Günün Enerjisi – Anlatmak, anlaşılmak, anlamak… Ve kendimize anlattığımız hikâyeler

İllustrative Art Protest SpeachArkadaşlar, hikâyelerinize bir bakın. Hangilerinde bir türlü anlatmak istediğinizi anlatamamış olduğunuzu düşünüyorsunuz? Hangi kalp kırıklıklarınız yanlış anlamalardan kaynaklandı? Siz, kendi derdinizi ya da sevdiğiniz kişilerin derdini tam olarak anladınız mı, yoksa sonuçlara, önyargılara mı atladınız? Karşınızdakileri ya da kendi kalbinizi tarafsızca ve açık bir zihinle dinlediniz mi? Yaşantınızdaki çatışmalar eğer iletişiminiz daha sağlam olsaydı şu anda nasıl çözümlenmiş olurdu? Belki de çatışma olmazdı, belki de uzlaşma olurdu… Ne dersiniz?

Önümüzdeki 24 saat ve ötesi iletişim yaralarına odaklanıyoruz. Geçmişe dönebilir, eski anlaşmazlıkları, yanlış anlamaları yeniden yaşayabilirsiniz. Bunlar yepyeni insanlarla eski döngünün yaşanması veya doğrudan tarihinizdeki yaraların yeniden hatırlatılması şeklinde ortaya çıkabilir. Bu şansı değerlendirin. Chiron, Merkür, Güney Düğümü bir arada. Tam bir iletişim şifalanması günündeyiz! Bu sefer ilacınız farklı davranmak olsun. Bu sefer karşı tarafı dinleyin. Bu sefer alışkanlığınız haline gelmiş olan tepkilerden yeniye uzanın.

Bugünkü diğer şansımız ise kendimize döndüre döndüre anlattığımız hayat hikâyemizin tamamını şifalandırabilme olasılığı. Evrene neler anlatıyoruz? Bu hikâyenin ne kadarı gerçek? Ne kadarı egonun uydurması? Kendinizi tarafsız alana çekin, hikâyenizi inceleyin. Gerçek olmayanı salıverin gitsin. Adına başarısızlık, hata, pişmanlık dediğimiz lütufların sizi ne kadar olgunlaştırdığına bakın, onları da duygulardan arındırın ve salıverin. Hikâyenizi değiştirin!

Bu enerji bir yaydan çıkan iki ok gibi. Birlikte gidiyorlar, hedef sadece iki ok bir olunca gerçekleşiyor. İletişim becerilerinizin tamamını jet hızıyla geliştirebileceğiniz bu günü kucaklayın. Bu birleşmenin Sabian sembolüne baktığımızda kişiler, toplumlar ve Evrenle iletişimimizi kilitleyen şifreyi çözdüğümüzü, çemberi kırdığımızı, döngüyü bozduğumuzu görüyoruz: “Dağdan yeni yasaları indiren peygamber”

Yukarıdaki iletişim sorunlarını, yaraları, yanılsamaları düşünün. Ve şimdi, bu sembol etkisi altında inanılmaz bir ya da birkaç aydınlanma yaşayabileceğinizi düşünün. Bu üçlü, bu sembolde bir arada! Hem de en çok ihtiyacımız olduğu anda!

Bu sembol son derece isabetli sezgilerden bahsediyor. Bu sezgiler rüyalar halinde, ya da meditasyonunuz sırasında gelebilir. Belki de birden bire gün içinde “işte şimdi anladım!” diyebilirsiniz. Bunu yaşadığınızda, bir önceki zihin durumunuza, görüş ve yargılarınıza dönmeniz mümkün olmayacaktır. Bu yeni aydınlanma hayatınızda harikalar yaratabilir. Sadece geçmiş döngülere takılmayın yeter, yeni bilgiyi saygıyla ve sakinlikle kabul edin.

Burada biliyoruz ki, Merkür’den dolayı, yaşayacağımız aydınlanma, iletişim, anlama, anlayış, anlatma ve anlaşılma konusunda olacak. Eski kuralların yerine yenilerinin temellerinin atıldığı ve barışla huzura giden yolda olabiliriz. Bugün, yaşamlar boyu inatla tutunduğumuz anlayışsızlıkları tamamen arındırabiliriz. Suriye barış görüşmelerinde bugün sancılı bir şifalanma yaşanabilir. Aynı şey Türkiye’de gitgide ayrılan farklı topluluklar için de geçerli olabilir.

Bugünü ve bugünün önümüzdeki günlerde devam edecek olan yankılarını bütün kalbinizle yaşayın dostlar, yaralar tamamen temizlenirken canınız biraz yanabilir ama sürekli kanamasından çok daha iyidir.

Sevgilerimle

©Mor Alev 2016

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, ruhunuzun potansiyelini tam anlamıyla hayata geçirmek, Yüksek Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

6 comments

  1. Tam anlamıyla denk gelen bir yazı.Çok teşekkürler. Bugün sessiz olacağım, yargıdan uzak olacağım, dinleyen olacağım ve yaşadıklarımın bana neler anlattığını anlamaya sezmeye niyetli bir şekilde hareket edeceğim.

    Liked by 1 kişi

  2. Günaydın Mor Alev günaydın arkadaşlar:)) Bende bugün rüyamda cep telefonu ile tanımadığım bir insanla konuşuyordum yüzünü görmedim .Beni çağırmış görüşmeye gidiyordum arabanın içinde telefonla konuşuyordum. Bugünkü rüyam ve bu yazı tesadüf olamaz. Dikkat etmem gereken bir uyarı olabilirmi acaba Mor Alev..?

    Beğen

  3. Asla tesadüf değil biliyorum.
    Bu gece rüyamda mahallemizde cenaze olduğunu ve omuzlar üstünde tabutta iki kadın cenazesi taşındığını görmüştüm. Önce çekindim yormaya ama ölüm, tabut değişime işaret ediyor diye okudum. Detaylı tabirinde de yine geçmişten, eskiden, kötüden kurtulmak, halden hale geçmek olarak bahsediliyordu. Geç oldu ama yazınızı okuyunca havada kalan her düşüncem de yerini bulmuş oldu. Üstelik tam da Yenigün Bayramı ve Ay tutulması öncesi.
    Her şey benim, sevdiklerimin, bütünün hayrına olsun inşallah.

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.