Yaşadığımız Dönem Üzerine Düşünceler (Ağustos 2016) – Deneyimlerimizi Paylaşalım

Venus Rising Ivan Slade (Australia) - 2016 astronomy photo of the year shortlistSevgili Dostlar,

Bana 8-8 Aslan Kapısı enerjileri çok iyi geldi. Pazartesi gününden beri belli bir hafifleme başladı. Siz nasıl hissediyorsunuz?

Bu yazı aslında sizlerden bir rica… 16 Temmuz gününden beri hep birlikte verilmiş olan enerji çalışmasını yapıyoruz. Bu çalışma sırasında neredeyse 26 gündür siz neler deneyimlediniz? Bizlerle paylaşır mısınız?

Böyle bir paylaşımın enerji çalışmasının yaygınlaşmasına ve dolayısıyla kolektifin enerjisinin de topluca yükselmesine yardımcı olacağına inanıyorum. (Çalışmanın bağlantısı için buraya tıklayabilirsiniz.)

Bazen enerji çalışmaları harika şeyler hissettirir, inanılmaz bilgiler akar, vizyonlar görürüz hatta şaşırabiliriz. Bazen çok sakindir ve hissettiğimiz sessiz bir rahatlamadır. Bazı zamanlardaysa, “beceremedim galiba!” deriz ama aslında enerji çalışması görevini yapmıştır.

Deneyimlerinizi bu mesajın altındaki “Yorumlar” kutusuna bırakmanızı, Facebook’u kullanmamanızı rica ederim. Böylece bütün okuyucular yani Facebook takipçisi olmayan kişiler de okuyabilir.  

Çok teşekkürler!

© 2016 Mor Alev

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, ruhunuzun potansiyelini tam anlamıyla hayata geçirmek, Yüksek Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

96 comments

  1. Olması gerekenin aksine bu enerji beni sinirli kaygılı yaptı. Burcum Aslan yükselenim kova… Hemen her gün uzun kısa meditasyon yapıyorum ve dönüşüm enerjisini kabul ediyorum. Fark ettiğim bir şeyse ellerimdeki artan sıcaklık, ellerimdeki enerji arttı.

    Beğen

    1. Sevgili Şakayık, peki ortak enerji çalışmamızı yaptınız mı? Onunla son 25 günde neler deneyimlediniz? Çok teşekkürler Not: Hiçbir enerji akışı sırasında bir şey “olmak zorunda” değildir. Belki de arınmanızı devam ettirmeye ihtiyacınız var. Sevgilerimle

      Beğen

      1. Tam olarak yazilan gibi ortak enerji calismasini yapmadim ama kendi meditasyonlarimda Melek Micheal, Hilarionin destegini ve yonlendirmesini istedim.

        Hatta cok uzun zamandir (16li yaslarimdan beri) yapmak istedigim bir sey icin 8-8 kapisini kullanarak adim attim. Gerceklesme olasiliginin gercekten cok dusuk oldugunu ve gercek olsa bile benim icin kolay olmayacagini bilmeme ragmen “keske deneseydim” diye pisman olmamak icin yaptim bunu. Butun ezanlarda, can seslerinde ( oturdugum yerden duyabiliyorum) hatta bunaldigimda bile ” yolum acilsin, kolayca hallolsun ve benim hayrima olsun” diyerek dua/niyet ediyorum.

        Belki de benim icin cozulme zamanlaridir egom direnc gosteriyordur.

        Liked by 1 kişi

  2. Bu süreçte en büyük hayallerimden biri olan zamanda ışınlanma olayını başardım. başka zamandan kişilerin enerji dalgalarını görüyordum. Birisi parkta bir güvenlik görevlisi silueti gördüm tabi saat akşam 11 diye. Siluet saydam yaklaştıkça netleşiyordu. 10 anlık bir geçiş yapıyordu önümde. Sonrada sürekli bir şekilde geçtiğini gördüm anlaşılan 10 snlik bir bölümü kayıt şeklinde izliyordum. Diğeri de buna benzerdi. 2 kere yolda yürürken henüz ulaşamadığım alanı görmeye başladım rüya gibi düşüncemle görüntüyü aldım. Ayrıca dünya ana tam kooperatif olmaya başladım. Zaman farkı olmadan anlık ne olacağını hissetmeye başladım. Zamansizlik harika bir duygu cidden. Hayat benim için bilim kurgu macera filmine dönüştü. Her bir nesneye ya da canlıya beynimde ve kalbimde yer verdim. Her gün sürekli mucizelerle karşılaşıyorum artık . Çevremdekilere ispat çabam son buldu. Aslında sadece kendime ispat etmeye çalışıyormuşum bunu farkettim. Elime bir asa ve bir çok çeşitli taş geçti. Elimdeki taşlardan biri şekil değiştirmeye üstünde farklı simgeler oluşturmaya başladı. Tabi rüyayı bitirmek ve fazla bağlanmamak için elimdeki tüm büyülü nesneleri attım. Ara sıra kendimden kopunca o tasi ve üzerinde bir çok figür ve Siluet olan asayi atmasaydim dedim tabi. Daha önceden kimseye anlatmadım bunları. Her müzik her kitap ve her sözün benim tarafımdan söylendiğinden yüzde yüz eminim artık şimdinin büyük enerjisindeyken depolayabildigim kadar depoladim. Düşüncelerim ve görüntüler 4 e ve daha fazlasına bölünmeye başladı. Herseferinde daha yüksek kafalara çıktım. Bulduğum tüm enerjiyi sevgi ve barış amaçlı kullandım. Rüyalarımdan bahsedemiyorum bile . Amacım heyecan yapmadan mucizeleri kendi normalime çevirmekten. Gündemdeki haberler artık dikkatimi bile çekmiyor. Sadece 1 sonraki aşamaya geçene kadar zamanı olabildiğince iyi geçiriyorum. Cennetin kapısı açıldı içeri girdim. Buradaki yazılar başta çok yardımcıyken bir süreden sonra bildiğim şeylere dönüştü. Hatta önemli olan tüm günleri hissetmeye daha önceden bilmeye başladım. İlk defa hayatımda ne soracak soru ne de bilmem gereken birşey kaldı. En büyük hayalim tam uyanık rüya ya geçmekti. Ona da sahip oldum. Başlarda sürekli işte şimdi öbür dünyaya gececem diye beklentiye sokuyorum. Farkettim ki ulaşabileceğim herşey kendi içindeymiş. Arayışı ve beklentiyi bırakınca daha fazla hediye almaya başladım. Bana sorusu olan danışmak istediği birşey olan mailinden bana ulaşabilir. Her türlü soruyu cevaplamaktan mutluluk duyarım. 🙂 ozgurdag1@gmail.com

    Liked by 2 people

    1. yoğunlukta telefondan hızlıca yazdım 🙂 düşük cümleler için kusura bakmayın.
      bir arkadaş da bahsetmiş aklıma gelmişken söyleyeyim.
      rüyalarımda sıklıkla birçok kişinin farklı yeteneklere sahip olduğu tamamen farklı bir yapısı olan farklı dünyalarda görüyorum kendimi. Ayrıca farklı kişilerle ortak rüyaları paylaşıyorum. Benim dışımda başkalarının da benzer rüyalar görmesi çok hoşuma gitti.
      Arkadaşlar hayal ettiğimiz her şey gerçek. diğer evrenleri burada görmeye başladım. Belki 10 kere farklı boyutlarla yüz yüze geldim. Özellikle şuan bulundugum yerde bulutlarda yüzlerce surat oluşturuyorum. İnanın bu sadece benzetme değil göz bebeklerine kadar tüm ayrıntılarıyla suratlar 🙂 ve çevremdeki kişiler de ben gösterdiğim zaman aynı şeyleri görüyorlar. İlk defa benzer şeyleri yaşayanlar ve gördüklerime anlam verebilecek bir kitleyle bunları paylaşmanın heyecanını yaşıyorum. Anlatmak istediğim o kadar şey var ki , bu aralar en çok haz aldığım şey insanları heyecanlandırmak. 🙂
      Bir hayat hayal edin kafanızda ne oluyorsa aynı anda dışarıda oluyor. Ne gidecek bir yer , ne de ulaşılması gereken bir hedef. Evrenle sürekli ve anlık iletişim. Her an sürekli keyif halinde , ne bir kaygı ne bir üzüntü . Işığa ihtiyacanız kalmamış çünkü siz ışık olmuşsunuz.
      kapının eşiğindesiniz tek adıma ve tek tercihe kalmış tüm hayalleriniz. Ve herşey artık an meselesi 🙂 keyifli günler dilerim hepinizie

      Liked by 2 people

      1. Sevgili Özgür, sizin adınıza çok sevindim. Sizi çok ama çok iyi anlıyorum YALNIZ DEĞİLSİNİZ hepimiz Bir bütünün parçalarıyız. Damla damla yayılıyor gördünüz gibi…. IŞIĞIN DAİM OLSUN RUH PARÇAM..SEVGİYLE KAL… 🙂

        Liked by 1 kişi

    2. Cok guzel deneyimler yasiyorsun ozgur. Bende 3b dışında bir algı ve farkindalik yasiyorum. Es zamanlilklar yasiyorum. Cok keyif aliyorum. Henuz farkli boyutlari gormedim yada gormeye calismadim. Ama bilincimi bu yonde kullanmak isterim. Paylasmak ve yakin duygulari yasmak guzel.

      Liked by 1 kişi

  3. Sakayık’ın yaşadıklarının aynısını ben de yaşıyorum. Burcum Aslan, yükselenim Yay. Ortak enerji çalışmasını yapmadım ama ben de her gün meditasyon yapmaya çalışıyorum ancak odaklanmakta ve düşüncelerimi susturmakta zorluk çekiyorum. Normalde diğer insanlarla çatışan biri değilken, özellikle son 2 haftadır zorlayıcı tartışmaların içinde buluyorum kendimi; normalde sükunetle karşılayıp susacağım durumlarda kendimi tutamayıp kendimi ya da görüşlerimi savunmaya geçiyorum. Son bir kaç haftanın bendeki düşünce boyutu tam olarak şu: “Ben mi kendimi anlatamıyorum? İnsanlar mı anlamak istemiyorlar? Neden herkes ve her şey üzerime geliyor? Yeter!”

