Wesak Döneminde Yükselmiş Ustalarla Bağlantı Kurun

Wesak meditationArkadaşlar, Selecia zaman zaman karşıma çıkan ama özellikle takip ettiğim bir öğretmen değil. Ancak, bugün bu mesajını gördüğümde bana o kadar yakın geldi ki, derhal sizlerle paylaşmak zorunda olduğumu hissettim. Selecia’nın aşağıda bahsettiği Wesak dönemi, Wesak dolunayının etrafındaki yaklaşık 4 haftayı kapsar. Bu sihirli dolunay hakkında daha önce de konuşmuştuk. Burada kısaca hatırlatırsam;

Dolunay Boğa burcundaki güneşin ışığını yansıttığında ona Wesak Dolunayı denir. Wesak Buddha’nın Dünyaya en çok yaklaştığı, boyutlar arasındaki perdenin en çok inceldiği zamandır ve Buddha bize muazzam miktarda ışık, sevgi ve şifa getirir. Kalplerimizde yeryüzü ve gökyüzü birleşerek “Birliktelik ve Sürekli Huzur/Barış” potansiyelini açığa çıkarır. Her sene bu Dolunayda Tibet’teki Kakais dağının eteklerindeki Wesak vadisine gidilir ve Buddha’nın doğum günü kutlanır. Ama kutlanan Buddha’nın fiziksel doğum günü değil, aydınlanıp yeniden doğduğu gündür. Ancak, dünyanın neresinde olursanız olun “Kalbinizi açarak Yaratılış SEVGİSİNİ kabul etme” fırsatı önünüzde.

Selecia’nın aşağıdaki önerilerini sizlerin de severek uygulayacağınızı umuyorum.

Zaman Tünelinde Yükselmiş Ustalar ve Siz

Yaşamlar önce ilk defa tanımış olduğunuz Yükselmiş Ustalar şimdi  yine etrafınızda olabilir. Neden? İlk olarak, Wesak dönemindeyiz, yani böyle varlıkların insanlıkla daha elle tutulur şekillerde bağlantıya girebildikleri bir zaman. İkinci olarak, bu yaşamınızdaki ruhani yolunuz dolayısıyla, anahtar Yükselmiş Ustalarla bağlantınızı özlediğiniz duruma uyanıyorsunuz.

Bu bağlar, bu yada geçmiş yaşamlarınızdaki dinlerle ya da dini eğitimlerle ilgili değildir. İsa ya da Kuan Yin gibi aydınlığa ulaşmış varlıklar bir din yaratmaya odaklanmış değillerdi.

Onların ulaştıkları aydınlanma seviyesi tüm insan yapımı dinlerin ötesine geçmiştir. Dogma, ceza, ayrımcılık, ayrılık ve hepsinden de öte korku yoktur.

Yükselmiş Ustalar kendilerine yüksek paye vermezler. Onlar da insandılar, bir dizi ruhani dönüşümle yükselmiş duruma evrimleştiler. Şimdi bile, bu varlıklar daha yüksek varoluş seviyelerine yükselmektedirler. Hizmet etmek onların evrimleşme yollarından biridir.

Geçmiş Yaşamlar ve Yükselmiş Ustalar

Sayısız yükselmiş varlık vardır ve pek azı oldukça ufak ezoterik çevreler dışında bilinir. Evet, çok iyi bilinen Ustalar da vardır, İsa ve Buddha gibi. Ancak, Tapihritsa örneğin, çoğunlukla Tibet Bon Budist çevreleri tarafından bilinir. 8. yüzyılda yaşamış sıradan bir Tibetliyken, tam olarak kendini idrak etmiş ve Aydınlanmanın Gökkuşağı Bedenini başarmış, geriye hiçbir fiziksel parçasını bırakmamıştır. (Mor Alev: Bedenini tamamen ışık bedene dönüştürmüştür)

Çoğu aydınlanmış varlıklar oldukça uzun zaman önce yaşadılar ve dünyanın çok farklı gelenekleri ve bölgelerinden geliyorlar. Kendi geçmiş yaşam serilerinizi düşünürseniz, büyük ihtimalle bugün Yükselmiş Usta olarak ifade ettiğimiz varlıkların bir ya da daha fazlasının öğretileri ile tanışıksınız. Bu hayatta nerede doğmuş olursanız olun, büyük ihtimalle Mısır, Orta Doğu ya da Uzak Doğu gibi yerlerde geçmiş yaşamlarınız olmuştur.

