Birliktelik Bilinci, Ortak Yaratım, Ortak Çalışma: Başarıyoruz galiba!

Anna Kumashov - Cosmic ArmourSevgili Dostlar,

Dün olduğu gibi birlikte yazdığımız makalelere bayılıyorum! Belki de bunu daha sık yapmalıyız, ne dersiniz?

Buraya yorum bırakmak herkese kolay gelmeyebilir, bazılarınızın kimseye anlatamadıklarını dün burada paylaşmış olduğunu biliyorum. Bazılarınız neredeyse utanırcasına aslında kendilerini gayet iyi hissettiğini söylemiş, bazılarınız ise hayal kırıklığı içinde hiç iyi hissetmediğini… Arkadaşlar, bunlar insan deneyimine ait duygular, olumlu ya da olumsuz hepsi kabulümüz. Başardığımız şey ise çok önemli: ŞEFFAFLIK!

Evet, blog istatistikleri dünkü yazının binlerce defa okunduğunu gösteriyor ve alınan yorum sayısı ben bu mesajı yazarken sadece 52. Olsun! Bu da bir başlangıçtır. Şeffaf olmanın, paylaşmanın başlangıcıdır.  Şeffaflık ise önce güvenin, dolayısıyla huzur ve barışın, en sonunda da birliktelik bilincini tam olarak yaşamanın yoludur. 8-8 Aslan Kapısı Birliktelik Bilincine destek olacak enerjiler gönderiyor dedik ve işte yaşıyoruz.

O yüzden hepinize binlerce defa teşekkür ediyorum. Yazanlar ve yazmayanlara. Çünkü, yazmayan kişilerin de aklından bu konuları, kendi deneyimlerini geçirdiklerine inanıyorum, sizin de enerjiniz mesaja ekleniyor, kelimelere dökülmese bile.

Yorumlarınızda çok ilginç boyutlar arası deneyimler, rüyalar, iç-görüler okudum ve günlük hayatın sıradan gibi görünen ama asla sıradan olmayan güzelliklerini. Blogun doğduğu 2013 Mart ayından beri hep beraber nasıl geliştiğimizi gördüm. Dünkü yazı bir ay daha yorumlara açık kalacak. Yani hala daha kendi deneyimlerinizi ekleyebilirsiniz. Okumamış olduğunuz yorumları ve deneyimleri okumak ve kendiniz de katkıda bulunmak için şu bağlantıya gidin: Yaşadığımız Dönem Üzerine Düşünceler (Ağustos 2016) – Deneyimlerimizi Paylaşalım

An itibariyle en son bırakılan yorum Gülden’den gelmiş ve şöyle demiş: “Çalışmalar kadar, yorum ve cevaplar da güzel. Onlar da iyi geldi. Teşekkürlerimi sunuyorum. Bir kuş resmetmişler gibi hepimizin gölgesine. Hepimizi seviyorum.”

Arkadaşlar, bana öyle geliyor ki, Topraklanmayı, Michael’ın Enerji Kalkanı ve Nefesini, Mor Alev enerjisini tam olarak hayatımıza entegre edene kadar bu çalışmayı tekrarlamamız Blog Hamileri tarafından öneriliyor. Sanırım yıl sonuna kadar sık sık size bunu hatırlatacağım. Tam entegrasyonla kastım şu: Artık düşünmeden, bu enerjilerin doğal halimiz şekline dönüşmesi, bir-iki dakikada, bazen de saniye de toprağa kök salıp etrafımızdaki enerjiyi pozitifle yüklememiz ve sevgiyi hissetmemiz.

(Çalışmanın bağlantısı için buraya tıklayabilirsiniz.)

Kendini iyi hissetmeyen arkadaşlara önerim, TSSB ile ilgili yazımı okumaları. Buradaki her yazı her derde deva değil. 7.5 milyar insan, 7.5 milyar farklı bakış açısı ve farklı çözüm var. Ama en azından kendinizi anlamanıza yardımcı olabilir. Belki çözüme giden yolda bir ufak ışık görevi yapar. (Bağlantısı burada)

Çok hareketli yeni bir tutulma dönemine girmek üzereyiz. İlk Ay Tutulması, ki bu da ilginç, ona ay tutulması sayılmayan tutulma ya da ay tutulması sayılan dolunay da diyebiliriz, 18 Ağustos günü. Değişken burçlardaki enerji tutulmalara bile yansıyor, bir türlü karar veremiyoruz. Onu takiben 1 Eylül Güneş Tutulması, 10 Eylül’de Jüpiter’in Terazi’ye geçişi, 16 Eylül’de bir Ay Tutulması daha ve 30 Ağustos’ta Merkür’ün geri yolculuğu var. Konsey’in sıklıkla dediği gibi kemerlerinizi bağlayın. Bu iki haftayı rahat geçirin ve dengenize özellikle önem verin.

