Tutulma Döneminin Tam Ortasında Baş Melek Michael (Mikail)’den Yüreklendirme!

Alex Grey PaintingBurada, yeryüzünde bedenlenmiş İlahi Varlıklar…

Derin bir nefes alın ve omuzlarınızın aşağıya inmesine izin verin. Bir derin nefes daha alın ve kuvvetle havayı dışarıya verin.

Kendinize izin verin, biraz gevşeyin.

Şimdi omuzlarınızı silkeleyin ve onları düşürün. Bir defa daha derin bir nefes alın ve göbeğinizin şişip inmesini sağlayın.

Şimdi frekansınızın düğmelerini yükseğe çevirin. Titreşiminizi yükseltmeyi seçtiğinizi zihninizde canlandırın, partiküllerinizin ise daha hızlı hareket ettiğini. Frekansınızı yükseltmeye devam edin ve dudaklarınızı bir gülümsemeye getirin. Kasten.

Gülümsemenizi koruyarak tepe çakranızı açın. (Mor Alev: Aynı zamanda taç çakra da denir, başınızın tam tepesinde) Telepatik olarak içinizdeki İlahi Işığı çağırın ve bu bağlantıyı ön plana alın. Bütün alanınızı ışıklandırın. Genişlemiş akımı, daha fazla bağlantıyı, yakınlığı ve desteği davet edin. Nasıl hissettiğinize dikkatinizi verin. Isınma ya da ılıklık hissediyor musunuz? Hafif bir karıncalanma? Bilinçli bağlantınızı teyit edecek hisleri fark edene kadar enerjiyi çağırın.

Sonra salıverin. Her şeyi, hepsini salıverin gitsin.

Bu tutulma döneminin yarısı geçti ve bu dönem emsalsiz, olağanüstü bir dönem.

Bunu biliyoruz ve sizlerin izin verdiğinizi, dönüştüğünüzü, dinlenip içinde oturduğunuzu ve niyetlerinizi oluşturduğunuzu görüyoruz. İçinizle bağlantı kurduğunuzu, alanınızı bütünleştirdiğinizi her gün size ait kutsal yerde vakit geçirdiğinizi biliyoruz. (Mor Alev: “Kutsal yer” kavramıyla meditasyon, sessiz anlar ya da derin düşünce sırasında kendinizi bulduğunuz enerji alanınızı ifade ediyor.) Size tutku vereni yaptığınızda merkezde kalmanızı sağlıyor. İhtiyacınız olduğunda dinleniyorsunuz. Daha fazla su içiyorsunuz. Hayal kırıklığı, öfke, asabiyet yaşıyorsunuz, bunalıyorsunuz ve sonra yine merkeze dönüyorsunuz. Daha fazlası için geri dönüyorsunuz.

Sizlerin her defasında sadece İlahi Işığınızın değil, USTALIĞINIZIN daha fazla bedenlenmiş haline geldiğine şahit olmak hayranlık uyandırıyor.

Yeni frekansları bünyenize kabul etmekte ve özümsemekte gitgide daha yetkin olduğunuzu görüyoruz. Hayatınızdaki zorluklarla ilgili çok daha rahatladığınızı görüyoruz. Benlik bilincinizin kısırlaşmasına izin vermeden sarsıntıların gelip gitmesine izin verebildiğinizi keşfediyorsunuz. Benlik bilinciniz çok daha sağlam, tutarlı ve sizin için kıymetli hale geliyor.

Sevginin İlahi Işığı olduğunuzu bilmeniz çok daha az “bir fikir”, çok daha fazla “bir gerçeklik” haline gelmiş gibi görünüyor. Bedeninizde, farkındalığınızda, fikirlerinizde, ilişkilerinizde, yaşam şekillerinizde pek çok değişiklikler gerçekleşti. Şimdi, her şey iyice yoğunlaştığında, tepkiniz farklı; iç bilme durumuna sahipsiniz. Şimdiye kadar olduğundan çok daha fazlasını başarma becerisine sahipsiniz.

Sizler için büyük bir coşku hissediyoruz ve Var Olan Her Şey’le bir olarak ustalığınızın özgürleştirilmesini kutluyoruz. Ruhunuzu takip etmeye daha fazla istekli oldukça, içinizdeki ufak ama tutarlı sesi dinledikçe hayatlarınız parlamaya başlıyor. Eskisinden farklı olarak, varlığınızın göz kamaştırıcı bir doğası ve özgüveni var. Sizinle olmak daha kolay, farklılıklar söz konusu olduğunda daha hoşgörülüsünüz, hatta bazılarınız bu “uyanış” meselesini bilmese bile. Egemen varlıklar oluyorsunuz, kendinize başvuruyorsunuz (Mor Alev: Kendi kararlarınızı kendi hisleriniz ve bilgilerinizle alıyorsunuz) ve özgürlüğünüzü ilan ediyorsunuz.

