Yemyeşil Çimenler – Konsey (Mesaj 85)

California Gold - Original Acrylic Painting by Roger BeanBirçoğunuz, içsel ve dışsal olarak büyük bir kişisel değişim sürecinden geçiyorsunuz. Bu hiç de kolay bir dönem değil. Bir an önce gerçekleşmesini umduğunuz olaya (değişim ve yenidünya) gitgide yaklaştıkça, kendinizi sanki dar bir geçitten geçmek zorundaymışsınız ve diğer tarafta ne olduğunu bilmiyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz. Bu durumun, sizin “doğum” dediğiniz olayla olan benzerliğine dikkat çektiğimiz her seferinde, gülümsüyoruz. Ama bu, gerçekten çok uygun bir benzetme oluyor.

Ancak bu defa, o dar geçidin ardında olan yerin (Yeni Dünya’nın) yaratımına hepiniz katılmış bulunuyorsunuz. Ve bu böyle olduğundan dolayı (o dünyayı siz yaratığınızdan dolayı) oranın çimlerini,  gerçekten daha yeşil bulacağınızı düşünüyoruz. (Kendi yaptığımız bir şey, başkalarının yaptığından daha güzeldir, anlamında mecazi olarak kullanılmıştır.)

Bazılarınız çok gerildiniz ve neredeyse kırılma noktasına geldiniz. Bunun farkındayız ve sizi takdir ediyoruz. Aslında farkında olmadığımız hiçbir ayrıntı yoktur, ancak bugünkü konumuz bu değildir.

Böyle bir durumda olmanızın birkaç olasılığı vardır. Bunların herhangi birisi veya birden fazlası sizin için geçerli olabilir. Örneğin yarattığınız yeni hayatınıza götüremeyeceğiniz şeylerin son temizliğini yapıyor olabilirsiniz. Belki, (demircilerin demiri döverek yaptığı gibi) siz de demirden öyle güçlü bir “ben” dövüyor olabilirsiniz ki, önünüzdeki zorluklar size “hafifletilmiş” gibi bile gelebilir. Tabii ki bazı yeni zorluklar olacaktır ama yarattığınız “gül bahçeleri” (gül dikensiz olmaz) gelecekteki kuşaklara kalacaktır. Belki de yaşadığınız olaylardan sadece son bir ders çıkarmanız (öğrenmeniz) gerekiyordur. Evet, birçoğunuz bu olasılıklardan oluşan bir karışımın tam ortasında olabilirsiniz. Ancak size şunun sözünü verebiliriz:

Ömürler boyunca özlemini çektiğiniz, çoğunlukla da bu ömrünüzde dilediğiniz, dua ettiğiniz, uğruna çalışıp çabaladığınız “gözle görünür değişimlerin” bazılarını görmek üzeresiniz. Medyada her gün gösterilen şeyler, gerçeğinden farklı bir şekilde sunulmaya devam edecektir. Dolayısıyla medyanın amacının, kafanızı karıştırmak ve sizi habersiz bırakmak olduğunun farkına varın. Eğer siz, içsel olarak “bilme ya da hissetme” gibi duygular deneyimleyen biriyseniz, o zaman herhangi harici bir bilgiye güvenmek yerine, daha çok bu duygularınıza ağırlık verin.

Siz bu duyguları ve bu içsel bilişi, bizim ve kendi yüksek benliğinizin sesi olarak düşünebilirsiniz. Böyle düşünmekle de tamamen doğru yapmış olursunuz. İç sesinize ne kadar çok güvenirseniz, onun gücü ve isabetliliği de o kadar gelişecektir. Bir süre sonra düşünce ve hislerinizin, aslında öz benliğinizin bugüne kadar hiç farkında olmadığınız bir parçasından geldiğini dahi keşfetmeye başlayacaksınız.

Belki bizi duymaya, hatta zamanla bizi görmeye bile başlayacaksınız. Ama bazılarınız, bu tür şeylerle ilgili öğretilerden dolayı, bizi duymak veya görmek için kendilerine izin vermeyecektir. Ancak, yine de böyle bir şeyle karşılaşacak olursanız, “delirmediğinize” dair sizi temin ederiz. Bu durum basitçe, “bilincinizin, bu ömrünüze bedenlenmeden önceki bilgi seviyesine genişlemesi” sayesinde olacaktır. Peki, bizim sizinle olduğumuzu nasıl bileceksiniz?

