Dinliyorum, Yazamıyorum…

Snoopy writers blockArkadaşlar, arka planda yani günlük hayatlarımızın, evde, işte koşuşturmacanın, dünyada yaşayan herkesi – eğer anda ve merkezde kalmaya kendilerini adamamışlarsa – dengelerini tamamen sarsacak yapay haberlerin, aklınıza gelebilecek her şeyin ama her şeyin arkasında, o göremediğimiz ama sadece hissedebildiğimiz yerde, çok büyük bir şey oluyor. Sanki 2012’den de büyük, sanki 2015 Eylül sonundaki X Dalgasından da önemli… Eşikte miyiz, bu o ünlü kırılma noktası mı?

O şeyin ne olduğunu dinliyorum, anahtar kelimeler geliyor ve sonra kayboluyor. Ortaya henüz tek bir cümle bile çıkmıyor… Sanki devasa Evren, bütün görkemiyle kendini yeniden düzenliyor, bu bizden çok çok büyük ve biz de bir o kadar büyüğüz (eğer bu sözler size anlamlı gelirse tabii…)

Bu senenin ilk 4 ayını elimden geldiğince sizlerle paylaşarak ve sohbet ederek geçirdim. Sanırım şimdi dinleme zamanı. Çünkü yazamıyorum, bekliyorum, kıyıda köşede bulduğum sessizlik anlarında dinliyorum… Hissediyorum.

Okuyucu kaybetmemek için ya da burada yayınlananlarla biraz umut bulan kişilere destek olmak için bir sürü şey yayınlayabilirim tabii. Ama bu blogun özünü kaybetmesi, kendi gerçeğinden uzaklaşması demek. O yüzden geçen haftaki dolunaydan beri sessizim. Bu sessizlik birkaç gün daha devam edebilir, süresini bilmiyorum.

Siz de dinliyor musunuz? Siz de hissediyor musunuz? Belki de birinize cümleler çoktan geldi. Burada paylaşabilirsiniz. (Facebook’ta değil, bu yazının altındaki yorumlarda, böylece tüm okuyucular faydalanır)

Şimdi ben, günüm tam hız devam ederken aralarda bulduğum boşluklarda dinlemeye devam edeceğim. Bilgi paketleri tam olarak açıldığında, beynimiz tam olarak olanları anlamlandırdığında ya da enerjiyi tercüme edebildiğinde yeniden yazacağım… İlk yazı bu enerjiyle, şu anda deneyimlediğim dinlemeyle mi ilgili olacak? Yine (!) bilmiyorum, umarım öyle olur.

Aşağıya son zamanlardaki önemli enerji çalışmalarını bir hatırlatma olarak ekliyorum:

  1. Denge çalışmasına çağrı
  2. Drama bağımlılığımızı bitirmeye çağrı
  3. Jophiel’in enerji çağrısı

Sevgilerimle. Unutmayın, asla yalnız değilsiniz ve çok seviliyorsunuz!

©2016 Mor Alev

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

68 comments

  1. Merkaba, sessizlik anımdan sonra sıra sıra kitaplar arasında bir kitap dikkatimi çekti ” Kuantum Sıçrama”…
    24 nisan öğleden sonra başladı.

    Liked by 1 kişi

    1. Merhaba rüyalarımda büyük bi karmanız harmanlayıp temizlediniz. ikinci karma için herşey hazır içine koymanız gereken bir şey kaldı zorlanıyosunuz ama görmüyosunuz cok kolay hatırlayın daha önce ki karmanın içine katıklarınızı hatırlayın. bulacak ve rahatlayacaksınız az kaldı… bunları söylediler

      Liked by 2 people

  2. Ben yazılarinizi büyük bir özenle okuyorum. Kendi deneyimimi paylaşayım sizinle.Cok ilginç bir şekilde içimde mutluluk patlamaları yaşıyorum, facebooka kisisel fotoğraf çok koymam ama adeta ilham vermek istercesine coşkulu fotoğraflar paylaşıyorum.Sanki auram genişledikçe genişliyor ve ben mutluluk titreşimlerimi arttırdıkca dünya iyileşiyor gibi geliyor.
    Sevgilet

    Liked by 5 people

  3. ben de tam bu gece bi şey var hatırlamalıyım diyerek uyandım,rüya ne gördüm derken – manş denizini aştık – cümlesi geldi. 🙂

    Liked by 3 people

  4. 23 Nisan’dan beri bu tuhaf enerji durumunu çok ciddi bir şekilde hissediyorum,deneyimliyorum. Ve şunu soylemek isterim , şimdiye kadar tüm bahsettiğiniz dalgalanmaları,enerji hareketlerini hissettim. Yukaridaki hareketliliği her zaman farkettim. Ama bu sefer değişik. Fakat kötü bir şey gibi değil. Sanki şimdiye kadar gelen enerjilerle vücut doydu ve bu son dolunayla vücutta fizyolojik bir değişiklik oldu.DNA mızda bir değişiklik olmuş da olabilir. Bu donemde yoğun mor ışık kütleleri gördüm. Zadkiel ile bir bağlantısı var mı bu olayların onu bana siz söyleyin..

    Liked by 2 people

  5. Evet… İsmini koyamadığımız, fırtınadan önceki sessizlik dediğimiz, hem dingin hem karmaşık ve yorucu o tuhaf ruh halimizin adını koymuşsunuz. Herkese başarılar ve iyi eğlenceler. Oyunun tadını çıkarmayı da unutmamalı.

    Liked by 3 people

  6. sonsuz sevgilerimi gonderiyorum.. bende surekli parca parca semboller sesler duyuyorum ama sonuc yok.. ya unutuyorum ya anlayamiyorum.. 😦

    Beğen

  7. Madde illüzyonu artık iyiden iyiye çözünüyor gibi hissediyorum ben. 3 boyutlu realitenin iler tutar yanı kalmadı, bu süreç tamamlandığında kocaman bir kahkaha atacağız.

    Liked by 2 people

  8. İşte tam da bu. Günlerdir kendimde tanımlayamadığım durum. Akıl tutulması gibi bir şey, Donukluk, elinde olmadan sanki hedeften uzaklaşma, okuduğunu anlayamama, yazamama, yorumlayamama, Olmak istediğin yerde gibi hissedip, gözünü açtığında bambaşka bir yerde olmanın şaşkınlığı gibi. Kendi alanımda, hobilerimde, yaratıcılığımda hiç mütevazı olma ihtiyacı hissetmezken, bir parmak şıklatmasında aklıma onlarca parlak fikir gelip sadece aralarından birini seçme lüksüne sahipken sanki düşünme yetimi kaybetmiş gibiyim.

    Sadece bende var sanıyordum. Bencil olduğumu düşünmezsiniz umarım, ama açıkçası yalnız olmadığımı bilmek beni mutlu etti. Demek ki bu bir süreç ve biz gibi düşünüp yaşamaya çalışanlar daha yoğun hissediyor.
    Belki de okun fırlatılmasından önce, yayın geri çekilme ve hedefe nişan alma aşamasındaki beklemedeyiz. Bizim ve Bütünün hayrına olacak güzel günlere vesile olsun.
    Gününüz güzel geçsin.