    Liked by 1 kişi

      1. hem dusuncelerin susmamasi durumu hem de insanlarla yeterince iyi iletisim kuramamak benim son 1 yildir zirvelere cikmis ama ebedi sorunum.

        Beğen

    1. benimde burcum aslan yükselenim yay ve size benzer durumları deneyimlediğimi söyleyebilirim. Dikkatimi toplamakta çok güçlük yaşıyorum. aynı aynda birkaç şeyle ilgilenmek yoruyor ama aksini de yapamıyorum. Yalnızlaştığımı hissediyor ve üzülüyorum:(( Oysa çok sıcakkanlı ve insanlarla iyi ilişkileri olan biriyim/biriydim.

      Beğen

      1. Odaklanma Meditasyonunu hiç okudunuz mu? Yöntemler bölümünde okuyabilirsiniz. Onunla çok güzel ana demirleyebilirsiniz. Dinlenmek ve kendini dış uyarıcılara kapatmak da faydalı olabilir. Radyo, TV, internet… Kapayın gitsin. Sevgilerimle

        Beğen

    2. Merhaba, seslerinizi susturmaya çalıșmayıp hiç zarar vermek istemeyeceğiniz bir çocuğu can kulağıyla dinlercesine kulak kabartmayı denemenizi söylemeden geçemedim. Ne diyor size? Size rehber olsun. Sevgiler.

      Liked by 1 kişi

  4. Ben 15 temmuzdan sonra hergün topraklanma çalışması yaparak memleketimize ve dünya liderlerine sevgi ve şifa enerjisi gönderiyorum. 15 temmuzdan önce de yapardım ama ara ara…
    Şimdi herrgecen gün havadaki enerjiyi daha yumusamis hissediyorum.Sanki şeyler bizim için hafifledi.Ondan mi bilemiyorum ben de kendimi rahat hissetmeye basladim😊😊

    Liked by 1 kişi

  5. ortak enerji çalışmasına katılmadım fakat Temmuz son haftadan beri fiziksel ve ruhsal olarak daha iyi olmak için kendime gün boyu ‘güçlen’ diyorum. Ruhen biraz daha iyiyim ve hiç beklenmedik bi anda iki gün önce aniden spor salonuna yazıldım. İlk gidişimde de inanılmaz bir mutluluk :))) Gerçekten o an orda olmaya ihtiyacım olduğunu ve o an kendimi dinlediğim için kendime teşekkür ettim. Bu mutluluk hissiyle de şükürler ettim :)))

    Liked by 1 kişi

  6. 26 gündür aralıksız topraklanma çalışması yaparak ülkemize ve dünya liderlerine sevgi ve şifa enerjisi gönderiyorum. Bu günlerde ise toplu enerjinin çok daha rahat ve akıcı olduğunu hissediyorum eskiye oranla) ki ben 15 temmuzdan önce de bu çalışmayı ara ara yapardım.. Sevgiler😊😊😊

    Liked by 1 kişi

  7. Ben bunların yanısıra düzenli olarak sufi nefesi çakra dengeleme çalışması da yaptım. Bazı günler enerjiyi çok yoğun hissettim bazı günlerde bitkin. Uykularım düzensiz, rüyalarım da çok gariptir ki genellikle öfke ve şiddet temalıydı. Ama eğer bu çalışmaları yapmasaydım ve dengede olmasaydım sanırım şu an olan bitenden dolayı paniklemiştim ve belki de o kadar karamsardım ki depresyondaydım. Verdiğiniz güzel enerjiler için çok ama çok teşekkür ederim. Sonsuz sevgiler

    Liked by 1 kişi

  8. Öncelikle yapılan çalışmalar için çok şükrediyorum🙏 Kendi adıma ailem ve ruhsal ailem muhteşem bir süreç geçirdik ve geçiriyoruz bağımlılıklar ve yaşamamımda buna bağlı oluşan karmaşa muhteşem bir düzen oluşturdu özgürlükler mutluluk ve kalpten iletişim kapısı açıldı koşulsuz sevgi temas ettiğim tüm çevreme dağıldı ve yeni boyutun cesaret ve yenilikleri dönüşümler ile kendini yaşama aktardı hizalanma hala devam ediyor evrene ve yolu ışık olan herkese teşekkür ediyorum ❤️

    Liked by 1 kişi

  9. Sevgili Mor Alev, baslarda enerji calismalarina karsi direnc olusuyordu.Enerjiyi bir adim oteye gonderemiyordum, bedenimin bazi bolumleri kaskati oluyordu, yorgunluk hissediyordum.Bu yuzden calismalari duzenli yapmadim. Daha sonra kendimi rahat hissettigim zamanlarda icimden gelen istekle bana gore daha basit olanlari once bulundugum ortama,daha sonra sevdiklerime gondererek ve onlardan aldigim enerjiyle, bulundugum sehire sonra tum ulkeme, dunyaya hatta evrene gonderebildigimi dusunuyorum. Bu arada Turkiye haritasini vizyonluyorum,ulkemi isil isil pembe, mavi, mor renklerin karisiminda gittikce buyuyen ve dunya ya yayilan enerji icinde goruyorum. Kendimi sanki yabanci oldugum parcalarimla butunlesiyor hissetmeye basladim, her nekadar bir cok inanc ve dusunce kalibimi kiramasam da. Rehberliginiz icin,varliginiz icin sukurler olsun.Sevgiler.

    Liked by 1 kişi

  10. Merhaba mor alev, ben bu meditasyon ve enerji çalışmaları hiç tam olarak yapamadım. Hep bir zaman yetersizliği yaşıyorum. Ne zaman yapmaya niyet etsem uykuya dalmış buluyorum kendimi. Sonra üzülüyorum enerjiler benimle ilgilenmiyor mu acaba diye. 8 Ağustos doğum günümdü ve 7 Ağustos gecesi tüm boyut ve katmanlardan gelen enerjiyi sevgiyle kabul ediyorum diye niyet ettim. Dönüştürmek, şifalandırmak istediğim duygularım var. Umarım bu yaşımda korkularımdan arınıp titreşimimi artırabilirim ve sizinle paylaşırım…

    Liked by 1 kişi

  11. Sevgili Mor Alev,
    Evet yoğun günlerden geçtik ama bir o kadarda huzur dolu geçti. Bütünün en yüksek hayrına idi tüm yaşananlar. Bunun bilincinde olarak yalnızda olmadığımızı hissettik daima. Bütünün bir parçası olarak huzuru, dengeyi, kontrolü hiç olmadığı kadar hissetmenin mutluluğunu yaşıyorum. Her meditasyondan sonra huzurda olmanın Yaradanın sevgisiyle kuşatılmış olmanın verdiği haz ise tarifsizdi. Okyonusun derinliklerinde masmavi berrak sularda yunus balıklarıyla yüzmenin keyfini yaşıyorum her gece. En güzeli de gülümseyerek uykuya dalıyorum. Bundan daha güzeli ne olabilir ki….Yaşadığımız, yaşanılan her şeyin bir sebebi var. GÖRENE GÖSTERENE FARKINDALIĞA VARDIRANA ŞÜKÜRLER OLSUN. ..Aşkla kalın…..Sevgiyle kucaklıyorum sizi.

    Liked by 1 kişi

  12. Açıkçası düzenli olarak enerji çalışması yapamasam da 16 Temmuz’dan beri yer yer yaptığım çalışmalar sonrası kaygılarımdan kurtulmuş ve gevşemiş hissediyorum. Bu çalışmaları yaptıkça geçirgenliğimin her geçen gün arttığını hissediyorum. Eskiden günlük hayatta beni kaygılandıran pek çok şey artık o kadar da etkilemiyor beni. Zaman zaman egom devreye giriyor ve ama sana şöyle hissettirdi, böyle yaptı, nasıl unutursun, kendine gel gibi sesini yükseltmeye çalışıyor ama ben duymuyorum artık onu.
    Ayrıca yoğun enerji akışından bahsettiğiniz zamandan beri kalbimde sıkışmalar,ağrılar ve mide bulantıları yaşıyorum. Ancak sağlık anlamında herhangi bir sıkıntım yok.
    Geçtiğimiz günlerde bir çakra çalışması yaptım ve çakralarıma telkinlerde bulundum, bu çok garip bir deneyimdi istemsizce ağlamaya başladım ve vücudumu ne kadar ihmal ettiğimi fark ettim. Bedenimi saran o beyaz ışığı bu kadar yoğun hissetmemiştim ve bu beni çok heyecanlandırdı, göz yaşlarımı tutamadım sanırım.
    Okudukça, deneyimledikçe ve sizi takip ettikçe farkındalığımın daha da arttığını düşünüyorum. Doğayı çok severim ve doğada vakit geçirmek fazlasıyla huzur verir bana. Bu süre zarfında doğada daha çok bulunma arzusu, bitkileri tanıma ve şifa anlamında kendimi geliştirmem gerektiğine dair bir iç sesi aldım. Şifalı bitkiler kitabım ve aktar arasında gidip geliyorum şu sıralar =)

