Ben yazamıyorum ama… Sizler harikasınız!

Hand Painted Stone OwlsArkadaşlar, dünkü yazım an itibariyle içi bilgelik ve yardımlaşma dolu 40 yorum almış durumda. Yorum bırakanlara, kalbini açanlara, içini dökenlere, bırakmayıp enerjisiyle katılanlara, yani siz okuyucuların her birine binlerce teşekkür ederim. Bu platform ve bu sevgi ben olsam da olmasam da ilerliyor. İşte birliktelik bilinci ve ışık işçilerinin bir araya gelmesi bu demek olsa gerek! Aklıma bu dolunayın Sabian sembolü “Küçük bir köyde komşular imeceyle ev inşa ediyorlar.” geliyor. Buyrun, kanıtı burada! Yeni dünyayı birlikte ve yardımlaşmayla inşa ediyoruz.

Aşağıda bazı yorumlardan ufak alıntıları, burada sadece tadımlık olarak hepsini okuyamayan dostlar için kopyalıyorum. Bütün yorumlar için dünkü yazıya tıklamanız yeterli. Ve bence mutlaka tıklayın ve okuyun!

***

“sessizlik anımdan sonra sıra sıra kitaplar arasında bir kitap dikkatimi çekti ” Kuantum Sıçrama”… 24 nisan öğleden sonra başladı.”

“Evet… İsmini koyamadığımız, fırtınadan önceki sessizlik dediğimiz, hem dingin hem karmaşık ve yorucu o tuhaf ruh halimizin adını koymuşsunuz. Herkese başarılar ve iyi eğlenceler. Oyunun tadını çıkarmayı da unutmamalı.” (Mor Alev: Evet, kesinlikle katılıyorum. Oyunun tadını çıkaralım!)

“Madde illüzyonu artık iyiden iyiye çözünüyor gibi hissediyorum ben. 3 boyutlu realitenin iler tutar yanı kalmadı, bu süreç tamamlandığında kocaman bir kahkaha atacağız.”

“Belki de okun fırlatılmasından önce, yayın geri çekilme ve hedefe nişan alma aşamasındaki beklemedeyiz. Bizim ve Bütünün hayrına olacak güzel günlere vesile olsun.”

“Ben bu durumu şuna benzetiyorum. Bazen büyük savaşlara harekatlara hazırlanan askerleri bir süre dinlendirirler. O askerler neler olacağını az çok tahmin eder ailelerini düşünür eski günleri düşünürler. Savaş başlayınca buna fırsatları olmayacaktır. Hatta en son bir moral gecesi bile düzenlenir.( Burada ki savaş bizim başlayacağımız iştir bir çok farklı şekilde olabilir şifacılar, askerler, bilgeler, koruyucu anneler veya babalar ) Bir çok güzel şey gerçekleşiyor ve dahası gelecek. İşte o misal bizde dinleniyoruz önce kendimizi sonrada diğer insanları iyileştirmek veya kurtarmak için. Savaşı kesinlikle 3D dünyada ki şekliyle düşünmeyin. Korkmayın ve cesaretle gerçekleşecek mucize tadındaki olayları izleyin ortaya çıkacak yeni bilgileri yakalamak için bekleyin. Algısı ve bilinci yükselmiş bireyler olarak içinizdeki sevgi ve ışıkla gelen cesaret ve korkusuzluğu da hissedin. Bu duygularda Yaratanın bizlere hediyesidir. Çünkü 3D dünya bize korkmayı ve kaybetmeyi öğretti aslında özünde kayıp yoktur. Yaşadığınız hiçbir şeyi kötüye yormayın şartlar ( 3D yaşam açışından ) daha kötüye gidiyormuş gibi gözükse de aslında bu bir uzay aracının atmosferden çıkma ve dünyanın yerçekiminden kurtulma çabası gibidir. Baş Melek Mikail den aldığımı düşündüğüm mesaj ise “dinlenin ve hazırlanın.” Ama daha somut bir kelime yok şu anda veya neyle ilgili bir hazırlık bilmiyorum. Bizlerin bir çoğumuzun artık birbiriyle ve çevresinde enerjisine iyi gelen sevdiği her kim var ise onlarla kenet olması gerekmektedir. Çok güzel şeyler olacak daha aktarmak istediğim çok şey var şimdilik bu kadar. Buradan tüm sevgililere ve ışık kardeşlerime ve eşlerime çok yoğun enerjilerimi yolluyorum veya Allah’ın selamını özünde aynı olan şeyler bana göre.”