    Liked by 3 people

  9. Bazen sadece dinlemek gerekebilir Sevgili Mor Alev. Bu yazınızda da yol açmaya devam ettiniz, bu akşam yapacağım sunum için Sevgili Baş Melek Jophiel’den yardım isteyebileceğimi bana hatırlattınız, çok teşekkür ederim. Bütünün en yüksek hayrına olsun, tüm yaşadıklarımız ve yaşanacaklar…

    Liked by 2 people

  10. Dün sitenize girip baktım acaba birşey yayınladınız da ben mi gözden kaçırdım diye.sizin tarafinızdan bir sessizlik var dedim kendime.sebebi bu yazıyla çıktı.evet.cümleler yok daha hala ortalık sessiz…

    Liked by 2 people

  11. 23 nisan itibariyle enerjilerin yükseldiğini ve her bedende tekrar tekrar arındığımı hissediyorum.
    Özellikle 3.gozümüzle ilgili bir aktivasyon yapıldığını hissediyorum.

    Liked by 2 people

  12. Son dolunay beni gerçekten derinden etkiledi. Mor Alev’in dolunaya dair yazdıklarında olduğu gibi tüm gizli kalanlar ortaya çıktı hayatımda; yalanlar, ihanet, yanlışlar… Güvendiğim ve sevdiğim insanlara dair bakış açım alt üst oldu. Dolunay sürecinde ani kararlar almamam gerektiğini bildiğimden birkaç gün kendimi doğaya vurdum, bolca oksijen aldım, kendimle baş başa kaldım, doğanın sesinin dinledim ve meditasyon yaptım. Büyük bir dönüşümden geçmekte olduğumun farkındayım uzunca bir süredir ve törpülemem gereken yanlarım olduğunun, egomun sesini susturmam gerektiğinin bilincindeyim. Ama nasıl? Bu süre zarfında tüm evrenin temelinde yatan o, “karşılıksız sevgi” düşüncesiyle bakış açımı değiştirerek yoluma kaldığım yerden devam etmekle, egomun “Ama sana büyük haksızlıklar yapıldı, affedemezsin, ya o ya şu…?? ” gibi sorgulayan, takılan içimi parça parça eden sesi arasında büyük bir mücadele verdim. Bu olayla karşılaşıyorsam şayet almam gereken bir ders, bir mesaj olmalıdır dedim ve zihnimin dinginleşmesi için sabrettim. Ve içime sordum ne yapmalıyım diye. Kalbim her daim en sadık yol göstericim olmuştur.
    “Düşünceyi bırak dedi, terk et. 3. boyutta kalan kin,öfke,kızgınlık, affedememe gibi senin çakralarını tıkayacak, yoluna taş koyacak herşeyden sıyrıl. Affet ve şans dile, sana kötülük eden insana iyilik etmeyi dene bir kez ve değişimin mucizesine inan. ” Ve bunu yaptım. Egomun isyanını ve sesini bastırdım. Sadece gönlümü aldım yoldaş olarak yanıma ve yüzleştim beni kıran insanla. Onu bir beden değil bir ruh olarak gördüm ve salıverdim tüm kötü duyguları.

    Dolunay bitti, bütün geriliminin uzaklaştığını tüm hücrelerime kadar hissedebiliyorum. Dingin bir şekilde, gönlümle attığım bu adım beni öyle rahatlattı öyle ferahlattı ki anlatamam. Tüy gibi, kuş gibi hafif hissediyorum ve daha özgüvenli,güçlü… Acımdan kaçmak, onu gizlice kuytu köşelerde yaşamak ve güçlü durmalıyım diye kendimi şartlamak yerine zırıl zırıl ağladım, yazdım, çizdim, dans ettim ve bu duygularla teker teker yüzleşerek salıverdim. Şu an büyük bir dinginlik içindeyim ve evet ben de eylemsizlikteyim, dinlemedeyim. Bu fırtına sonrası büyük bir güzelliğin geleceğinden şüphem yok. Yeni bir oluşum ve dönüşüm sürecinden geçtiğimizi düşünüyorum ve evren bence bizlere biraz serbest zaman tanıyor eylemsizlikte olup sadece anı duyup hissedelim, koklayalım tadına varalım, yaşayalım diye. Sevgiyle …

    Liked by 4 people

  13. Ben bu durumu şuna benzetiyorum. Bazen büyük savaşlara harekatlara hazırlanan askerleri bir süre dinlendirirler. O askerler neler olacağını az çok tahmin eder ailelerini düşünür eski günleri düşünürler. Savaş başlayınca buna fırsatları olmayacaktır. Hatta en son bir moral gecesi bile düzenlenir.( Burda ki savaş bizim başlayacağımız iştir bir çok farklı şekilde olabilir şifacılar, askerler, bilgeler, koruyucu anneler veya babalar ) Bir çok güzel şey gerçekleşiyor ve dahası gelecek. İşte o misal bizde dinleniyoruz önce kendimizi sonrada diğer insanları iyileştirmek veya kurtarmak için. Savaşı kesinlikle 3D dünyada ki şekliyle düşünmeyin. Korkmayın ve cesaretle gerçekleşecek mucize tadındaki olayları izleyin ortaya çıkacak yeni bilgileri yakalamak için bekleyin. Algısı ve bilinci yükselmiş bireyler olarak içinizdeki sevgi ve ışıkla gelen cesaret ve korkusuzluğuda hissedin. Bu duygularda yaradanın bizlere hediyesidir. Çünkü 3D dünya bize korkmayı ve kaybetmeyi öğretti aslında özünde kayıp yoktur. Yaşadığınız hiçbir şeyi kötüye yormayın şartlar ( 3D yaşam açışından ) daha kötüye gidiyormuş gibi gözüksede aslında bu bir uzay aracının atmosferden çıkma ve dünyanın yerçekiminden kurtulma çabası gibidir. Baş Melek Mikail den aldığımı düşündüğüm mesaj ise “dinlenin ve hazırlanın.” Ama daha somut bir kelime yok şu anda veya neyle ilgili bir hazırlık bilmiyorum.
    Bizlerin bir çoğumuzun artık birbiriyle ve çevresinde enerjisine iyi gelen sevdiği her kim var ise onlarla kenet olması gerekmektedir. Çok güzel şeyler olacak daha aktarmak istediğim çok şey var şimdilik bu kadar.Burdan tüm sevgililere ve ışık kardeşlerime ve eşlerime çok yoğun enerjilerimi yolluyorum veya Allah’ın selamını özünde aynı olan şeyler bana göre. Moralev sanada ayrıca teşekkürlerimi sunarım. Tüm dostlarımada hepimiz özeliz unutmayın amaç çok daha büyük ışık sevgi ve rahmetle kalın.

