Kolektifiniz kritik eşik değere, kırılma noktasına her geçen gün daha da yaklaşıyor – Konsey (Mesaj 73)

The Waterhouse, Artist Paul BondNeler oluyor? Neden zaman zaman moralim bu kadar bozuk hissediyorum? Neden rüyalarım bu kadar şiddet dolu ya da rahatsız? Bunlar sizlerden aldığımız sorulardan sadece birkaçı. Başka sorular da var, ama hepsi bitirmiş olduğunuza inandığınız şeylerden geçmenizle ilgili şaşkınlığınızı ve kafa karışıklığınızı gösteriyor.

Şimdi, bu söylediklerimiz hepiniz için geçerli değil, onun için harika mutlu günler yaşıyorsanız, lütfen dışlanmış hissetmeyin. Bir şeyi kaçırdınız da, sonradan size gelecek değiliz. Her biriniz, kişisel yolunuzda farklı bir noktada duruyorsunuz, ama bu mesajımızla onların şu anda içinde bulundukları duruma seslendiğimizi hissedecek çok kişi var. Fakat şu anda hayatınız güllük gülistanlıksa, bunu size açıklamamıza ihtiyacınız yok.

Şimdi, zaman ilerledikçe, ya da daha da net olursak, bilinçli uyanışınız sırasında aranızda gitgide daha fazlanız daha da büyüyen evrimleşmeyi deneyimledikçe, kolektifiniz kritik eşik değere, kırılma noktasına her geçen gün daha da yaklaşıyor. O eşiğe en sonunda ulaşıldığında, o zirve aşıldığında (Mor Alev: Sörf sırasında dalganın en yüksek tepesi olarak da düşünebilirsiniz), pek çoğunuz bir şekilde insanoğlunun adına yükseliş dediğiniz duruma evrimleşmiş olduğunu hissedecek, görecek ya da bileceksiniz, belki de bunların üçünü birden yaşayacaksınız. Adına “Olay” dediğiniz şeyi de yaşamanız mümkündür. (Mor Alev: “Olay” ya da “The Event” olarak isimlendirilen kavram, “ani uyanış”, “bir anda yükseliş”, ya da bu “ani uyanış ve yükselişi tetikleyen olay” anlamına gelebilir. Şimdiye dek pek çok kanal bu konuda yazdı ve farklı bilgiler aktardılar. Ben “Olay”ın bile bireysel yaşanacağına inanıyorum ve onu yaşadıktan sonra olanın “o olay” olduğunu anlayacağımızı sanıyorum.) Son zamanlarda bir o kadar olumlu olan, yeni bir olasılığın da potansiyelini yükselttiniz: Yükselişin yumuşak geçiş olarak deneyimlenmesi olasılığını. Şu anda yükselişin nasıl gerçekleşeceğine karar verme aşamasındasınız.

Hangi sonuca karar verirseniz verin, aranızda pek çok kişinin çok kısa bir zamanda deneyimlemesi gereken oldukça büyük bir son temizlik gerekiyor. Bilmenizi isteriz ki, çoğunuzun bu dersleri yeniden yaşaması ya da yeniden öğrenmesi gerekmiyor, ancak onlar salıverildikçe hissediyorsunuz. Var Olan Her Şey’den (ya da O’na hangi isimle hitap ediyorsanız) gelen ışık ve koşulsuz sevgi tarafından arındırılıyorsunuz. Sevgili dostlar, diğer bir deyişle bu, oldukça fazla ve hızlı çalışılan kritik bir son dönem. (Mor Alev: Maçın en kritik son dakikaları gibi, hepimiz koşturuyoruz ve sayı yapmaya çalışıyoruz.)

Planlanmış olandan çok daha fazla kademeli seriler şeklinde değişiklikler istediniz ve bu arzunuz kabul edildi. Bunun yapacağı şey ise şudur; dünya nüfusunun çok daha geniş bir kısmını beraberinde getirecektir. Ama bir dakika bile düşünseniz göreceksiniz ki, birçokları için bu durum hala daha gerçeklik anlayışlarında devasa ve belki de rahatsızlık içeren değişimi içermektedir. İnandığınız, gerçek bildiğiniz çoğu şeyin, hatta bazen her şeyin asla gerçek olmadığını öğrenmek kolay değildir. Bunu dengelemek için etrafınızdakilere hayatlarının nasıl çok daha iyileştiğini göstermeye hazır olun.

