Evren Sizi Asla Sınava Tabi Tutmaz – Melek Rehberler

Marcel Caram Segredos ReveladosBugün, dikkatlerinizi sahip olduğunuz arzulara odaklamanızı rica ediyoruz. Dünyanızda kendileri için gerçekleştirmek istediği arzuları olmayan tek bir ruh bile yoktur.

Bu yüzden şüphe, endişe ve korku düşüncelerinizle bu arzuları engellemenizi sıklıkla ve şaşkınlıkla seyrediyoruz. Dünyanızda pek çokları arasında yaygın bir kavram yanılgısı var; bu yanılgı, arzularınızı gerçekleştirmek için, ona layık olduğunuza dair kendinizi kanıtlamak ve arzunuzu gerçekleştirmeyi hak etmek için engelleri aşmak zorunda olduğunuz inancıdır.

Biz diyoruz ki; buraya çırpınıp durmaya gelmediniz, buraya hayatınızı ne kadar zorlaştırabileceğinizi görmeye gelmediniz. Evren sizi sala sınava tabi tutmaz ve bugün üzerine konuşmak istediğimiz konu budur.

Size iletmeyi en çok istediğimiz şey, sizin değeriniz ve layık olmanızdır. Olduğunuz mükemmellikten daha azını hak etmenizi gerektirecek bir şey yapmanız olası değildir. Nerede olursanız olun, hangi deneyimleri yaratırsanız yaratın, zamanın bu noktasına dek hangi seçimleri yapmış olursanız olun, yeni bir seçim yapmak için asla geç kalmadınız. Her zaman odağınızı sizi memnun eden bir şeye, size huzur, coşku, sevgi sunan bir şeye kaydırabilirsiniz.

Bazılarınız, siz kendi değerinizi kanıtlayana dek, yeterince dayanıklı olduğunuzu gösterene dek, özlediğiniz iyiliklerin tümünü tamamen hak ettiğinizi ispat edene dek, evrenin bir şekilde arzuladığınız her şeyi sizden uzak tuttuğuna inanıyorsunuz. Sanki hayallerinizin ve arzularınızın gerçekleşmesinin sorumluluğu sizin dışınızdaki bir şeydeymiş gibi…

Ve buna biz diyoruz ki; hiçbir şey gerçekten daha uzak değildir. Yaratımın gerçekleşmemesini sağlayabilecek tek varlık sizsiniz. Düşündüğünüz düşünceler, odağınızın yönü, hissetmeyi seçtiğiniz duygular, yarattığınız deneyimlerle doğrudan ilgilidir.

Evren her zaman istediğiniz her şeyi veriyor ve bunun bir istisnası yoktur. Peki, neden arzuladığınız her şeye bu fiziksel gerçekliğinizde sahip değilsiniz? Buna da şöyle cevap veriyoruz; çünkü arzularınızın gerçekleşmesine izin vermiyorsunuz. Kesinlikle pek çoğunuz istediğiniz şeylerin gelmesini engellediğinizin hiç farkında değilsiniz.

Evren, daha iyisi için her arzuya, her ihtiyaca, her dileğe cevap veriyor, fakat siz işaretleri göremiyorsunuz, çünkü istediğiniz şeyin olmamasına fazlasıyla odaklanıyorsunuz. Bu, şunu demeye benziyor: Ben televizyonumda beşinci kanalı seyrediyorum ama asıl istediğim onuncu kanalı seyretmek. Kanalı değiştirmezseniz, onuncu kanalda ne olduğunu göremezsiniz. O orada. Beşinci kanal kadar gerçek. Ama tercih ettiğiniz kanalı açmadığınız için onu göremiyorsunuz. Odaklanmaya devam ettiğiniz şey, onuncu kanalı göremiyor olmanız.

İşte arzuladıklarınızla ilgili durum da böyle. Düşüncelerinizin tekrar tekrar ve ardı arkası kesilmeden istemediğinize odaklanması yerine arzuladığınıza odaklanmasına izin verdiğinizde, tüm isteklerinizin öyle bir kusursuzlukla göz önüne serilmeye başladığını göreceksiniz ki, hepsinin hayatınıza ne kadar da kolay aktığını görünce şok yaşayacaksınız. Benzetmemizi anlıyor musunuz? Evrenin size sürekli verdiği sinyaller ve işaretleri görebilmek için, yaratım titreşimine hizalanmanız gerekiyor. Evren asla arzularınızı sizden uzak tutmuyor.