    Liked by 2 people

  14. Sessizlestim kendi benligime döndüm aşık olduğum adamdan ayrıldım. Üzüldüm fakat artık eskisi gibi canım yanmadi. Gördüm ki ondan ogreneceklerimi öğrenmiş onada ogreteceklerimi öğretmisim. Baktimki oldurmaya çalışmışım. ışığı o kadar parlaktiki dolunayin benim de benligimi Özümu aydınlatti. Cenneti de cehenneme di yaratanlar bizmisiz bunu anladım. şimdi tevekkül geçip kabule geçip söyle bir silkelenip hatalarimizi düzeltme kendimizi arındırma zamanı bende ki oluşumlar bu yönde oldu. Iyi de oldu İnsan severek de sevdigi insandan vazgecebiliyormus hem onun sagligi ve kalbi icin hem benim saglim ve kalbim icin ve tabiki en buyuk en ulvi yaradanin hurmeti icin.Asilik baskaldiris insanın yasaminda kiymet verdigin hirs yaptigin tutkuyla baglandigin herseyi alip goturuyor. Ve akista kalip tevekkulle ikramini beklemek en huzurlusuymus.Ben bugün bütün kalbimle oh be diyorum. Hafifledim çünkü

    Liked by 3 people

  15. Sanırım bu süreçte fiziksel bedenimiz de uyumlanıyor. Uzun süredir geçmeyen, ilaçların işlemediği soğuk algınlığı, baş ağrıları ve zaman zaman karmaşık zaman zaman dingin ruh hali. Sanki bir tür sert enerji dalgası girişi gibi….. Yalnız olmadımıza sevindim. Bu süreç hepimize rehber ve ışık olsun ki istediğimiz dünyayı yaratalım artık 🙂

    Liked by 2 people

  16. 2016’daki Gezegensel Geçişler
    Bu döngünün yoğun geçişe ait ışığının ilk dalgası Mart ayında gerçekleşecek. 9 Mart’ta, Yeni Ay zamanında Balık burcunda Tam Güneş Tutulması olacak. Bu 23 Mart’taki 2016’nın ilk Ekinoksundan iki hafta önce olacak. 3 Mart’ta Dünyaya Denge ve Güç Kodlarında olacak olan Terazi/Koç’ta Halkalı Ay Tutulması olacak. Bu nedenle Mart ayı Yeni Solar ve Ay Işık Kodları ve Altın ve Elmas Işık ile yoğun şekilde aydınlatılacak. Bu ayda zaman ve uzayın akışında çok fazla “hareket” ve değişim bekleyebilirsiniz.
    Bir çok insan yaşamlarında ve spiritüel yollarında ve yükseliş yolculuğunda zorluklarla yüzleşecek. Bu zorluklar Ruhsal kader yolunuzu yürüdüğünüzü ve Işık Üstatlığında İlahi Benliğin tüm veçhelerini bedenlemeye hazır olduğunuzu garanti etme amacına hizmet edecek. Size, renk, ton ve modellerinde ruhunuzun özüne daha yakın olacak olan yeni bir yolu aydınlatma fırsatı verilecek. Bu nedenle, zorlayıcı olarak görünebilecek şeyler aslında, daha akışkan ve ışıkla dolu bir gerçekliğe ilerlemenizi sağlamak için bir “sıfırlama” olacak. Gerçekte, artık size hizmet etmeyen tüm eski zaman çizgilerini bırakacaksınız ve bilinci yeni bir tezahür spiraline yükseltebilecek yeni zaman çizgilerini tezahür ettireceksiniz. BM Mikail Çok Boyutlu Üstatlığın Bedenlenmesi Celia Fenn kanallığından alıntı.. Sevgiler

    Liked by 2 people

  17. Garip ötesi rüyalarım devam ediyor 🙂 Her şey çok hızlı, istekler de çok hızlı gerçekleşiyor. Telepatim sanırım en üst boyutuna ulaştı. Onun dışında günlük koşuşturmalarım var, yoğun. Sahte geliyor pek çok şey. Unutkanlık ve uykusuzluk var. Havalar da bir garip. 🙂

    Liked by 2 people

  18. Yazınızı ve yorumları okuyunca çok mutlu oldum. Arafta hissi, boşluk hissi derken akabinde görülmeye başlayan enerjiler de cabası. Perdeler açılıyor bir bir. Sahne ışıkları yanmış ve herkes rolünü oynuyor. Bu yazıyı ben yazmadım. kendiliğinden geldi. 🙂 Selam ve Sevgiyle tüm kainatı kucaklıyorum.

    Liked by 3 people

  19. Merhaba Mor Alev ben de Zuhal Hanıma yakın bir durumdayım. Sanki her şeyi unutmuş gibiyim, tutulup kalmış gibiyim. Kendi yaratım gücümü, o gücü kullanmayı, her şeyi ama her şeyi unutmuş gibiyim. Konsantre olamıyorum. Çok önceden aşmış olduğumu düşündüğüm sorunlar tekrar tekrar ortaya çıkıyor. Nooluyor diyorum. Bunların hepsini halletmiştim, bu ne şimdi, yalan mıydı hepsi. Daha fazla meditasyon yapıyorum. Dışarıdaki her şeye kendimi kapatıp tekrar içime açılmaya çalışıyorum. Ama ne yalan söyleyeyim zorlanıyorum. Bugün daha iyi yalnız. Gücümü hatırlamamı sağlayacak buluşmalar yaşadım. Bir buluşma da bu yazıyla oldu. Teşekkürler.

    Liked by 2 people

  20. Belkide şuana kadar oluşmuş olan varlığın ölmesi ve yeni bir varlığın doğma zamanı geldiği haberi gibi hissettim okuduğum yazıda yanılmıyorsam

    Beğen

  21. Rüyamda beş katlı bir apartmanın beşinci katına tırmandım, çok zor oldu ama sonunda çıktım.

    Liked by 1 kişi

  22. Herşey bir İlahi Bağlantı ile gelişiyor! Çok paralel gidiyoruz! Hergünkü gibi tam yazınızı okuyacaktım,fakat daha başlığı görür görmez neredeyse tümünü okumuş oldum. Şu son bir aydır meditasyon hariç neredeyse yaptığım ruhsal çalışmaların hepsini bıraktım, iki-üç tanesini aynı anda okuduğum kitapları bıraktım, -tabii yine duramadım- Steven Harrison’un “Bir Şey Yapmamak” ve sonrasında “Olduğun Yere Varmak” kitaplarını okudum (biraz şaka gibi:=), oldukça iyi geldi. Bu arada iç sesimi daha çok dinlemeye yöneldim fakat dün (benim de zorlamam sonucu) herşeyin ters gittiği bir gün ile birlikte yaşam “şu an olduğu hali ile” tüm anlamını yitirdi, dengede kalmakta çok zorlandım, gitmek ve kalmak seçenekleri yanıp sönmeye başladı, seçenek çocuğumdan ve sevdiklerimden dolayı hep “kalmak” olarak belirdi,yine de bu bilinç seviyesiyle kalmak çok anlamsız ve ağır gelmeye başladı. Fakat günün sonunda çalıştığımı bildiğim bir yaşam dersi ile ilgili bir hatırlatma ve sonrasında bu dersi nasıl verdiğimi gösteren çok güzel bir gelişme geldi. Bu, bana “hala niye buradayız?” sorusu için oldukça zarif bir cevap oldu. İç sesim ve Ruh’um en azından destek verdi. Fakat benim farkettiğim şu an -eğer geri çekilip denge ve dinlenmeye geçmezsek- “dışarıdaki yaşam” çok zorlayıcı olabiliyor. Yazınız ve hatta “yazamayışınız” bile çok güzel bir mesaj olarak geldi yine, çok teşekkürler!. Herşey en güzel şekilde ve sevgiyle OL’sun!