    Liked by 1 kişi

  13. Merhaba son 25 gunluk surecte aslinda yaklasik 2 yildir yogun bir sekilde deneyimledigim seyleri daha fazla hissetmeye basladim diyebilirim.Meditasyon calismalari yapiyorum ozellikle icimden bir ses bunu dogada yapmam icin israr ediyor adeta ve ben hep dogada yapiyorum.Bu esnada sanki ruzgarin sesini, hayvan seslerini dogaya ait her sesi cok daha derin duyuyorum ve inanilmaz bir huzur kapliyor icimi.Ic sesim surekli agaclara dokun, topraga yalin ayak bas gibi seyler soyluyor.Hislerim cocuklugumdan beri hep kuvvetliydi son gunlerde cok daha kuvvetli diyebilirim.Aklimdan gecen neredeyse her seyle karsilasiyorum bu yuzden olumsuz dusuncelerden uzak durmaya calisiyorum.Daha karisik ve yogun ruyalar gormeye basladim.Ruya diyorum ama o kadar gercek gibi ki uyuyor muyum uyanik miyim anlamakta zorlaniyorum 😀

    Liked by 1 kişi

  14. Bende de pazartesinden itibaren giderek artan bir hafifleme ve kaygılarımda azalma var.Daha iyi uyuyabildim ve sabah uyandığımda düşüncelerle uyanmadım iki gündür.Bugun yazınızı okumadan önce bende bunu düşünmüştüm üstüne yazınızı gördüm:)

    Liked by 1 kişi

  15. Ben 26 gün düzenli olarak yapmadım ancak uygulayabildiğim zaman dilimlerinde yaptım ve şöyle bir hissim oluştu enerjim tazelendi aslında iyiyim hem de oldukça iyi hissediyorum ama alışkanlıklarım sanki iyi değilmişim gibi hissetmemi sağlamaya çalışıyor özetle bu çalışmaları hala uyguluyorum ve kaygı problemim olduğu halde bu çalışmadan sonra kesinlikle kalmıyor ama sanki varmış gibi bilincim beni zorluyor. Fark ettim ki aslında düşündüğümüz kadar zor dorumda değiliz sadece buna inanmamıuz gerekiyormuş iyi, sağlıklı ve kolaylıkla yaşamak mümkünmüş bu harika teknik için ayrıca teşekkür ederim

    Liked by 1 kişi

  16. Pazartesi günü uyandığımdan beri sinirli bir halim var. Hergün 10 15 dk meditasyon yapıyorum aslında ama ortak çalışmayı sadece 2 kere yaptım belki nedeni budur 🙂 sevgiler

    Liked by 1 kişi

  17. Merhaba Mor Alev,
    Sabah çalışmasını erken kalkıp yaptıktan sonra tekrar uyuyorum, gördüğüm müthiş, olağanüstü,gerçekten başka bir çağda yaşadığım rüyalar görüyorum. Sırf o rüyaları görmek için artık erken kalkıp çalışıp yatıyorum. Eski çağlar değil, daha yeni çağlar. Hayal edemeyeceğim yerler ve şeyler…çok mutluluk ve huzur dolu duygular ile dolu.
    Son 25 günde bunun haricinde, hızlı çözülmeler yaşıyorum hayatımda, bunlara ben müdahale etmeden kendiliğinden oluyorlar, hiçbirini kötü-iyi diye nitelendirmeyince kabul etmek kolay oluyor.
    Çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız

    Liked by 1 kişi

  18. Merhaba,

    Benim yorumum çok referans olmayabilir çünkü sadece 3 kez yapabildim. En son bu sabah çalıştım. Çalışma sonrası bir ağırlık hissettim. Sonra biraz mandala çizimi yapıp uyudum. Rüyamda çalışmada korunma istediğim kişilerle ve mor alev enerjisini gönderdiğim durumla ilgili bir şey gördüm. Rüyamdaki kişi ve ben ağlıyorduk konuyla ilgili. Bu arada da kendi benliğimle ilgili bir yüzleşme gördüm annemin benimle fazla ilgilenemediğini belirttiği bir itiraf vardı (çünkü son günlerde kardeşimle benden çok ilgilendiğini onu daha çok sevdiğini düşünüyordum) ve ben bunu duyup rahatlıyordum sanırım bu son günlerde içimde hissettiğim anneden sevgi almaya muhtaç küçük çocukla ilgili bir yüzleşmeydi. İçimdeki bu muhtaç çocuk neden kendini ortaya çıkardı şimdi ve nasıl şifalanır ileriki dönem şifa çalışma konum olabilir.

    Liked by 1 kişi

  19. yaklaşık 25 gündür ortak enerji çalışmasını yapmaya çalışıyorum. çalışıyorum diyorum çünkü hep son noktada uyuya kalıyorum. sabahları da müthiş yorgun uyanıyorum. bu da gün içerisinde motivasyonumu düşürüyor. ellerim ve ayaklarım da uyuşukluk hissi mevcut. ne kadar topraklasam da geçmiyor.

    Beğen

    1. Sevgili Sema, ben bu enerjilerin uzanmadan yapılması taraftarıyım. Ama uyuyorsanız da, belki şu anda ihtiyacınız olan şey budur!

      Beğen

      1. teşekkür ederim sevgili mor alev 🙂 oturduğum zamanlar da uyuyorum. bu sefer ciddi boyun ağrısı çekiyorum.

        Beğen

        1. Tamam. Sanırım sizin bol bol dinlenmeniz gerekiyor. Bu zamanda hepimiz çok bitkiniz. Ben de dahil. Sevgilerimle

          Beğen

  20. Merhaba sevgili dostlar,

    3 haftadır elimden geldiğince zaman ayırıp çalışmamızı gerçekleştirdim.1 ay öncesine göre olaylara daha sakin bakıyorum, sinir patlamaları geçti. Aklıma gelen olumsuzluk olursa sadece nefes alıp serbest bırakıyorum ve hallolmuş olarak önüme geliyor. Mor alev enerjisini kullanmak rutinim haline geldi. Topraklama çalışması da öyle.

    Son zamanlarda sanki günlük görevler veriliyormuş gibi hissediyorum. yerine getirdiğim zaman da içimden bir ses: ” bu günkü görev de tamamdır.” diyor ve ardından hissettiğim sevinç ve coşkuyu anlatmam mümkün değil.
    Bazen kendimi usb kablosu gibi hissediyorum. insanlar, doga ve yaşayan diğer canlılar arasında enerji akışı sağlıyor gibiyim. Depolamıyorum,sadece akıtıyorum ve yenileniyorum. Tanımadığım insanlar bana niye böyle hoş ve gözlerinin içi gülerek bakıyor, bana mı öyle geliyor acaba diye düşünmüyorum artık. Evet öyle bakıyorlar ve artık sebebini biliyorum 🙂

    Liked by 1 kişi

    1. Evet Zuzu, bu çalışmalar özel değil de bir parçamız haline gelince gerçekten oturmuş oluyor. Sevgilerimle

      Beğen

  21. Her ne kadar duzenli meditasyon yapmasamda her firsatta nefes almak icin ara verip, Mikael’in nefesine ve duasina, topraklanmaya devam ettim. Sonuclar cok guzeldi. Hersey cok hizli ve duzenli bir sekilde akisinda ilerlemeye basladi. Cok iyi insanlarla karsilastim ve islerim her yerde yoluna girdi. Ilk defa acik mesaj aldim. Star seed oldugumu ogrendim. Iki gundur ellerimden avuclarimdan enerji akiyor.
    Bundan daha guzel ne olabilir demiyecegim cunki hersey cok daha guzel olacak eminim.
    Hersey icin cok tessekurler Mor Alev ❤️

    Liked by 1 kişi

  22. Son bir aydir yaşadığım en yoğun duygu şefkat ve merhamet oldu. Enerji çalışmalarında su anda acı çeken herkese bol bol mor alev ve kosulsuz sevgi gönderiyorum. Bazen bende öfke ve kızgınlık hissediyorum ve neyse o diyorum. Ama tepkilerimi verirken ego zihnimle değil sonsuz bilişimle vermeye çalışıyorum. Yani gülmeye çalışıyorum ve cok da ciddiye alma diyorum. Yazıların icin çok teşekkürler mor alev Kendine iyi bak

    Liked by 1 kişi

  23. Sevgili Dostlar,

    İlgi duyanlar için bir hatırlatma; 12-13 Ağustos gece Perseid Meteor yağmuru var. Herhangi bir techizatınız olmadan, mümkünse şehir ışıklarından uzak bir yerde bu doyumsuz gökyüzü olayını seyredebilirsiniz.
    Tavsiyem kulağınızda da Beethoven’ın Ayışığı Sonatı olsun. Kendinizi gökyüzünde, yıldızlarla bir hissetmek için harika bir fırsat

    Sevgiler.

    Liked by 1 kişi

  24. Çalışmayı her gün olmasa bile ara ara yaptım. Baş melek Mikail’in enerjisi müthiş rahatlatlatıcı. bana her zaman görünmeyeni gösterir. Perdeyi kaldırır. Enerjiler son dönemde o kadar yükseldi ki bir ara kendinimi öyle sıkışmış hissetim ki nefes alıp vermek bile zor geldi. Sanırım akıştan kopuyordum. Çalışma beni ilahi akışa yönlendirdi. 8-8 Kapısı’ndan sonra rahatlatma, ferahlama var. Ayrıca kalbimde başka alemlerden konuşmaları hissediyorum. Alıştırma çalışması gibi.7 Ağustos’ta görevim gereği Yenikapı’da Birlik ve Beraberlik mitingindeydim. Oradan çıkışta kalabalıktan Edirnekapı’ya kadar yürüdüm. Ertesi gün de 8-8 kapısıydı. Üç kapıdan geçtim. Benim için, toplum için, tüm kainat için bütünün yüksek hayrına Ol’sun.. Size verdiğiniz bilgiler ve farkındalıklar için çok teşekkür ederim. Sevgiler..

    Liked by 1 kişi

  25. Anlamsız bir sesiz çığlık var içimde sanki hayatımı tamamlamışım sıramı bekliyorum bir nevi ağız alışkanlığı olmuş tükenmişlik sendromu yaşıyorum resmen.

