Görev Başına! Zaman Geldi!

Ocean blueSevgili Işık İşçileri, Yol Açanlar, Aydınlatanlar, Şifa Verenler, Sevgi Portalları, Yıldız Tohumları, Melek Tohumları, İnsanoğulları, zaman şimdi!

Önce, artık haberleri bırakalım. Korkuya korkuyla cevap vermeyelim!

1. Topraklanın

Hemen elinizden gelen en kısa zamanda nasıl yapabiliyorsanız öyle topraklanın. Tabiata çıkmak en iyisi. Ağaçlara sarılabilir, yerde oturabilir ya da yüzebilirsiniz. Çıkamadınız, olsun. Evdeki bitkiler de topraklar. Ama en etkili şöyle topraklanırsınız:

Önce derin nefeslerle tabanlarınızdan çıkan köklerle yeryüzüne bağlanın. Bunu ister toprakta çıplak ayakla, ister evinizde gözünüzde canlandırarak yapın. Negatif enerjinin ayaklarınızdan çıkıp toprağa gittiğini, orada nötralize edildiğini hissedin. Aldığınız her nefesle Yaratan’ın sonsuz sevgisi tepe çakradan, kalp çakradan içinize akıyor. Oradan aşağıya inip toprağa geçiyor, bırakın aksın… Bunun karşılığında yeryüzü de size kendi sevgisini ve şükranlarını veriyor. İçinizde düğümlenmiş her negatifin çözüldüğünü hissedin. Enerji yukarıdan giriyor, aşağıya akıyor. Aşağıdan giriyor, tepeden ve kalpten Yaratan’a geri gidiyor. Bunu rahatlama hissedene kadar yapın. Durmayın.

2. Korunun

Şimdi Baş Melek Michael’ı (Mikail’i) çağırın. Derhal korunma isteyin. Sizi, sevdiklerinizi, aklınıza gelen her şeyi koruma altına alın. Onun mavi ışığını ya da güçlü enerjisini hissedebilirsiniz. Hissetmeseniz de o yanınızda bunu bilin. Onun bir sonraki enerji çalışmanıza kadar yanınızdan ayrılmamasını rica edin. Siz bilseniz de bilmeseniz de sizi hem enerji alanınızın dışındaki sevgi harici tüm etkilerden, hem de kendi üretebileceğiniz korkulardan, endişelerden korumasını onlardan sürekli arındırmasını isteyin.

Michael’dan korunma isterken şunları söyleyebilir ya da arzuladığınız şekilde buna benzer anlamda kendi kelimelerinizi kullanabilirsiniz.

“Baş Melek Michael (Mikail) ve onun ışık birliklerini bu yeryüzü âleminde enerjik ve fiziksel olarak benimle olmaya çağırıyorum. Michael, lütfen benimle ol ve o güzel mavi ışığınla, içimdeki Yaratan benliğimi uyandır, beni sarmala. Mavi ışığın korunmanın, gücün, umudun, huzurun ve gerçeklerin ışığıdır. Kalbimde ışığını yak, bu alevin bedenimi kaplayıp oradan uzaya kadar genişlemesini sağla. Işığının bir koruma kalkanına dönüşmesini ve TÜM zamanlarda, nerede olursam olayım, nereye gidersem gideyim beni korumasını sağla. Bu ışığı binlerce defa katlayarak güçlendir ve sadece içeriye en yüksek sevgi bilincinin girmesini, diğer bütün enerjilerin sevgiyle gönderene yansıması sağla. Michael önümde, Michael arkamda, Michael sağımda, Michael solumda, Michael aşağıda, Michael yukarıda. Michael hep benimle. BEN onun burayı koruyan ışığıyım. BEN onun burayı koruyan sevgisiyim. Michael, lütfen tüm zamanlarda benimle kal ve bana rehberlik yap. Bütün olumsuz bağlarımı kes ve beni arındır. Baş Melek Michael (Mikail), hep benimle olduğun, beni koruduğun ve beni sevdiğin için çok teşekkür ederim. Seni ve Işık Birliklerini seviyorum, teşekkür ederim.”