    Liked by 4 people

  23. 9 Mart itibari ile kendimi Türkiyeden ayrılmış ve Amerikada yaşar buldum. Nisan ayında Türkiyedeki Mevlevi karmamı tamamladığımı, Amerikadaki Kızılderili olan karmamı tamamlamaya geldiğim vizyonunu gördüm. 10 gündür beynimin içinde enerji dolaşımı çok yüksek zaman zaman baş dönmesi, denge kaybı yaşıyorum. Telepati ve sezilerim çok arttı. Bakalım Mevlevi kızılderili bilge baykuş karma birleşiminden ne çıkacak.

    Liked by 3 people

  24. Bir haftadır bana ne olduğunu anlamıyordum istediğim şey gerçekleşti sonra onu istemediğimi anladım ve kendimi olduğu gibi kabul etmem gerektiğiyle alakalı bi temizlik yaptırdı bana bu süreç.. Bir haftadır “böyle de yorgunluk olur muymuş” diyorum sonra da kabul veriyorum ruhumu dinliyorum.. gün içinde parça parça uyumalar falan.. tam beş gün önce yattığım sırada alnıma bir darbe aldım bir basınç ve ses.. “ne oluyor” dememe kalmadan vücudum kasılıp cenin pozisyonu aldı bir darbede kalbime geldi öyle bi ses işittim ki tarif etmem mümkün değil sonra bi baktım gülüyorum alnımda ve kalbimde sonra tüm vücuduma bi rahatlık ve gıdıklanma hissi geldi öyle de uyumuşum ama ne uyumak.. Bu olaydan sonra benim için çok önemli bi konuda çelişkide olduğum gözüme gözüme sokuldu onu da çözdüm dün kolumu hareket ettirsem yoruluyordum uyuma ihtiyacı hissediyorum.. Gördüğüm bir rüya da dalga şeklinde ışınların olduğu bir alet verildi kalktığım an her şeyi hatırlıyordum saniyeler içinde rüyamın diğer parçaları silindi.. o gün kalktığımda birden bütün enerjim çekildi yaptığım işi bırakıp öyle kaldım elim kolum uyuştu hareket edemez hale geldim ateş bastı, titreme geldi, baş ağrısı, sersemlik vs.. yani dün fiziksel olarak çok ağır bir şeyler yaşadım. Bugün ne yorgunluk ne bişey tam tersi zıpkın gibiyim 🙂

    Liked by 2 people

  25. Ben de bir boşluktayım sanki derin bir sessizlik var. Kararsızlık var. Birşey gelecek ama ne? Sizin yazılarınızı bile okuyamıyorum konsantre olamıyorum düşünüyorum ama neyi onu bile bilmiyorum. Doğum süreci gibi. Son hafta sanki. Akışta kal mesajı geliyor. Rahat ol. Birşey yapmana gerek yok. Herşey yolunda🙏

    Beğen

  26. Bir, iki gün önce yazdığınız durumla ilgili şu sözler döküldü benden;
    “Bildiğini bilmediğin bir bilinmezlikte bildiğin bir şey yoktur.. Hiçbirşey bilmediğini kabul edersen, her şeyi biliyor olursun..”
    Hakikat bilebileceklerimizin dışında, bizi beklemekte..
    Sevgiler
    Namaste🙏🏼

    Liked by 2 people

    1. Dün gece bir rüya gördüm rüyamda cocuklugumda yasadigim mahallede dükkanlar kapanıyor bense gecmisim tarihim gidiyor diye agliyordum. Rüya cok canlıydı. Umarım gecmisimi arindirmam ile ilgilidir. Ne yasayacaksak herkesin en yüksek hayri için olsun ve artık 3D oyundan hayırlısı ile hep beraber çıkalım ve de öyledir Herkese sevgiyle

      Liked by 2 people

  27. Bir aydır tüm sorguladıklarım adeta dağıldı. Nasıl oldu bilmiyorum. Bir aydır aklımı karıştıran ve harekete geçme konusunda sorup sorup cevap beklediğim bir konu vardı. Cevabı geldi. Geldi diyorum ama cevap olarak değil, sezgi olarak geldi. Üzerime bir rahatlık geldi. Hayatımda şu anda pek çok konuda soru işareti var. Örneğin işime devam edecek miyim gibi.. ama kaygı yok. Üzerimde bir rahatlık, hafiflik var. Önceden sorguladıklarıma ait durum hala sürüyor ve önemsemiyorum ve kendimi özellikle duygusal anlamda olan bitene nasıl kaptırmış olduğumu görebiliyorum. Örneğin, yine aynı kişiler gelip benimle aynı konuları konuştuğunda kendimi olayın bir parçası gibi görmüyorum. Satın almıyorum. Bu ruh haline bayıldım. Hep devam etmesini diliyorum. Sihirli bir el karmakarışık yumağı sanki sakin sakin çözüyor. Bir şeyler çözülüyor gibi geliyor bana, sadece kendimize ve evrenin harika düzenine güvenin diyor adeta bir ses.Ve çok ilginç ki şimdi yazarken geldi aklıma bu son cümleler. Sevgili Moralev, okuyucu sizi bekler evet 🙂 Ben her sabah elektronik postama bakıyorum bir yazı düşmüş mü diye 🙂 Bu, bir umut beklemekten çok, bir beslenme şekline dönüştüğü için diye düşünüyorum. Bizlerin bu tür gurupların içinde birbirimizden olumlu anlamda beslendiği düşüncesindeyim. Gerçi bu da bir tür bağımlılık durumu oluşturabilir. Belki de bu sebeple yazamıyorsunuzdur. Belki de bu hepimiz için tüm bağılılıklardan kurtularak kendi kendimizi ruhsal olarak doyuracağımız zamanlardır. Sevgilerimi yolluyorum herkese.