Günümüzle İlişkisi

Neden bu geçmiş bağlantılar bugün önemli? Yaşadığımız zamanlar  ilginç ve zorlayıcı. Her birimiz için kişisel olarak ve gezegenin geleceği açısından çok şey risk altında. Çekirdeğimizde ruhani varlıklarız, sorunların üstesinden gelmek için benliğimizin yüksek parçalarıyla bağlantıyı kurmalıyız. Bu demek oluyor ki, bir parçamız ruhani benliğimize demirli – sonsuz olan ve zamanın ötesindeki parçamıza. Sevgiyi ifade edebilmek için ayrımı ve ayrılığı aşabilmek üzere entegre ve bütün varlıklar olmayı öğrenmeliyiz.

Aydınlanma yolculuğumuzu pek çok açıdan tek başına sürdürüyoruz. Ancak bu, bu yolculuğu yalnız yapacağız demek değil. Gerçekte, yardım ve rehberlik istediğimizde çok daha çabuk ilerliyoruz. Eğer gelişip büyüyeceksek, gururu bir tarafa bırakmalıyız.

Olaylar sarsıntılı bir hale gelince, sizi güldüren ve onları yeni bir bakış açısıyla görmenizi sağlayan en iyi dostlar gibi, ruhani rehberleriniz yolunuzdan sapmamanız için size yardımcı olabilir.

Oldukça farklı çeşitlerde ruhani rehberler bulunmakta ama onların yanında Yükselmiş Ustalar da son derece yardımcı destekçileriniz olabilirler.  Nerede takıldığınızı gösterebilirler. Verimsiz bir yola sapmak üzereyken sizi hafifçe dürtebilirler, yönünüzü düzeltebilirler. Kendinizi bu yardıma açtığınızda, devasa lütuflar önünüze açılabilir.

Bağlantı Kurmak İçin

Bu Wesak döneminde bir Yükselmiş Usta rehber  ile bağlantı kurmak için, bildikleriniz ve hissettiklerinizle başlayın. Her şeyden önce sezgileriniz var ve bir rehberle titreşiminizin çok güçlü şekilde uygun olduğunu hatırlayabilirsiniz. Kuan Yin’in ismini duyduğunuzda bir bağ hissediyorsanız, buna güvenin.

İç düşünce ve meditasyon sürecinizde, rehberinizin farkında olmayı rica edin. Bunu Kuan Yin ya da en uygun rehberden isteyerek yapabilirsiniz. Ruhun yönetmesine izin verin.

Hatırlayın, Wesak döneminde boyutlar arası perdeler çok ince. Bu zamanı, diğer alemler ve rehberlerinizle bilinçli olarak bağlantı kurmak üzere kullanabilirsiniz. Elbette, onlar Yükselmiş Usta olmak zorunda değiller ama o yardımı da çağırmayı düşünün.

Wesak ya da Yükselmiş ustalara odaklanan toplantılara katılmak da bağlantılarınızı derinleştirmenize yardımcı olacaktır. Böylece güveninizi geliştirirsiniz. Öğrenilmiş bir insanoğlu eğilimi var; bildiğinden ve ruhtan gelen hislerinden şüphe etmek. Bazen bir şeyleri uyduruyorsunuz gibi gelebilir ya da duymak istediğinizi size söyleyen kendi sesinizmiş gibi gelebilir. Bu duygular geldiğinde onları sorgulayın. Gerçeği bilmeyi isteyin ve duyduğunuzda o gerçeği onurlandırın.

Güvenin, önceden yeryüzünde yaşamış olan aydınlanmış varlıklar karşılaştığınız zorlukları biliyorlar. Nerede bulunduğunuzu ve bu zamanın bilinmezleri arsında dolaşmanın ne kadar kafa karıştırıcı olduğunu da biliyorlar. Güvenin, ruhani destek ekibiniz hemen yanınızda. Dikkatinizi verirseniz, onların ufak hatırlatmalarını ve aslında ne kadar çok sevildiğinizi fark edeceksiniz. O mücevherlere bu Wesak döneminde sıkı sıkı sarılın.

Selecia’a çok teşekkürler. (selecia.com)

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, ruhunuzun potansiyelini tam anlamıyla hayata geçirmek ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2016 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2016  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

9 comments

  1. Merhabalar,
    Ancak bu kadar dogru zamanlama olur! Gunlerdir illuminati, negatif varliklar, dini otoritelerin kanallarla ilgili fetvalari derken icim bir karanliga gomulmustu… dun gece bağ kesme, kozmik toz, mor alev çalışmalari yaparak cok guzel bir uykuya daldim. Kendimi isik ve aydinliga uyumladigimi, diger gercekliklere “kutsal hayir” dedigimi beyan ettim…
    Sabah sizden bir mesaj…

    Liked by 1 kişi

  2. Neden yapılan kanallıkların hiçbirinde Musa, yada Muhammed vb. gibi yükselmiş üstadların adı geçmiyor. kanallığı yapanlar ya Hiristiyan yada dine inanmayanlar oldukları için mi?