3. Michael’ın Nefesi

Bir sonraki adımda, içinizdeki çatışmaları sona erdiren nefesini üflemesini isteyin. Onun nefesinin güzel mavi esintisi, önden girip kalp çakranızın arkasından çıksın ve içinizdeki bütün huzursuzluğu alıp götürürken, o tortuların, molozların bu evrenin de dışına dönüşmeye gittiğini görün. Bunu birkaç defa yapın.

Şimdi, Michael’ın nefesi olmayı, onunla birlikte üflemeyi isteyin ve onunla bir arada barış nefesinizi istediğiniz her yere, her kişiye, her duruma üfleyin. Sizin ve Michael’ın nefesi bir tayfun gibi temizliyor, topluyor, süpürüyor. Bunu şimdi bütün dünyaya yayın. Toplanan molozlar arınmaya bu evrenin dışına çıkıyor. Zihin gözünüzde ya da kalbinizde yeterli olduğunu hissettiğinizde durun.

4. Koşulsuz Sevgi ve Mor Alev

Violet vortexArtık Koşulsuz Sevgiyi hissedebileceğiniz noktadasınız. Burada biraz dinlenin. Sessizlik içinde oturun. Kalbinizde Michael’ın Mavi Alevinin yanında yanan Mor Alev enerjisine odaklanın. Onun iyice yükseldiğini ve güçlendiğini görün. Gönderin! Koşulsuz Sevgi ve Mor Alevi gönderin! Bu arada Baş Melek Zadkiel ve onun Mor Alev melekleri de sizi yıkamaya gelecek, şifayı kabul edin. Kabul edin, gönderin. Kabul edin, gönderin. Yine enerji aksın. Bütün anlaşmazlıkları, çatışmaları, mutsuzlukları, yoklukları, o anda aklınıza ne ve neresi geliyorsa, dönüştürün. Bu bölüm için Zadkiel’in Mor Alev duasını biraz kısaltarak kullanabilirsiniz.

Bütün bu yaptıklarımız çok güçlü bir çalışma, şimdi biraz dinlenin. Ruhunuza teşekkür edin. Michael ve Zadkiel’e yeniden teşekkür edin ve bitirin.

Bunu bu hafta sonu birkaç defa, bundan sonra da her gün yapın. Uzun bir çalışma olduğunu biliyorum ama olabilecek en güçlü kombinasyonu istedim. Bu geldi.

Sevgi Selinin de her zamankinden daha çok güçlü olduğunu ve eğer isterseniz bu çalışmayla dönüşümlü olarak kullanabileceğinizi iletiyorlar.

Yalnız değiliz. Çok seviliyoruz. Büyük değişimden geçiyoruz. Yerle bir olmadık. Asla olmayacağız. Biz bu iş için bu ülkede ve bu zamanda doğmayı seçtik. Üstesinden gelemeyecek olsak, burada olmazdık.

Umutsuzluğa yer yok. Bizler Işığız, bizler Şifayız, bizler saf Sevgiyiz. Bu gerçekliği tamamen dönüştürebiliriz. Hep beraber, birlikteyiz, BİRiz!

Blog Hamilerine çok teşekkür ederiz.

©2016 Mor Alev

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, ruhunuzun potansiyelini tam anlamıyla hayata geçirmek, Yüksek Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

24 comments

  1. surekli agliyorum surekli agliyorum, sanirim sinirlerim bosaldi…her fotograf her haber hungur hungur aglatiyor…
    sanirim artik izlememek bakmamak ve yorumlarda kaybolmamak lazim.
    hemen uygulayacagim yukardakileri de…

    Beğen

  2. Çok teşekkür ederiz. Biz biriz . Yanlız içimizde uyanan çok buyük bir nefret de var bunu da dönüştürmeye niyet edelim 😦
    MiA

    Liked by 1 kişi

  3. Tüm bu süreçte yol göstericiliğiniz için teşekkür ederim. Belki de gerçek koşulsuz sevgiyi öğrenebilmemizin tek yolu buydu. Birlikte, en hızlı ve kolay şekliyle koşulsuz sevginin içinde kalabilmeye niyet ediyorum. Her şey ve herkes ışık ve sevgi olsun.