    Liked by 3 people

  28. Merhaba! Günlerim yaklaşık 1 aydır oldukça yoğun enerjilerle geçiyordu ve güzel hissettirdikleri söylenemezdi, her ne kadar içimde bir yerde iyi olduklarını bilsem de kendimi tam gaz kaptırmış engellenemez bir enerji girdabının ortasında hissediyordum, çok yorgun düştüm. Enerjiler o kadar yoğun ve yorucu ki okula gitmeyi bırak kılımı kıpırdatıcak halim kalmamıştı hala da olmayabilir ama en azından şu an sakin hissediyorum. Bugün bir sınav nedeniyle okula gitmek zorunda kaldım ve kalabalığın içine girdiğim anda fark ettim ki bende fazla olan bir şeyler var ve dışarı çıkmak istiyorlar… kafam allak bullak, bir yandan geçmişte bıraktığım karmaşık duygularım yaralarım korkularım vücudumda huzursuzluk yaratıyor düşüncelerimde tam bir kaos… Öyle böyle derken eve geldim, bitap haldeyim ama umutsuz değilim, içimde bir yerde bu durumu çözeceğimi söyleyen bir ses bir his… yarım saat geçti kendimi hem ağlar hem gülerken buldum sevinç göz yaşlarıydı bunlar anladım çünkü kederden uzaklaşıyordum, güldükçe ağladım ağladıkça güldüm, bir yandan gelip giden görüntüler hiç yaşanmamış veya yaşanacak olaylar derken bedenimi rahatlatmam gerektiğini hissedip ayağa kalktım içime kollarımı ve belimi savurarak hareket etme isteği doğdu, yüklerimi atmalıydım. Bu devinimler sallantılar ve zıplamalar yüklerimi ve nedensiz yasımı atıyordu. İçimden geldiğince devam ettim ve sonra meditasyon yapmak için kanepeye oturdum. Gevşemiş olan bedenimle birlikte bu sefer dışarıdan çok güçlü beyazların beyazı bir ışığın yakıcı ve ferahlatıcı sıcaklığını hissetmeye başladım. Gözümde canlanan şeyi aktarayım, sanki bu ışık içimde tuttuğum bütün bana faydası kalmamış blokaj çöpleri yakarmışçasına vücudumdan çıkan bir dumanlar canlandı gözümde. Kendimi ona bıraktım izledim ve rahatladım. Şu ana kadar kendimi bu şekilde hiç arındırmamıştım. Kendiliğinden geldi ve çok memnun oldum.

    Buraya yorum yazmama sebep olan, burada yorumlarını paylaşan herkese çok teşekkür ederim, kendimi bunca olay arasında kaybolmuş hissediyordum, yorumlarınızı okurken kendimi tutamadım ve yine sevinç göz yaşları :))
    Çok sağolun ve MorAlev bizleri burada birleştiğin için minnettarım.

    Liked by 2 people

  29. Acaba merhaba deme zamanı mı ?

    Sonu neşe de olsa keder de
    Gamlanmadan, coşmadan bir ermiş asaletinde
    Yeni başlangıçlar için veda edip zamanla zamana
    sıkılmadan, yılmadan daha sağlam bassın ayağımız toprağa
    sanmayın ki güneş doğmayacak
    sanmayın ki kuşlar uçmayacak
    sanmayın ki hep kırıldığı yerde kalacak kalpler
    sanmayın ki kapılar zorlanmadan açılacak
    Benzese de her gün birbirine
    varla yokluk arasında yaşam akıp giderken
    pencerenizden yada neredeyseniz oradan dalıpta gökyüzünün maviliğine
    kendiniz olup selamlayın tüm dünyayı evreni…merhaba
    bir ressamın ustalığında daha koyuya boyayın sevgiden doğan düşsel düşlerinizi
    bir merhabaya muhtacız nede olsa
    merhaba çok tanıdığım hiç bilmediğim her şey ve hiç bir şey
    gideceğim yollarda sen, içtiğim sularda sen, soluduğum havada sen….merhaba
    aydınlık ışıklar içinde çocuklar gibi dans eden
    düşüncelerime doğan kalbime akan tüm yeni güzelliklere merhaba

    sevgide kalın sevgiyle kalın teşekkür ediyorum

    Liked by 3 people

  30. Ben de “görüyorum” Ancak “henüz” yazamıyorum. …

    Son Terazi tutulmasından sonra ki “değişimi” önce rüyalarla şimdi de “gerçek” dünya dediğimiz yaşam alanlarımızda “görmeye” başladım. Bu açılmam da aşağıda ki çalışma önerilerinizi defalarca hatmettikten sonra uygulamamın çokkkk faydası oldu. Bunu da buradan belirtmek ayrıca tekrar teşekkür etmek istedim. ❤
    https://moralev.com/2016/04/01/olumsuzluk-sacan-kisilerle-basa-cikmak-uzerine-oneriler-2/

    Liked by 2 people

  31. The creator writtingden bir kac ceviride olurdu..aydandıt aydan.. Boslukta kalınca halsiz bıkkın oluyo insan

    Beğen

    1. Belki başka şeylere bakmanız, kendi kendinizi desteklemeniz gerekiyordur sevgili Sinem. Eğer içten değilse, gerçeğini yansıtmıyorsa bu blogda bir-iki kelimelik mesaj bile yayınlanmıyor. Aynı yazıda açıkladığım gibi.. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

  32. ben de birkaç gündür bir durağanlık yaşıyorm sanki birşey bekliyorum ama ne beklediğimi bilmyorum bir durgunluk geldi üstüme hayırlara çıkar inşallah

    Liked by 2 people

  33. Yarının Dünyası adlı film son bilgiler ışığında benim için dikkat çekici ve heyecan vericiydi 26 Nisan gece 3.30 da Kendimi kendimden Özgür bırakıyorum Şimdinin sonsuzluğunda dolaşıyorum sözlerini Facebook sayfamda paylaştım Bu düşünce ve duyguların ardından bu filmi izlemek Hakikate uyanma vaktinin yakın olduğunu hissettirdi

    Liked by 1 kişi

  34. Kendimi kendimden özgür bırakıyorum Şimdinin sonsuz olasılıklarına kendimi bırakıyorum Ve özgürce dolaşıyorum

    Liked by 2 people

  35. Selam,
    Son bir haftadır her akşam meditasyon yapıyorum. Bugün anneme yemeğe giitiğimde tv açıktı haberlere ve yayılan enerjiye tahammül edemedim. İçim daraldı. Sonra on gündür evimde tv açmadığımı farkettim. Bitirmeye karar verdiğim çok önemli bir konuyla ilgili tereddütler yaşadığım anlarda doğru karar verdiğime yönelik farklı kanallardan işaretler yağıyor. Tuhaf bir şekilde Sanki adını koyamadığım bir şeyi veya birini bekliyor gibi hissediyorum.

    Liked by 2 people

  36. Hissediyorum, dinliyorum, anlamlandırmaya çalıştığım an, kendime sitem ediyorum, bırak diyorum, bu çaba “eski”.yeni nasıl şekillenecek bilmiyorum ama kırılma yaşadığım, yaşadığımız aşikar. Ve hiç birşey eskisi gibi değil olmayacak, yeni ye kucak açtım, bekliyorum. Sevgiyle

    Liked by 1 kişi

  37. Yasadigim bu enerji yogunlugu,
    yasam durumumdaki degisimler… degisimdeki bu dönem…
    yazamadiklarimi, anlatamadiklarimi,
    yasadiklarimi tercüme eder gibi geldi satir aralariniz.
    Tesekkür ederim 💜💙💚

    Liked by 1 kişi

  38. Jophiel i çağırıyorum ve hissettim bazı şeyleri kendime şevkatim yokmuş.rüyalar vs.umarım jophiel bana yardımcı olucak daha çok onla olmak istiyorum desteğe ihtiyacım var lütfen jophiel🙏🏻bununla birlikte sesli (video)meditasyon çalışmaları diliyorum sizden mor Alev..okuyarak olmuyor..