    Beğen

    1. Sevgili Gönül, tahminime göre bunun birkaç sebebi var. Her iki Yükselmiş Usta da neredeyse onlarla alakası olmayan sevgi dışı saplantıların kök salmış olduğu gruplarca sahipleniliyor. Bence her iki Usta da konuşmak istemiyor, o yüzden onlardan pek mesaj almıyoruz. Belki de kanalları korumak istiyorlar. Ama, özellikle Muhammed’e özel seanslarda kanallık yaptığımı ve onunla ilgili öğretilen çoğu şeyin de doğru olmadığını söyleyebilirim. Şimdi, bu noktaya kadar sizi bilgilendirmeye ve sorunuza cevap vermeye çalıştım. Bundan sonra sorunuzun ikinci kısmına gelelim: “Hıristiyan ya da dine inanmayanlar” demişsiniz. Bu tam bir ayrımcılık ve bu blog BİR olmaya doğru hareket ediyor, ayrımcılığa değil. İster bir dinle kendinizi bağdaştırın ya da hiçbiriyle bağdaştırmayın, hangi din, ırk, cinsiyet ya da cinsel seçim, eğitim, meslek, ekonomik düzeyden olursanız olun burada yeriniz var. Bu blog için kendinize taktığınız etiketlerin hiç önemi yok. Hepimiz bütünü oluşturuyoruz. Sevgilerimle

      Beğen

      1. Merhabalar,
        Maalesef dini ototriteler sevgili Peygamberleri ustalari erisilmez adlettigi icin, henuz bu sevgi titresimine uyumlanmayanlar ve yolculuga baslamamis olanlar icin Hz. Muhammed ile irtibat korkunc uzak bir ihtimal ve hatta yaklasim. Oysa ote yandan sufizm gibi geleneklerde ruya irtibatlarina da acik bir durum var. Biraz kendi icinde celisiyor. Belli namaz rituelleri ile peygamberleri ruyaya cagirmakla alfa dalgasina gecip 0 noktasinda irtibata gecmek aslinda benzer sistemler… dolayisi ile dinlerin ofkesini peygamberlere yuklemeden saf ve samimi kalple hangi ustat enerjisini hangi peygamber enerjisini cagirirsak bizle olurlar… cunku ozunde hepsi sevgiye ve hizmete adanmis ruhlardi…

        Liked by 1 kişi

  3. Sevgili Mor Alev bu güzel mesaj için çok teşekkürler! Bu ayrıca biraz “özel” de bir mesaj… Steve Rother ‘ın ilettiği Grup’un Mayıs ayı mesajı tam bu konuya değiniyor! Kısaca özetlersem, Grup mesajında bu ay ve önümüzdeki üç ay süresince “perde” nin çok inceleceği bir süreç yaşayacağımızı, ve bu süre zarfında perdenin diğer tarafındaki arkadaşlarımız, yakınlarımız ve bu yaşamımızda tanımayıp da Ruh tanışıklığımız olan varlıklar ile çeşitli şekilerde iletişime geçebileceğimizi anlatıyor. Daha önceki yazmış olduğunuz bekleyiş sürecinin arkasından, herşey birbiri ile rezonansa giriyor gibi! Bu arada gelen bilgiler -tıpkı mesajınızda olduğu gibi- sanki birbirinin üzerine binen dalgalar gibi rezonansa girerek geliyor adeta,. Madem ki bu dönem bir Rezonans Dönemi, bu dalgaya bindiğimizde birbiri ile rezone olabilecek düşüncelerimiz (ki yaratımlarımız direkt onlardan oluşuyor) sevgi, barış, uyum, mutluluk ve güzellik olarak birbiri ile rezonansa girecek, etkileri katlanarak gelecek. Evet, şimdi hep beraber düşleyelim yaratmakta olduğumuz Harika Dünya’yı!
    Harika mesajınız için size ve Selecia’ya sonsuz teşekkürler…

    Beğen

    1. Harika, sevgili Behçet daha ne diyebiliriz? Ben henüz bu ayın Grup mesajını dinlemedim bile! Sevgilerim ve teşekkürlerimle

      Liked by 1 kişi

  4. Tam da rehberlerimle bağlantı kurmaya çalıştığım şu günlerde bu yazının gelmesi cidden çok isabetli oldu. Ayrıca perdenin bu ay ve önümüzdeki 3 ay daha ince olması da müthiş. Her ne kadar Türkiye ve Dünya’daki olaylar, sanki herşeyin çok kötüye, çok negatife gittiğini gösteriyormuş gibi olsa da, bu mesajla(mesajlarla) aslında daha iyi ve pozitif, o istediğimiz Dünya’ya gittiğimizi gösteriyor. Galiba (buna kendimi de dahil ederek) daha sabırlı olup değişimi izlememiz gerekiyor. Sabır konusunda bize önerilerin var mı Mor Alev? Var ise paylaşabilir misin? Sevgilerime….

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.