Melekler: Sevgi İncitmez

-Sen değiştin -Umarım öyledir
-Sen değiştin
-Umarım öyledir

Sevgili dostlarımız, sizleri çok seviyoruz

Gezegeninizde sevginin incittiğine dair yanlış bir düşünce var. Sevgi asla incitmez sevgililer! Sevgi şifalandırır! Sevgi dönüştürür! Sevgi yükseltir! Sevgi sizi olabileceğiniz en güzel, en hayranlık uyandırıcı varlık olarak hissettirir! Sevgi sizi özünüze bağlar.

Peki o zaman, neden gezegeninizde sevmek bu kadar zor ve neden aranızda pek çokları sevgi adına incinmek gerektiğini hissediyor?

Bu soruyu hep duyuyoruz ve cevabı da sevginin doğası hakkındaki derin bir yanlış anlamadan kaynaklanıyor.

İnsanlık, sevginin “yaptığınız” bir şey olduğuna inanıyor. Oysa biz sevginin ifadelerini kutlarken, Sevginin bir varoluş durumu olduğunu biliyoruz.

İnsanlık size sevginin “kazanılan” bir şey olduğunu öğretirken, biz biliyoruz ki Sevgi zaten burada, sizinle yaşıyor, her günün her dakikasında. Yaratımın özü sevgidir, her birinize koşulsuz şekilde açıktır. Hepiniz sevgiye layıksınız.

Bunu dünyanıza nasıl uygularsınız, sevgili dostlar? Biliyoruz ki acının ve incinmişliğin altında, gerçekten sevmeyi arzuluyorsunuz! Kendi ışığınızı, kendi iç güzelliğinizi deneyimlemeyi diliyorsunuz. En derin gerçeğinizde, diğerlerinin ışığını ve güzelliğini de görmek ve takdir etmek istiyorsunuz.

Ancak, aynı zamanda iyi hissetmek istiyorsunuz ve eğer kendinizi sevmek konusunda çalışmazsanız ve neşe, keyif coşkuyla sizi destekleyen bir hayatı kendinize vermezseniz, sevgiyi dış dünyada arayacaksınız ve sizi iyi hissettiren herhangi biri ya da herhangi bir şeye “aşık” olacaksınız.

Şimdi, bunda yanlış bir şey yok. Bu insanca ve hala daha sevginin bir şekli. Buna rağmen, ne zaman gerçek olmayan idollere tapınırsanız, ne zaman mutlu olma gücünüzü bir başka kişi ya da şeye verirseniz, o gücü sizden almalarına da izin verirsiniz. Onları sizi iyi hissettirdiği sürece seversiniz ve bunu artık yapamadıklarında onları sevmeye son verirsiniz ya da daha kötüsü onlardan nefret edersiniz. Bu, sevgililer, insanoğlunun adına aşk dediği şeydir. Ama sizin için şimdi, burada açık olan gerçek, derin, sonsuz, bitmez tükenmez Sevginin ufacık bir yansımasıdır.

Kendinize sorun, “Bana hayran olan aşığımla birlikte olsaydım, kendime şu anda davrandığım gibi davranır mıydım? Yanımda etkilemeye çalıştığım birisi varmış gibi, kendime iyi bakıyor muyum, hayatımı besliyor muyum, neşeli, ilginç, mutlu olmayı amaçlıyor muyum? Sevilen ve hayranlık duyulan bir kişiymişim gibi kendime özen gösteriyor muyum?”

“Daha yüksek, Evrenin daha büyük sevgi gücü olarak düşündüğüm şeyle bağlantıya geçmek için zaman ayırıyor muyum? Meleklerimden yardım isteyip, sessizce onların sevgisini almak üzere oturuyor muyum?”

“Kendi kalbimi dinlemek ve onun özlemlerine itina etmek için zaman ayırıyor muyum – aynı bir aşığın beni dinleyeceğini umduğum gibi? Bir başkasının yapmasını umduğum gibi hayallerimi besliyor muyum? Aradığım sevgiyi kendime veriyor muyum, yoksa bunu benim için bir başkasının yapmasını mı bekliyorum?”

Bu sorular bir ilişkiniz olsun, olmasın size uygundur. Bu sorular kendinizi daha derinden sevmeyi seçebileceğiniz alanları size gösterecektir ve böylece sizin öncelikle kendine vermediğiniz şeyleri başkalarının vermesini ummanın oluşturduğu bağlardan özgürleşeceksiniz. Siz yardım etmek isteyen, her şeyi bilen, her şeye kadir, her şeyde var olan bir Yaratan var. O kadar engin, her şeyi tamamen içine alan öyle bir sevgi var ki, asla yalnız olmanız mümkün değil. Yanınızdaki melekler size yardımcı olmak için bekliyor.

Bir başkasının sizi dilediğiniz gibi sevmesini beklemek yerine, o “hayatınızın aşkı” fantezisi de olabilir, diğer odada oturan eşiniz de, şu anda burada bir karar verin ve kendinize hayatınızın aşkıymış gibi davranacağınıza söz verin. Hayatın ya da diğerlerinin arzuladığınız gibi davranmasını beklemek yerine, iyiyi burada bu anda bulun. Kendinizi ve hayatınızı olduğu gibi sevmek üzere kendinize meydan okuyun. Ve bu kabullenme anından itibaren, bir sonraki dakikayı daha da iyi yapmak üzere yine kendinize meydan okuyun.

