Melekler: Kutsal Bakış Açınız

heart self portraitSevgili Dostlarımız, sizleri çok seviyoruz.

Şu anda dünyada devasa bir sevecen enerji var ve hepinizi kalplerinizi gün yüzüne çıkarmaya teşvik ediyor. Bazıları için bu kolay. Otantik olmak için, kendinize karşı dürüst olmak için ve diğerleriyle de dürüstçe iletişime girmek için çok çalıştınız.

Ancak, geniş sayıda ruhlar için bu o kadar kolay değil. Eğer bir kişi kalbinin içine bakmayı ve orada gerçekten ne bulunduğunu görmeyi henüz öğrenmediyse, duygular volkan gibi patlayabilir, fışkırır ve püskürür. Hatta öyle dışarı çıkar ki, içlerindeki gerçekliği bile doğrudan yansıtamaz.

Örneğin, diyelim ki bir kişi partnerinden yardım ister ve partneri öfkeyle patlar. Gerçekte, en basit haliyle yorgun, yılgın, bunalmıştır, yardım etmek ister ama bitkindir. Eğer bunu sevgiyle iletebilseler – “Yardım etmek isterdim ama şu anda çok bitkinim. Daha sonra yapabilir miyim?” deseler – çok daha büyük bir yakınlığı başarmak mümkündür.

Ya da bir başka örneğe bakalım. Kalbinizi ya da kendi bakış açınızı biriyle paylaşıyorsunuz ve onlar da derhal size saldırıyor ya da sizi hatalı durumda gösteriyor. Gerçekte onlar da kendi fikirlerini seslendirmeye çalışıyorlar ancak bunu en yalın haliyle paylaşmaktan korkuyorlar. Belki çocukken duyulmadılar. Belki “aptal” hissettirildiler. Belki bu yeryüzünde değerli hissetmek için birilerinin onlarla hemfikir olmasına ihtiyaçları var. Eğer sadece düşüncelerini paylaşmak yerine, gerçek hislerini paylaşsalar, onlarla hemfikir olmasanız bile, birbiriniz hakkında daha derin bir anlayışa sahip olacaksınız.

Sevgililer, anlaşmak, aynı fikirde olmak sevgi için bir ihtiyaç değildir. Ancak, hayatınıza uyan kişilere yakınlaşmak ve uymayanlardan yumuşakça uzaklaşmak için daha da derinlere inmeli, kendi kalplerinizi daha iyi tanımalısınız. Sonra da o güzel kalplerinize sevgi ve merhametle ses vermelisiniz. Herkesin kendi bakış açısına sahip olma hakkı var. Herkes bir sonraki seviyede anlayışa ve sevgiye doğru ilerlemek üzere tam da olmaları gereken yerde… Bu sizi de kapsıyor!

Başkalarını veya kendinizi haksız çıkarmak yerine, izin verin, herkes kendi kutsal bakış açısına sahip olsun – buna siz de dâhilsiniz.

Tanrı sizi kutsasın. Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

Ann Albers’a ve Meleklere çok teşekkürler. (www.VisionsofHeaven.com)

Enerjilerin çok yoğun olduğu bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın ilişki kurabilmek ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2016 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2016 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

7 comments

  1. çok çok teşekkürler,
    tam da bugün kendime söz vermiştim yeni bir başlangıç diye… gün içinde hep “bilge şu anda skalanın neresindesin? sevgi ve şefkat mi yoksa korku mu?” diye sormaya söz verdim. Sağolsun hemen destek gelmiş:)

    Liked by 2 people

  2. Merhaba, kalbim sevgi dolu zannediyordum ama değilmiş. Hala alttan altan öfke kaynıyor ve bu öfke de kendime yönelik. Çevremdekiler de bana bunu çok güzel yansıtıyorlar. Hayvanları ve doğayı çok seviyorum, koşulsuz sevgiyi onlarla yaşıyorum diyebilirim.

    Liked by 2 people

  3. sevgili Mor Alev size birşey sormak istiyorum birkaç gündür Meleklerden bir konu hakkında rüyalarımda rehberlik istiyorum fakat hiçbir şekilde mesaj gelmiyor daha öncede buyola başvurmuştum çok net cevaplar almıştım bu belirsizliğinde bir anlamı olabılırmi ne yapmalıyım teşekkürler

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Serpil, her zaman cevap gelir ama bazen biz fark edemeyiz. Cevabı o kadar çok isteriz ki, gözümüzün önündekini göremeyiz. Bu konudaki cevap arzunuzu salıverin. Biliyorum, ters bir şey öneriyorum ama siz rahatlayınca, sorunuzun cevabı olmadan da gayet güzel yaşayabileceğinizi anlayınca pat diye gerçeği kalbinizde bilirsiniz. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

  4. Mor Alev … Hayatımdaki insanları ,(ailemi) idare etmek yerine yani göz yumduğum hileler ile başa çıkmayı öğreniyorum…Ama sancılı oluyor ve gözyaşı döküyorum..Ve partnerime kendimi defalarca aynı şekilde ifade etmekten yoruluyorum… Anlatamıyorum veya anlaşılmıyorum veya karşımdaki hile yapıyor ve bu da beni yoruyor… Dürüst olmak ve herşeyi olduğu gibi yaşamanın zor olması normal mi..Bana nasıl bir çalışma önerirsiniz..Daha önce e mail yolladım size ama cevap gelmedi..sizinle çalışmak istiyorum…

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Hülya, mesajınız bana gelmedi. Yoksa cevaplanırdı. Zor insanlarla başa çıkmak, başarılı iletişim ve ilişkiler konularında oldukça fazla yazı yayınladım, bunlar çeşitli yöntemler de içeriyor. Onları “İlişkiler” başlığı altında en sağ sütunda bulabilirsiniz. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.