“Fakat benim fark ettiğim şu an -eğer geri çekilip denge ve dinlenmeye geçmezsek- “dışarıdaki yaşam” çok zorlayıcı olabiliyor.”

“Bir, iki gün önce yazdığınız durumla ilgili şu sözler döküldü benden; ‘Bildiğini bilmediğin bir bilinmezlikte bildiğin bir şey yoktur.. Hiçbir şey bilmediğini kabul edersen, her şeyi biliyor olursun..’ Hakikat bilebileceklerimizin dışında, bizi beklemekte..”

“Sevgili Moralev, okuyucu sizi bekler evet 🙂 Ben her sabah elektronik postama bakıyorum bir yazı düşmüş mü diye 🙂 Bu, bir umut beklemekten çok, bir beslenme şekline dönüştüğü için diye düşünüyorum. Bizlerin bu tür gurupların içinde birbirimizden olumlu anlamda beslendiği düşüncesindeyim. Gerçi bu da bir tür bağımlılık durumu oluşturabilir. Belki de bu sebeple yazamıyorsunuzdur. Belki de bu hepimiz için tüm bağımlılıklardan kurtularak kendi kendimizi ruhsal olarak doyuracağımız zamanlardır. Sevgilerimi yolluyorum herkese.”

“Sanırım bu süreçte fiziksel bedenimiz de uyumlanıyor. Uzun süredir geçmeyen, ilaçların işlemediği soğuk algınlığı, baş ağrıları ve zaman zaman karmaşık zaman zaman dingin ruh hali. Sanki bir tür sert enerji dalgası girişi gibi….. Yalnız olmadığımıza sevindim. Bu süreç hepimize rehber ve ışık olsun ki istediğimiz dünyayı yaratalım artık “

“Bu fırtına sonrası büyük bir güzelliğin geleceğinden şüphem yok. Yeni bir oluşum ve dönüşüm sürecinden geçtiğimizi düşünüyorum ve evren bence bizlere biraz serbest zaman tanıyor eylemsizlikte olup sadece anı duyup hissedelim, koklayalım tadına varalım, yaşayalım diye.”

“Bitiş bitti.”

***

Evet, tekrar hepinize kucaklar dolusu teşekkürlerimi ve sevgilerimi yolluyorum. Bence Blog Hamileri de bizimle gurur duyuyor. Çok seviliyoruz ve asla yalnız değiliz.

Mor Alev

 

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

25 comments

  1. Bende bir şeyler yazmak istiyorum ama .aklmda olanı yazamyorum.tutukluk neden.

    Beğen

  2. Ne kadar mutluluk verici; iyi insanların giderek çoğaldığına olan inancım yorumları okudukça artıyor. Dün sizin belki de farkına bile varmadığınız, bana olan desteğinizle akşam yaptığım sunumum harika geçti, Size, meleklerime ve yüksek benliğime sonsuz teşekkür ederim. Asla yalnız değiliz ve inanın gerçekten çooook seviliyoruz, buna hiç şüphe yok, çok mutluyum…

    Beğen

    1. Sevgili Duygu, aslında insanların hepsi iyi fikrimce. Sadece ışığa yönelenlerin binlerce yıldır pek sesi çıkmıyordu. Şimdi o bariyeri aştık, sesler gitgide yükseliyor. Kişisel görüşüm şu ki; Şimdilik aydınlığa çıkmaktan korkanlar da katılacak ve hep beraber ışıkta yol alacağız. Sunumunuzun iyi geçtiğine sevindim. Başarılar dilerim. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

      1. Sevgili Mor Alev, çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız, sevgilerimle 🙂

        Beğen

  3. çok guzel bır yazı olmuş kalemınıze sağlık sızınle aynı duyguları paylaşıyorum ve ınanın herşey tum ınsanlık adına oluyor ve daha da olucak bırın ve butunun hayrına olsun ıyı gunler

