Yeni blog yapısı ve bir keşif daveti…

Sevgili Dostlar, blog yapısını değiştireli neredeyse 7 hafta oldu. Değişim arka planda devam ediyor. Değişimin sebebi şimdiye kadar birikmiş olan mesajları, makaleleri ve yöntemleri toparlamak, aradığınızı bulmanızı kolaylaştırmak ve bununla birlikte eğer blogda yeniyseniz, bazı eski yazılara da daha rahat ulaşabilmenizi sağlamaktı.

Sanırım bunu başardık. Günün okunan yazılar istatistiği şimdi çok daha renkli, eski ve yeni yazıları hep beraber görüyorum, demek ki çok çeşitli yazılara ulaşabiliyorsunuz.

Şimdiye kadar sadece tek bir kişi yeni görünümün ona karışık geldiğini bildirdi. Bu okuyucuma tam olarak neleri beğenmediğini sordum, böylece biraz daha farklı bir çözüm getirebilirdim ama bana geri dönmedi. Aşağıda, sayfalarda gördüğünüz yeni yapıları tanıtmak istiyorum:general view2

Featured posts2

Yöntemler2

Aradığınızı bulmak için:

Arama kutusu3Arşiv2

Tags2

Takip etmek için:

Takip2

Cep Telefonu Kullanıcıları için:

Mobilemenumobile2

Bugün, sizi blogda gezinmeye davet ediyorum. Belki daha önce okumadığınız ve tam da ihtiyacınız olan bir mesajı göreceksiniz. Belki daha önce okuduğunuz bir yazı şimdi size bambaşka bilgiler verecek. Kim bilir?!

Teşekkürlerimle,

Mor Alev

13 comments

  1. Ben teşekkür ediyorum. Bizleri aydınlatıp bilgilendirdiğiniz için. Mor alev sitesine giremeyecek olanlara sizden alıp aktarıyorum. Sevgiyle yolunuz açık olsun.

    Liked by 1 kişi

  2. Mor Alev bu seferde kendi içindeki yolu bulmayi gösteriyor. Bana da kendime yolumu nasıl tarif edebilirim diye dusundurdu.
    Teşekkürler Mor Alev 🙂

    Liked by 1 kişi

  3. Emeklerinize binlerce teşekkürler, yazılarınızı, mesajlarınızı okuyan en az bir kişi de bile farkındalık yaratsanız ve bu evrene yayılsa ne muhteşem olur. İyilik ve şifa sarsın tüm evreni.

    Liked by 1 kişi

  4. Ben beğendim bloğun yeni halini sevgili mor alev hatta mobil siteyi kullanıyorum Teşekkürler bloğuna verdiğin emek ve bize olan saygı ve sevgine bende sana sevgilerimi yolluyorum 💕👍👍👏👏👏

    Liked by 1 kişi

  5. Sevgili Mor Alev, bu davet iyi oldu, sanırım site içinde bir gezintiye ihtiyacım var. Zira son günlerde her anımı her şeyin anlamsız olduğu duygusu ile yaşıyorum. Bu depresyonla süre giden bir duygu durumu değil. Neden bunları yaşıyorum. Bütün bunların anlamı ne? Bütün bunlardan alacağım dersler nedir? Ders fikri de nedir? Niye böyle bir yaşayışın içindeyim. Bir kanaldan bütün bunları yaşamayı seçen, yaratan sensin cevabını aldım. Kendime soruyorum bu dersleri neden seçmiş olabilirim ki? Bu yaşamı neden seçmiş olabilirim? Neden derslere ihtiyacım olsun?
    Kolay ya da zor olan, iyi ya da kötü olan, doğru ya da yanlış olan. Hiç fark etmez. Her iki yanı da yaşamanın ne anlamı var? Bütün bu akan hayata şahitlik ediyorum ve anlamını bulamıyorum. Sanırım burada uzun bir geziye ihtiyacım var. Ama bu gezi öyle frekansımı yükseltmek, anda kalmak, enerjimi değitirmek gibi amaçlarla çıkacağım bir gezi değil. Hiçbirine ihtiyacım yok çünkü.

    Liked by 1 kişi

  6. Sevgili moralev,
    Ellerinize saglik yolunuz acik olsun.
    Hersey gonlunce olsun.
    Cok guzel mukemmel oldu.

    Liked by 1 kişi

  7. Merhaba,
    Öncelikle bir kaç yıldır düzenli olarak mor alev okuyucusu olduğumu yazmak istiyorum. Bütün emeğiniz için teşekkürler. Yazdıklarınızı okuyorum ve merak ettiğim pek çok sorunun yanıtını buluyorum. Diğer okurlarınızın da zaman zaman yazdığı gibi, çok sık olarak, bir soruyu kalbime sorup, yanıtı almak için burayı açtığım ve şak diye mesela Başmelek Cebrail’den yanıt aldığım oluyor. Ve bu tabii, mucize gibi:)))