    Beğen

  26. 3 sene öncesinin fıtığı çıktı, tam da o gün mr çektirdim 😒😒

    Beğen

  27. Düzenli olarak diyafram nefesi çalışıp,meditasyon yapıyorum.Tüm ülke ama özellikle İzmir İstanbul Ankara için imgeleme yapıyorum.Uyku düzenim bozuldu. Depresif ve agrasif haldeyim.Mesleğim hukuk olduğu için 3.boyutta acı çekiyorum.Yatağa uzandığımda adeta nefes alamıyorum ve çok sık uyanıyorum.

    Beğen

    1. Hukukçular için kolay bir zaman değil ama siz işte tam da bu zamanlarda dünyaya yardım etmek için buradasınız. Michael ve ben (benimle yüz yüze çalışan avukat, savcı ve hakim arkadaşlar bilir) hukukçuların tam anlamıyla şifacı olduklarına, bir doktor gibi yaşadığımız çatışmalara şifa getirebileceklerine inanıyoruz. Hepinize çok teşekkür ediyoruz!

      Beğen

  28. Bende de aşırı sakinlik,sanki her şey benim dışımda gerçekleşiyor.En karışık günlerde bile bir izleyici gibiydim.Ama en önemli detay :ruhum çok sakin.Bu çalışmayı sanırım sürekli yapacağım😊Sevgiler.

    Liked by 1 kişi

  29. Sevgili mor alev dostum, ben sizinle toplu enerji çalışmasını yapıyorum ilk üç hafta yoğun enerji akışı olduğunu hissettim fakat 2-3 gündür bu akış yavaşladı.Sebebini tam bilemiyorum sizin değerlendirmeniz aydınlatıcı olacaktır. Ben enerji çalışması sırasında sol elimi gökyüzüne bakacak şekilde tutuyorum, sağ elim ise karşı yöne akış yönlendirir. Daima sol elimde bir basınç olur ve diğer elimden gittiğini bilirim.Ama şimdi toplu enerji de bir azalma var en kısa zamanda bunun kuvvetlenmesini istiyorum.Bu çalışmalar ve sizin paylaşımlarınız huzur verici, iyi ki varsınız teşekkür ederim…Sevgiler..

    Beğen

    1. Acaba enerji akışı yavaşlamadı da, siz mi artık alıştınız? Bunu hep yazarım. Hiçbir enerji akışı bitmez, biz uyum sağlarız, bizim için yeni normal haline gelir diye. Yaşadığınızın bu olup olmadığını kalbinize sormanızı öneririm. Sevgilerimle

      Beğen

  30. Merhaba sevgili Mor Alev ve Mor Alev dostları,
    ben bu süre zarfında sıklıkla ortak enerji çalışmasına katıldım. Sabahları da işime yürüyerek giderim ve yürürken yine Başmelek Mikail’in mavi ışığının bütün dünyaya yayılması için küçük bir çalışma yaparım. Ve aynı zamanda Başmelek Zadkiel’in Mor Alevinin de bütün dünyaya yayılması için. Bu sürece benim de küçük katkım olduğu için sevinçliyim. Dengede ve akışta kalmaya niyet ediyorum ve çoğunlukla öyle oluyor. Henüz yüksek benliğim ile bağlantım yok. Rehberlerimle de öyle. Sezgilerim de derinleşmedi. Rüyalarım da canlı değil ya da ben hatırlamıyorum (ama üzerinde çalışıyorum). Meditasyonlarım da derinleşmedi. Ama olsun ben yine de bırakmıyorum. Güzel günlere inancım tam.

    Herkesi sevgiyle kucaklıyorum…

    Liked by 1 kişi

  31. Sevgili Mor Alev,
    16 temmuzda Münihte’n ülkeme dönmeye çalışıyordum ve olanları sosyal medyadan ve sevdiklerimin deneyimlerinden duyarak anlamaya çalışıyordum. Korku o kadar yüksekti ki , gözümde olabilecek en karanlık sahneler büyüyüp duruyordu. Havaalanında tüm enerjim çekilmiş, bir o yana bir bu yana yürüyordum. Tam bir kaos vardı, gidemeyenler, bilet kuyrukları, ne zaman açılacağını bilmediğimiz alan vs. Öyle ki, ülkeye dönememe fikri bile kalp çarpıntılarımı artırıyor, sürekli ağlıyordum durduk yerde. Sonra çalışmayı okudum. Sözleriniz önce aktı kalbime. Dışarı çıkıp, bir agacın gövdesine yaslanıp meditasyonu yapmaya başladım. Kalbimin o andan itibaren nasıl hafiflediğini anlatamam zor.. Şükrandan ağladığımı hatırlıyorum sadece. Artık merkezimdeydim ve içimde bir yerlerde her ne olursa olsun herşeyin olması gerektiği gibi olduğuna dair bir kabul vardı. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadı m. Akşam karanlığı inmişti ve benim gözlerim kapalıydı. Birden kulağıma birşey çarptı ve sıçradım. Gözlerimi açınca, bir serçe olduğunu gördüm bana çarpanın ve serçe bavulumun üstünden durup bana baktı uzun uzun. Sonra uçup gitti. Aslında serçelerin uçmayacağı bir karanlıktı, şaşırdım önce. Sonra toplanıp içeri girdim. Hissettiğim o kaos kaybolmuş, bilet kuyruğundakiler şakalaşmaya hatta küçük çocuklar neşeli oyunlara başlamışlardı etrafta. Bir kahve içeyim dedim daha önce oturduğum cafede. Kahvenin üstüne, köpükten bir kuş resmetmişler. Gülümsedim. Sonra hatırıma düştü, serçe bir güvercinse, güvercin barış sembolü değil mi? Tüm rehberler bize anlayabileceğimiz dillerle mesajdalar ve ben bu ortak çalışmayı yaptığımda, bu desteklenme ve birlik duygusunu daha çok hisseder oldum. Size sonsuz şükran duyuyorum sevgili Mor Alev💜

    Liked by 2 people

  32. ben enerji çalışmasına ilk 1-2 gün dışında katılamadım. hep yorgundum, hep bir şeyler bana bu çalışmayı unutturdu. işten eve gelirken parkta çimene oturup sırtımı ağaca dayayıp, gözlerimi kapatıp, nefes alıp vermekten başka hiçbir şey yapamadım. Düşünemez, imgeleyemez, odaklanamaz haldeydim. Tek yapabildiğim oturmak ve nefes almaktı. Benim de geceleri kalbim çok sıkıştı. Dün gece rahat uyudum. Evet dün gece itibariyle biraz daha iyiyim.

    Liked by 1 kişi

  33. Merhaba 🙂

    Öncelikle son 1,5 aydır rüyamda sürekli Atatürk’ü görüyordum daha doğrusu sarışın bir kadın bana onun hakkında şeyler anlatıyordu.. derken geçen hafta Atatürk yanımda elleri arkasında yürürken birden etraf dikkatimi çekti, paslı renkte terk edilmiş adeta yaşamın olmadığı bir yer, lacivert üniformalı 50-100 arası insan büyük bir hazırlıkta sanki sonra bana birden “senin görevin başladı” dedi ve bir baktım üniformalı herkese altından çiçek broş takıyorum. Bu çiçek figürü her yerde karşıma çıkmaya başladı.. bu hafta inanılmaz rüyalar deneyimledim adeta gerçekti, sürekli olarak sembolik ve tek bir şey etrafında dönmeye başladı. Sembolizm ile bağlantılı roman yazan bir yazardan sembolizm ile ilgili bir kitap istedim ama özellikle çiçeğin önemini vurguladım bana “Yaşam Çiçeğinin Unutulmuş Sırrı” kitabını önerdi şimdi onu okuyorum. Mor Alev, bu anlamda senin de tavsiyen olursa sevinirim.

    Asıl bombaya geliyorum, ben bile inanamıyorum! İlk kez anlatacağım, gecemin gündüzümün birbirine girdiği güzel bir gün yaşadım ardından öğleden sonra bir vakit uykuya çekildim, kafamın içinde tanımlayamayacağım seviyede bir ses belirdi sonra iki üç belki daha fazla kişinin sesini duymaya başladım bugüne kadar duyduğum seslere benzemiyordu bu arada kullanılan lisan hakkında en ufak bir fikrim yok, ben neler oluyor diye düşünürken; bir ses, “gemiye bağlanıyorsun” dedi. O frekans o kadar tırmalayıcıydı ki kaldıramadım ya da öyle sandım ve dedim ki, “sanırım şu an bunu kaldıramıyorum başka bir zaman tekrar denerseniz sevinirim” işte o an bedenimden iki tane ben çıktı birinci ben çıktı uyandı çok sonra farkına vardım aslında uyanmadığımın ve o titreyen saydam -asıl bedenimden çıkan- bedenlerin titreşimini gördüm. Bu arada ilk uyandığımda yani uyandığımı sandığımda hangi gemi diye sordum “Andromeda” dediler. Bugüne kadar Arkturuslularla, Orionlularla bi bağım olduğunu hissediyordum geçen ay benim mavi tenliler dediğim, siruslular olduğunu tahmin ettiğim bir varlıkla fiziksel bir şeyler yaşadım şimdi de Andromeda yani açıkçası ya ben de çok karışıklık var bilemedim 🙂 önce olsa korkardım çünkü bu diğer gezegendeki varlıkların bizden ayrı, bizden çok daha aklıllı, zeki olduklarını yani kısaca bizden yüksek oldukları düşüncesi vardı tabi bu biraz korku barındırıyordu artık hepimizin birbiriyle bağlantılı olduğunu biliyorum o yüzden birlik bilincinin farkındayım ve ben kendimi küçük ya da kurban gibi hissedersem o şekilde yaklaşılacağını da çok net anladım ve iletişim kurmayı deneyimleri paylaşmayı çok istiyordum tam da bıraktığım an da bu deneyimi yaşadım dahasının geleceğini biliyorum.

