimlere ulaşmamızı kolaylaştırırsanız çok memnun olurum.Teşekkürler bize kattığınız herşey için😃

    Beğen

    1. Sevgili Sevda, resim, illüstrasyon ve fotoğraflara pinterest sayfamdan ulaşabilirsiniz, biraz karışıktır ama 1 Used bölümünde burada kullandığım bütün resimler var ve her gün de eklenmekte. Blog maalesef böyle bir sergilemeye uygun değil. Sevgilerimle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.