Hafta Sonu Enerjisi – Tanrılar çıldırmış olmalı!

The gods must be crazyArkadaşlar, Tanrılar değil ama insanlar biraz çıldırdı galiba… Bazen bu çılgınlığımıza gülmeliyiz, bazen kendi tuhaflıklarımızı görmeliyiz ve kendimize çektirdiğimiz işkenceye ara vermeliyiz.

Günlerdir Cuma ve Cumartesi gününden hafta sonuna uzayan astrolojiye bakıyorum. Güneş, dünden beri Eris ve Uranüs’le Kare açıda, bugün Uranüs’le tam dokunuyor. Orijinal yazı başlığı “Tanrılar çıldırmış olmalı” değil de “İlginç, çok ilginç” olacaktı.

Ama akşam bir okuyucumdan gelen bir mesaj bunu birden bire “Tanrılar çıldırmış olmalı” ya çevirdi. İzninizle anlatmak istiyorum: Bu arkadaşımız ciddi ciddi, belli bir ırktan insanların (o ırkı buraya yazmıyorum) bizlerin önünü kestiğini, kendini kişisel olarak hiçbir alışverişi, dokunma noktası olmadığı bu halk yüzünden (milyonlardan bahsediyoruz burada) kurbanlık koyun gibi gördüğünü, hiç kimsenin bir şey yapmadığını, kendini kötü hissettiğini söylüyor.

Ve ben bir anda tepesine uçaktan atılmış kola şişesi düşen Kalahari Çölü yerlisini hatırladım. (Hatırlarsınız belki, filmin fragmanını youtube dan ekleyemedim ama film afişini yanda görebilirsiniz.)

Tam da ırkçılık ve ayrımcılığı içimizden temizlememiz gerektiğini, hepimizin BİR olduğunu, kardeş olduğunu yazmış olduğum günde, o yerli oldum! Başıma düşen şişe neler neler yarattığımızı, ne ilginç şeyler düşündüğümüzü gösterdi bana. Gülmeye başladım. Bu arkadaşımıza çok teşekkürler, çünkü gerçekten “kendimiz” sahip olduğumuz en komik varlık. Şu halimize bir bakın!

Bu astrolojik yazıyı tamamen yenilerken, köprülerin, yolların kesildiği, olası kargaşadan, alçaktan uçan uçaklardan bahsediliyor… Aile büyüğümüze soruyorum; “Eğer bu bir ihtilalse bu yaşadığın kaçıncı ihtilal, darbe, vs. olacak?”, “Beş galiba” diye cevap veriyor. Parmaklarıyla sayması gerekiyor. Ne olduğunu bilmiyoruz…

Ah bu Uranüs-Eris etkisi! Ben yazımı yeniden düzenlerken, sabah nasıl bir ülkede uyanacağımızı bilmiyoruz. Ama bunu çok yaşadık. Şu anda halimize gülmeyi önermemi son derece saçma, hatta uygunsuz bulabilirsiniz ama olanların hepsi çok ama çok ilginç değil mi? Ve şaşırmıyorum. Çünkü aşağıdaki – yine o kelimeleri kullanacağım – çok ama çok ilginç Sabian sembollerine günlerdir bakıp duruyorum.

Sonuçta ne olacağını bilmiyorum, bu sembolleri biraz da yoruma açık olarak buraya ekliyorum:

Güneş 25⁰ Yengeç’te: “Halkın lideri görünmez bir güç peleriniyle sarılmış”

Kuvvetli, çekim gücü çok yüksek hatta hayranlık uyandırıcı bir derece. Çok güçlü bir liderin ortaya çıkışı, sorumluluklar çok büyük. Aslında, içinde yol alması da oldukça zor bir enerji. Güç sizde olduğunda onu en sorumlu şekilde, bütünün hayrına kullanmak zorundasınızdır. Bu gücü sadece kendiniz için kullanmaya çalışırsanız, onu dejenere etmiş olursunuz, megalomaniye kadar gidecek bir yol açılmış olur. Bu gölgenin üstesinden gelip kendinizi bütüne adarsanız, aşılamayacak engel, çözülemeyecek sorun yoktur.