    Liked by 1 kişi

  4. Artık sevgi ve ışığın tüm dünyayı aydınlatma zamanı geldi. Bugün sadece başlangıçtı. Güçlü ve kararlı durursak sonu gerçekten çok güzel olacak, bunu bütün kalbimle hissediyorum. Onaylıyorum ve güçlendiriyorum. Bizler bu zamanda bu ışığı buraya çekmek için geldik. Henüz anlamasakta Türkiye dünyanın değişimi için kilit bir noktadır, tarih boyunca daima öyle olmuştur. Biz bilmesekte, karanlıkta ışıkta bu topraklarda doğdu. Şu anda her düşünce oluşan güçlü enerjinin eşliğinde bir yaratım. Sonunun, bütünün en yüksek hayrına olacağına bütün kalbinizle inanın. Bizler ışığın işçileriyiz, savaşçılarıyız. Bizler şu anda bu ülkeyle başlayarak tüm dünyanın şifalanmasının ilk adımını atıyoruz. Şu ana kadar öğrendik, yetiştirildik ve artık işimizi nasıl yapacağımızı da çok iyi biliyoruz. Tarih boyunca bu topraklar sayısız mucizeye tanık oldu. İçimizde gerçek yaradanın, gerçek imanı ile dua ediyoruz. Tüm eski günlerde olduğu gibi, meleklerin ve ermişlerin buraya gelip, tüm dünyayı ışıkla, sevgiyle boyayacak olan değişimi yaratmakta bize yardım edeceklerine inanıyorum ben. Ve Mor Alev sana çok Teşekkür Ediyorum bizleri düştüğümüzde ayağa kaldıracak kadar altın bir kalbin olduğu için.

    Liked by 1 kişi

  5. Teşekkürler moralev, blogunla uyumsuz olacak ama bu son olaylarla sence tekrar korku mu kazandı? Yargı tamamen siyasi bir kurum haline gelmesi, tekelin güçlenmesi yönünden pek hayırlı olmadı darbe de darbenin etkileri de

    Beğen

  6. Bu meditasyon cok guzel ben tasavvufla kombine ederek yapacagim. İlginizi cekebilir diye yolluyorum. Digerini de whats up dan yolluyorum.

    Sevgiler

    Semra

    Beğen

  7. Bu sabah ne yapabilirim diye düşünürken birden aklıma 2015 ağustos ayındaki Yaradan mesajı geldi ben O mesajı zaman zaman hatırlarım diyorduki merak etme sevdiğim Zamanı geldiğinde Göreve çağrılacaksınız görevinizi bileceksiniz. Görev başına ! Zaman geldi Sevgilerimi Şükranlarımı Teşekkürlerimi sunuyorum

    Liked by 1 kişi

  8. Çok teşekkürler sevgili dostum. İyiki varsın, iyiki varız. Başarıcaz, hepbirlikte sevgiyle başarıcaz.