    Sitenizi yenilemeniz ve son derece dinamik bir ruhla emek harcamanız gerçekten takdiri hak ediyor. Öte yandan, sadece tek bir kişinin yeni halini yadırgadığı doğru değil. Ben de ilk açtığımda siteyi, çok fazla mesajın bir araya sıkıştırıldığını düşünerek yadırgadım. Bu jenerasyonlar arası farktan ya da beynin yapısından kaynaklanıyor olabilir. Sürekli meditasyonla zihnimizi tek noktaya odaklamaya çalışıyoruz ya, neden bu kadar çok mesajı bir arada görmeye ihtiyacımız olsun ki diye düşündüm:))) Yani acelemiz ne:))) Ben zaten tümünü okudum ve önceki tasarımla da ihtiyacım olan eski mesaja ulaşabiliyordum:)

    Sanırım eskiden bol bol gözüken lavantalı fotoğrafları filan çok seviyordum. Yine sayfada güzel mor renkte bir bahçe var ama her şeyi bir arada görmek, insanların derinleşmesini engelliyor olabilir. Benim gibi ortayaşta olanlar, daha az verinin, uyarıcının olduğu materyallerden mesela kitaplardan okuyarak büyüdüler. Şimdi aynı anda çok fazla görüntüyü bir arada görüyoruz ve bu zihin yapısını geliştirse de derinleşmeyi engelliyor olabilir belki.

    İlk bir kaç gün geçtikten sonra sitenin yeni haline alıştım tabii. Şimdi yeni hali de gözüme çok güzel gözüküyor. Elinize sağlık.

    Meditasyonlarınıza katılıp, enerjisini gönderen ama ismini kaydetmeyen benim gibi bir sürü insan olduğunu da tahmin ediyorum. Size ve zaman zaman global organizasyonları düzenleyen gönüllülere, emeği geçen herkese çoook teşekkürler:)))))

    Bütün başmeleklere de:))) biraz da sizin sayenizde, bir sürü melek arkadaşım varmış gibi:)))

    İlk kez yazıyorum ama sanki yakın gelecekte yeniden görüşürüz gibi tanıdık bir hisle bitiriyorum. Su için düzenlenen meditasyonda buluşuruz artık:)

    Sevgiler,

    Beğen

    1. Sevgili Elif, Çok teşekkürler. Sitenin baş fotoğrafı değişmedi. Hala aynı lavanta tarlasına bakıyorsunuz. Bu kadar çok yazıları çok çeşitli şekillerde okuyucuya sunmaya çalışmamın sebeplerinden biri ise, insanların blogda çok kolay cevaplarını bulabilecekleri soruları bana sormaları idi. Yüzlerce mesajla başa çıkamaz oldum. Arada bazıları istemeden de olsa kaynadı gitti. Oysa, blog bilgi dolu, sadece bir iki tuşa tıklayıp bakmaları yeterliydi, eski düzende de yeni düzende de… Nüfusun %60 ının 30 yaş altı olduğu ve sabırsızlığın içine işlediği bir ülkede, önemli gördüğüm bilgileri ancak böyle öne çıkarabildiğimi gördüm. Odaklanamama sorununuz varsa eğer, aslında bu sizin dediğiniz gibi yaştan dolayı değil, aslında son derece güncel bir durum. Ne olur yaşınızı öne atmayın, yaşın hiiç önemi yok. Aslında zaman olmadığı gibi yaş da yok! Hem genceciksiniz, hayata her sabah yeniden başlıyorsunuz, hem de kadim bir ruhsunuz, sonsuzdan gelip sonsuza gidiyorsunuz. Yöntemler bölümündeki sabah rutinlerinde verdiğim Holani-Odaklanma meditasyonu size yardımcı olabilir. Sevgiler ve tekrar teşekkürler

      Beğen

      1. evet, lavanta tarlasını tanıyorum:)))) siteyi rahat kullanıyorum ama daha önce kendime 5 tane farklı odaklanma meditasyonu serisini düzenli yapacağıma dair söz vermiştim. ışık süzmeleri olanı yaptım diğerlerini yapamadım. Demek ki şimdi bu sözümü daha disiplinli yerine getirmem gerekiyor. bu vesile ile odaklanma meditasyonlarıma odaklanayım:)))))

        zarif yanıtınız için de çok teşekkürler. bire bir enerjiyi hissetmek çok keyifli:)))

        benim gibi daha çok ve kocamaaan görsellere ihtiyaç duyan, seçtiğiniz harika fotoğraflardan zevk alanları da unutmayın ama…

        bu kadar işi böyle uzun süre ciddiyetle yapmanın nasıl bir emek olduğunu fark edebiliyoruz. İnşallah siz de her aradığınız bilgiye böylesine kolaylıkla ulaşırsınız hayatınızda… Verdiğiniz emeğin kat kat çoğalarak size geri dönmesi dileğiyle…

        Liked by 1 kişi

  8. Sadece bir kişi için bile bu kadar emek vermeniz ve zaman ayırmanız muhteşem bişey. Emeğinize ve o güzel yüreğinize sağlık . İyiki varsınız.

    Liked by 1 kişi

    1. Emeğine ve yüreğinize sağlık size teşekkür ve dua ediyorum her an her daim sevgimi gönderiyorum. Iyiki varsınız 4yıldır yoluma ışıksınız yeni düzeni de sevdim harika olmuş sevgiyle kalın ☺

      Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.