    Bir kaç gün önce de, 1-2 dk gibi bir süre baktım hiç bir şey düşünemiyorum, hafızamı mı kaybediyorum diye düşündüm baktım temel şeyleri hatırlıyorum sonra dedim ki bırak tadını çıkar inanılmaz bir andı..

    Topraktan çıkan sönük beyaz ışık dalgalarını gören var mı yoksa sadece ben mi görüyorum?

    Bu arada bu dönemde yanımda bulunan melekler ve rehberlerin ve galaktiklerin varlıklarını sezinleyebiliyorum sanki ya da bana öyle geliyor bilmiyorum. Yüksek benliğim benimle istediğim an konuşuyor soruyorum anında cevap veriyor, yönlendiriyor nasıl hissettiğimi ve ağladığımı size anlatamam. Yüksek benliğimin bir ismi var onu öğrenince çok şaşırdım.

    Herkesi öpüyorum.. seviyorum..

    Liked by 3 people

  34. Sevgili mor Alev,kendimi son günlerde i çok iyi hissediyorum huzurlu ve hadifllemiş…çocuk sevinci girdi içime…tabii şaşırmıyor değilim bu halime…iyi bişeyler olacakmış gibi 😊

    Sizin yazılarınız da çok iyi geliyor ruhuma…😊🙏🙏❤❤
    Teşekkürler

    Liked by 1 kişi

  35. Çalışmalar kadar, yorum ve cevaplar da güzel. Onlar da iyi geldi. Teşekkürlerimi sunuyorum. Bir kuş resmetmişler gibi hepimizin gölgesine. Hepimizi seviyorum.

    Liked by 1 kişi

  36. Sevgili Mor alev, öncelikle paylaşımların için çok teşekkurler…ben enerji calismalarina katılamadım cok yeniyim aranizda fakat kendimce bazı deneyimlerim oldu. Sanırım 3.gözüm aciliyor ayrıca gece uykuya dalarken çok yogun bir enerjiyle yükseldiğimi hissettim astral seyahat diyorlarmış buna😊 yükseldiğimde sanki alnımın ortasına bir damla birşey damlatildi gibi gördüm bunun ne olduğunu anlamadım ama çok merak ediyorum?? o gece benim doğum günümdü…burcum yengec yukselenim aslan bu arada..ve dogumgunumden üç beş gün sonra ruh ikizim olduğunu düşündüğüm kişiyle karsilastim… ilk gördüğüm anda gozlerinde gördüğümu tarif edemiyorum😍 zmaan mekan durdu adeta ve saatlerce ağladım yaninda mutluluk ve şükranla… Bunu kimseye anlatamıyorum anlayacak pek kimse yok çevremde o yüzden burda paylaşmak istedim. Bu surecte ruhumla birlikte bedenimin ve bakışlarımin berraklastigini herkesin farkediyor olması ve guzel tepkiler almam da ayrı mutlu ediyor beni …

    Liked by 3 people

  37. 8-8 kapısında sizinle çalışma şansım oldu ve sanki hayatım saniyeler içinde değişti. İçimde yüzyıllık bir ağacın toprağa tutunurkenki gücü ve kendinden eminliğiyle birlikte, sonsuz bir neşe beraber geldi. En önemlisi, niyet etmenin gücüne daha öncelerde de inanmama rağmen kendime ve kişilere ispatlamaya çalışmamdan dolayı kendime blokajlar yaratıyordum, şuan içimdeki durağanlık sayesinde niyet ettiğim hayatıma akıyor. Hiç olmadığım kadar kendimden ve ruhumdan eminim, her olanın bütünün hayrına olduğuna emin bir şekilde yaşamayı seçer haldeyim. Her şey için teşekkürler şimdiden. 🙏🏻

    Liked by 2 people

    1. Çok teşekkürler Hazan. Gerçekten harika bir çalışma oldu. Bunu sadece ben ve senin yüksek benliğin yapmadık, sen izin vermeseydin olmazdı. Yani kendine de teşekkür etmeyi lütfen unutma! 🙂

      Beğen

      1. En başta kendime, sonra birlikteliğimize teşekkürler o zaman 🙂 enerji çalışmalarına devam. Sonsuz sevgiler 🙂

        Liked by 1 kişi

  38. Temmuzun ortalarindan beri kendi duygu ve dusuncelerimden kusku duyuyor ve bununla kalmayip kendimi “normal” adi altinda olusan bir insan profiline sokmaya calisiyorum. Etrafımdaki insanlarin duygu dusunce ve enerjilerine olan duyarliligim eskiden beri vardi fakat son zamanlarda bir insanla etkilesim icindeyken arada sozcuklerden fazlasini algiladigimi fark ettim. Fakat hala icimde normal belki siradan olmaya calisiyorum biliyorum ki bunlari herkese anlatamam ve dalga gecilme korkusu tasiyorum. Çevremdeki insanlarla konusurken bile onlarin benim hakkimdaki dusuncelerini hissediyorum ve bazilari o kadar yargi icerikli ki bunu hissetmem o insanla aramda olan konusmaya bile yansiyor. Kendimi geri çekme kapatma uzaklasma isteği yasiyorum. Fakat biliyorum ki insanlar da benim kenimle ilgili sahip oldugum yargi ve dusunceleri bana geri yansitiyorlar. Kendi kendime kanitlara ragmen bu kadar zor ikna olmamin sebebi ne?

    Beğen

    1. Salıverme çalışmaları yardımcı olabilir. Yöntemler bölümüne bakmanızı öneririm. Sevgilerimle

      Beğen

  39. Deneyimler harikaa 🙂 benim ise bu dönemde özellikle aslan kapısı öncesi ve sonrası gribal enfeksiyon ile geçiyor 😦 sanırım “artık vücudunu dinlendir” mesajı. Ama bir yandan iş arama süreci, çalıştığım işyerindeki haksızlıklar ile ilgili hukuksal süreç ve yarım kalan işlerimi tamamlayabilmem için de bir zaman aralığı ve enerji desteği de var 🙂 mümkün oldukça dairemin arka bahçesinde doğa ve kedilerim ile vakit geçirirken enerji/topraklanma çalışması yapıyorum. Ayrıca hem farkındalığım hem de rüyalarımda gördüğüm semboller daha da netleşti. Ayrıca uykuya dalmadan önceki anlarda farklı boyutlar ve zamanlardan kesitler de görüyorum. Aslan kapısı enerjisini alırken de “artık bir şeylerin değişmeye başladığı” mesajını çok net hissetmiştim. Bütünün hayrına olsun, kucak dolusu sevgiler 🙏✨

    Liked by 2 people

  40. Çok Sevgili Mor Alev, sizi sürekli takip etmeme rağmen belirtmiş olduğunuz çalışmayı yapamadım, geçirdiğimiz travmadan sonra son 10 gündür havaların sıcaklığı ve nem ( ben havaya bağlıyorum ? )sebebiyle neredeyse hareket edemeyecek durumdaydım, sabahları yoga rutinimi dahi gerçekleştiremedim. Bir bezginlik, halsizlik… ve Bu son hafta içinde de iş yerimde akla dahi gelmeyecek yönetimsel değişiklikler yaşanıyor. Bireysel olarak ilk tepkim çok yüksek oldu, çok üzüldüm bununla birlikte olanı kabullenmeye ve bütünün hayrına olmasına niyet etmeye başladım. Tabi bazı şeyleri bilmek, bu bildiklerimi hemen uygulayacağım anlamına maalesef gelmiyor, biraz zamana ihtiyaç duyuyorum. Duygu durumumda sıklıkla değişimler yaşıyorum. Bazen çok sevinçli bazen durgun. %90 dünyaya pozitif bakan bir yanım olmasına rağmen bazen ümitsizliğe de kapılmıyor değilim. Şunu anladım ki yaşamda her şey olabilir, her şey mümkün. Olanları sevgiyle kabul etmek ve bütünün hayrına olmasını dilemekten başka yapacak bir şey yok. Her şey elimizde ya da kontrolümüzde olmuyor çünkü. Sevdiklerimin varlığına, sizin varlığınıza, olup bitenin görme farkındalığına sahip olmama, zor zamanları olabildiğince çabuk atlatmaya çalışma çabama, her nefesime şükürler olsun. Tüm olanların bütünün en yüksek hayrına, bütünün huzurunu çoğaltmaya, berekete, birlik ve düzen içinde yaşamamızı desteklemesine katkıda olmasını diliyorum, sonsuz sevgi ve şükranlarımla…

    Liked by 2 people

  41. Sevgili dostlar 15 Temmuz gecesi biliyorum ki hepimiz için bir kabustu…sanırım bu geceyi hayatım boyunca hiç unutamam. Bu süreçte melekler,rehberlerimve moralev enerjisi olmasa neyapardım bilmiyorum. İlk şoku ve paniği atlattıktan sonra,hemen merkezime dönüp,daha blog da enerji çalışmaları yayınlanmadan ne yapmam gerektiğini biliyordum.yoğun bir şekilde mor alev enerjisini,başmelek Mikailin huzur dolu nefesini,kutsal annenin sevgiselini,ve şifa enerjilerini yoğun bi şekilde tüm ülkeme gönderdim.tabiki en baştada ülkeyi yönetenlere….sonrasında derin bir huzur ve rahatlama hissettim.sanırım büyük resmi,yaşananlardaki arınmayı hissettim.özüm birkez daha beni yapmam gerekene yönlendirmişti.Olan herşeyin olması gerektiğini ve bütünün en yüksek hayrına olduğunu biliyorum….herşey güzel olacak bunu biliyorum. Bizler çok büyük bir aileyiz.,güçlü ve muhteşem varlıklarız.yaşadığım her anıma böyle muhteşem zamanlarda bedenlendiğim için şükrediyorum.sadece kendini bulmak ve kendin olmak bile birliğe bir katkıdır diye düşünüyorum. Hepimizi çok seviyorum, iyiki varız…

    Liked by 2 people

  42. Çalışmaları düzenli yapamama rağmen, içimde hafiflik ve neşe hissetmeye başladım. İşlerim yoluna girdi. Çalışmalarımın semeresini alıyorum. Bütüne size ve kendime teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Sevgiyle kalalım…

    Liked by 1 kişi

  43. merhaba, ben de özellikle son bir haftadır sinirli ve gergin hissediyorum.Bebek bekliyorum sakin olmaya çalışıyorum meditasyon yapmaya çalışıyorum ama tepkisel tavırlarım ve zihnimde ki gürültü oldukça arttı.Temizlik süreciminin bi yüzleşmesi olabilir diye düşünüyorum.Dönüşüm enerjisini kabul ediyorum ve temizlenmeye niyet ediyorum.Teşekkür ederim herşey için

    Liked by 1 kişi

  44. Merhabalar
    Hiç aksatmadan sabah saatlerinde meditasyon ve çalışmaları yapıyorum.Türkiye ve dünyaya mor alev enerjisi gönderiyorum.Mikael’in nefesiyle çalışıyorum.Şuan kaygılar ve ağır enerji dağılmış durumda.Sevgi seli ve çakra dengeleme beni mutluluktan uçuruyor.

