Melekler: Herkes sizi yolunuzda tutuyor

Cable Beach, AustraliaSevgili Dostlarımız, sizleri çok seviyoruz

Sevecen ve düşünceli olanları sevmek kolaydır. Acınızı, öfkenizi, korkunuzu, üzüntünüzü tetikleyenleri sevmek o kadar kolay değildir. Ne olursa olsun, en karanlık, en kabul edilemez, en huysuz ruhlar bile hayatınızda bir amaca hizmet ederler.

Onların davranışları, sizin kendinize yaptığınız bir şeyin yansıması olabilir veya sizi kendinize karşı daha düşünceli ve sevgi dolu davranmaya çağırıyor olabilir. Eleştirel kişilerle mi çevrilisiniz? Belki kendinizi olduğunuz gibi kabullenmeyi inkar ediyor olabilirsiniz. Kaba ve öfkeli kişilerle mi çevrilisiniz? Belki siz de öfkelisiniz ve sağlıklı sınırlar çizmeyi ya da kendinize daha iyi bakmayı öğrenmelisiniz. Başkaları size saygıdan uzak mı davranıyor? Bu kişilerden uzaklaşacak kadar kendinize saygı duyuyor musunuz?

Sevgililer, birisi size kırıcı davrandığında, duruma bakın ve kendinize şunları söyleyin…

“Bu kişinin davranışı kendimi daha çok sevmem, kendime daha saygılı olmam ya da kendime daha zarif davranmam konusunda neleri aydınlatıyor?”

“İçimde neleri değiştirme ihtiyacındayım? Hangi davranışları değiştirmeliyim ki, daha fazla sevgi arzumu iletebileyim, sevgi olmayan davranışlardan uzaklaşayım ya da onların kabalığının beni sarsmasına izin vermeyecek kadar çok kendimi seveyim?”

“Bu şartları nasıl bana hayatımda daha çok sevgi ve lütuf yaratmak üzere kullanabilirim?”

Hayatınızdaki herkes bir amaca hizmet eder, Sevgililer. Düşünceli, kibar insanlar yolunuza devam etmenize yardımcı olur. Pek düşünceli, kibar olmayanlar ise sevgi, neşe, keyif yolunuzdan saptığınızı gösterirler ya da gitmek istemediğiniz hedefleri işaret ederler!

Hepsini kutsayın, hepsine teşekkür edin. Ruhtan ruha, bu dünyadaki herkes hayatınızda daha çok sevgiyi keşfetmeniz ve yaratmanız için yardımcı oluyor.

Tanrı sizi kutsasın. Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

Arkadaşlar, gördüğünüz gibi geçen haftayı öz-sevgi konusuyla bitirdik, bu haftayı da öz-sevgi konusuyla açıyoruz. Olabilecek bu en önemli konuda, bugün Venüs de yardımcı oluyor. Venüs’ün Yengeç’teki yolculuğunda “yuvamızı” yani sevgi dolu kalbimizi yeniden keşfediyoruz. Venüs’ün bugünkü Sabian Sembolü “gizli olan anlamı, görünürde olmayan değeri keşfetmek” mesajını veriyor: SİZ DEĞERLİSİNİZ! 

Güneş ise Venüs’ün biraz gerisinde Yengeç’te “dürtüsel olarak yeni yaşam formlarına kendini adamak” derecesinde. Yani, keşfettiğimiz öz-sevgimiz ve öz-değerimizle yeni yaşamlar, yeni yuvalar, hatta yeni kültürler ve yeni kurumlar inşa ediyoruz. Bunu bazen bilinçli olarak, bazen de sadece sezgilerimizle gerçekleştiriyoruz. 

Hepinize harika bir hafta dilerim.

Ann Albers’a ve Meleklere çok teşekkürler. (www.VisionsofHeaven.com)


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı© 2016 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2016 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

5 comments

  1. sabian formulünü bilmiyorum bildirirmisiniz sevgiyle teşekkürler

    Beğen

    1. Bu bir formül değil. Astrolojik bir semboller bütünü. Eski yazılarımda nasıl ortaya çıktığını anlatmıştım. Onlara bakmanızı öneririm. Sevgilerimle

      Beğen

  2. Harika bir yazı. Yolumu aydınlattı. Hep yaşadığım olumsuzluklar için “bu bana ne öğretiyor, ben neyi yanlış yapıyorum” diye düşünüyor ve halimde, tavrımda, yaklaşımlarımda düzeltilmesi gereken kusurlar arıyordum. Kendimi düşünmek doğru değilmiş gibi, bencillikmiş ve yanlış bir şeymiş gibi bir algıyla yaşıyordum. Çevremden onay almak adına kendimden çok etrafımdakilerin önceliklerine göre yaşıyordum. Tek kusurum sanırım kendim olmayı, ne istediğimi ve kendimi nasıl hoşnut edeceğimi unutmak. Doğru mu anlıyorum?

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.