Güneş’e kare açı yapan Uranüs 25⁰ Koç’ta: “Çifte vaat, iç ve dış anlamlarını açığa çıkarıyor.”

Yeni olasılıkların ortaya çıkışı ama ilk bakışta görünen şey aslında farklı olabilir. Vaatler neler? Beklentiler neler? Herkes durumu tam olarak anlıyor mu? İkili durumlar olabilir. Sadece kendi kalbinize güvenin. Başka kimseyi dinlemeyin. Bilge Baykuş olun. Sözlerinizi tutun. Zihninizi açık tutun.

Uranüs’ün hemen yanında ve Güneş’e kare Eris 24⁰ Koç’ta: “Açık pencerenin önünde esintiyle uçuşan perde bereket simgesi boynuz şekline bürünüyor.”

Bereket, bereket, bereket bu simgede. Rüzgâr içeriye esiyor, burada büyük bir enerji akışı görüyoruz. Hayal gücünüzde büyük bir güçlenme, yaratımınızda büyük ilerleme görebilirisiniz. Gelen enerjiyi şükranla kabul edin. Fırsatlara kalp ve zihinlerinizi açın.

Evet, saatler ilerlerken şekiller değişiyor…

Bu arada, Zodyak’ta da Cumartesi günü suda büyük üçgen açı gelişiyor:

Yengeç’teki Güneş, Akrep’teki Mars ve Balık’taki Chiron harika şifalandırıcı bir üçgen açı oluşturuyor. Biliyorsunuz, nerede Chiron varsa orada şifalanma vardır. Bu açı sayesinde, en derin duygularımızı baskılayarak değil, kabul ederek (Akrep), Evrenin genişlemesine ve herkesi destekleyeceğine güvenerek (Balık) güvenlik hissimizin geri gelmesini deneyimleyebiliriz.

Sabah erken saat yerine bu yazıyı şimdi yayınlıyorum. Durumun tuhaflığını düşünelim. O harika filmi hatırlayalım, biraz gülümsersiniz belki.

Michael’dan hepinize, hepimize mavi ışığı, kılıcı ve kalkanı ile korunma sağlamasını, gerçekleri görebilmemiz için gerçeğin enerjisini ve barışın, huzurun gücünü yöneltmesini rica ediyorum. Koşulsuz Sevgi ve Mor Alev enerjisi sizlerle ve ülkemizle, dünyamızla olsun. Yarın ( ya da artık bugün günün ilerleyen saatlerinde) görüşürüz.

Sıcak bir yaz, uzun bir gece…

Sevgilerimle

©2016 Mor Alev

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

7 comments

  1. Sevgili Mor Alev tam da sizin 2016 ile ilgili yazdığınız yazıyı düşünürken bir yandan kaosu izlerken, ekranımda belirdiniz. Aynen söylediğiniz gibi Bilge baykuş halime dönüyorum ve mor alev enerjisi çalışmaya başlıyorum. Başka şimdilik yapabileceğim bişey yok. Tanrılar mı insanlar mı çıldırdı bilemiyorum ama oluyorsa bunlar mutlaka bizi yeni bir gerçekliğe taşıyacaktır. Merkezde kalmak biraz zor olabiliyor. Rüzgara kapılmadan odaklanmaya çalışıyorum. Yazılarınız hep en ihtiyacım olduğu zamanda imdadıma yetişiyor. Geçen yıl temmuzun 4ünde sizinle tanışmak mutluluğuna eriştim ve ben o günden beri başka biriyim. Sorunlarımın üstesinden geldim. Herşey benim lehime döndü. Ve mucizelerle dolu bir yıl geçirdim. İyi ki tanışmışız. Bu blog sayesinde sizinle bağlantımı koparmıyorum ve bu beni çok mutlu ediyor. Kollektif olarak bir karmaya dahil olduğumuzu biliyorum. Ben uzunca bir zamandır bir ışık işçisisi olduğumu biliyor ve hissediyorum. Yapabileceğim tek şey şu an meditasyon yapıp dengede kalmak🙏🏻 çok çok sevgilerle. Sizi çok seviyorum😘😘😘😘

    Beğen

  2. ben artik hissedemiyorum. bu kalitede bir seytanlik ,tum bedenim iyi niyetten ibaret olsaydi bile tolere edilemez.edilemez edilemez geliyor:/ su an sadece birlik ve evrensel sevgi adina dua ediyorum.dusunmeden ediyorum.dusununce edemiyorum:/ bu guzel topraklar.. niye?