    Liked by 1 kişi

  4. Bu aralar sessiz olup,daha çok dinlemek çok iyi gelecektir. Sezsizlik en değerli şeydir.

    “konuşmadan önce düşün;
    Gereği var mı?
    Şefkat barındırıyor mu?
    Kimseyi incitebilir mi?
    Sessizliği bozacak kadar değerli mi?
    Lao Tzu”

    Liked by 1 kişi

  5. Merhaba ben geçen yaz bir olay yaşadım sorum bununla ilgili olucak Geçen yaz dayımın kızı bize gelmişti onunla sohbet ederken yüzündeki görüntü benim gözümde birden değişti bana bişey oluyor zannettim gidip yüzümü yıkadım yanına geldiğimde normal yüzüyleydi konuşurken tekrar görüntüsü değişti bi 5 dakika öyle gördüm şuanki haline çok benziyordu ama farklı bir yüzdü sonra ben internettem araştırdım tekamülün belirtileri 3. Gözün açılmaya başlaması gibi yazılar vardı siz bu konuda bana ne söyleyebilirsiniz teşekkür ederim

    Beğen

    1. Sevgili Havva, bunu ilk defa duymuyorum. Sanırım algılarımız dört ve beşinci boyuta gidip geliyor. Ama size kesin bir şey söylemem de mümkün değil, bunlar sadece birer teori. Sevgilerimle

      Beğen

  6. Sevgili Mor Alev, Mucizeler Kursu’nun bugünkü dersinde diyor ki: “Sükunet içindeyim ve hakikati dinliyorum.” Açıklaması da şöyle: Kendi yarattığım zayıf sesimi bırakıyorum ve Hakikatin güçlü Sesini duyuyorum. Bu Ses Tanrı’nın mükemmel Evladı olduğumdan emin olmamı sağlıyor.

    İster eşzamanlılık diyelim, ister evren çalışıyor :)) Şükürler OLsun… Sevgiler…

    Liked by 1 kişi

  7. Sevgili Mor Alev ve dostlarına;

    Dün yorumları okumaktan yazmak için gelen dalgayı kaçırdım sanırım☺ Bizim cephede (kızım ve ben) yoğun enerji nedeniyle çok çeşitli rüyalar görme, sürüklenmekte olan ilişkileri terk ve kalan tüm tortuları sevgiye dönüştürme var. Dönüşümü çok yüzeyde hissediyoruz, sorduğumuz sorulara bir şekilde yanıt geliyor ve kendimizi bütün olarak kucaklamaya çok yakın hissediyoruz. Tüm herşey olurken tuhaf bir dinginlik ve denge içindeyiz. Ancak aynı zamanda neşeli☺ Yurdumuza daha yakın ve daha güvendeyiz, bir tür bilme hali var. Ve bir de çok sevgili komşum, yoğun korkuları ve tutundukları nedeniyle en azından bu hayatında kendini bulma yolculuğuna başlamayacağını düşündüğüm sevgili komşum bana bir aydır kendini yoğun bir arayışta bulduğunu, okumaya başladığını ama bazı konularda kafa karışıklığı yaşadığını anlatıp destek istedi. Çok heyecanlandım,inanılmaz mutlu oldum☺ Ve o zaman çok daha iyi kavradım ne kadar muhteşem bir dönemde var olmayı seçtiğimizi, şükrettim.

    Sevgili Mor Aĺev öncelikle size yolculuğuma verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim, özellikle Baş Melek Jophiel enerjisi mesajınız için☺ ve enerjileri ile bütün hissettiren Işık İşçisi dostlar, sizlere de teşekkür ederim. Yüce Rabbime, Tüm Meleklere ve Üstadlara binlerce teşekkür ederim, tüm sevgimle ❤