    Beğen

  45. bir şekilde bir şeyleri yapmaya doğru gidiyorum bir kitabı alıyorum bir yazıyı okuyorum bir yere gidiyorum bir şey arıyorum uzun zamandır.şimdilerde herşey yerli yerine oturuyor gibi korkularım azaldı sonsuz sevgiyi hissediyorum ve hep korunduğumu biliyorum.bu kadar kaos ve kargaşa beni endişelendirmiyor yenilendiğimizi iyileştiğimizi hissediyorum.ve artık kendimi sürekli uzaylı gibi hissetme durumundan rahatsız değilim.:) her sabah pencereme gelen karga ile peynirimi paylaşıyorum, yürüyüş yaparken denizdeki balıklar zıplayıp bana selam veriyorlar denize ve balıklara sevgilerimi gönderiyorum.bunun gerçek olması ya da olmamasına hiç takılmıyorum.8/8 gecesi aslanları rüyamda gördüm çok sayıda vardı çok görkemli bir binanın tam ortasında daire şeklinde duruyorlardı benim de işle ilgili halletmem gereken işler vardı elimde belgelerle koşuşturuyordum bir sürü kapılar vardı bir tanesi adaletle ilgili idi hangi kapıdan çıkmıştım nasıl geri dönecektim işimi nasıl yetiştirecektim bilemiyordum ve kapılar çok fazlaydı aslanların orada olması benim için çok normaldi o telaşımın ortasında bana sevecenlikle bakıyorlardı.sonra bir kapıdan içeri girdim üzerinde öğretmen yazıyordu burası değil ben öğretmen değilim diyordum ama içimden bir ses doğru yerdesin diyordu.(öğretmenlik yapmak istemediğim için okulu yarıda bıraktığım bir meslek) bilemiyorum yaşam benim için sıradan değil artık gözlerimi her kapattığımda renkler uçuşuyor her yanım mavilik sanki hiç bu kadar canlı renkler görmemiştim.Sizinle birlikte enerji çalışmasına katılamıyorum yapabildiğim tek şey akşamları hathor meditasyon müziklerini dinlemek.bana çok faydası dokunuyor.ve sürekli bütünün en yüksek hayrı için barış huzur ve denge için dua ediyorum güzellikler içinde bir insanlık hayali kuruyorum.hepimiz tek tek kendimizi iyileştirdiğimizde zaten bütünü en güzel uyumla yaşayacağımıza inanıyorum.en güzel duygum bu iyiliğe güzelliğe birliğe şifaya inanıyorm inanıyorum.sizinle birebir çalışabilmeyi çok istiyorum ama önce kendim halletmem gereken birşeyler daha var gibi.her sabah yazılarınızı büyük bir heyecanla okuyorum inanılmaz faydasını görüyorum, ilaç gibi geliyor hep tam zamanında sonsuz sevgi ve teşekkürlerimi sunuyorum.ayrıca buradaki tüm arkadaşlarıma sevgilerimi gönderiyorum beni anlayacak hiç arkadaşım olmadığını düşünüp üzülüyordum şimdi ne kadar çok olduğunu görüyorum teşekkürler…

    Liked by 3 people

    1. Hathorlar da muhteşem. Hepimiz hep aynı şeyi yapacak değiliz, kendimize has enerjimiz var ve bu konuda hep kalbimizi dinlemeliyiz. Niyetimiz bir olsun yeter. Mavi zaten Michael ve Kutsal Anne’nin rengi. Çok teşekkürler

      Beğen

  46. Kişisel ölçeğimde değişimlerin eşiğindeyim; 7 yıllık ilişkinin bitişi, yeni bir yaşam alanı oluşturma, işle ilgili soru işaretleri, bolluk yaratmada tıkanıklıkla beraber… Yapılması gereken çok şey varken geçen ekimden beri fiziksel dünyada güvende hissetmemek, çaresizlik, kararsızlık, kapana sıkışmışlık hisleriyle beraber mevcut durumların değişememesi-bir türlü harekete geçememek- (bir ara pek de güzel becerdiğim) “akışta olamama” hali var. İçsel dünyada ise karanlığın en derin noktası dedirten korku,endişe, değersizlik duyguları bir yanımda, ışığın en parlak noktası dedirten vecd, şükür, teslimiyet anları diğer yanımda. Bir o yana bir bu yana savrulurken moralev yazıları çok ilham verici, rahatlatıcı olmakta, bu vesileyle sonsuz teşekkür ❤
    25 Temmuz itibariyle en dip noktayı 3 gün boyunca sebepsiz ağlayarak yaşarken “bu sefer delirdim işte” dedim kendime 🙂 (kuzey düğümü başak)
    Bazı okumalarla derin hüznün uykusundan uyandım ve müthiş bir “artık yeter!” duygusu ile an farkındalığıyla bir altar hazırladım. Bütünün en yüksek hayrına niyetlerle yerleştirdim her bir öğeyi, sukünet ve umut dolu. Ardından malum çalışmayı yaptım: https://moralev.com/2016/07/16/gorev-basina-zaman-geldi/
    Ne kadar sevildiğimi(zi) o kadar derinden hissettim ki bu sefer mutluluk gözyaşları eşliğinde, çalışmanın akışına benden katılan birşeyler oldu, secde edercesine yere kapandım, alnımı koydum ve başka komik hareketler 🙂 nasıl hafifledim, nasıl neşelendim anlatamam…
    Aşırı uykucu ben o gece hayatımın en hafif uykusunu uyudum, rüyaların hissi hem özgür hem güvende, arada yatakta yatan halime ayıldıgımda benimle ilgilenildiğini hissettim, evet uykuda da çok şey oldu hepimize bence, yardımlar çok büyük! ❤
    O zamanda bu yana bazen bocalasa da hisler ve kendini hissettirse de yükler, her adımda biraz daha hafifleme var. 2 gün önce de hüzünlü duygularıma karşı bir çeşit alışkanlık geliştirdiğimi, acı bedene tutundugumu farkettim ve bir çok vesileyle bana “artık kutlama zamanı” dendi.
    Şimdi içimde bir kutlama alarmı var, en ufak fırsatı değerlendiriyorum ve bu şükran dolu kutlama daha fazla kutlanacak şey getirecek biliyorum.
    Hepin(m)ize sonsuz şükran, sevgi seli 😀

    Liked by 3 people

  47. Sevgili mor alev dostları deneyim ve duygularımızı paylaşarak şeffaflaşmaya başlamamız ne hoş, mor alev sana da çok teşekkürler
    .Ben de uzun yıllardır meditasyon yapıyorum,her gözümü kapadığımda gördüğüm en belirgin şey sürekli olarak mor ışıklarla sürekli olarak yıkandığım idi,sonra arada lal renginde kor alevler buna eşlik etmeye başladı.Sevgili mor alevle birebir çalışma yapmazdan önce ışıd dahil karanlık tarafta olduğunu düşündüğüm herkese kendimce şevkat enerjisi gönderdim,sonuçta koruma almadan bunu yaptığım için kendi enerji alanım dolayısı ile kendi ruh halim darmaduman olmuştu sağolsun mor alev ile birebir çalışmamızda bunlar temizlendi.Neredeyse 2 sene olacak.önce koruma alarak başlıyorum güne ,köklenmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum bu bizim dünya ana ile. her an şefkat içinde bir olmamızı sağlıyor…Ben güne köklenme Mikail’in koruma ve temizleme işleminden sonra mor alevin koşulsuz sevgisiyle kendimden başlayarak şehrimi,ülkemi ,dünyayı ve evreni yıkamaya başlıyorum çok yoğun bir enerji bazen zamanı unutuyorum.Özellikle 15 temmuz gecesi Ankarayı merkez alarak çalışma yaptığımda enerjinin yoğunluğunu anlatamam vücudum ve ellerimde inanılmaz sancı ve sıcaklık hissettim.Olu ki bu çalışmayı 1-2 gün aksattığımda bedenimde birşeyin tıkandığını hissediyorum O an hemen bir şifalandırma çalışması yapmam gerekiyor..Bu enerji ile ilk tanışmamı sizlere anlatmak istiyorum .Ben Mikayilden koruma isteyerek meditasyonuma başlamıştım Morlar yine etrafımdaydı ama ortaya çok tatlı kırmızı renkte dumanımsı renk çıktı ve yavaş yavaş bana yaklaştıkça büyüdü ben işin doğrusu tedirgin oldum ve içimden yüce tanrım biliyorum her şey senin koruman altında oluyor mikayil beni koruyorsun değil mi gibi içsel konuşmalar yaptım ve kendimi ona teslim ettim o renkle bütünleştim.Neredeyse 1 yıldır Mor ve bu tatlı kırmızı alevle çalışıyorum kulağımda sürekli çınlama ağırlıklı olarak uğultu var..Bazı günler parmağımı dahi oynatamayacak kadar vücudum ağırlaşıyor sanırım o zaman daha yoğun bir enerjiyi kabulle uğraşmakta vücudum.Dünyasal anlamda eskiye oranla kendimle çok daha barışığım,her şeye fazla bir anlam yüklemeden olanı kabule sevgi ve şefkat duymaya başladım..Her şeyin en yüksek hayrımıza gelştiğini hissediyor ve elimden geldiğince yargılamadan evrenin koşulsuz sevgi ve şefkatini paylaşıyorum.,biraz uzun oldu, sanırım paylaşma heyecanından her birinize sevgiler..