Deneyimlerinizi blogdaki “Yorumlar” kutusuna bırakmanızı, Facebook’u kullanmamanızı rica ederim. Böylece bütün okuyucular yani Facebook takipçisi olmayan kişiler de okuyabilir.  

Çok teşekkürler!

© 2016 Mor Alev

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, ruhunuzun potansiyelini tam anlamıyla hayata geçirmek, Yüksek Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

15 comments

  1. Affettim diyorum sonra çok basit bir neden ile affetmedigimi anlıyorum.
    Affettim deyip bekleyiş içerisine giriyorum ve karşı tarafın her adımında da bu sefer olacak diyorum. Olmayınca da kırgınlıklarım tekrar en başa dönüyor..

    Beğen

  2. Sevgili Mor Alev dostum, sayenizde bu güzel paylaşımlarla güne güzel başlangıç yapabiliyoruz. Işık işçisi olup olmadığımı bilmiyorum ama küçük bir çocukken dahi kimsenin görmediği varlıkları hissedip görebildiğimi, hislerimin çok kuvvetli olduğunu, karşımdaki insanların enerjilerinin nasıl olduğunu bilerek bugünlere geldim. Pozitif enerji ve meleklerle ilgi güvenilir kitapları ve yazıları okumaya gayret ediyorum, sabah akşam arınma ve korunma çalışmasını yapıyorum ve çevremdeki insanlara sağlıkları ve korkuları varsa rahatlamaları için yardımcı oluyorum ve bunu yapmamı isteyen arkadaşlarım var. Bu çalışmalarla ilgi ayrıca özel bir eğitim almadım.Kendi kendime yapabildiğimi keşfettim ve çok mutluyum.Sizden gelen bildirimler çok güzel çok yardımcı oluyor çok çok teşekkür ederim..Sevgiyle, ışıkla ve mucizelerle kalmaya devam..

    Liked by 2 people

    1. Sevgili Çağla, herkes Işık İşçisi, bunu fark edenlerin ise başka bir şey olmasının imkanı yok. Bu, kalplerimizde sevgi bilinci uyanmış demek. Umarım bir gün tüm dünya nüfusu birer Işık İşçisi olduğunu hissedecek. Sevgilerimle

      Liked by 2 people

  3. Merhaba Herkese,

    Temmuz ayım kendi adıma çok sancılı geçti, ancak enerji çalışmalarımı yapmaya devam ettim. Ağustos itibariyle kendimi inanılmaz sakin, dingin ve daha netleşmiş hissediyorum. Böyle hissetmek çok iyi geldi umarım böyle devam eder 🙂

    Paylaşımlarınız bana yalnız olmadığımı hissettiriyor teşekkürler!

    Liked by 4 people

  4. Sevgili Mor Alev yeni enerjilerin tüm bedenimi kapladığını hissediyorum.Bunu derken içimdeki inanılmaz huzur ve heyecandan anlıyorum.Her an çok güzel bir şey olacak sevineceğim bir şeyler olacak hissi inanılmaz güzel ve enerjimi çok yükseltiyor.Eşimle eski konular üzerine zaman zaman tartışmamız oldu son 3 hafta içinde ama neticelendirdik şükür.Aslın da tek yapmamız gereken şey başkaları için kendimizi üzmememiz gerektiğini birbrimizin kafasına net bir şekilde yerleştirmekmiş ve başardık.Her şey için teşekkür ederim yazdığınız her kelime bana ışık veriyor ve Mor Alevin bedenlenmiş hali oluyorum.Sevgi ve Işıkla Şükranlarımı sunuyorum hepimize:))

