Baş Melek Gabriel (Cebrail): Özgürlüğe giden yol, inanılmaz farklılıklarınızı tamamen kabullenmekten geçer

Love A Rainy DayDeğerli Sevgililer,

Hepiniz, bu Dünya’nın gidişatına uyum sağlamak, bu çarkın bir parçası olmak ve “mevcut düzeni” değiştirmek için ‘yoldan çıkmamak!’ üzere eğitildiniz. Böyle eğitilmiş olmanıza rağmen yine de çoğunuz, büyük değişikliklerin sadece farklı olmakla meydana gelebileceğini içsel olarak biliyorsunuz. Yaratıcılığın içinde “herkesle aynı olma” özelliği yatmaz. Yaratıcılık, harici seslere değil, herkesten farklı olan içsel sesinize kulak verme ve o ses doğrultusunda hareket etme sonucu ortaya çıkar.

Diğer insanlardan farklı oldukları için sanki onlarda bir şeyler yanlışmış gibi görünen birçok insan, kendilerini dışlanmış hissederek hayatın içinden akıp gidiyor. Oysa biz bu inanılmaz farklılıkları, Dünya’ya sunabileceğiniz armağanlar olarak görüyoruz. Şimdi bu farklılıkları kabullenme ve yaratıcı benliğinizin rehberliği doğrultusunda hareket etme zamanıdır. Herkesle aynı kalıbın içine sığmaya çalışmak, ruhunuzu boğar. Diğerlerinden farklı olan parçalarınız, arzu ettiğiniz mutluluğa ve başarıya açılan kapının anahtarlarıdır. Bunun bilincinde olmak, özgürlüğü de beraberinde getirir.

Büyümenin yolu, benliğinizin tüm suretlerini kabullenmekten geçer. Sadece iyi olarak gördüğünüz taraflarınızı sevip, diğer taraflarınızı reddedemezsiniz. Beğenmediğiniz diğer taraflarınızın da bir amacı, bir görevi vardır. Bunu idrak etmeniz, sizi özlediğiniz “tamlık seviyesine” ulaştıracaktır. “Tamlık” demek; Mutluluğu, huzuru, sevgiyi, Kaynakla (Yaratan) ve tüm yaşamla olan bağınızı tam anlamıyla içinizde hissetmek demektir. Bu da ancak, kişiliğinizin ve insani oluşumunuzun tüm farklı parçalarını sevmek ve kabullenmekle mümkündür.

Kendinizi eleştirmek (Öz-eleştiri), sıkıntı veya acı çekmenize neden olan ve büyümenizi yavaşlatan en önemli faktörlerden biridir. Bundan dolayı, “içsel eleştirmenlik” görevi yapan suretinize artık yeni bir rol biçmeniz, sizin için yararlı olacaktır. Tabii ki bu tür “eleştirici sesin” faydalı olabileceği durumlar da vardır. Kişiliğinizin bu suretine basitçe şöyle söyleyin; “Beni daha iyi bir kişi yapmak için verdiğin çabayı takdir ediyorum ve sana teşekkür ediyorum” Sonra da bu suretinizi, hayatınızın daha fazla düzen gerektiren alanlarında ‘çalışmak’ üzere göndererek onu meşgul edin.

Çünkü ancak kendinizi yargılamayı veya eleştirmeyi bir kenara bıraktığınız zaman, zihninizin genişlediğini hissetmeye başlarsınız. Böylece ilham ve yaratıcılığa yer açmış olursunuz. Bu kişisel yaratıcı parçalar, hepinizde mevcuttur. Bu parçalarınız, İlahi Güce ve Melek enerjisine bağlıdırlar ve sürekli genişleme (gelişme) gayreti içindedirler.

Hayatınızı geliştirmenin ve zenginleştirmenin yollarını size göstermeleri için, İlham ve Yaratıcılık Meleklerini çağırdığınız zaman, güçlü bir enerji akışı bu yönde çalışmaya başlayacaktır. Ve bu enerji akışı kullanıldıkça, gitgide daha da güçlenecektir. Daha önce herhangi bir çözüm yolu bulunmayan konularla ilgili yaratıcı çözümler ortaya çıkacaktır. Ayrıca sizi geride tutan eski düşünce kalıplarını kırmaya başladığınızdan dolayı, yaşamınızın her alanına daha fazla mutluluk, refah ve yaratma gücü gelmesi için, bütün kapılar size açılacaktır.