    Liked by 2 people

  8. 23 Nisan gecesi gece 02:00’de uykudan bir baskı duygusu ile uyandım hava almak için camı açtım gökyüzüne baktığımda dolunayın çevresinde 50-100 metre çapında bir alanı kapsayan bir ışık halkası gördüm hava oldukça bulutluydu ve tam halkanın geçtiği alanda bulutlarda çökme vardı uyku sersemi olduğumu düşündüm yüzümü yıkayıp tekrar baktım anlam veremedim ancak içimde garip bir duygu uyandırdı.. dua edip tekrar uyumaya çalıştım.. ertesi gün çevremdeki bazı kişilerin de aynı şeyi gördüğünü duyunca yanılsama yaşamadığımı anladım. devamında önüme bu yazı düştü.
    https://www.superstation95.com/index.php/world/1214
    ben hatırladığım tüm rüyalarımı bir rüya defterim var ona kaydederim. o gece de enteresan bir rüya gördüm ertesi gün söylenenler şuydu bu gece gördüğünüz rüyalarınız vizyon içeriyor.. Rüyamda büyük alanda taze toprak üzerinde geziyordum yerlerde canlı yeşil saplı çiçekler vardı onları toplamak için eğildiğimde her çiçeğin üzerinde atatürkün yan profil büstünü gördüm. çiçekler atatürk siluetindeydi.. sabah haberlerinde laiklik ile ilgili meclis başkanının kurduğu cümleyi duydum… hepsi bir tesadüfmü hiç sanmıyorum.. bilgi geliyor ancak bunu yorumlayabilmek çok önemli bu hafta başından beri uzun süredir düzenli yapamadığım yoga, nefes ve meditasyon çalışmalarına otomatik olarak yönlendirildim ve erken uyanmaya başladım…
    bununla beraber sezgilerimde oldukça yükselmeler yaşıyorum, olayları olmadan önce net bir şekilde hissetmeye ve yönlendirmeye başladığımı farkettim… biraz kontrol sorunu yaşıyorum çünkü en ufak olumsuzluğu da çok çabuk maddeleştirmeye başladığımı farkettim. dolayısıyla gün içinde denge çalışması yapıyorum ve sürekli topraklanıyorum…
    Kısaca benim hissettiğim özgür irade gezegeninde yaşayan varlıklar olarak yardım taleplerimiz alındı ve uygun zamanda bunun için bir bilinç akışı yani enerji dünyaya gönderildi sizin de dediğiniz gibi şu an bu bilgi havada ve biz yükseliyoruz yükseldikçe bilgiyi almaya başlayacağız bu geçişte de bedenimizi uyumlamamız gerekiyor… sanırım nefes, yoga ve meditasyonu içsel olarak yoğun bir şekilde yapmayı istemem de yüksek benliğimin yönlendirmesi.. içten gelen sese kulak vermek bu zamanda en iyi yol gösterici olucak bizim için….

    hep beraber yükselirken yıllardır bana ışık olan yazılarınızın da yakın bir zamanda daha yüksek bilinçten bize ulaşacağını biliyorum.
    Sevgiler
    Meral

    Liked by 1 kişi

  9. Hiçbir şey yazmasanız bile “çok seviliyoruz ve asla yalnız değiliz” demeniz yetiyor 🙂

    Liked by 1 kişi

  10. Ben de kendi şifa gücümüzle ilgili bilgiler içeren kitaplara gömülmüş durumdayım,bir de bilgisayar oyunları bağımlılığı gelişti,bakalım hayırlara vesile olsun denir ya..

    Beğen

    1. Sevgili Belma, adına bağımlılık dediğiniz şey hep başka bir şeyden kaçmanın göstergesidir. Neyi hissetmek istemiyorsunuz? Neyi bilmek ya da yaşamak istemiyorsunuz? Bunu bulmalı ve salıvermelisiniz. En kolay yol ise kalbinize “ne istiyorsun?” sorusunu sormaktır. Sevgilerimle

      Beğen

  11. sevgiyi hissettirdiğiniz için sonsuz teşekkürler .. bütünün en yüksek hayrına olacak inancı öyle sabit ki içimizde ışığın etrafında korkusuzca cesaret ve sevgi ile çoğalıyoruz sevgi ile çoğalıyoruz sevgiyi çoğaltıyoruz

    Liked by 1 kişi

  12. Sevgili Mor Alev ve arkadaşlar. Nisanın onunda nişanlandım ve bu nişanı organize edenler bizim köydeki akrabalar gerçek tende imece usulü oldu .Herkes elbirliğiyle yardımlarını esirgemediler sağolsunlar şimdi bu mesajı okuyunca sizlerle paylaşmak istedim gerçek tende mucizeleri paylaştıkça çoğalıyor . Büyük değişimleri sevgiyle kucaklıyorum.