Pek çoklarınızın umutsuzluk, hayal kırklığı hatta öfkeye öyle çok odaklanmış olduğunuzu görüyoruz ki. Çünkü hayatlarınız üzerinde kontrolünüzün olmadığını hissediyorsunuz, hayallerinizi gerçekleştirecek güce sahip olmadığınızı düşünüyorsunuz. Oysa gerçekte, en muazzam şekillerde hayallerinizin gerçekleşmesi için tek ihtiyacınız, odağınızda basit bir değişim.

Bazılarınız sebat etmek, dirençle savaşmak zorunda olduğunuza, hayallerinizi güç kullanarak yaratıma gireceğine, hayallerin kazanılmak zorunda olduğuna, onların verilmediğine inanıyorsunuz. Eğer sizi dikkatinizi istediğinizin olmamasına değil, olmasına odaklamaya ikna edebilirsek, nasıl da doğal bir şekilde olayların yerli yerine oturmaya başladığını göreceksiniz. Hep söyleriz; hem inanca hem de korkuya aynı anda odaklamazsınız. Bolluğu çekerken, kaynakların olmamasına odaklanamazsınız.

Bilinçli olarak düşüncelerinizi seçmeye başladığınızda, çünkü bunu yaparken biliyorsunuz ki kendi gerçeğinizin yaratıcısısınız, hayatın nasıl da daha kolay hissettirdiğine hayret etmeye başlayacaksınız. Her şeyin ne kadar zor olduğuna odaklanıp, sadece tercih ettiğiniz için kolaylaşmasını bekleyemezsiniz. Evren her zaman odaklandığınız şeyi size getirir. İyi hissettiren düşüncelere uzanın. İşte hepsi gerçekten bu kadar kolay.

Buraya mücadele etmeye, değerinizi kanıtlamaya, daha kaç tane zorluğa katlanabileceğinizi görmeye gelmediniz. Buraya arzuladığınız her şeyi fiziksel gerçekliğinizde yaratmanın coşkusunu hissetmeye geldiniz. Ama sadece bir anlığına ilahiliğinizi unuttunuz, keyifle oynamayı, buraya arzularınızı yaratmanın tatmini için geldiğinizi unuttunuz.

Hayat bu kadar zor olmak zorunda değil. Buraya eğlenmeye geldiniz. Hata yapmakla ilgili bu kadar çok endişelenmeyin, gerçekte öyle bir şey yok, her zaman yeni arzularınız olacak. Evrenin onların getirmesine izin verdiğiniz her an mucizevi şekilde mutluluk verecek. İşte böyle, derin bir nefes alın ve istediğiniz her şeyde sonsuz destek aldığınızı bilme hissinde rahatlayın. Her zaman kontrolde siz varsınız, istediğiniz her şeyi yaratabilirsiniz, asla gerçekleşemeyecek kadar büyük bir hayal yok.

Tüm hayallerinizin anahtarı sizde. İstemediğiniz yerine istediğinize odaklanmaya başlayın. O hayallere şu anda sahip olmak sizi nasıl hissettiriyor? Bu kavramla oynayın ve yeni fırsatların hayatınıza aktığını göreceksiniz.

Umarız bir şekilde size hizmet edebilmişizdir. Sevgi ve Işıkla, bizler sizlerin Melek Rehberleriniz.

Sevgili Okuyucularım, temel bilgilere geri döndük. “Ah evet biliyorum, bunu da biliyorum, şu söylediklerini de biliyorum”  diyerek okudunuz sanırım. Peki, sizi ne tutuyor? Karamsarlık, umutsuzluk ve bol bol şikâyetten başka kaybedecek neyiniz var?  Haydi, başlayın! Kendiniz için, hepimiz için odağınızı arzularınızın getirdiği rahat duygulara çevirin!

Olumlu olana odaklanmakta zorluk yaşıyorsanız eğer, büyük ihtimalle siz de “drama bağımlılığından” muzdaripsiniz. O zaman, önce bu bağı Baş Melek Michael (Mikail) yardımıyla kesmenizi öneririm. (Bağlantısı burada)

Bu hatırlatma için Taryn Crimi ve Melek Rehberlere çok teşekkürler. (angelic-guides.com)

©2016 Mor Alev

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak, böylece potansiyelinizin tamamını gerçekleştirmek üzere Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2016 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2016  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

13 comments

  1. Sevgili Mor Alev içimdeki coşkuyu artırdın bu bilgilerle çok teşekkür ederim.
    Sabah bugün çok güzel bir şey olacak diye başladım güne ve bu rehberlik gerçekten güzel geldi enerjimi iyice yükseltti iyi ki varsınız sevgi ve ışıkla Namaste:)