Bütün suretlerinizin kendi tarzında eşsiz ve özel olduğunu kabul ettiğiniz zaman, içinizi bir huzur duygusu kaplar. Böylece içsel rehberliğinizi ve sezgilerinizi takip etme konusunda daha az tereddüt yaşarsınız. Kendinize olan güveniniz artar ve “benzersizliğinizi” ortaya çıkarmaya başlarsınız. Dünya’nın “muhterem veya büyük” bir şahıs olarak kabul ettiği tüm insanların, farklılıklarından dolayı bu kadar değerli olduklarını hatırlayın. Herkesle aynı oldukları için değil…

Korkmak ve “sinmek” yerine, özgür olmayı ve genişlemeyi seçin. Kendinize şu soruları sorun; “Eğer her şeyi yapabilseydim, neler yapardım? Kalbimi neler coştururdu? Sonra da herkesin ve bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde hayalinizi gerçekleştirmek için Meleklerden yardım isteyin. Unutmayın! Her şey mümkün! Mucizeler, evrenin doğal düzenidir. Hayatınızda bazı şeylerin çok daha iyiye doğru değişmesini tüm kalbinizle isteyin. İçinizdeki “iyiyi ve güzeli” görün. Sizi siz yapan o inanılmaz farklılıklarınızı, gönülden kabullenin. Ve çok sevildiğinizi her zaman hatırlayın.

Başmelek Gabriel’in (Cebrail) bugünkü mesajının ana fikri şudur;

Özgürlüğe giden yol, inanılmaz farklılıklarınızı tamamen kabullenmekten geçer.

Başmelek Gabriel için Shanta Gabriel (www.TheGabrielMessages.com)

Bu mesajı ileten Shanta Gabriel’e ve çeviren Mor Alev dostuna çok teşekkür ederiz.

Enerjilerin çok yoğun olduğu bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın ilişki kurabilmek ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2016 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2016 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

7 comments

  1. reıkı 1 ve2 ye uyumlandım. melek enerjı sı içinde uyumlanmak lazımmı. tessekkur ederım.

    Beğen

    1. Sevgili Fatoş, melek enerjileri bize Yaratan tarafından zaten hediye edilmiştir. Uyumlanmaya gerek yoktur. Sadece kalbinizden dilemeniz yeterlidir. Sevgilerimle

      Beğen

        1. Sevgili Fatoş, önce Michael’la bağlarınızı kesin ve sonra da bütün meleklerle çalışabilirsiniz. Mor Alev enerjisi kullanın. Oğlunuzun sizin enerjinizi size yansıttığını unutmayın. Yani çalışmaya kendinizden başlayın. Önce kendinizi olmak üzere, oğlunuzu ve tüm ailenizi bağışlayın. İlgili melek enerjisi bilgilerini “yöntemler” bağlantısında bulabilirsiniz. Sevgilerimle

          Beğen

  2. Görevli ruhlar için öneriniz nedir bir düzen kurmakmis mesela benim görevim lutfen yardımcı olur musunuz yada bununla ilgili bir yazi kaleme alir misiniz Sağlıcakla kalin

    Beğen

    1. Sevgili Şengül, herkesin görevi kendine has ve bunu ancak siz bulabilirsiniz. Genellikle hayat amacımız bizi mutlu eden şeyi yapmak, ve o bizi mutlu eden şeyle topluma hizmet etmektir. İsterseniz yaşam amacı ile ilgili eski yazılarıma bakabilirsiniz. Sevgilerimle

      Beğen

  3. Sevgili Mor Alev,
    Bu blogu hazırladığın, ona özenle baktığın ve bizlerin hizmetine sunduğun için çok teşekkür ederim. Sevgili başmelek Gabriel, her mesajında beni düşündüğün, hislerimi anladığın ve en güzel şekilde bana rehberlik edip ilham ve mutluluk kaynağı olduğun, bana sahiplenildiğimi ve desteklendiğimi hissettirdiğin için çok minnettarım. Sizi çok seviyorum.

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.