    Liked by 1 kişi

  13. merhaba mor alev kardeşim. ben okuduğum her yazı için neredeyse hiç kaçırmadan yorum yaptım ama hiç birini yollayamadim nedense.bu ağır günlerde iyiki sizin eşliğinde yürüyorum. bütün insanlar adına ve kendi adıma minnetterim.sizin bütün yazdıklarınızı aynen yaşıyorum.inanin DNA min bile değiştirildigine inanıyorum. inanın hiç kimse 3 yıl önceki kişi değil. bir el maddi beynimin içinde oynuyor sanki.cok şiddetli ve ani ağrılar yaşıyorum başımda. AY ı altıgen ve kare olarak görüyorum çoğukeź özellikle tutulma dönemlerinde . süper ay günü gördüm ilk.hayal sandım. sonra tekrarlama başladı bu günlerde çok basınç var.hosgoru herseyin ilacı. ben umutluyum sizlerdende kendimdende.sizi seviyorum..

    Samsung Galaxy akıllı telefonumdan gönderildi.

    Liked by 1 kişi

  14. Gectigimiz haftanin cevabi ” balance”! Her ne yaptiysam sonuc dengeye cikti. Ve soyle dedim kendi kendime find your balance

    Liked by 1 kişi

  15. sevgili mor alev ben de bir süredir denge sorunu yaşıyorum. bir şeyleri ifade ederken gereksiz fazla cümle kuruyorum. bazen ben bunu nasıl yaptım bunu nasıl söyledim türünden tuhaf davranışlarım oluyor. dış seslere karşı daha hassaslaştım. sinirli-gerginim. seyirci gibi hissediyorum:) rüyalarım arttı. unutkanlığım arttı. içimden birşey çıkacakmış gibi. onu çok merak ediyorum:)))) sancılı bir doğum süreci ama içinden çıkacak bebeği düşünerek gülümsüyorum.:))) sevgilerimle.

    Liked by 1 kişi

  16. Merhaba🌞hergün sizi okuyorum ve iki gündür okuduğum yorumlara baktığımda ayni seyleri ben de hissediyorum…Birseyler olcak hissiyati ama sıkıntılı bir bekleyis değil heycanlı ve gülümseten bir bekleyiş…bilemiyorum bana mi öle geliyor çevremde ki mesajlar hep olumlu ve cokk güzel ayrıntılar😁seviliyorsunuz…

    Liked by 1 kişi

  17. sizi seviyorum. uzun zamandır takipçinizim. aslında yazmak istediğim çok şey var ama kelimeler dökülünce anlamı kalmıyor sanki. tarifsiz hallerdeyim bende. sadece sevdiğimi söylemek istedim sizi.. yolunuz hep açık olsun………..

    Liked by 1 kişi

  18. Hepinizin yüreğine sağlık. Yalnızlık duygusu bazı zamanlar inanılmaz yoğun oluyor. Bambaşka bir gerçeklikle insanların karşısına çıkmanın ve bunu gizli tutamamanın, açığa çıkarınca hissedilen büyük yalnızlık duygusunu en iyi siz anlarsınız. Biliyorum o beklediğimiz şey kapıda. Ben de o kapının ardında açılmasını bekliyorum. Sanki zil çaldı çalacak, kapı ardına kadar açılacak. Yorumlar, paylaşımlar bu duyguya merhem oluyor. Cesaretlendiriyor. Her geçen gün ışık işçilerinin birbirlerine daha da çok çekildiğini, güçlerinin daha da çok katlandığını ve birleşmeler sonucu devasa bir enerji olacağını hissedebiliyoruz. İyi ki varsınız. Sonsuz Sevgilerimle

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.