Biliyoruz, yıllardır bu muhteşem öngörüleri okuyor, duyuyorsunuz. Bu konuda iki şey söylemek istiyoruz. Öncelikle, sizlerin “yıllar, yıllar boyu” dediğiniz şey evrende bir an sürer, özellikle de bu değişimin önemi göz önüne alındığında. Ve şimdi de etrafınıza bir bakmanızı, sabırsızlıkla beklediğiniz çoğu şeyin ilerlemekte olduğunu ve gözle görülür biçimde netleştiğini görmenizi rica ediyoruz. Sizin standartlarınızla bile, çok yakında inkâr edilemez olacaklar.

Yani, sizin sözlerinizle, dayanın, vazgeçmeyin. Ne kadar çok aceleniz varmış gibi hissederseniz, dünyanızda istediğiniz sonuçlar için niyetlerinize, olumlamalarınıza, dua ve meditasyonlarınıza devam etmenizi sizden o kadar çok isteyeceğiz. Ve her zaman söylediğimiz gibi, hatırlayın, siz sadece kendi benliğiniz ve kendi yaşamınızdaki değişikliklerden sorumlusunuz.

Her birinize ışık ve aralıksız, daimi sevgi gönderiyoruz. Yakında yine konuşacağız.

Arkadaşlar, sadece kısa bir not düşmek istiyorum. Bana verilen his ve öngörüler de Konsey’le aynı çizgide. Ama bu sefer “yakında” kelimesi gerçekten, bizim anlayışımızla “yakında!” anlamına geliyor. Eylül 2015’den itibaren öyle bir döneme girdik ki, kelimelerim yetmiyor. Tam hız arınma, ilerleme, ilerlemezsek, tembellik edersek eğer arkadan itilme… Bu bahar çok yönlerden unutulmaz olacağını zaten gösterdi ve Nisan ile Mayıs’a inanamayacaksınız! 2016 yılı toplu kırılma noktasını içeriyor mu? 2016 yılı hayatlarımızda dönüm noktası mı? Bence evet ve evet! 

Bu mesajı ileten Konsey’e ve Ron Head’e  çok teşekkür ederiz. (ronahead.com) Mor Alev tarafından çevrilmiştir.

Bu dönemde salıverme, arınma, kendinizi tanıma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, potansiyelinizin bütününü gerçekleştirmek üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2016 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2016 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

7 comments

  1. yazılarınızı bana ilaç. teşekkürler mor Alev kardeşim.

    Samsung Galaxy akıllı telefonumdan gönderildi.

    Liked by 1 kişi

  2. Teşekkürler, Mor Alev, bu yolda hepimize rehberlik yaptın. Her birimizle tek tek ilgilenmeye çalıştın ve bu yüzden sana ne kadar teşekkür etsek az biliyoruz. Ruhlarımızı büyüttüğümüz bu yolda bizimle birlikte yürüdün. Tam da bugün bu yazını okuduktan sonra bir videoya rastladım. Umarım link paylaşmak yasak değildir.

    Cumartesi günü artık çok yakında olan zamanı getirebilceğimizi hissediyorum. Kalbinde iyilik olan tüm varlıkların kutlama yapma, eğlenme ve dinlenme zamanı çok yakın. Hep birlikte mutluluğu ve sevgiyi hissedeceğimiz bir meditasyon olması dileğiyle. Sevgiyle ve ışıkla kalın:)

    Beğen

    1. Sevgili Kapella, bu mesajı ben de gördüm. Elbette paylaşabilirsiniz. Ancak zaman olgusunun doğası gereği üzerinde “ACİL” vs yazan mesajlara artık o kadar çok önem veremiyorum, çünkü çizgisel zaman kavramı sadece bize ait, yani galaktikler vs bizim bildiğimiz zaman içerisinde yaşamıyorlar. O yüzden araya hafif de olsa egonun karışmış olma ihtimali var. Ama doğrudur, şu anda, Cumartesiyi bile beklemeye gerek yok, inanılmaz bir enerji akışı içindeyiz. Geçen Eylül’den beri durmadı, katman katman dalgalar yükseldi ve yükselmeye de devam ediyor. Hiç bitmeyen ve sürekli kreşendoya doğru yükselen bir senfoni gibi. Sevgilerimle

      Beğen

  3. harika bir yazı. içinde bulunduğum enerji alanını çok daha net görüyorum şu an. Bütünün hayrına olması dileğiyle, sevgiyle kalın

    Liked by 1 kişi

  4. Sessiz ve derinden takip ettiğim sevgili Mor Alev bize ışık olduğunuz için teşekkürlerimi iletmek istedim. Sevgiyle kalın

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.