Bu Tutulma Döneminin enerjileri yeni bir dalga insanın uyanışını aktive edecektir, ki o insanlar kendi kaynaklarını kendilerine çağırıyorlar. İnsanlığın içinde gerçekle, temel olanla, İLAHİ olanla bir araya gelmek ve bağlantıya geçmek üzere derin bir özlem var. Bu özlem sadece içinizde giderilebilir. Her insanın kendi egemenliğine geri dönüşü için kendi gereksinimleri vardır. “Ben kendi egemenliğine sahip bir ustayım ve hayatımı diğer ustalarla birlikte yaratıyorum” diyebilmek, bunu canlı ve gerçek yapmak için kendine özgü ihtiyaçlara sahiptir. Herkesin kendi yolculuğunda olduğunu ve ilahi planın yavaş yavaş gözler önüne serilip gerçekleştiğini görüyorsunuz. İç bilme hissinizi, deneyimlediğiniz değişimi sevdiğiniz herkesle paylaşmak isteseniz de, neşe, keyif ve coşkunuz buna çok daha az bağımlı.

Egemenliğinizde ve beşinci boyut bilincinizde daha fazla zaman geçiriyorsunuz. Diğerlerini kurtarma ihtiyacında olduğunuza dair dört boyutlu inancınız artık o kadar çok aktif değil. Daha sabırlı ve farkında bir hale geliyorsunuz. Hala daha bekleyen ya da öfkeli olan, onlara bakılmasını talep eden arkadaşlarla karşılaştığınızda daha şefkatlisiniz. (Mor Alev: Bu cümleyi açıklamak istiyorum. Ben de hala daha adına yalvarma enerjisi dediğim enerjide yaşayan, en iyi dileklerle yakararak dua eden, değişimin dışarıdan geleceğine inanan insanlarla karşılaşıyorum. Onlar çekim gücü yasasının farkındalar ancak bu yasanın sadece sizin enerjinize eş çalıştığını, enerjiniz yüksekse eğer fırsat kapıları açtığını fakat bu kapılardan geçmeyi seçenin “siz” olması gerektiğini yani harekete geçme şartını göz ardı ediyorlar. Onlara göre hayat onların “başlarına geliyor”, oysa hayatlarımızı ve gerçeğimizi biz yaratıyoruz. İstediklerinin onlara verilmesini talep eden ve eğer duaları gerçekleşmezse kırgınlıkla, üzüntüyle kapanan ya da hayata öfkelenen kişilerden bahsediyor Michael. Bu kişiler kendi yaratım güçlerinin farkında değil. Dua etmek, Yaratan’la dertleşmek harika bir şey, üzerinizden büyük yük alıyor ve salıvermenize de yardımcı oluyor. Ama sadece dua ettiğiniz için bir şeylerin olmasını beklemek çoğu zaman işe yaramıyor. Gelen cevabı da dinlemeli ve harekete geçmeliyiz.) Onların kendi güçlerine sahip çıkmak üzere kendi yollarını keşfedeceklerini biliyorsunuz. Biliyorsunuz ki, bütün bunların amacı insanlığınızla kendi iradenizle iç içe geçmiş halde hayatınızı içeriden dışarıya doğru yeniden yaratmanızdır. Deneyiminize değer veriyorsunuz.

Yeni enerjiler burada ve onları siz çağırdınız. Ne kadar fazla özgürleşirseniz, varlığınız o kadar yükselmiş enerjileri çağırır. Siz öncü kıtanın, keşif kolunun bir parçasısınız. Bunu bir şekilde hissediyor, biliyorsunuz. Ama bu aynı zamanda sizin için çok büyütülecek bir şey değil. Bu, sadece bu zamanda, bu seferinde sizin rolünüz, sizin yolunuz.  Herkes için içinizde büyük bir minnet var. Dünyanın kargaşasının içinde aydınlanmanın gerçekleştiğini görüyor, tanıyorsunuz. Dünyanın daha şeffaflaşmasını çok seviyorsunuz. Kolektif varlığınızı değiştirebilmek üzere cesaret ve güç için dua ediyorsunuz.