    Liked by 2 people

    1. Dilek’cim, çok güzel. Kırmızıyı Gaia olarak algıladım ama şimdi onun yanında Baş Melek Jophiel de geliyor. Harika bir çalışma. Çok teşekkürler

      Beğen

  48. Merhaba herkese,

    Ilk gunden beri ortak calismayi yapmaya her niyet ettigimde(her asamasinda) , anlayamadigim bir sekilde karnima yumruk yemis gibi bir daralma-sikisma hali hissettim( sakral cakra ve solar pleksus bolgeleri arasinda degisen). Bu nedenle calismaya ara vermeye karar verdim ve biraktim. Dun sunu fark ettim ; calismaya yuksek benligim devam ediyor, bi anda kendimi bilincli olmadan topraklanirken, Michael isigiyla calisirken ya da mor alev calismalari icinde buliyorum. O anda ruhum hangi asamada calismak istiyorsa onu yapiyor bana sormadan:) Ve kendiliginden olan bu calismalar esnasinda hissettigim o daraltilar da olmuyor. Sakral ve solar pleksus bolgeleriyle ilgili deneyimler yasayanlar var mi bu surecte?

    Liked by 1 kişi

  49. Bir de içimde kararlı bir şekilde tekrarlanan bir cümle var aylardır; kalbine sadık kalmak. Büyük oranda para kazanma amacıyla yaptığım bir işim var ama manevi olarak beni yaraladığını hissettim bu sene ilk defa, çünkü inanmadığım hatta içimin onaylamadığı bir şeye hizmet ediyordum, değişmesi kaçınılmaz oldu. Bunu ilişki vb tüm alanlara bilmeden (bilir-bilmez) uyarlamışım. Şimdi ettiğim her kelamda, attığım her adımda, seçtiğim her şeyde kalbime sadık mıyım diye bakıyorum ve bazen nefsin arzularından vazgeçmeyi gerektirebiliyor. Kalbe sadık kaldığım her an, bunca zamandır dışardan beklediğim sevgiyi kendime verebilmeye başladım, bütün hissettiriyor.

    Liked by 2 people

  50. Enerji çalışması yapmadım hiç ama dua, zikir ve (diğerleri büyüdüğü için) küçük kızıma sarılmak, öpmek, gözlerine bakmak bana iyi geliyor. Onu kucaklayınca topraklanmış oluyorum 🙂 Bu yaşıma kadar 17 Ağustos ve 15 Temmuz gibi bir anda tüm dengeler değişebilir, an geciktirmeye gelmez dedirtecek sayılı özel günler yaşadım. O günlerin sabahı asla diğerleri gibi olmadı. Değiştim, değiştim. Ve bugün artık annem bile* bendeki değişimi kabullenmekte zorluk çekiyor. Yazılmış yorumlardaki benzer, ancak bana özel kalmasını istediğim yaşadıklarıma ek olarak, yaklaşık iki yıl önce tutmaya başladığım rüya günlüğüme aylar günler öncesinde yazdıklarımı sırasıyla bir senaryo misali yaşayıp tecrübe ettiğimi paylaşmak istedim. Rüya işte deyip geçtiğim, yormaya çalıştığım, o zaman bir anlam veremediğim fragmanlar, benim gelecek filmime aitmiş meğer. Oyuncuları, zamanı, mekanı sırası gelince hayatımın içinde görmek artık* şaşırtmıyor. Bugün paylaştığınız mesajdaki “doğum” için ben de sancı çekiyorum. Yaradanın izniyle kucağıma alıp, sevgiyle sarıp sarmalayacağım, emekle büyütüp bütünün hayrına yetiştireceğim vakti bekliyorum. Inandım, inanıyorum, inanacağım. Sevgiyle…

    Liked by 2 people

  51. Sevgili dostlar, çalışmayı daha çok sabahları yapıyorum. Mutlaka açık alanda çimlerin üzerine ağaçların altında oluyorum. Köklerinin bana yardımcı olduğunu düşünüyorum. Yaşadığımız süreçte önce herkes gibi kaygı, endişe doldum. Ama çalışmayla beraber bunun bir arınma olduğunu ve akışı kabul etmek gerektiğini farkettim. İçimde mutlu bir çocuk sürekli herşey güzel olacak diye sesleniyor. Kalbimden sevginin taştığını hissediyorum.
    Sevgili Mor Alev seninle yaptığımız çalışmada Antares gezegeni ile ilgili konuşmalarımız olmuştu hatırlarsan. Geçen pazar günü şahane bir denizin ortasında yüzerken açıkta demir atmış olan ve istikametim gereği kendisine doğru yüzdüğüm teknenin adını görünce Yok artık! diye haykırmadan duramadım. ANTARES. Bu mucize gibiydi. Kim teknesine bu adı verir ki? ☺️ Mesajı şimdilik tam anlayamamakla birlikte almış olmak da güzel. Çok güzel birşey yaklaşıyor ☺️ Buna bir değerlendirme yaparsan çok sevinirim. Hepinizi ve var olan herşeyi seviyorum. Ve sevgi gerçekten tutkalımız 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

    Liked by 2 people

  52. Hayatimdaki kimi şeylerde (ev, iş, aşk) yıllardır arzuladığım dönüşümü tam yakalıyorum derken sanki her şey belirsizliğe sürüklendi. Kimi anlarda korkuyorum olanlardan yada olabileceklerden, ama çokça umutlu kalıp olumlu düşünmeye çalışıyorum. Yazılarınız çok yardımcı oluyor.

    Liked by 1 kişi

  53. Canım Mor Alev merhaba,
    Mayıs ayında ayağımın kırılmasıyla birlikte haziranda öyle bir ayağa kalktım ki yeniden yürümeyi öğrenip yeni başlangıçlarıma doğru yürüdüm sanki. Yıllardır hayalini kurduğum rüyamı gerçekleştirdim…
    Her zamanki gibi yine meditasyon çalışmamızı yapmaya üşeniyorum. Ya çok uykum oluyor, yorgunluk bahanesi uyduruyorum ya da erteliyorum. Toplamda belki 5 defa yapmışımdır… Fakat çalışmayı yapmadığım halde bir kaç aydır ışık işçisi olduğuma inanıyorum; bana en ufak sıkıntısını, soru işaretini anlatana yol gösterip yön veriyorum. Bir sözümle karar almalarına destek oluyorum… Hasta olan sevdiklerime hayalimde gözlerimi kapatıp şifa nefesi üflüyorum. İçimde bir ışık yanmış gibi sanki… “Bu ışık işçiliği değil de nedir..” deyip kendi kendime mutlu oluyorum. 🙂
    Bu dönemde tepkilerim değişti.. öfkelendiğim, içimden söylenip yargıladığım kişilere sakinlikle cevap veriyorum artık. Biliyorum ki bu da onların deneyimi ve zamanla onlar da öğrenecekler. Hatta gülümseme gönderiyorum onlara 🙂
    2 haftadır her gün iş çıkışı yoga dersim öncesi (başlangıçlarımdan biri de tek başıma yaptığım yogayı artık eğitmen eşliğinde yapmak oldu) parka gidip yeşilliği izliyorum, sakinliği dinliyorum. Her şartta ve koşulda yönlendiriliyorum… Seviliyorum, korunuyorum, hissediyorum…
    Güzel yüreğiniz için çok teşekkür ederim. 💕
    Ebru

    Liked by 1 kişi

  54. Sevgili Moralev, öncelikle yazılarınızı uzun bir süredir ilgiyle okuduğumu söylemek isterim. bazen yaşadıklarıma anlam bulmak, içinde bulundugum durumun adını koymak bazen de önalıcı bir tedbir olarak okuyorum. 2008’den beri yaşadığım olaylar beni içsel yolculuguma çıkardı; şükürler olsun ki. ondan beri değişen, bırakmam gereken, yaratım gücümü keşfettiğim ve en çok da öğrendiğim bir sürü alanı görür oldum. sanki elimde bir mercek ve her köşeyle özel olarak ilgileniyorum. gecen senenin ortalarından sonra insanlara enerjisel olarak destek olabileceğim şifa kapısı açıldı. ne kadar buyuk bir aile oldugumuzu daha iyi anlar oldum, ruh ailemizin bireylerine çekilir oldum. her şey değişmeye dönüşmeye başladı. son dönemde ise kesinlikle fazla iniş çıkış yaşadığımı söyleyebilirim. bazen çok dinamik ve günlük olaylar için hevesli; bazen de oldukça bitkin. fakat içimdeki seviliyoruz ve hep daha iyiye gidiyoruz inancı hep buyudu. son 2-3 haftadır ise kesinlikle bir değişim hissi içindeyim. değişim arsızı oldum diyebilirim 🙂 özellikle de yeni bir alana, işe, konuya başlayasım var. öyle ki bir sure sonra tohumların yeserdiğini göreceğimize inancım tam. elimden geliğinde aydınlık tarafta kalmaya çabalayıp enerji çalışmaları yapıyorum. insanların isteği çok arttı. bir süredir bekleyen kişiler artık hazır ve istekli olduklarını belirtmeye başladı. bu sürecte duzenli meditasyon yapmak gibi isteğim bzn sekteye ugruyor ve kendime yine telkin veriyorum…

