Korkulardan Arınmak Yetti Artık!

Canopy of Color Art Print by Shipwreck Moon DesignsSevgililer,

Hayatınız asırlarca düşünemediğiniz kadar kolaylaşmak üzere. O kadar çok arındınız ki, son birkaç hafta da buna dâhil, artık neşe, keyif ve coşkunuzu geciktirmeye ihtiyacınız yok.

Elbette, aranızda pek çokları şunu düşünüyor; “Peki bu ikilem ne olacak?” ya da “Benim dünyaya ait hayalimin yaratımı imkânsız”. Böylece artık mümkün olmadığı halde neşenizi, keyfinizi, coşkunuzu geciktirmeye yelteniyorsunuz.

Eğer hayatınız 3D yaşamdan sadece biraz farklıysa, neden birileri sizi Yeni Dünyanıza doğru, Yeni Size doğru takip etsin? Günler, aylar, yıllar boyu arınma sonucunda iyi yapılmış bir iş için alınan bir aferinden başka çok az sunulduğunu hissettilerse, ödüller nerede? Eğer o havuç sisli bir gelecekte kalmaya devam ederse, istediklerini yaratabileceklerini bilmenin tatmini nerede kalır?

İşte böylece, bizler, Evrenlere ait olanlar şu anda yeryüzüne ek enerjiler yolluyoruz. Bu enerjiler, varlığınızın bir parçası olan yaratım korkunuzun kalan son artıklarını da temizlemenize yardımcı oluyor.

Bu enerji patlamaları neşe, keyif, coşku ve yaratıma yönelik, arınmaya değil. Ön safhalarda yer alan sizler için bu çok yeni bir durum. Aylardır neşe, keyif ve coşkuya ulaşmak için arındığınızı anladığınız halde, varlığınız daha çok bunları engelleyen hatıralarınızı salıvermekle meşguldü. Şimdi Evrensel Enerjiler neşe, keyif ve coşkunuzu ve dolayısıyla yaratım yeteneklerinizi geliştirmek üzere tasarlandı.

Arınmanın aşırı derecede faydalı olduğunu ama aynı zamanda arınmanın neşenizi geliştirmek yerine geçmiş korkularınızın yeniden başınızdan aşağıya sizi yıkamasına teşvik ettiğini keşfettik. Yani biz de evrimleştik, aynı sizin evrimleşmeniz gibi, bu evrimleşmeyle neşe, keyif ve coşkunun sizlerin düşünce ve inanç süreçlerinizin en tepesinde olmasını destekliyoruz.

Aynı sizler gibi, biz de Yeni Dünyanın 5D ye taşınmasından sonra ne olduğu konusunda emin değiliz. (Mor Alev: Şu anda odaklanmış gerçekliğimizin pek çok paralel geleceği var, 5D ye geçiş yaptığımız kesin ama sonrasında hangi paralel geleceği, hangi gerçekliği seçeceğiz? Bu, bu gerçeklikteki insan seçimine bağlı.) Bu yüzden, bizler – ve siz- arınma üzerine arınma yapmak önemli olsa da, evrimleşmeniz için neşe, keyif ve coşkunun daha önemli olduğunu bulduk. Korkuları salıvermeye kendinizi uyumladınız ama coşkularınıza sahip çıkıp ilan etmeye yeterince enerji vermediniz. Artık bunun zamanıdır.

Elbette, varlığınızın en derin kavuklarında saklı birkaç korku kalmış olabilir. Ancak bu saklı korkular – ne kadar küçük olurlarsa olsunlar – neşenizi silmeyecekler, aynı binlerce yıldır içinizde tuttuğunuz ufak neşe, keyif ve coşkuların korkularınızı silmediği gibi.

Artık yola devam etmenin vakti geldi. Bütünüyle neşenize sahip çıkmanın vakti geldi. O yüzden odağımızı korkularınızı arındırmaya yardımcı olmaktan, neşe, keyif ve coşkunuza sahip çıkmanıza kaydırıyoruz yani tam olarak 5D olmanıza.

Bazılarınız merak ediyor acaba size neşenize sahip çıkma konusunda bilgilendirmekten başka ne iletebiliriz? Bu soru size, neşe, keyif ve coşku hakkında ne kadar az şey bildiğinizi söylemiyor mu?

Korkunun çok yönlü ve devasa bir konu olduğunu biliyorsunuz. Ama neşe, keyif ve coşku tek yönlü ufak bir konu gibi görünüyor – neşeli, keyifli, coşkulu hissedin?

Korku, ondan nasıl kurtulacağınız, nasıl onlara sahip çıkacağınız, içinizde ve diğerlerinde nasıl korkuyu desteklemeyeceğiniz, nasıl daha az korkacağınız ve daha pek çok açıdan tartışılıyor. Ama ya neşe, keyif, coşku?