    Liked by 1 kişi

  9. Sevgili Mor Alev ve tüm ışık dostlarım kardeşlerim ikiz alevlerim
    Sanırım bende bu ülkenin önemli olduğunu düşünüyorum. Bilhassa İstanbul’un. Ama daha önemlisi Sevgi ve Sevgi nin frekansında kalmak. Bu ve birçok olay ilahi planın eksiksiz olduğunu ve kimsenin bozamadığı şekilde ilerlediğini gösteriyor bana. İlahi planda insanların acı çekmesi ve ölmesi yok buna dünyadaki iradeye sahip insanlar karar veriyor. Ama Râbbım Tanrım yahut Allah’ım bunu hep hayırla sonuçlandırıyor. Bazen sadece biz göremiyoruz. Sırf göremediğimiz için koskoca evrene onu düzene koymuş olan Yâradanımıza öfke duyamayız. Evet öfke olmalı sevginin kıymetini ve lezzetini anlamak için ancak zıtlık gereği anlamamız için sadece başka şekilde hiçbir gereği yok. Bak gör gereğini anla. Anlamak ve anlatmak içinde burdayız.Sun Tzu nun sözünü de meşhur atasözümüzüde unutmayalım Söz gümüş ise sükut altındır “Söyleyeceğin şey iyiliğe hizmet ediyormu ve sessizliği bozacak kadar kıymetlimi. bu sözleri rehber edip anlatalım. Herşey bekle sabret ve izle derken sabırsızlık sarıyor bazen bunun sebebi ise aslında ruhlarımızın bunu istediği anda yapabiliyor olması 3D dünyada ise sabırsızlık gibi bir yan etki gösteriyor ruhlarımız ama bu çok güzel bir şeyleri öğreniyoruz belki tekrar en baştan saf bir şekilde inana kadar da tekrar görebiliriz dersleri.Tabii bu son zamanlar ve daha önce de yaşadığım şeyler ve yaşadığım şehir ilçe ve mahalle ve savaşla ilgili tehdit hislerinin ve rüyalarımın bana batı yönünü işaret etmesi beni o yöndeki şeylere karşı sevgi göndermeye ve yoğunlaşmaya sevk etti. Tabii ki amacımız her yer dünya üstünde karanlığın hüküm sürmeye çalıştığı heryer. Ama hepimiz evimizin önünü süpürürsek heryer tertemiz olacaktır. Artık bağışlama vakti. Sevgiyi göğüsleyip tüm evrene ışığımızı gönderme vakti. Gördüğüm vizyondaki gibi “Kalabalık soruyor gölge gibi siluetler ellerinde ışıktan küreler hepsi farklı renklerde ama yedi renkten ve o kalabalık soruyor -Bizler kimiz ve bir ses cevap veriyor -Bizler ışık işçileriyiz.” Sevgi ile yeniden inşa edeceğiz tüm dünya yı hiçbir şeyi yıkmadan kimseyi ve hiçbir canlıyı öldürmeden. Sadece dönüşmesi için Enerji göndereceğiz. Ve dönüşecekler ve dönüşeceğiz en sonunda O’na döneceğiz. Şu an ve takip ettiğim senelerde farkettiğim bu yükselişin tüm dünyada gerçekleştiği. Apolitik Rapçiler Numetal grupları tek başına söyleyenler herhangi bir tarzda şu an anladığım ve denk geldiğim kadarı ile müthiş ilerliyor.Tabii ana akım medya da yer bulamıyorlar fakat anlaşılıyorlar. Ben bu aralar müziği yardımcı olarak kullanıyorum. Tasavvuf eserlerimiz deki teşbihler ile evrenin veya galaksinin keşfedilen yapısının birbirine benzerliği her zaman resimin daha büyük olduğunu gösteriyor. Einstein nın kızına yazdığı mektubunda bahsi geçmiyor ama bilimsel olarak günü gelince anlaşılacak bir şeyi de paylaşmak isterim. Atomun yüzde doksanı boşluktur.(Yada daha ordaki enerjiyi ve katmanları takyonları ölçecek bir yöntem veya cihaz bulunamamıştır.) Aslında boşluk değildir o alan Sevgi oradadır. Birgün bilim adamları umarım bunu da açıklayabilir insanların ufkunu daha derinden açabiliriz.
    Sonsuz Koşulsuz Sevgi ile kalın hepimiz çok güzel ve ışık yayan varlıklarız ellerimize meşalelerimizi alıp Bilge Baykuş tavrımızı takınıp önce izleyelim sonra ihtiyaç olan heryer için Koşulsuz Sevgimizi yayalım. Ki bunu bütün ışık varlıkları ile çokça yaptık
    Sevgilerimle Değerli Sevgililer…

    Liked by 1 kişi

    1. Çok teşekkür ediyorum sevgili Yavuz. Ayrıca, bizlere ikiz alevlerim diye seslenmeniz de hoşuma gitti, insanlar genelde tek ikiz alevleri olduğuna inanırlar ve bunun da romantik partnerleri olmasını umarlar ama hepimiz bir bütün olduğumuza göre aslında hepimiz birbirimizin diğer yarısı yani ikiz aleviyiz. %90 boşluk hakkında da haklısınız. Bana bundan 2 yıl önce verilmiş olan bir çalışma var, ki bunu seanslarımda uyguluyorum, pek çok danışanım bilir, o çalışmada doğrudan sevgi enerjisine, bedenimizin %90 “boşluğuna” dikkatimizi yönlendirerek gerçekliğimizi yeniden düzenleyebiliriz ve katı, cansız vs görünen maddelerle bile bir olduğumuzu hissedebiliriz. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