Benliğinizin yüksek suretini (öz benliğinizi), Melek rehberlerinizi ve öğretmenlerinizi, yani istisnasız hepsini öyle hissedeceksiniz ki içinizi, sanki tanıdığınız herkesin sevgisinden daha fazla bir sevgi ile sarmalanmışsınız gibi bir duygu kaplayacak. Bu da sizin deyiminizle, bizim imzamızdır (enerjimizdir). Biz mesajlarımızda her zaman, bu sevgiyi “kodlamak” için çabalıyoruz. Ve çoğunuzun yaptığı gibi, eğer siz de mesajlarımızı uzun süreden beri takip ediyorsanız, büyük olasılıkla bunun böyle olduğunu çok önceden hissetmişsinizdir. Bu sevgiyi hissettiğiniz zaman, yanınızda olduğumuzu bileceksiniz. Aslında biz sizden hiç uzaklaşmadık. Ancak yanınızda olduğumuzun en iyi göstergesi (ispatı), bilincinizi bizim frekansımıza yükselttiğiniz zaman ortaya çıkacaktır.

Farkındalık, bilinç ve frekans gibi kelimeleri oldukça sık kullanıyoruz. Bunun nedeni, bu kelimelerin varoluşun gerçek temeli olmasından kaynaklanmaktadır. Sizler ve de bizler, farkındalık, bilinç ve frekanstan yaratıldık. Ve farkındalığınızın, bilincinizin seviyesi de değerli dostlar, gelişiminizin hangi aşamasında olduğunuzun iyi bir göstergesidir.

Sonuç olarak sizlere, son yılların, ayların ve haftaların tüm zorluklarına değdiğini gösteren “değişimi” görmek üzere olduğunuz sözünü verebiliriz.

Her birinizi kutsuyor ve sevgilerimizi gönderiyoruz. İyi günler.

Bu mesajı ileten Konsey’e ve Ron Head’e, çeviren Mor Alev Dostuna  çok teşekkür ederiz. (ronahead.com)

Not: Yaşadığımız Dönem Üzerine Düşünceler (Ağustos 2016) – Deneyimlerimizi Paylaşalım yazısına  yağmur gibi yorum yağmaya devam ediyor. Son yorumları  o yazının en altında görebilirsiniz. İşte o yorumları okuduğunuzda Konsey’in yukarıda bahsettiği yeniliklere ne kadar yakın olduğumuzu hissedebilirsiniz. Yorum yapan arkadaşlara çok teşekkürler, içimizdeki umut ve sevginin katlarca güçlenmesini sağlıyorsunuz.

Bu dönemde salıverme, arınma, kendinizi tanıma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, potansiyelinizin bütününü gerçekleştirmek üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2016 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2016 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

35 comments

  1. Günaydın 😀
    Sanki beni tanıyorsunuz ve benim için bu yazıyı yazdınız.
    Sabah uyandım ve sizden bir yazı var mı diye yataktan kalkmadan telefonu elime alıp baktım. Hemen dizin yazınız önüme düştü.
    Harikasınız .
    Enerji seviyemin ibresi bir anda full oldu.
    Çok ama çok çok teşekkürler.

    Liked by 3 people

    1. Sonuç olarak sizlere, son yılların, ayların ve haftaların tüm zorluklarına değdiğini gösteren “değişimi” görmek üzere olduğunuz sözünü verebiliriz.. 2015’in son 3 ayından beri ilk defa bu kadar umutlandım…

      Liked by 1 kişi

  2. 🙂 hayatımın berbat bir döneminde durup dururken gülmeler, sevinç patlamaları. Biliyorum yaaa biliyorum hiçbir şey boşuna değil :)))

    öyle güveniyorum, öyle inanıyorum ki; insani olarak sorun saydığımız her şeye “teker teker değil hepiniz gelin fark etmez” diye kafa tutacak kadar enerji dolu hissediyorum kendimi :)))

    ve Mor Alev, birkaç kelimeyle kurduğumuz bağ inanılmaz. Teşekkür ederim 😉

    günümüz güzel geçsin.