Bu olduktan sonra, içinizdeki Sevginin bütünlüğünden yola çıkarsanız ancak birisini gerçekten sevmeniz mümkün olur. Böylece, diğerlerini oldukları gibi kabul edebilirsiniz.

Kendi neşenizi, keyfinizi, coşkunuzu, esenliğinizi ekip biçmeyi öğrenirseniz, o zaman diğerleri armağanlar verdiğinde kabul edebilirsiniz ama vermediklerinde de derinliklerinizden sevgiyi getirebilirsiniz. Artık sevgi eksikliğini hissetmenize gerek yoktur, çünkü kendinizi sonsuz, bitmez tükenmez Sevgi Kaynağına bağlamışsınızdır.

Sevgi, dostlarımız, incitmez. Sevgi kabul eder. Sevgi güvenir. Sevgi şifalandırır ve değiştirir. Sevgi olduğunuz kişi, yapı taşınızdır… ve onu sizden alacak güç kimsede yoktur. Kendinizi sevin. Kupanızı doldurun… bundan sonra gerçekten sevebilirsiniz.

Biz sizi her zaman seviyoruz, koşullarımız ya da beklentilerimiz yok. Biz Sevginin Kaynağı ile ebedi ve ezeli bağlantımızı deneyimliyoruz, yani bizi ister sevin, ister nefret edin, biz sizi seviyoruz… bunun tek sebebi ise şu: Biliyoruz sevgi doğamızdır ve böyle bir sevgi her zaman harika hissettirir.

Tanrı sizi kutsasın. Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

Ann Albers’a ve Meleklere çok teşekkürler. (www.VisionsofHeaven.com)


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı© 2016 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2016 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

4 comments

  1. Ayaklarım aydınlık bir boşlukta yürüyor gibi ,ruhum gezgin dokunuyor sonsuz sevginin en yumuşak haliyle hayata .içime sığdıramadığım duygular taşıyor ellerim oluyorlar, gözlerim oluyorlar yüzümde ise bir tebessüm
    Düşüncelerim her şey de ,düşüncelerim senin üzerinde: başlamakla bitiş arasında ki çizgideyim bir kayboluşun ötesinde var olurum bir var oluşun ötesinde yok olurum ya da ikisi arasında …
    ve inanamıyorum korkak bir serçenin yüreği bu kadar mı büyük olur yaşamın içinde sevgiyle inadına kanat çırparak her şeye rağmen ,pencere pervazlarında ,kaldırımlarda, ağaç dallarında rızkını ararken ….
    Sanma ki her suyun tadı aynı olur. Her topraktan fışkırmaz tohum, her yaşam bal ile yoğrulmaz , eğer ki bilseydin bir noktanın neleri nasıl değiştirebileceğini o zaman çölleri yeşertebilir bel ki de kanat takıp uçabilirdin. Nefessiz hissiz bir toz taneciğine can veren tanrı, biz insanların içine; ilmek ilmek, ince ince işlediği sonsuz sevgisinin karşılığını elbette ki vermek ister.
    Kendisi de sana ne öğrendiğini sorar.
    Pe ki yaşamımız boyunca ne öğrendik? Daha kendimizi, bir başkasını, hakettiği gibi sevmeyi öğrenememişken hangi yoldan yürümeyi, hangi kapıyı açmayı, neyi? Ne zaman? Neden, niçin? Yapmayı bilmeden.
    Eylemlerimizin farkındalığını henüz çözebilmiş değilken biz kendimizi yüceltmek adına her şeyi bildiğimizi sandığımız ahmakça nevrotik bir histeri içinde kıvranıp dururuz ancak. Oysa ki bildiğimiz hiçbir şey yok.
    Doğmaya , yaşamaya, ölmeye endekslediğimiz hayatlarımız , başkalarının eskimişlerini doldurduğumuz hurdalığa dönmüş ömürlerimiz var .Bize bahşedilen ömür : Ömür ki onda emir var. Mahşeri sırrın çözümü onda var. O da biz de bir süreliğine var. Düşleri, düşünceleri ertelemeden güzelleştirmek gerek, durmaksızın istenilen en uygun hallerle en uygun hallerde ,ilimle bilimle , yüzümüzü aydınlığa çevirerek ömrü minel mizana çekmek gerek.
    galiba sonsuz sevgi ancak aklı başında hissedilişlerle kabul görüyor
    ne kadar zenginiz hepimiz sonsuz sevgi içinde….
    huzurunuz bol olsun her zaman olduğu gibi bugünde iyiki varsınız
    teşekkür ediyorum

    Liked by 1 kişi

  2. kendine aşık olursan tüm dünya sana aşık olur; bunu bu amaç için yapmadığın zaman ise gerçekten kendine aşık olmuşsun demektir 🙂

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.