  10. Ben size özelllkle teşekkür ediyorum şu durumda sakin kaldım acımı yaşıyorum topraklanıyorum nefesime odaklanıyorum Sevgili Meleklerden yardım alıyorum yazılarınıza paylaşımlarınıza şükrediyorum sevgiler

    Liked by 1 kişi

  11. Merhaba,uzun bir zamandır yazılarınızı takip ediyorum, çok sıkıntılı zamanlar geçirdim özellikle son aylarda ve çok yakında da büyük bir kayıp yaşadım, önerdiğiniz meditasyonları uygulamaya çalışıyorum ve her zaman beni ne kadar dinginleştirdiğini,rahatlattığını görüyorum..bir süredir çok yoğun enerjilerin gelmekte olduğundan bahsediyorsunuz,gerçekten de tüm varlığımda enerji yoğunluğunu hissediyorum,bir süredir de özellikle yatağa uzandığımda sanki Dünya’nın yörüngesinde döner gibi döndüğümü hissediyorum,başdönmesinden farklı birşey,bazen enerjinin çok yoğunlaştığını ve sistemimin zorlandığını hissediyorum.Çok zor günlerden geçiyoruz. Çoğu zaman dengede merkezde olabilsemde bazen içimdeki umutsuzluk ve bazı insanlara karşı öfke ağır basabiliyor,sanırım çok uzun zamandır çabalıyoruz,umutlanıyoruz ama iyiye gitmiyor birşeyler bir türlü, çok fazla vicdansızlık.cehalet,sevgisizlik ve kötülük var etrafta..yazdığınız herşeye yüzde yüz katılıyorum,daha fazla ışık kötülükleri belirgin kılıyor ama yeter artık diye bağırmak geliyor bazen içimden, artık iyilik,doğruluk ve güzelliğin yansımalarını görmek istiyorum, elimden geldiğince ışık ve sevgi göndermeye çalışıyorum çevreme,Lady Gaia’ya ve tüm evrene..tüm yol göstericiliğniz için çok teşekkürler..çok daha güzel günlere uyanmak dileğiyle,sevgiler
    Ayşe

    Beğen

  12. Merhaba Mor Alev, yazılarınızı yaklaşık 2 yıldır takip ediyorum. Benim için bir rehber niteliğindesiniz. Hatta siz olmasaydınız, halim çok farklı olurdu diye düşünüyorum. Yine de çok sınırdayım. Yani nasıl desem, birçok şeyi atlattım ama hala atlatamadığım birçok şey var. Öfkem mesela. Öfkeli konuşmam buna bir örnek. Ben kendimi gözlemledim; küçükken çekingenlikten nerdeyse hiç konuşmuyordum ama şimdi öfkelendiğimde kendimi tutmakta zorlanıyorum. Sanki içimde birikmiş bir şey var ve ben mesela bugün burada yazılan her şeyi yaptım(koruma çok önemlidir bence bu gibi duygular için) ama yine de öfke gidip geldi çok. bir zamanlar bir şeyleri çok içine atan insanlarda bu tip iletişim bozuklukları çıkarmış. Ama ben ne yapacağımı bilemiyorum çünkü güzel frekansta uzun süre kalamıyorum sanırım. Sonra öfkem uyanıyor. Şimdi bunu yazarken bunun neden böyle olduğunu kalbime sormam gerektiği aklıma geldi. Yine de gönderiyorum, belki görüp siz de bir şeyler söylersiniz bu konuyla ilgili.

    Liked by 1 kişi

    1. Öfke hakkında çok yazdım. Öfkenin mesajını sorun ve gereğini yapmaya karar verin. Eski yazılara bakın, daha bir ay kadar önce yine öfke konusuna eğilmiştim. Sevgilerimle

      Beğen

  13. Sevgili mor alev ben meditasyon yapamıyorum odaklanamıyorum ve çabuk pes ediyorum ne yapabilirim ısrarla devam mı etmeliyim çünkü yapmak istiyorum.
    Sadece dün gece ilişkiler kısmından bularak Michael’le bağ kesme ve mor alevle dönüştürme meditasyonu yapmaya çalıştım ve ilgisi var mı bilmiyorum ama bugün güzel umutlu bir haber aldım
    Hayatımda değişmesi dönüşmesi gereken çok şey var ve ben bunu başarmak istiyorum

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.