    Beğen

    1. Sevgili Banu, meditasyonu okuyarak cep telefonunuza kaydedebilirsiniz. Jophiel’i çağırır çağırmaz yanınızda, ona izin verin yardım etsin. İnancınızı güçlendirin. Şüphe etmeyin. Sevgilerimle

      Beğen

  39. evrenin hem en küçük zerresi olup aynı zamanda en bütünü olmak hem en dibinde hem tepesinde bende bunu dusunuyorum bir kaç gundur

    Liked by 1 kişi

  40. Her şeyi öyle güzel anlatmışsınız ki ! … Bu zor zamanlarda bile birlikte olduğumuz hissi için sonsuz teşekkürler ❤ Yazdığınız her şeyi kelimesi kelimesine yaşıyorum hayatımda. Hem fiziksel bedenimde hem de ruhsal … Şimdi sadece durdum … Bekliyorum neyi beklediğimi bilmeden … Ne gelirse güzel gelir güzel olur hissi var sadece … Olan daima iyidir hissi … Size tüm sevgimle sarılıyorum…Birlikte beklemek te güzelmiş ☺❤

    Liked by 1 kişi

  41. Çok uzun süredir yazılarınızı okuyorum ve bana verdiği desteği anlatamam. Bazen sadece bana yazılmış gibi hissediyorum desem yalan olmaz. Diğer arkadaşlara benzer bir duygulanım içerisindeyim bende. Bedenim de üçüncü göz ve boğaz çakramda çalışılıyor sürekli sanki. Her gün reiki ile dengeleme yapmama, topraklanmama rağmen bazen bulutların üstünde yürüyorum gibiyim. Görüntüler, sesler değişti sanki. Çevremdeki insanlarda dahil bu değişime. Bir şeyler bekliyoruz. Zamanını bilmiyoruz. Ne yapacağımızı biliyoruz ama. Gördüğüm rüyalar, yaşadığım gerçeklik ve hissettiğim duygularım artık eskisi gibi değil. Yolumda sakin, sabırlı, huzurlu bir yürüyüşteyim sizler gibi. Her ne kötü şey olursa olsun içimde, kalbimde her şeyin çok güzel olacağına dair inancım büyüyor sürekli. Kendimi anlatamadığım bu süreçte benim gibi hisseden, düşünen insanların var olduğunu biliyorum ve iyi ki varlar. Ve Mor Alev, Seni çok seviyorum ❤

    Liked by 2 people

  42. Bir süredir herşey o kadar kolay gidiyordu. Çakıştığım çeliştiğim konular beni kıvrandırmadan tabiri caizse anında jeton düşüyor oh be bunuda hallettim diyordum. Ta ki düne kadar…
    Dün tam anlamıyla kıvrandım. Sokaklarda ağladım, mutsuz keyifsiz gergin …
    Dinlenmem, durmam gerektiğinin sinyalini vücudum, ruhum kalbim bana vermişti ama ben dinlemeyince sonuç kaçınılmazdı.
    Sessizlik zamanı …
    Sevgiler Mor Alev 🙂

    Liked by 1 kişi

  43. “Kalbinde bir mum var, yakılmayı bekleyen. Ruhunda bir boşluk var, doldurulmaya hazır. Hissediyorsun… Değil mi?” – Mevlana.

    Liked by 1 kişi

  44. belirsizliğin, kocaman bir kararlar uçurumunun kenarlarında dolanıyorum. iş hayatımda yaşadıklarım, buna bağlı olarak ailemin dengesinin bozulması…bu kadar karmaşıklığın ortasında içimde garip bir dinginlik ve rahatlık var. adını koyamıyorum. kendimle ve meleklerimle konuşmayı erteliyorum bu aralar nedense. enerjim düşük ama kötü bir his vermiyor yine de…
    garip tesadüfler çıkıyor karşıma gündelik hayatta beklediğim sonuca ilişkin. öyle bir sonuç ki; olumlu sonuçlansa başka bir şehre olumsuz sonuçlansa bu şehirde bambaşka düşük standartlarda yeni bir hayata başlamak zorunda kalacağım.
    içimden bir ses “korunuyorsun, güvendesin” diyor…ben de sükunetle o büyük sonucun açıklanacağı büyük günü bekliyorum…bu dönem benim bekleme, sabretme, sorgulamama, geldiği gibi kabul etme dönemim biliyorum…sonuç ne olursa olsun benim ve bütünün hayrına gerçekleşecek:)

    Liked by 1 kişi

    1. Bunca belirsizliğin ortasında dingin kalma hissi çok garip geliyor değil mi sevgili Sibel =) O kadar iyi anlıyorum ki serbest bırak yolunu bulur elbet, ki öyle de yapmışsın anladığım kadarıyla. Ben de bıraktım bakalım neler olacak… Sevgiler.

      Beğen

  45. Merhaba, yine bir yazı altında hep birlikteyiz çok şükür, hepsini okurken tüylerim diken diken oldu içimi çok güzel bir huzur duygusu kapladı , hepimiz aynı hisler dönüşüm ve değişim içindeyiz. Mikailin senin kanallığında aylar önce bana verdiği mesaj HERŞEY DEĞİŞİYOR du . evet herşey değişiyor ,duygusal ve fiziksel olarak birçok değişimden geçiyoruz. eskilerden kurtulma dönemi bu kez gayet açık değişim ve dönüşüm isteği hat safhada sanırım bu aralar bunu çok hayretle ve mutlulukla kendi adıma deneyimliyorum, bu süreçte de bekleme konumundayız, birçoğumuzun düşündüğü gibi dinlenme dönemi 🙂 yaratım sürecimizi elimize almaya ramak kaldığına eminim… birlikte herşey çok daha anlaşılabilir, dayanılabilir ve mutluluk verici , hepiniz iyiki varsınız çok teşekkür ederim.. sevgilerimle… 🙂

    Liked by 2 people

  46. Yaşadığım bazı şeylerde yalnız olmadığımı görmek bana çok iyi geldi.Birkaç aydır devam eden ve dengede kalmamı zorlaştıran gelgitler,duygusal sarsıntılar akabinde çok büyük bir arınma getirdi çok şükür.ve son noktayı da kalp çakram koydu.tam ihtiyacım olan zamanda beklediğim rehberlik ve huzur birlikte geldi.Hepimiz çok sarsıntılı bir süreçten geçiyoruz. Bu muhteşem zamanda bedenlenmiş olmamızın amacı zaten bu görevi kaldırabilecek olmamız değil Mi?şükürler olsun ki bu bilinç düzeyine ulaşabildim ve sizleri tanıdım.Teşekkürler.sevgiyle kalın.💕💕💕

    Liked by 1 kişi

  47. Selamlar,

    Bu yine bir birlikte yaratım.

    Başlangıçtan beri buraya gelenleriniz var. Ve burayı oraya götürenleriniz, çok şükür.

    Şimdilerde oradaki realiteniz birebir sürerken, akın akın, tekli ya da grup halinde gelip buradaki rollerinizi de üstleniyorsunuz.

    Bunu yaparken, buradaki hallerinizin bize nasıl göründüğünü anlatmak istersek şöyle izah edebiliriz: “Buraya gelip tepiniyorsunuz”. Buna bir dans da denebilir. Bir zıplayış da.