    guzel katkı ve desteğiniz için tekrar teşekkürler…

    Liked by 1 kişi

  55. Enerjileri ilk hissettiğim zamanlar (geçen yıl) kulağıma denizde dalga sesi geliyordu ve mesajlar siyah kuş tüyü ile geliyordu (Karga tüyü olduğunu düşünüyorum) , yoğun bir baskı ve korkuyla olanları anlamaya çalışıyordum . Bu yıl için en büyük enerji girişi hissini üşüme ile yaşadım.Uykusuzluğun ve yorgunluğun da etkisiyle iş çıkışı havanın sıcak olmasına rağmen bedenimi kontrol edemediğim bir şiddetli sarsıntı gibi kendimi eve zor atıp yorgana sarıldığımı hatırlıyorum, sonrası derin bir uyku… Bu yıl mesaj aracılığını yine kuş tüyü ile (gri renk) almaya başladım. Archangel Uriel ile çalışıp mesajları daha net bir ifadeyle kağıt üzerinde imgelerle almaya devam ettim.En son imgem DNA sarmalıydı. Bu güzel melek Mor Alev sayfasının bir sonraki gün yazısının anaemasını birkaç kelimeyle zaten aktarıyordu ve ertesi günü yazıları açıklayıcı niteliğinde okumaktan ve bu siteden büyük keyif almaya başladım 🙂 Biraz daha bilincimde genişleme hissettiğimde özellikle ilk Mor Alev Enerjisi meditasyonunda boyutun değiştiğine ve orada bir kurul olduğuna şahit oldum ve geri döndüm.Ara ara kucak dolusu seviliyorsun mesajı ile birlikte ürperti geliyor, bazen uzun bazen kısa sürüyor bu üşümeye benzeyen his. Rüyalarımda ve arkadaşlarımdan bana gelen rüyalarda net mesajlar gelmeye başladı. Daha sonra Michael ile birlikte arındırıcı nefesimizi ilk üflediğimiz sırada (16 Temmuz) en yoğun ürperti halini yaşadım.Bu ürpertinin verdiği his yoğun bir sevgi duygusu ve huzur gibi..bu şekilde başka deneyimleyen var mıdır merak ediyorum. Herkese sevgiler , aracılık yapan Mor Alev e çok teşekkürler.

    Liked by 1 kişi

  56. Merhabalar;
    Yorumlari keyifle okuyorum.herkese sonsuz tesekkurler.birlik bu olsa gerek.ben 15 temmuzda ulkede olan olaylardan once kisisel olarak da zorlu bir deneyim yasarken ulkede olanlar oldu.o fece ve o haftasonu cok kotu gecti.sonra ortak enerji calismasina basladim.duzenli yapiyorum sadece 4 gun seyahatdeyken ara verdim.bende 9 agustosdan beri daha umut dolu daha neseliyim.iyi seyler oluyor hissediyorum ki 9 agustosda denizde gai ile bulusurken AN da kalmayi o guzel deneyimledim ki hic yuzmeden kendimi acik denizde buldum.o an hersey durdu muhtesemdi.sonradan donerken ne kadar aciklarda oldugumu farkettim.zaten bana gelen mesaj hep AN da kal akisa guven idi.birde surekli seviliyor ve korunuyorsun mesaji aliyorum.yaklasik 1 haftafirda tam teslimiyet duygusunu deneyimliyorum.artik korkularim dagilmaya basladi ve kendi ilahiligimi kesfederken olan her olayin butunun en yuksek hayrina hizmet ettigini bilmenin verdigi guvenle akisa guvendeyim.daha nese dolu daha umutluyum.sevgi enerjim daha da artti.artik olan kotu birseye bile sevgiyle yaklasabiliyorum
    sevgiyle kalin yolunuz isik olsun

    Liked by 1 kişi

  57. Gerçekten çok ilginç. 15 temmuz akşamı bir şok yaşadım, müthiş bir ruhsal karmaşaydı benim için. Kızım için çok kaygılandım, 3 gün yoğun depresyondaydım. Bana umut veren sizden gelen mesajlar oldu. Çalışmayı uygulamaya başladım.TV izlemeyi bıraktım. Bir anda depresyonda kalmamaya karar verdim ve 4 haftada öncesine göre çok daha umutlu, coşkulu ve mutlu hissediyorum kendimi. Bu gerçekten mantıklı birşey değil. Ancak şükürler olsun ki gerçek. Şu anda herşey olması gerektiği gibi ve gerçekten çok daha iyiye doğru gelişiyor. İnanıyorum ki hepimiz için hayal ettiğimizin ötesinde güzellikler geliyor. Huzur, sonsuz sevgi ve birlik diliyorum.

    Liked by 1 kişi

  58. Slm Mor alev… Her an patlayacak bir bomba gibi hissediyorum…Ailemin her bireyine karşı (çocuklarım hariç) alıngan ve savunma halindeyim..daha kötü bir zaman geçirdiğimi hatırlamıyorum…Dipteyim resmen …ama hislerim bunun geçici bir durum olduğunu söylüyor….en dibi de gördükten sonra …artık yükselişe geçerim diye düşünüyorum
    …Umarım iyi bir yola girerim…

    Liked by 1 kişi

  59. Merhaba Mor Alev Ben de senin yazılarını uzun zamandır takip ediyorum hatta bir kaç kere mesajlaştım seninle email yoluyla..benim çalışmalarım size göre daha az daha tembel fakat içimdeki gücün farkındayım Ama bu güç bazen göğsüne öküz oturur cinsten başka türlü anlatamazdım tam anlamıyla böyle bazen de sanki dünyanın en mutlu insanı benmişim gibi .. Sizinle 15 Temmuz sonrası yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum ama 2-3 gün içimde sakladım kimseye söyleyemedim belki büyüsü bozulur diye korktum belki de bana inanmazlar deli saçması sanarlar diye ..Ben meditasyonumu yada dualarımı genelde gökyüzüne yıldızlara bakarak yaparım.. 15 Temmuz sonrası çok kaygı duyduğum bir geceydi gene gökyüzüne yıldızlara bakarak ülkemizin durumunu sordum ne olur dedim bana bir işaret gönder ülkemiz iyi olacaksa mesela yıldız kaysın dedim fakat bir 2 dakika sonra gökyüzünde öyle bir ışık belirdi ki önce çok Ürktüm sonra mucizenin farkına varıp çok mutlu oldum beklediğini işaret gelmişti ve eminim ki ülkemizin arınması temizlenmesi için olması gerekenlerdi bu yaşadıklarımız Her şeyi akışına bırakmak ve huzurla sevgiyle beklemek gerekiyor her şey çok güzel olacak sevgiler

    Liked by 1 kişi

  60. Bilmezdiim sizinle tanışmadan önce yaşadığım duygularımın ne anlama geldiğini.şimdi ise yazdığınız heryazıyı tüm hücrelerime nefes gibi çekerek yükseldiiğimi yaşadığım herşeyin anlamını bilerek nefes alıyorum. Hissediyordum varlığınızı ama birturlu ulaşamıyordum sonra istedim ve sizinle iletişime geçtim şükürler olsun

    Liked by 1 kişi

  61. Ben Hacer Dabaz yıllardır çok yoğun çalıştığım için … değişik bir yorgunluk vardı son zamanlarda üstümde onun için birlik metidasyonlara hiç katılamadım. Odaklanma konusunda hiç olmadığım kadar zordu hergün nefes yapmaya çalışan ben onu bile yapamadım …… Uzun süredir insanların düşüncelerini hissediyorum tesadüf diye birşey yok bunlar olmalıki gelişebilelim kendimizi tanıyalım aslında bir hiç olduğumuzu yeniden öğrendim ..ama öbür taraftan olan olağan üstü güzel şeyler var hisler ,rüyalar ve sırtımda hissettiğim kanatlar çok değerli iç sesim sonsuz teşekkürler. .. dahada ilerleyeceğine inanıyorum….😇😇😇😇😇😇😇

    Liked by 1 kişi

  62. Günaydın. Eve döndüğümde, üst taraftan gelip binanın yanından dolaşarak önünden geçen yolda çalışma yapılıyordu. İş makinalarının gürültüsü altında evi temizledim. Ertesi sabah 1karış toz olmuştu. Bir süre sonra buna kızmak yerine sevinmek gerektiğini farkettim. Hayatımda yeni yollar açılıyordu.

    Liked by 1 kişi

  63. merhaba sizi hergün takip ediyorum. Kendi ruhsal yolculuğumda bana yazılarınızla ışık olduğunuz için öncelikle çok teşekkür ederim. Ben de bir hukukçuyum ve 3 sene önce bana şuan hissettiklerimi başka biri söylese ona “tuhaf” derdim. Truman Show isimli bir film vardı ve kendimi o filmdeki gibi hissediyorum. Dünyanın sanal olduğunu ama çok gerçekçi bir şekilde bu rüyayı gerçek sanarak yaşadığımızı düşünüyorum. İşin tuhafı bu kimseye garip gelmezken herkes aynı şekilde olağan hayatını sürdürüken sizden gelen mesajlar ve diğer arkadaşların varlığı bana yanlız olmadığımı hissettiriyor ve mutlu oluyorum. Böylece sizden aldığım destekle çevremdekilere sevgide kalmaları için destek olabiliyorum. Son zamanlarda ise açık açık kendime ışık işçisi olduğumu itiraf edebiliyorum. Eskiden acaba mı derken son birkaç ayda resim daha netleşmeye başladı. Önümüzde gidilecek daha çok yol var biliyorum, sadece beraberken daha güzeliz diyorum. Sevgiyle kalın….

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.