    Liked by 1 kişi

  2. Sevgili Mor alev dostu
    Akış ta kalmak ile, isteklerimizi yasamimizi yaratma imagine etmek noktasinda sürekli zihnimizde tutmak arasındaki farkı olması gerekeni açıklayanılır misiniz acaba?
    Sevgilerimle

    Beğen

  3. Elbette hayat bize eziyet çektirmek derdinde değil. Bir şeyleri deneyimliyoruz ve bunları acı tatlı diye biz etiketliyoruz…Teslimiyet ve jabulde olunca isyan karamsarlık olmuyor zaten..Bununla birlikte KARMA diye bir şey yok mu sizce? Ne kadar istesen iste ( istemenin tüm spirituel gerklerini yerine getirsen de)istediğin şeyin zamanı gelmediyse olmuyor..Mutlaka ki en güzel zamanda oluyor…Teşekkürler:))

    Beğen

    1. Sevgili Elif, Karma biteli yıllar oldu. Bu gezegende karma deneyi sona erdi, dersler ve arınma, çekirdek korkuların temizlenmesi devam ediyor. Karmaya devam etmek isteyen ruhlar çoktan başka gezegenlere göç etmeye başladı. Dersleri ise acı ile öğrenmek zorunda değilsiniz, yükselen farkındalığınızla son derece rahat bir şekilde öğreniminize devam edebilir, korkulara veda edebilirsiniz. Bunu nasıl yaptığınız sizin seçiminiz. Sağlıklı merkez hep benim seçimim ve şimdiye dek benim açımdan iyi gidiyor… Bu yazının devamı niteliğinde bir başka mesajı yarın yayınlayacağım böylece yaratım konusundaki arka plan sorularınız cevaplanabilir. Sevgilerimle

      Beğen

  4. Bütün bu drama bağımlılıklarını, bize -maalesef ki, küçüklük dönemlerimizde, hem aile hem de okullar tarafından bize verilen eğitim yüzünden kazanmış olabiliriz. En azından benim inancım bu yönde. “İsteyin, size verilecektir!” diyen İsa’yı, doğrular nitelikte olan bu mesaj, artık çocukluktan kurtulmanın gerektiğini ama bunu yaparken de çocukluk döneminde sahip olduğumuz duygulara ( en doğru tabirle, koşulsuzluk eylemi ) geri dönülmesi gerektiğini de kanıtlar nitelikte.
    Teşekkürler Mor Alev ve Ailesi. En kötü ve en güzel ANlarımızda, Meleklerin bizimle birlikte olduğunu unutmayınız.. Sevgiyle!

    Liked by 1 kişi

  5. Sevgili Mor Alev,
    peki ya tum karanlık ve korkularına ve bu titresimlerine rağmen yaratımlarına devam edenlere nasıl bir açıklama geliyor? (burada baskalarının hayat planlarını bilmediğimizi ve haddimi astigimi biliyorum ama sormadan alamıyorum kendimi!). Peki ya imzaladigimiz hayat planları?
    bir yandan içimde onların yaratımları korkularını katlamaktan baska bir sey degil demek geliyor ama bir anda onlarca eziyet ceken masum insanları gördükçe, çocukları gördükce de… sarsılıyorum:(

    Beğen

    1. Sevgili Bilge, başkalarını yargılıyorsunuz. Oysa hepimiz biriz. Biliyorum kabul etmek zor ama gerçek bu. Gerçekliğimiz bizim yansımamız. Geçen gün Donald Trump ile ilgili bir soru sorulduğunda, BM Michael “herkes maskelerini gayet güzel taşıyor” dedi. Sarsıldığınız konular belli ki sizin için önemli, belki de hayat amacınızın bir parçası, kalbiniz size ne yapmanızı söylüyor? Belki de eziyet çeken insanlar için harekete geçmelisiniz… Ben şikayet etmek yerine yeni ve parlak bir gelecek için çalışmayı tercih ediyorum ve bu beni rahatlatıyor. Sizin ruhunuz ne diyor? Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

  6. Hayatinizin kontrolunu ele gecirmek! Butun yazidan cekip cikarttigim cumle budur. Moralev tebrikler ve tesekkurler usenmeden yilmadan bikmadan hergun bizlere yaziyor ceviriler paylasiyorsunuz.sevgiler yolluyorum size kalpten..

    Liked by 1 kişi

  7. Çok teşekkürler Moralev her sabah bu gün hangi güzel yazı var diye sizi okuyorum.Bu günkü yazınız da harika.Tüm emekleriniz için tekrar kalpten teşekkür ediyorum.

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.