Bunlara sahip çıkmanızı söylemekten başka, nasıl bu konuda bilgi verebiliriz? İşte böylece neşe, keyif ve coşku repertuarınızı inşa etmeye başlıyoruz ki bu sayede yakın gelecekte neşe, keyif ve coşku ifadeleriniz, giriş noktalarınız ve yaratımınız bir zamanlar korku parçalarınızın olduğu kadar büyük olsun.

Belki şöyle düşünüyorsunuz; binlerce yıl korku parçalarınızı büyüttünüz, tek bir yaşamda neşe, keyif ve coşku parçalarınızı büyütmek mümkün değil.

Bu durumda, ilk neşe mucizenize giriş yapıyorsunuz. Varlığınıza bir zamanlar nasıl korku aşılandıysa, şimdi de neşe keyif ve coşku aşılanabilir. Ve bu, şu anda gözlerinizde hayalini bile kuramayacağınız şekilde dünyaya yayılacak.

Neşe, keyif ve coşku devriminin ön safhalarındasınız. Bu dönüşümde “denek” olmaya gönüllü oldunuz. Bu da hem size, hem de bize yardımcı oldu. Bu şekilde, akışın tam ortasında yönünüzü korku arındırmaktan, neşe, keyif ve coşku varlığı olmaya çeviriyorsunuz.

Yeni bir dört yol ağzındasınız ve bu sizi ya neşeye, ya da neşeye, ya da neşeye götürecek.

Çok zahmetli, yorucu çalışmanız sayesinde korku virajını aştınız. Sizler ve bizler süregelen korku salıverme işleminin sizi artık ilerletmediğini, hatta yeni gerçekliğinizde çok az yer bulan asırlık korkularda yuvarlanıp debelenmekten bir nevi keyif aldığınızı bile bir kenara yazdık. Bu yüzden, sizin için, sizinle birlikte ve sizden gelecek mesajlarımızın odağı bundan sonra neşe, keyif ve coşkudur. Öyle de oldu. Âmin.

Arkadaşlar, hafta sonuna böyle başlamaya ne dersiniz? Bu, 2016’nın en önemli mesajı olabilir. Sanıyorum değişen enerjilerin farkındasınız, bu hafta sonu devasa bir yeniden yapılanma enerjisinin giriş yaptığını da biliyoruz. Bu ayın astrolojisi oldukça çalkantılı, olan her şeyin amacı içimizdeki sevgiyi bulmamız. 24 Mayıs tarihinde, “Haziran’a yaklaşırken, biz neye hazırlanıyoruz?” başlıklı yazımda şunları söylemiştim:

“Yukarıda kısaca saydığım bütün etkilerle, frekanslar çok daha fazla yükselecek. Buna yepyeni bir radyo kanalı açılıyor diyebiliriz. O radyonun müziğiyle dans etmek isteyenler, kendi önünüzden çekilin, kendi kendinizin engeli olmayın. İşi ruhunuza bırakın. Evreni kendi küçük benliğimizle yönlendirmeye çalıştığımız günler gerçekten tarihte kaldı. Nasıl olacağına karışmayın, ne olacağını merak etmeyin. Sadece anda dans edin. Ufak benliğinizden, geniş olanına geçiş yapın.”

Sanırım yeni radyo kanalı, neşe, keyif, coşku kanalı! Ama haydi bunları bile düşünmeyelim, yorulduk, tükendik, bıktık. Yeter! Sadece dolu dolu yaşamaya,  yeni şarkılara odaklanalım!

Brenda Hoffman ve aracılık ettiği Işık Varlıklarına çok teşekkürler. (www.LifeTapestryCreations.com). Mor Alev tarafından çevrilmiştir.

Hepinize harika bir hafta sonu diliyorum.

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, ruhunuzun potansiyelini tam anlamıyla hayata geçirmek ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2016 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2016  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

15 comments

  1. Çok uzun zamandır belkide asırlardır kim bilir hep coşku ve mutluluk hayalleri kurduğum bir dönemin başlamasının teyidini alıyorum sanırım. Bundan bir müddet önce çok istediğim bir durumun içinde olmanın sevinciyle Sana nasıl teşekkür edebilirim TANRIM, dediğimi hatırlıyorum Gelen cevap sadece MUTLU ol du. Bu gün okuduklarımla öyle güzel örtüşüyor ki Teşekkürler Mor Alev Sevgiler

    Liked by 1 kişi

  2. Bugünkü blogta neşe keyif ve coşku ile ilgili odağımızı değiştirmemize yönelik yazınız beni çok etkiledi. Pek çok zaman içsel rehberliğimle örtüşen şeyler okudum burada. Ancak bu sefer birebir aynı mesajı almamın pek çoklarımız için de bir anlamı olduğunu düşünüyorum. Yakın zamanda geçirdiğim bir takım rahatsızlıklar sebebiyle enerji düzeyinde ne yapmam gerektiğini sorduğumda içsel rehberliğim bana yaşama sevincine neşeye coşkuya çalışmamı iletti. Ben “hangi korkumu /kalıbı/ geçmiş yaşamı temizlemeliyim ” diye düşünürken gelen bu rehberliğe herşeye rağmen uydum. Bu enerjiler hayatımda yükseldikçe bikaç haftada bile değişimler kendini gösterdi. Bu yüzden dilerim bu mesaj hepimize ışık olsun şifa olsun 🙏🏻 varlığınız ve bloğunuz için çok teşekkürler , ışığınız daim olsun 😇💖