    Liked by 4 people

  5. Dünkü paylaşımın etkileşimleri enerjimi çok yükseltti , sonunda diğer yüksek bilinçlerle anda bulustum. İnteraktif paylaşımlar bizi üst seviyelerde bağlıyor. her bir mailde o guclu sok dalgalarini hissettim.Böyle bir güzelliğe on ayak olduğunuz için öncelikle çok teşekkür ederim. Bu sayfayı takip etmeye başladığım aydınlanmamim ilk dönemlerinde kendimi ve sizi farklı bir yerde görürken , sizi ulaşılması gereken bir hedefe dönüştürurken bilinç altımda zamanla kendi dünyamda yalnız hissetmeye ve yaşadığım deneyimleri ve aynı heyecanı paylaşmanın mümkün olmayacağına kendimi inandırdigim devasa bir evrene kendimi hapsetmisim. Daha doğrusu kendi cennetim ayaklarımın altında oluşurken orada sürekli yalnız hissettim. Dün gelen mailler ve sizin dönüşlerinizle artık yanımda bir çok kişiyi görmeye başladım. Her ne kadar tüm evrenin varlığını yanımda hissetsem de başka kişilerle deneyimleri paylaşmak ve dönüş almak çok güçlü ve daha önceden farketmedigim duyguları ana çekti. Ve son olarak tekrar teşekkür ediyorum mor alev 🙂 hangi saat , gün , yıl ve hangi yaşta olduğunuzun öneminin olmadığı güzel anlar dilerim hepinize 🙂

    Liked by 4 people

  6. Mor alev çalışması bana çok iyi geldi. Her aklıma geldikçe kendime,sevdiklerime,ülkemize ,dünyaya,galaksimize ve evrenimize mor alevle çalışma yapıyorum ardından çok şeffaf ve saydam bir boyutta yaşadığım hissi oluşuyor ve gün boyu devam ediyor ❤ Çoook teşekkür ederim ^_^

    Liked by 3 people

  7. Bu buyuk uyanista bizi destekleyip, yol gosterip, hic bir zaman yalniz olmadigimizi gosteren. Zamanini, ozverisini, sevgisini bize beklentisiz sunan sevgili Mor Alev ve Mor Alev dostuna sonsuz tessekurler….💐

    Liked by 2 people

  8. A-ha. Yazıda ben de varım:)) Çok hoşuma gitti. Sevgi ve Teşekkürlerimle; hepimize.
    Harika anlar diliyorum, her mekan ve zamanda. Her şimdiye şükürle.

    Liked by 2 people

  9. Çok büyük bir enerji dalgasındayım . Geçmişimle birleştim , geleceğim ile de el ele tutusuyoruz. aynadaki görüntünle bir olmak gibi. Dalga cok büyük kısa sürede birçok kişiyi ana çekecek diye düşünüyorum . Yakalanlar bir ses etsin . İçerde misiniz :))

    Liked by 1 kişi

  10. Merhaba moralev.
    Ben çok yoğun yorucu günler geçiriyorum, takip ediyorum, mesajları okuyorum. Bilgisayara girmeye vakit bulamadığım için yorum bırakamadım eniştem vefat etti en kısa zamanda bende deneyimlerimi yazacağım iyi akşamlar sevgiyle kalın.

    Liked by 1 kişi

  11. sevgili mor alev….2 yıldır kendimi izlediğimde ne çok çalıştığımı gördüm kendi üzerimde….ince ince….. taaa ki 15 Ocak da annemin eşini kaybetmesiyle meğerse alt yapıyı hem kendim için hem ailem için hazırladığımı görüp kendimi tebrik ettim…uzun yıllar evvel dağılan kendi ailem haziran ayında oğlumun nişanı nedeniyle bir araya geldi…oğlumun yaptığı görev bizi toparlamak… benim ki ise ”affetmek” ….her şey parladı nişan akşamı…..annem babam 33 yıl evvel ayrıldılar…ben 18 yıl evvel…..olaylar film gibi….ama bu nişan öncesi oğlumun babasını…ve kendi babamı affettim….gönülden…..hepimiz bir araya gelerek o nişan akşamı hem yüzleştik….hem herkes parladı yemin ederim….ve nişan çok güzel geçti….tek bi olumsuzluk hali ve kelimesi geçmeden hepimiz oğlumun yanında yer alarak….yaşamlarımızı parlattık….her birimiz kendimizi gördük ve ben bunları onlara söyledim nişan ertesi….ve bir çok konuda onlara fark ettirdim….çok şükür….bazen kendime konuşmalarıma kelimelerime ses tonuma ben bile hayran kaldım…..mutluyum yola devam …sizin mesajlarınızın katkısı kalbimde….daim olsun….kendim yola devam ederken aile fertlerinin yola katılması sanki bi şölen…..değişimin yani yeni kapının başındayım….adım atmaya ramak kaldı hissediyorum….merkezdeyim….tam ve bütünüm….hazırım….sevgimi yolladım……teşekkür ederim…..

    Liked by 2 people

Yorumlar kapatıldı.