İçinizdeki derinliklerde biliyorsunuz ki, insanlıktaki değişim gerçek. Yaşadığınız hayatın bütünlükle ilgili olduğuna dair bir iç bilmeye sahipsiniz. Anda ve geçmişte olduğunuz her şeyi kucaklarken, hayatınızın sarmalının genişlediğini hissediyorsunuz. Olduğunuz kişiyi, deneyimlerinizden ayırdınız, böylece hepsini sevebiliyorsunuz. Bunu yaparak insanlığın kısıtlamalardan özgürleşmesinin yolunu açıyorsunuz. Deneyiminiz olmadığınızı bilmek harika bir şeydir.

Gitgide daha çok sizi nelerin mutlu ettiğinin farkında olarak yaşıyorsunuz. Gitgide daha fazla, her şeyin içinde neşe, coşku ve keyif buluyorsunuz. Neyin parladığını, sizin için neyin cennet olduğunu, sizi neyin çağırdığını ve neyin çağırmadığını görüyorsunuz. Hayatınız daha arı, sade ve siz de her bir gün hakkında net, enerji dolu ve heyecanlısınız, burada bulunmaktan memnunsunuz.

İçinizdeki İlahi olanla BİR haline geliyorsunuz ve böylece arzu ve heyecan tüm benliğinize yayılıyor.

Enerji alanınız git gide daha fazla yükseliyor ve orada daha fazla vakit geçiriyorsunuz.

Daha fazla enerji, arkadaş, para, neşe ve yaratıcılık yaratmayı sevdiğinizi keşfediyorsunuz. Tamamen başka deneyim seviyelerine yükselebildiğinizi bulmak çok keyifli, özellikle de size uzun zamandır saplanmış, bozulmuş ve asla tamir edilemez görünen konularda.

Kendinizden hoşlandıkça, uzun zamandır istediğiniz çok şeyi kabul etmeye açık hale geliyorsunuz. Şimdi, sizin için önemli olan konularda harekete geçmeyi istiyorsunuz. Yeni şeyler deniyor, öğreniyor ve büyüyorsunuz. Yaşam kendini bir macera gibi hissettiriyor, bir zamanlar kendini zorla çabalanan, zorla ilerleyen iş gibi hissettirirdi.

İşte bütün bunlar insanlığın potansiyelini dönüştürüyor.

Yolunuz, içinizdeki İlahi Işıkla ilerliyor. Kendinizi diğerleriyle karşılaştırmıyorsunuz onun yerine sizi çağıran yolu yaşıyorsunuz. Hayat hızlanıyor.

Odaklanma seçiminizle bağımsızlaştığınızdan, içinizdeki Işık şimdi özgür. Onu paylaşmaya özgürsünüz. O, size neşe, keyif, coşkuyla dolu hayatın yolunu göstermek üzere özgür. Niyet ettiğiniz insanoğlu haline geliyorsunuz, olduğunuz enginlikten sonsuz Işık alanına.

Gerçek şu anda burada, gerçek sizsiniz.

BEN Baş Melek Michael

***

Sevgili Dostlar, bugün önümde iki seçenek vardı. Ya Jüpiter’in Terazi’ye girişini konuşacaktık, ya da bu enerji yükselten mesajı iletecektim. Jüpiter Ekim 2017’ye kadar Terazi’de, onun harika etkilerini nasılsa konuşuruz diye düşündüm. Bu bayram tatilinin ilk günü ve bu çok ama çok önemli tutulma döneminin tam ortasında, sizlerle Michael’ın yeni ve gelişmekte olan insan vizyonunu paylaşmak istedim, aranızda pek çoklarının bahsedilen aşamaya çoktan ulaşmış olduğuna inanıyorum. Farkındaysanız bu, tamamen enerjileri içinize çekeceğiniz yarı-meditasyon şeklinde iletilmiş bir mesaj. Umarım enerjileriniz iyice yükseldi ve bu bayram nerede olursanız olun, kimlerle olursanız olun, ister çalışın, ister tatil yapın, muhteşem zamanlar yaşarsınız.

Bu mesajı ileten Michael’a ve Allia Mira’ya (Meredith Murphy) çok teşekkürler. (expectwonderful.com)

16 Eylül Cuma günkü Ay Tutulmasında buluşmak üzere!

Not:

Bu tutulma döneminde blog yayınları düşük yoğunlukta devam ediyor. Yorum ve mesajlarınıza daha yavaş cevap veriyorum, gecikmeler olduğunda lütfen üzerinize alınmayın, sadece benim teknolojiye biraz ara verdiğimi bilirseniz beklentilerinizi de ona göre ayarlayabilirsiniz.