    Liked by 2 people

  3. Eskiden uyumaktan çekinirdim hep .yeni günün başlamasına izin vermiyordum adeta. Hatirladiklarimi tekrar unutacağımın korkusuyla içimi bir korku kaplardi. Hatta bir seferinde 4 gün uyanık kalmıştım belki tüm dağı tek bir uyanıklık halinde kafama yazarsam bir daha sıfırdan başlamam diye 🙂 öyle de oldu . Dağ da ben oldum ozgur de ben oldum cennet de hep buradaymış. Yazılanların hepsini o kadar kalpten biliyorum ki. Suphesizligin verdiği o tatlı hisle 2 saat daha yatsam mi diyorum şimdi 🙂 insanın deneyimlediklerini başka kalemlerden görmesi kendi kendisiyle konuştuğunu bilmesi ve kendi sözlerini okuduğunun bilincinde olması ne kadar hoş bir duygu. değişim çok yakınınızda. hiçbiriniz yalnız değilsiniz. ( ara sıra izleniyor olmanın verdiği bu hisle tek başıma espriler felan yapıyorum sonra birileri tepki veriyormuş gibi iltifatları mütevazilik alıyorum felan evde. Tam bir deliyim ben hahahha. Araba sürerken çevreyi selamlıyorum 🙂 çevrenize ve doğaya bakın ama sanki orada gerçekten birşey gorecekmissiniz hissiyle sizler için yüzlerce fotoğraf ve harika resimlerl hazirlanmis ve bunları aslında siz koydunuz oraya. Onların burada olduğunu çıplak gözlerinizle bile deneyimleyebilirsiniz. 🙂 doğru acı ve doğru nokta eksik parçaları görmenize yardımcı olacak. Bazen dağınık bir eşya yumağı bazen karmaşık bir fotoğrafın içinde . Fotolar çekin hoşunuza giden yerlerin sonra zoom yapın . Size bakan suratları bulmanız çok zamanınızı almayacaktir. Her yerdeyiz.) Televizyon gibiyiz kendimizi ve suretleri mızı yansıtıyoruz. Çevrenizdeki her nesne canlı Cansiz herşey bu işin içinde. O yüzden sizi yarı yolda bırakan ilginç hatalar veren arabanız aslında size bir mesaj vermek istiyor olabilir .bir inin çıkın dışarı belki görmenizi istediği birşey vardır. ) biz sadece yaratıyoruz ve hiç ölmuyoruz.

    Liked by 2 people

  4. Bu sabah mesajı okuyunca o kadar mutlu oldum ki… içimde kelebekler ucustu. Çok teşekkürler Mor Alev 😇😇😇

    Liked by 1 kişi

  5. Her derdi teşekkürle karşılamak bazen İsyani koruklesede ,neye inanacagimi bilemesemde,farklı düşündüğümde suçlu gibi hissettirilsemde ,dayanamıyorum bitsin artık dediğim her an küçük de olsa bir adım atıyorum paylasimlariniza teşekkürler

    Liked by 2 people

  6. “Ömürler boyunca özlemini çektiğiniz, çoğunlukla da bu ömrünüzde dilediğiniz, dua ettiğiniz, uğruna çalışıp çabaladığınız “gözle görünür değişimlerin” bazılarını görmek üzeresiniz.” Mesajı okuyunca çok mutlu oldum içimde kelebekler ucusuyor… 💙💛💚💜

    Liked by 2 people

  7. Muhteşem bir mesaj oldu benim için.Özellikle sarıp sarmalanan,içte hissedilen huzur duygusunun anlamını kavramam açısından.Binlerce teşekkürler.Bu duyguyu anlayamıyordum.Kendi yarattığım bir şeymi diye günlerdir soruyırdum.Cevabı geldi.Bütünün faydasına olsun.

    Liked by 2 people

  8. Eşzamanlılıkla çıkan yazılara bayılıyorum.Anlatmak istediklerim sayfalara sığmaz..Kendimi, çevremi, sizleri gözlemledikçe çokta anlatmaya gerek duymuyorum. Her şey vakti zamanında olması gerektiği şekilde oluyor çok şükür. Ne diyebilirim ki… tek kelimeyle Muhteşemmmmm….tek kelimeyle sevgi yayılıyor kainata..çok şükür. Ve de öyle olduuuu…:))