    Siz burada tepinirken dünyadaki realitenizde sarsıntılar oluşabiliyor. Sizin buradaki çığlığınızın çığı realitenize düşüyor.

    Bazılarınız gündelik realite süreçleri akarken, aynı anda şimdi ve burada olmayı tercih ediyor.

    Uykuda, rüyada, ibadette, meditasyonda burada olanlar ise dönüşlerinde tüm biçimlerini yeniden yaşayıp hatırlıyor. “Neredeydim?” “Neredeyim?”

    Engin varlıklar olduğunuzun farkına vardıkça, bazılarınızda realitenin zincirleri ve kısıtlanmış olma hissi sanki daha kalınlaşıyor. Bazılarınızda ise o enginliğin sonsuz özgürlüğü ve muhteşem neşe.

    Sizi seyredişimizi, sizlerin çok çocuklarınızı sevgi ve heyecanla, çok yaşlılarınızı saygı ve hürmetle seyredişinize benzetebiliriz. Ve büyük bir ilgiyle; -Şimdi ne yapıyor?- izliyoruz.

    Sizi izlemek, sizlerle birlikte olmak çok güzel. Sizin deneyimle geçirdiğiniz her anı kutlarken, aynı anda o her anda nasıl da çıldırmadığınıza şükrediyoruz. Harikasınız.

    Duvarlar yıkılacak mı? Perdeler kalkacak mı? Hapishanelerini salacaklar mı? Kurtulacaklar mı? Kurtulmuşlar mı? Ne zaman? Ne olacak? sorularımız yok.

    Geçiş çoktan tamam.

    Sizlerle geçen her an bayram.

    Kendinizden eminsiniz. Size güvenmemizi istiyorsunuz. Size güveniyoruz.

    Sevgilerimizle; bizim Sevgilerimizle ve sizden öğrendiğimizle…

    Liked by 1 kişi

  48. Herkese sevgiler ve merhabalar..

    18 Nisan 2016..
    Ben bu tarihte tanistim moralev.com ile..
    Oglum(9 yasinda); ” anne dun gece bir ruya gordum, ruyamda oturdugumuz sitenin girisinde bu dunyada olmayan 2 tane renk vardi, ben ve arkadasim o renkleri maviye boyuyorduk” dedi ve benim gozlerim parladi :)) hemen sordum; peki hatirliyormusun o renkler nasildi diye.. “Evet anne, biri cok guzel bir mor digeri de altin rengi gibiydi ama 2 side alev gibi parliyordu” dedi..
    Son 5 aydir evimizde kucuk ailemizde cok agir ve zor enerjiler yasandi, cok bikkin, yorgun ve vazgecmis, oldukca olumsuz ve mutsuzdum. Tabi oglumda cok etkileniyordu.. 12 nisanda Kas’ a gidip biraz dinlenmeye ve degisime gecmeye karar verdim. Kas tatili bende ani ruhsal ve dusunsel degisikliklere, olumlu, uyumlu, sevgi dolu bir hale gecmeme sebep oldu.. Butun kararlarimi olumlu yonde kullanmaya ve kendim icin bana iyi gelecek sanatsal yaratimlara ve bunu is enerjisine cevirmeye karar verdim orada.. Gunes, deniz, dalindan meyve.. Yani tamamen topraklanma ve doga ile butunlesme.. Sanirim benim kotlarimin cozunumu boyle oldu..
    Ve dondukten 2 gun sonra sevgili oglum bu ruyayi gordugunu soylediginde; ikimizin de ayni frekanstan hayati algiladigimizi ama benim mesajlari onun uzerinden alip degerlendirmem gerektigini anladim.. Bir tanidigin Kas tayken soyledigi; oglunun melegi Rafael, seninki ise Cebrail, esinin ki ise Metatron bilgisini bu ruyayla birlestirip basladim internette gezinmeye.. Ve mor ve alev birlesiminden olusan bu siteyi, Rafael ve Metatron’un ortak mesajidir yazisiyla kesfettim ve butun mesajlar burada, moralev ve sizlerle kendimi teyit icinmis anladim.. Meleklerin mesajlari benim aldigim olumlu kararin dogrulugunu teyit etti bana..
    Herkesin aksine ben tam da 12 nisandan bu yana son 2 yildir hic olmadigim kadar huzurlu, olumlu, enerjik ve neseliyim.. Kendimi yeniden yaratmaya basladim..
    Ama herkes gibi kendimi dinlemeyi, duymayi ve kabullenmeyi ogrendigim icin sanirim..
    Sizlerle bulusmak cok buyuk sans ve keyif..
    Ogluma, meleklere, sizlerin ruhsal varligina ve sevgili evrene sonsuz sukranlarimla..
    Sevgiler,
    Burcu

    Liked by 2 people

    1. Sevgili Burcu, gerçekten tesadüf yok ama şaşırmadan da, bu mucize değil de nedir demeden de yapamıyoruz. gerçekten çok ilginç! Ben şimdiye kadar bu blogla tanışma hikayeleri çok dinledim ama bu hepsini geçti! Oğlunuz hepimize inanılmaz bir hediye. Hepinize sevgilerimle

      Beğen

      1. Sevgili Moralev,
        Aslinda bu geribildirimi de yapmam gerektigini dusunuyorum;
        Oglum 17 Nisan gecesi yatarken bana su soruyu sordu:
        “Anne sen gercekten bizim uzaydan geldigimizi mi dusunuyorsun?” Dedi.
        Ben dogum ve olum hakkinda her konustugumuzda ona hep uzaydaki ailemizin yanindan geldigimizi ve buradaki yapmamiz gerekenleri tamamladigimizda onlarin yanina geri donucegimizi anlattim. O gece de tekrar ayni seyleri anlattim o ise, ” anne nasil donucegiimizi degil, buraya gelmeye nasil karar verdigimizi soruyorum” dedi 🙂
        Sonra yattik ve sabah o ruyayi gorerek uyandi. 18 Nisan di. Ve sizin 18 Nisan tarihli yazinizi gorunce o gunku ustuste 5. Sokumu falan yasamistim. 18 nisan tarihli yaziniz:
        “Yildizlardan gelen ailemiz” di.. :))
        Umarim butun bunlarin gizemi ve onemini hakkiyla anlarim..
        Iyiki varsiniz hepiniz..
        Cok sevgiler..

        Liked by 2 people

        1. 🙂 İçimden gülmek geliyor. İnanılmaz desem değil, mucize desem değil, sanırım bunlar yeni normalimiz olacak yeni kuşakla! Sevgilerimle teşekkürler

          Beğen

  49. Merhabalar , zaten herşey olması gerektiği gibi doğru ve mükemmel değil mi ? bir cevap aradığımda ya da bir mesaj almam gerektiği zaman bakıyorum blogda yeni bir yazı var . Başka bir gün farkediyorum ki çok yoğunum bloga bakamıyorum bile . Her zaman rehberlik alıyoruz . Moralev aracılığınız için çok teşekkürler . İçten ve sevgi dolu yazılarınızla gözlerim bir farklı bakıyor dünyaya. Biliyorum bütün karanlıklar aydınlanacak ve ışık herkesin kalbine dokunacak. Hepimizin buradan aldığı rehberlik ayrı ve olması gerektiği gibi bence. Hepsi için teşekkür ediyorum .