Arkadaşlar, lütfen blogda gezinin, aradığınız çözüm gözlerinizin önünde olabilir, bana yazdığınızda cevabınız gecikebilir. Eğer hiçbir şekilde blogda cevap bulamıyorsanız, elbette bana yazın ama önce ufak bir araştırma yapmanızı öneririm

Bu dönemde salıverme, arınma, kendinizi tanıma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, potansiyelinizin bütününü gerçekleştirmek üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2016 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2016 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

13 comments

  1. Sevgili Mor Alev,

    Yine tam zamanlı harika bir paylaşım. Öyle bir anımda geldi ki.. Sevgimi ve teşekkürümü anlatmaya kelime bulamadım. Sonsuz şükranlarımla.. Sana, mesajın bize ulaşmasına vesile olana ve Sevgili Başmelek Mikail’ e.. İyi ki varsınız. İyi ki varız.

    Liked by 1 kişi

  2. Sevgili Mor Alev bugün babam öldü. Benim senin rehberliğine ihtiyacım var. Okumam gereken birşeyler yazarsan bana çok sevinirim. Kitap yada blogdan bi bölüm. Lütfen çok ani oldu bu ölüm. Çok üzgünüm.

    Beğen

    1. Sevgili Pınar, size sabırlar diliyorum. Koşulsuz sevgimi ve Mor Alev enerjisini gönderiyorum, yanınıza bütün melekleri, ustaları çağırıyorum. Temmuz ayında yayınlamış olduğum bir Arkturus mesajında şöyle diyor:
      “Bu dönemde yeryüzüne ulaşan yüksek titreşimli enerjilerin yoğunluğu, oldukça fazla ve sizler de bunu çeşitli şekillerde hissediyorsunuz. Bazı ruhlar, daha sonraki bir dönemde yeni enerjilere bedenlenmek umuduyla sadece gitmeyi seçiyor. Bu durum, insanoğlunun gerçekleştirmek istediği ve şimdilerde de gerçekleştirdiği “merdivenin bir sonraki basamağına topluca ayak basma” girişimidir.

      Sık sık “sessiz farkındalık ve tefekkür” içinde dinlenerek, bu konuştuklarımızı düşünün. Günlük yaşantınızın her suretini, kendi merkezinize çekilerek yaşayın ve gerçekliğini görünüşe göre değerlendirdiğiniz için pek hoşunuza gitmeyen her surete sevgi gönderin. Korku, öfke, hayal kırıklığı, tiksinti duyma vb. gibi duygularınız kabardığında, onları bastırmamaya veya karşı koymamaya çalışın. Çünkü onlar, inanç sisteminizi anlamanıza yardımcı olan araçlardır.

      Her şey plana göre yürümektedir. Şimdiye kadar hiç kimse gerçekten ölmemiştir. Hiç kimse, Bütün’den ayrılmamıştır ve asla da ayrılmayacaktır. Hiç kimse yitirilmemiştir. Hepiniz, bunun bilincine varabilmek için bu muazzam yolculuğa çıktınız.”
      Ayrıca, 2014 de yayınlamış olduğum bir mesajda Baş Melek Ezekiel vardır. Onun size yardımcı olabileceği umuduyla bağlantısını veriyorum.
      https://moralev.com/2014/05/21/bas-melek-ezekiel-selamlar/
      Çok zor bir durum, umarım yasınızı en uygun haliyle yaşarsınız. En derin sevgilerimle

      Beğen

      1. Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim sevgili Mor Alev. İçim biraz olsun rahatladı. Şu anda 3. Gözümün açık olmasına o kadar ihtiyacım var ki. Onunla iletişime geçmek ve bi haber alabilmek için neler vermezdim. Acaba bunun bir yolu var mıdır? Bir küçük işaret haber alıp içimdeki orman yangınına su serpmenin bir yolu var mıdır? Bu konuda bir tavsiyeniz varsa çok müteşekkir olurum🙏🏻🙏🏻

        Beğen

        1. Sevgili Pınar, yaşadığınız ani şokta bu gibi arzularınızın olması çok olağan. Umarım bunu da yaşarsınız ancak şu anda biraz zor çünkü umutsuzluk, çaresizlik ve hüzün duyguları enerjinizi düşürüyor, oysa bu bağlantılar genelde yüksek enerjilerde gerçekleşiyor. Ancak size kesinlikle bu duyguları onurlandırmayın demiyorum, yasın da önemli bir yeri var hayatımızda. Sevdiğimize saygı duyduğumuzu, onları bu fiziksel yaşamda ne kadar özleyeceğimizi göstermemizin de önemi biz insanlar için çok büyük. Yasımızı ve fiziksel kaybımızı en yapıcı şekilde yaşamak için bütün bu duyguları kabul etmeliyiz. Şimdi size ve ailenize önerim, eğer mümkünse elinizden gelen en çabuk şekilde bir yas danışmanlığı almanız olacaktır. Böylece hiçbir aşaması atlanmadan yasınızı yaşayabilir, sonunda enerjinizi yükselterek arzuladığınız bağlantıya (bir ihtimal ailece) geçebilirsiniz. Nasıl olacak demeyin, ben bunu yaşayan ve başaran insanlar tanıyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sevgilerimle

          Beğen

      2. “Hayat kontrati ne olursa olsun, bu amaca hizmet etmeyen tek ruh yoktur”. u artik biliyoruz.