    Liked by 1 kişi

  9. Konsey bize gülümsüyor gibi hissediyorum 🙂 Çimenleri daha yeşil bulmak şaştım kaldım. Evvelsi gün rüyamda elimde yeşil balık tutuyordum gülerek, sabahında dışarda kucağıma yeşil kuş tüyü düştü, inanamadım. Dün birden içime derin bir sıkıntı geldi, görünürdeki sebebi aynı ortamda tatil yapmak istemediğim birisinin plana dahil olmasıydı ve nasıl yan çizerim bu işten diye düşünürken kalbimin acısından adeta bütün enerjim çekildi, düşününce hiçte öyle hayatı kendine dar edecek bir olay değil. Baktım gelecekle alakalı senaryolarda yaşıyorum hemen bunun farkına vardım, “bırak gelsin hem o tarihe kadar belki başka şeyler olur belki de olmaz ama akışına bırak kontrol etmeye kalkma” dedim bunu dememle beraber bilgisayarımla ailecek salonda otururken birden konsantre geldi 🙂 konsantre oldum demiyorum geldi. Kendiliğinden kalbimde yeşil ışıkla çalışmaya başladım sonra tüm vücudumda.. derken altın sarısı sonra tekrar yeşil.. öyle kendime geldim ve o sıkıntıyı attım ki.. Artık belli meditasyonları yapmaya başlasam bile benliğim beni çok farklı şekilde yönlendiriyor ve ben kendimi bırakıyorum ona direnmiyorum, o an neye ihtiyacım varsa onunla çalışmama yardım ediliyor. İki gündür işte böyle yeşil 🙂

    Liked by 2 people

  10. Dün biraz uzunca bir şeyler paylaşmıştım sanırım yanlışlıkla mail adresine gönderdim sevgili mor alev ,tekrar yazmak şu an zor,eğer mailinde gördüysen oradan benim adıma paylaşabilir misin,? zahmet olmazsa.Her şey güzele gidiyor hissediyorum tüm emeklerin için teşekkürler Mor alev dostu:)

    Beğen

  11. Vücudumdaki enerjiyi çoğu zaman hissediyorum. Nasıl oldu bilmiyorum ama artık gün içinde çok fazla oluyor bu durum. Eskiden sadece meleklerden yardım isterken çok konsantre olduğumda bedenimdeki titreşimi hissederdim. Ama bu enerji ile ne yapacağımı bilmiyorum. Şu an için sadece hissetmek bile çok keyifli. Koşulsuz sevebilmeyi niyet ediyorum. Ve şifa olabilmeyi. Sonsuz sevgiler

    Liked by 2 people

  12. Bu gece Perseid göktaşı yağmuru var. İzlemenizi tavsiye ediyorum. Bir haftadır 8 ve 9 ağustosta tesadüfen görmüştüm. Dün gece ben de biraz izledim. Evin camından izlediğim için 6-7 tane görebildim. Karanlık ama tabii ki güvenli olan yerler bu geceki şölen için bire bir. 🙂

    Beğen

  13. Merhaba, Vücudumdaki enerjiyi çoğu zaman hissediyorum. Nasıl oldu bilmiyorum ama artık gün içinde çok fazla oluyor bu durum. Eskiden sadece meleklerden yardım isterken çok konsantre olduğumda bedenimdeki titreşimi hissederdim. Ama bu enerji ile ne yapacağımı bilmiyorum. Şu an için sadece hissetmek bile çok keyifli. Koşulsuz sevmeyi niyet ediyorum. Ve şifa olabilmeyi. Sonsuz sevgiler

    Liked by 1 kişi

  14. Her şahane mesajdan sonra artan cıvıl cıvıl neşemiz,artan umutlarımız,artan heyecanımız.Muhteşem günlerin bizleri beklediğine inancımız tam.Tüm değerli paylaşım ve yorumlar cennetten birer esinti.Yayınlanan mesajlar elimizden tutup bizleri ayağa kaldırıp ve ‘hadi yürümeye devam et’ diyerek odaklandığımız o büyük hedefe,cennete götürüyor.Enerji festivallerinden sonra adım adım çıkıyoruz yükseliş merdivenlerinden.Her bir katta pahabiçilemez kazanımlar.Basamak basamak enerjisel biraraya gelişlerimiz, buluşmalarımız.Başarıyı garantileyen sevgi desteği.Özenle iletilen tüm müjde,bilgelik,sevgi dolu öğretiler ve enerji çalışmaları için sonsuz teşekkürler.Sevgili Mor Aleve,mor alev dostuna,her bir ışık varlığına,tüm sevgili Bir’e sonsuz teşekkürler. Zirvedeki buluşmamızın şahaneliğinin mini yansımaları olabilir,değerli kalplerden burcu burcu gelen bu sevgi dolu esinti.

