Melekler: Yumuşak Fısıltılar

Catrin Welz Stein - HeartArkadaşlar, bu dolunayın “Büyük Kuş Kafesi” sembolündeki enerjisine çok uygun mesajı bu sabah gördüm. Tesadüf diye bir şey yoktur! Dolunay etkisi birkaç gün daha sürecek. (Bağlantısı burada)

Ayrıca, sizleri bu hafta her gün iki defa enerji çalışmamıza bekliyorum, sadece ufak bir hatırlatma…

Sevgilerimle

***

Sevgili Dostlarımız, Sizleri çok seviyoruz

Her birinizin kalplerinde zamanın her dakikasında Yaratan’dan gelen bir dürtü vardır, bir yumuşak fısıltı der ki; “Seni seviyorum. Sana önem veriyorum. İhtiyaçlarını biliyorum. İşte seni oraya doğru yönlendiriyorum.”

Bu fısıltı en göze çarpmayan haliyle dinlenme arzusu, normalde yemeyeceğiniz belli bir yiyeceğe özlem duyma, telefonu alıp bir arkadaşınızı arama isteği şeklinde ortaya çıkar. Bu bir motivasyon enerjisidir, aniden bir şeyi yapmak, tamamlamak ya da bir zamanlar yaptığınız bir eylemi bırakmak üzere ilham alırsınız, içinizde tutkuyu hissedersiniz.

Kalbinizdeki fısıltı, konuşmayı hiç ummadığınız kelimelere dönüşür. Veya bazen sessiz kalıp dinlemeye yönlendiren ani histir. Bazen uyku bastırdığını hissedebilirsiniz ya da bedeninizdeki bir rahatsızlık hareketlenmeniz aracılığıyla salıverilmeyi istemektedir.

Bunlar çok basit şeylerdir, sevgililer – basit dürtüler, tutkulu ilhamlar, ruhunuzdan gelen ince mesajlardır. Ancak bu basit rehberlik fısıltıları hayatınızı dramatik bir şekilde değiştirebilir. Yaratan, her nefeste yaratılışın her durumunu bilir. Yaratan, yıldızların dansını, kalbinizin atışını, hayatınızın en ufak detaylarını ve onun arzularını uyumla yönetmeyi bilir.

Seviliyorsunuz. Yalnız değilsiniz. Siz, kaderin heveslerinin ya da kaprisli bir “tanrının” oyuncağı değilsiniz. Aksine, hayatınızın her anında, her nefesinde seviliyorsunuz, değer veriliyorsunuz ve rehberlik alıyorsunuz. Kalbinizdeki fısıltıları dinleyin sevgili dostlar. Lütuf nehirleri sizleri bekliyor.

Tanrı sizi kutsasın. Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

Ann Albers’a ve Meleklere çok teşekkürler. (www.VisionsofHeaven.com)

Enerjilerin çok yoğun olduğu bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın ilişki kurabilmek ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2016 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2016 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

7 comments

  1. Enerji çalışmalarına katılmak haberdar olmak istiyorum sevgiler

    Beğen

  2. çok teşekkürler. sizi tekrar takip etmeye devam etmeye başladım ankaradaki olaydan sonra o gece ben de ankaradan. büyük sarsıntılar büyük uyanışlara sebep oluyor. sevgiyle.

    Beğen

  3. İşten, ulkeden çekip gitme isteği de içimdeki yumuşak fısıltı mı yoksa durumla başedemeyip kolaya kaçma dürtüsü mü, nasıl bilebilirim acaba:(

    Beğen

    1. Sevgili Yeliz, eşlik eden duygulara bakın. Olumlu, yapıcı duygular mı? Yoksa korkudan dolayı mı kaçmak istiyorsunuz? Sevgilerimle

      Beğen

  4. Günaydın

    Bu gün nedense sebepsiz, coşku, neşe var bende. Durup durup gülmeler.
    Çevremdeki onca insan endişe içerisindeyken ben neden derin “ooohhh” lar çekiyorum ve bu kadar rahatım?
    Oluşan baskı sonrası bir boşalma mıdır bu, yoksa akli melekelerimi mi yitiriyorum?
    🙂 🙂 hala gülüyorum

    Sevgiyle kalın

    Beğen

    1. Sevgili Zuzu, bazen gülmek emniyet subabı gibidir. Basınçı azaltır, kan basıncını da ayarlar. Gülün. İyidir. Sevgilerimle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.