        Tum mesajlari okumak, inanca tamamiyle hakim olmak degilse de, tum mesajlari daha bilincsiz halimle de olsa hic degilse bir kez gordugumu sanmistim. Yanilmisim..
        Sevgiler..
        Tesekkurler..

        Liked by 1 kişi

    2. Başınız sağolsun. Ben de annemi böyle ani kaybetmiştim. Sizi anlıyorum . Onların seçimi olarak düşününce (Mor Alev’in de değindiği, geri dönebilmek için ) iyi geliyor. Nur içinde yatsınlar

      Liked by 1 kişi

      1. Çok çok teşekkür ediyorum. Onların seçimi olduğunu bilmek beni de rahatlatıyor. Ama ben buna hiç hazır değildim. Sevdiği birinin ölümüne kim hazır olabilir ki.. Bugün ikinci gün ve bu acı.. Gerçekten çok acıyor. Sizin de başınız sağolsun. Güzel mesajınız için çok teşekkür ediyorum.

        Beğen

  3. Yasadiklarimi su mesajda okumak kadar hicbirsey motive edemezdi beni. Hic bu kadar dogru yolda oldugumu hissetmemistim. Cabami paylasan butun isciler adina bu yazi icin sevgili Michael’a ve araci olan tum guzel ruhlara tesekkur ediyorum.iyi ki varsiniz. iyi bayramlar:)
    Asil

    Liked by 1 kişi

  4. Sevgili Mikail beni duymuş olmalı ki bu sabah, öğlene bu mesaj yayımlandı. Yazının bir parçasında cevabımı hemen aldım. Sonsuz şükran🙏

    Liked by 1 kişi

  5. Merhaba,
    Teşekkür ederim Mor alev. Ben yeni dahil oldum aranıza… Iım aslında bir sorum da var ama acelesi yok idare ederim malum bayram mutlu kutlu olsun hepimize inşallah…
    Ben uyumaya çalışırken yatağımda deprem oluyormuş gibi sallantı oluyor,nefes verirken. Belirtiler v.s çok fazla şey okuyorum öğrenebilmek için çünkü herşey benim için yeni. Sadece kartlarla iletişim kurabiliyorum. Uyanışta olduğumun belirtisi gibi birşeydir diyorum ama sormak istedim belki bambaşka bir neden olabilir atlamıyım diye. Bu sabahta kafam dürtülerek uyandırıldım ilk oldu bu.Önceki sabah kapıma iki kere vuruldu öyle uyandım…Baş Melek Mikail’e seslendim gece “deprem olabileceğini düşünüyorum uyumam zor oluyor” dedim. Sabahta bir daha hangi meleksen “omzumdan falan uyandırır mısın korkmadım ama kafamdan dürtülmeyi sevmem” dedim.Ben sabah ve akşam önce ayetel’kürsi sonra Baş Melek Mikail’in korunma sözlerini sonra da Enerji kapsülü’nü yapıyorum. Harika bu bilgiler çok teşekkürler paylaştığınız için. Yüreğinize emeğinize sağlık. Benim ve bütünün hakkında hayırlısını diliyorum. Umarım en kısa zamanda sizinle çalışma fırsatı bulurum Mor Alev. İyi bayramlar hepimize…

    Beğen

    1. Sevgili Funda, yattığınızdaki deprem hissi bir fiziksel rahatsızlık belirtisi de olabilir, iç kulak, nöroloji, tansiyon dengesizliği, vs gibi. Öncelikle bunun için bir doktora gidip kontrol ettirmenizi öneririm. Eğer fiziksel bedeniniz tamamen sağlıklıysa, evet enerji değişimi sizi etkiliyor diyebiliriz. Bu arada medyada deprem korkusu fazlaca işleniyor, bu da bilinçaltınızı etkiliyor olabilir. Bu korkuyu da salıvermenizi öneririm. Sevgilerimle

      Beğen

  6. Harika bir mesaj… Her kelimesinde kendimi buldum, sanki bana özel yazılmış bir mektup gibi… Eylül ayi cok güzel geldi.

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.