    Liked by 1 kişi

  15. sevgili Mor Alev herkes güzel enerjileri hisettiğini yazıyor bendede tersi bugünlerde hiçbirşey için uğraşmak istemiyorum aslında umudum tükenmiyor ama bıkkınlık hissediyorum sanki anda dondum kaldım hayatımı dışarıdan izliyormuşum gibi sadece bakıyorum ve müdahale etmiyorum ama biryandanda sabret ihtiyaçların karşılanacak diyorum ikilem içinde kaldım bu normalmi enerjilerin belirtisimi anlayamadım sevgiler

    Beğen

    1. Herkes değil sevgili Serpil. İsterseniz bir de o çare arayışlarını okuyun. Son 3 gündür oldukça fazla yorum geldi. Bir kısmı sizin gibi. Belki de dinlenmelisiniz… Sevgilerimle

      Beğen

  16. Selam, yazınızı okumadan uyumamaya karar verdi. Ve ne kadar iyi ettiğimi gördüm. Size çok teşekkür ediyorum. Kendi içsel sesimle 2014 yılından beri kendi acabalarıma berraklık getiriyor yazılarınız. Size minnettarım.

    Liked by 1 kişi

  17. Sevgili Mor Alev, zorlu geçen 1,5 yılın ardından tam şu anda kendime aşka benzer bir şeyler hissediyorum. Çok zor zamanlardı benim için. Şükürler olsun….

    Liked by 1 kişi

  18. Uzun zamandır yaşadığım sıkıntılarım ağustos ayının başlamasıyla bir anda geçmeye başladı.Son olaylara öncelikle sıkılıyor gibi olduysam da bir anda bunların bir mucize olduğunu anladım. İlahi plan müthiş çalışıyor. Her şey şeffaflaşmaya başladı. Karanlık asla ışığı yok edemez..Ama ışık karanlığı yavaş yavaş aydınlatmaya başladı..yakında karanlığın tamamen yok olacağını biliyorum çünkü kural böyle..Işığın olduğu yerde karanlık olamaz…

    Liked by 1 kişi

  19. Kendimdeki değişikliğe ben bile hayretle bakarken çevremdekilerin de bunu farketmesi beni şaşırtıyor içim coşku dolu inanamıyorum. eskiden olsa yerlerde sürüneceğim bir olayın içindeyim o kadar kolay ve teslimiyet ile yaklaşıyorum ki binlerce teşekkürler ve şükürler

    Liked by 1 kişi

  20. merhaba kardeşlerim.. moralev kardesim selamlar size. bloğunuzu gördüğümden beri yeryuzünde aradığım yerin blogunuzun dünyası olduğunu biliyordum.ruhum evinin yolunu buldu sanki.kayıptım da yeryüzünde bana yanan ışığını gördüm evimizin.hamdolsun.yaratan dahil oraya doğru yol almama ışık veren bütün şeylere,varlıklara,dostlara,ve size mor alev kardeşim.MİNNETTARIM.5D..ben,yerli- aşısız mormenekşe kokuları içinde bir şiirin evrenimizi yıkadığını anlıyorum.birgün bizlerde mormenekşe kokuları saçana kadar…

    Liked by 1 kişi

  21. resmen içime su serpiliyor, deliriyor muyum demiyorum ama ya bu varlıklar hep korkutulduğumuz benliği ele geçiren kandıran varlıklarsa diye hala bir korku duymuyorum desem yalan olur, bunu da meditasyonda berrak ve derin birleşmelerde aşabiliyorum yani 3D den çıkabildiğim ANlarda…

    Beğen

      1. çok çok haklısınız:) ama taaa çucukluktan beri bende bu tip varlıklara yakınlık olduğu için, engel olmak adına “aman kızım, cinler kotu ruhlar” diye diye, o küçük bilge bazen hala hüzünle ve caresizce bakıyor… kimse beni anşamıyor diye…

        Liked by 1 kişi

    1. Bilge merhaba 🙂

      Ele geçirecek olsalar inan şimdiye kadar bunu binlerce kez yapmışlardı. Önemli olduğunu düşündüğüm ve temel saydığım bir bilgi var; bu evrende kimse kimseden üstün değil; kimse kimseden daha az değerli ya da tam tersi daha değerli değil. Dünya dışındaki varlıklardan korkmak bizleri kurban piskolojisine sokar, o zaman da biz kendimizi onlardan aşşağı görmüş oluruz ve haliyle herhangibir temas bile yaşasak korktuğumuzdan bunu suistimal olarak algılarız oysa tam tersi durumda hepimizin yaradanın eşssiz bir parçası olduğumuzu ve hepimizin birbirmizle bağlantılı olduğunu anladığımızda temaslarımızda karşılıklı deneyimi paylaşırız.