    Liked by 1 kişi

  3. Bu gece birlik olma merkezde kalma gecesi. Herkese bu mesaji verirken naif bir humanist olduğumu düşündü arkadaslarim. Etkilenmemek korkuyu içimizde hissetmemek olmaz elbette ama korkuda kalmamaya yukaridan bakip merkezimize cekilmeye davet ediyorum cevremi. Günlerdir geken mesajlar, hatta bugün aklimda alakasiz dolar sembolu, bomba veya ani bir hareket beklentisi yaratan hisler gibi imajinasyon ve düşünceler belirdi. tarifi zor. Uzun zamandir bunlar akiyor lakin gun icinde ayristirmak hemen olmuyor. Benden mi geliyor zihinsel mi yoksa bilgi mi anlamam zaman alıyor bazen. Sizi yaklasik iki senedir takip edip böyle bir gecede yazmak da varmış. Kesin bir şeyler yazdı diyerek actim sayfayi ve nasil mutlu oldum anlatamam. Icimdeki baskin cikan rahatlik hissine bir tarif buldum. saat 03.34. Jetler, haberler, sesler var bize korku vermeye calışan. İnadına sakinlik inadina merkezdeyiz.
    Bu gece gercegi görme gecesi. Yasadigimiz hic bir seyi tanimlayamiyoruz. Her sey flu. Bir kac hafta once birebir deneyimledigim bogaz cakrasi calismasi gibi Micheal ‘ın. Gerçek en buyuk ihtiyacimiz. Sevgiler

    Liked by 1 kişi

  4. iyi ki varsin moralev
    yayinladigindan beri yaziyi 3 kez okudum nefes aldim merkezlendim enerjiler melekler saliverme… ucan halimiz…
    umariz BIRLIK icin gerceklik icin hizli bir donusum baslar.

    Liked by 1 kişi

  5. Size bu güzel yazılarınız için sonsuz teşekkürler. .. Her ihtiyacım olduğunda bana öyle iyi geldiniz ki anlatamam…iyi ki varsınız. ..
    Gaya Su

    Izninizle facebook takı yazımı paylaşmak istiyorum. …
    💜💜💜💜💜💜💜💜👄💜💜💜💜💜💜

    Ağır bir kanser hastalığına yakalandigimi ogrendigimde çok ciddi olarak ölümle yüzyüze geldim.

    Her ne kadar hastalanmadan önce ölümün ne zaman geleceğinin belli olmayacağını biliyor olmuş olsamda bu başka bir şey oldu….

    Şu an çok farklı şeyler hissediyorum. Hayata hodri meydan dedim. Öyle hissettim çünkü. ..

    Her an her şey dannnnnnnn diye olabilir….

    Fakat ben bu korkuyla yaşamayı secmiyorum.

    Kendi ölümümü bile sevgiyle karsiladiktan sonra , ah şu mu olur bu mu olur kaygılarını bırakıp duzelmesini istediğim durumlara sevgi ve ışık akitiyorum.

    Ben bu hastalığı Allah’ in izniyle yüzlerce kişinin gonderdigi ışık ve sevgiyle yolcu ettiğimi düşünüyorum.

    Şimdi de bunu güzel ülkemiz için yapacağız.

    Sessiz bir yere geçip, dengede kalarak , gözlerimizi kapatıp, Tanrı’nın altın ve beyaz karisimi ışığının Ataturk’ un armağanı güzel Turkiyemize aktigini imgeleyecegiz… Lütfen dikkat edin içinizde korku ve endişe enerjisi olmasın. …Bunu 2- 3 dakika yapnamizin bile muazzam etkisi var…

    Inanin ki kin ve nefret hiç bir şeyi çözmuyor. ..

    Ataturk’ un gözlerine bakın , sevgiden ve hedefe odaklanmaktan başka bir şey görüyor musunuz….?

    Hepinizi çok seviyorum…. O güzel enerjileriniz icin çok teşekkürler. .. Gaya Su

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.