    Liked by 1 kişi

  50. Merhaba, yaşadığım şu çok ilginç günleri aydınlattı bu yazınız. Neden bu kadar farklı her şey diyordum, başka bir şey oldu ama ne diye soruyordum kendime. Ne oldu bilmiyorum fakat gerçekten çocukluğumdan beri hayalini kurduğum o sihirli dünyaya geçtiğimizi hissediyorum.

    Enerji çalışmalarını topladığınız yazınızdan beri birkaç gün özellikle Jophiel’in enerjisini imgeledim. 21 Nisan sabahına çook uzun zaman sonra ilk defa kalbimi sıkıştırmayan bir rüyayla uyandım. Öncesinde rüyalarımı bile hatırlayamıyordum doğru dürüst, ilk defa çok net bir sembol gördüm. Hitit Güneş Kursu benin sembolümmüş, yaptığım işle/şeyle ilgiliymiş rüyamda. Çok güzel güçlü bir histi, hala çözmeye çalışıyorum sembolün bana mesajını.

    Ertesi gün 3 günlük bir semaya katıldım. Özellikle 23 Nisan gecesi ayın etrafındaki haleler herkesi büyüledi. Kare bir pencerenin içinden daha üst bir boyuttaki ayı görüyordum sanki. Yeni bir boyut açıldı dedim içimden. Ve dönüşmeye başladı içimdeki her şey. Sema esnasında ve ordaki tüm anlarımda her şeyi bırakmaya niyet ettim hep ve o kadar çabasızca ve kendiliğinden aktı gitti ki her şey içimden, sihirli bir el değdi gibi hissediyorum.

    24 Nisan gecesi ise bambaşka bir şey oldu. O gün karşıma çıkan insanlar, bana söyledikleri şeyler sürekli sevgiyle ilgili mesajlardı. “Sevgiyi talep edin” demişti 70 yaşlarındaki el ele gezen bir çift. O gün sema dönerken aklımda hep bu yankılandı ve sevgiyi talep ettim. Gün batarken sema dönüyordum ve içime gün batımında bulutların aldığı yumuşak pembe renginde hisler doldu. Akşamında ise dua esnasında bir vizyon gördüm. Yukarıdan aynı pembelikte bir ışık bulunduğumuz yere aktı ve tanıdım, Yaradan’ın sevgisiydi bu. O enerji, o pembemsi yumuşak ışık kalbimin rögar kapaklarını açarcasına tazyikli bir şekilde içime akıyordu. o kadar yoğundu ki kahkaha atmaya başladım. Enerjiyi tanımıştım ve sadece kahkaha atıp şükredebiliyordum. Bedenimle bu enerjiyle ne yapacağımı bilemedim. Sonra o enerjinin içerisinden parçalar belirmeye, akmaya ve süptil bir enerji beden oluşturmaya başladı. O beden benim süptil enerji bedenimle birleşti ve herkes Amin dedikçe güçlü bir şekilde yuvarlanmaya başladı iki bedenimiz birbirinin içine geçmiş şekilde. Sonrasında dua bitti ve çemberdeki herkes birbirine sarılmaya başladı. O esnada ise gördüğüm bu vizyonu fiziksel gerçekliğime getiren bir deneyim yaşadım biriyle. Vizyonunu gördüğüm şey bir insan aracılığıyla da gerçekleşmişti. O kadar yoğun ve daha önce hiç yaşamadığım bir şeydi ki hala tam olarak ne olup bittiğini anlayamıyorum.

    Bu sabahsa “her şey geride bırakılabilir” diye mırıldanarak uyandım. Kabul ve teslimiyet ve yolun, hayatın her zaman güzellikler getireceği hissi hakimdi. Sonsuz bir güven gibiydi kaynağa. Bir hafifleme hissi hakimdi.

    24 Nisan gecesi yaşadığım his de hala sürüyor. O bağlantı ve içime akan sevgi hissi. Sakinleştim, en çok da 3. gözümde bir açılma var gbi hissettim hep. O bölge temizlendi ve rahatladı sanki. Kafa ve yüz bölgemde inanılmaz bir berraklık, saflık ve aydınlanma hissediyorum. Şifalandım sözü çıkıyor içimden her aynaya baktığımda. İçimde bir dinginlik ve her şeyi bırakmış gibiyim. Arada eski kalıplar su yzüne çıkmaya, drama bağlılıklarım kendini göstermeye çalışıyor ama o kadar yüzeysel kalıyorlar ki, içimde bir yanım hep gülüyor onlara. değemiyorlar bile sanki kalbime. Çok çok farklı bir şey bu, daha önce yanından bile geçmediğim bir hal. Şükürler olsun.

    Liked by 2 people

  51. Sevgili Mor Alev,
    içinde olduğun durumu o kadar iyi duyuyorum ki!
    Evet ilk önce, yani yazamayacağım dediğinde, “yok olamaz, çokkkkk ihtiyacım vardı dedim -evet, bencil bir yerden.
    Ama sonra bi durunca, anladım ve duydum seni. Çünkü benzer durumlardayım, kelimeler yok, varsa da yeterli değil, kifayetsiz…söyleyecek sözü olan söylesin, gerisi de dursun, dinlesin.

    kişisel anlamda cumartesi gününden beri tepetaklak oldum diyebilirim.
    Kendi adıma sevginin birilerini ne kadar çok korkuttuğunu gördüm, değer gördükçe şaşırıp bocalamalarına ve daha da acayibi saldırganlaştıklarına bile şahit oldum.
    Ne garip değil mi, insanlar hep sevgi istediklerini söylüyorlar ama sevgi görünce ne yapacaklarını bilmiyorlar. Neden şimdi? Neden şimdi bu kadar sevgi dedi bana sevdiğim?
    Ağlasam mı gülsem mi bilemedim.
    Sanırım bütün ilişki biçimlerini değiştirecek, tüm ifadeleri dönüştürecek “hallerden” geçiyoruz.
    İtiraf etmeliyim, canım çok yanıyor. Evet iyi olacağımızı biliyorum.
    bu halleri çok karanlık bir yerden ışığa çıkarken gözlerimizin kamaşıp, rahatsız olduğu o ara geçiş dönemine benzetiyorum. Gözü rahatsız olmasın diye hiç gözlerini açmayanlar var, farkındayım.
    Bense bu kadar karanlıktan sonra gözlerimi açtım. Canım çok yanıyor, çok rahatsız ve huzursuzum, ama gözlerimi açtım, ışığa alışmaya çalışıyorum.
    tüm bu süreçte yalnız olmadığımı fark etmek de şahane…
    şükranla!

    Liked by 2 people

    1. İçime dokundu sözleriniz. Hissettiğim, mükemmel bir teslimiyet içinde kendini bulmuş, huzuru yakalamış olduğunuz. içimden size söylemek geldi ve yazdım, sevgiyle ….

      Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.