      Sevgiyle..

      Beğen

  22. Sevgili Mor Alev yorumunuz bana da yardımcı oldu teşekkür ederim. Ben de küçüklüğümden beri başka alemlerle içli dışlı olmayı seven, birçok kişinin çekineceği şeyleri rahatsız olmadan merak içinde gözlemlemeyi seven bir çocuktum. Hayal dünyam bütün olasılıklara her zaman açık oldu bu nedenle şimdiki meditasyonlarımda ve iletişim kanallarımda genellikle cıvıl cıvıl şeyler görmüyorum bu beni şaşırtmıyor da ama fiziksel bir iletişim veya temasta bulunma fikri aklıma geldiğinde odağımı kaybediyorum ve titreşimlerim dalgalanıp bozuluyor, zamanla bu durumu tam kabullenmeye geçeceğimi ve titreşimlerin düşüncelerimle bozulmayacağını umuyorum.
    Sevgiyle ❤

    Liked by 1 kişi

  23. Sevgili Mor alev;
    Bugün -aslında tam da kova dolunayına yakışır şekilde- beklediğimiz 5 boyutlu hayatı yaratmamizin artik teknolojik anlamda mümkün ve kolay olduğunu söyleyen hatta söylemekle kalmayip bunu nasıl yapacağımızı videolarla anlatan ” keshe foundation” isimli bir sivil toplum kuruluşu ile karşılaştım İnternette..Plazmadan elektrik enerjisinden her türlü elemente kadar her maddeyi 3 boyutlu olarak nasıl uretebilecegimiz anlatılmış ve dünyadaki tüm sorunların açlıktan,hastalığa,çevre sorunlarından, savaşlara bu teknoloji sayesinde nasil tarihe karışmak uzere olduğu anlatılmış…İranlı bir nükleer mühendis olan Keshe imiş ekibin çalışmalarını yöneten kişi…Sormak istediğim sizin bu çalışmalardan haberdar olup olmadığınız ve bilgi sahibi iseniz haklarındaki görüşleriniz…Çünkü o kadar güzel vaatlerde bulunuyorlar ki bir yandan “vakit”gerçekten geldi mi acaba diye heyecanım doruklarda yaparken diğer taraftan tum bunlar gercek olabilir mi diye şüphelere kapılmadan edemiyorum hala..sevgiler…

    Beğen

    1. Sevgili Nisan, Keshe yıllardır var ama nedense bir türlü harekete geçemiyorlar. Sebebini bilmiyorum. Michael araya ego beklentileri girdiği için demişti… Sevgilerimle

      Beğen

  24. Sevgili Mor alev;
    Bugün -aslında tam da kova dolunayına yakışır şekilde- beklediğimiz 5 boyutlu hayatı yaratmamizin artik teknolojik anlamda mümkün ve kolay olduğunu söyleyen hatta söylemekle kalmayip bunu nasıl yapacağımızı videolarla anlatan ” keshe foundation” isimli bir sivil toplum kuruluşu ile karşılaştım İnternette..Plazmadan elektrik enerjisinden her türlü elemente kadar her maddeyi 3 boyutlu olarak nasıl uretebilecegimiz anlatılmış ve dünyadaki tüm sorunların açlıktan,hastalığa,çevre sorunlarından, savaşlara bu teknoloji sayesinde nasil tarihe karışmak uzere olduğu müjdelenen..İranlı bir nükleer mühendis olan Keshe imiş ekibin çalışmalarını yöneten kişi…Sormak istediğim sizin bu çalışmalardan haberdar olup olmadığınız ve bilgi sahibi iseniz haklarındaki görüşleriniz…Çünkü o kadar güzel vaatlerde bulunuyorlar ki bir yandan “vakit”gerçekten geldi mi acaba diye heyecanım doruk yaparken diğer taraftan tum bunlar gercek olabilir mi diye şüphelere kapılmadan edemiyorum hala..sevgiler…

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.