    Liked by 1 kişi

  3. 🙂 bu mesaj kafamı hepten karıştırdı

    Kendi açımdan; olaylar, sevinçler, üzüntüler, hastalıklar yaşayıp, bir sürü insanla iyi ya da kötü iletişimde olup, tavsiye alıp, tavsiye verip, mutluluk, mutsuzluk yaşayıp, kimi değerleri salıverip kime sarılıp, deneye yanıla öğrenip, kızıp, küsüp, barışıp, sevip ayrılıp, dünyevi durumun sahteliğinden uzaklaşıp, beyni yeni duruma programlamaya çalışırken; 15 yaşındaki haline saflığına, sevgi dolu yüreğine, gülüşlerine, parlayan gözlerine, neşene, ışık saçışlarına, kısacası fabrika ayarlarına dön mü diyorsunuz.

    Yani kendi bedenimin, ruhumun Simyacısı mı olmuş olacağım 🙂

    Beğen

  4. .. nasıl güzel bir uyum halidir, sözcüklerinizle ruhumun içindeki kelebeklerin dansı 🙂
    sevgiler herkese..

    Liked by 1 kişi

  5. Selamlar ! Sanirim aramizda bir bağlanti var, ruyamda kendi enerji alanimi görüp deli gibi dansediyordum 🙂 bol neşeli günler.

    Liked by 1 kişi

  6. muhtesem…
    ‘hersey mumkun’ uyumlanmasindan sonra bu uyumlanmayi da kabul edelim, haydiiii…
    buarada yaziyi okurken kalbimden bir sey gecti: biz hep salivermeyi golge calismalarini negatif skaladaki deneyim ve duygular icin yaptik. ama aslinda golgelerin bir de pozitifleri var, imkan verilmemis… artik icimizdeki golgelere itilmis potansiyellerimizi, bastirilmis coskularimizi aciga cikaralim, saflastiralim.. ve iste bu ancak nese ve cosku ile olur… demek ki vakit ona gelmis:) hosgelmis!

    Liked by 1 kişi

  7. Ama bu harika bir haber, coook mutlu oldum, ilgili herkeze ve herseye binlerce Sukurler olsun, Sukurler olsun Tanrim: )))

    Liked by 1 kişi

  8. İşte bu!… en sonunda beklediğim ve yıllardır özlemini içime çektiğim 5D dünyam Hoşgeldin 🙂 Özgür iradem, coşkum, mutluluğum, huzurum, farkındalığım ve herşeyim…Yaratımlarımız bütünün en yüksek hayrına olsun, amin Bu harika yazıları bizlere aktaran yüce gönüllü güzel ruhlara şükranlarımı gönderiyorum, varolun…:)

    Liked by 1 kişi

  9. Sanırım artık insanlar birbirleriyle olan bağlantılarının farkına varıyorlar. Hepimiz aynı şeyleri düşünüp aynı cevapları alıyoruz. Yukarıda bir arkadaş “Sana nasıl teşekkür edebilirim TANRIM, dediğimi hatırlıyorum Gelen cevap sadece MUTLU ol du.” yazmış. Ben de aynı soruyu sorup, aynı cevabı almıştım. Niyetlerimiz ortak, birlikte hayal edilen güzel dünyayı kuruyoruz. İki aydan uzun süredir, neredeyse her gece, müzik dinlerken bir hayal kuruyorum. Kalbinde iyilik olan, dönüşmeye hazır bütün varlıklar neşe ve mutlulukla, hayallerinin gerçekleştiğini görüp dans ediyorlar. Her ırk, her dil, her din, her yaş, her cinsiyet… Hepimiz Bir ve eşit olduğumuzu anlıyoruz ve sevgiyle sarılıp, başardığımız şeyin kutlamasını yapıyoruz. Sanırım bu da benim günlük meditasyonum. Teşekkürler mor alev yine kalbe dokunan bir yazı. 🙂

    Liked by 1 kişi

  10. Merhaba ben bu enerjiyi yeni tanımaya başladım.Yazıları takip etmeye çalışıyorum.Ama önce nereden ve nasıl başlayacağım.Beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim Teşekkür ederim.İyi çalışmalar dilerim

    Beğen

    1. Sevgili Birsen, bunun bir kuralı yok aslında. Kalbinizin yakın bulduğu yerden başlayın. Bu bazıları için Eckhart Tolle kitaplarıdır, bazıları için bu blogdur,karşınıza çıkan şeyler tesadüf olmadığı için işaretlere bakmanız yeterli. Zaten bunu niyet olarak evrene bildirdiniz. Bilgi size en ihtiyacınız olan şekilde gelecektir. Sevgilerimle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.