Hilarion: Bu dünyadaki varlığınızı kimseye savunmak zorunda değilsiniz!

Hilarion ConnectionSevgililer,

Bu zamanlarda sabit olan tek şey değişim – ve kişiler kendi gerçeklerinin yansıttığı yönde gitmeye hazır ve istekli olmalılar. Bu yol gösterici işaretleri takip eden kişi, hayretler verici harika eşzamanlılıklar ve olaylarla dolu bir kozmik macera hayatı yaşamaya başlar. Eski kalıpları, enerjileri, ve kullanışlılığı, faydaları ile coşkusu tükenmiş maddi varlıkları bırakmaya istekli olmalısınız. Bu zamanlarda, artık faydasını kaybetmiş pek çok şeyi temizlemek, onları hala daha yararlı bulabilecek kişilere vermek gerekli hale geliyor. Bilin ki Evren onların yerine daha iyi ve ruhunuzun aydınlık yaşamın ufuklarına doğru genişlemiş haline daha uygun şeyler getirecektir.

Hayatınızda eski ve durağan enerjileri taşıyan her şeyi düzenli şekilde eleme alışkanlığı edinmeniz sizi milyonlarca defa ödüllendirecektir. Fiziksel dünyadaki şeylere karşı sağlıklı bir tarafsızlığa sahip olma kavramını anladığınızda, kişisel özgürlük ve egemenliğin size ait olması hissini yeniden hatırlayacaksınız. Bazı şeylerin hayatınızda olmasının hoş ve keyifli olduğunu ama görevlerini yerine getirdikten sonra onları kolayca bırakabildiğinizi fark etmeye başlayacaksınız. Yaşadığınız dünyanın çok zengin olduğunu ve her zaman herkes için sadece yeterli olandan bile çok şey olduğunu bilmeye başlayacaksınız. Bu, aynı zamanda daha önce bloke olmuş yaratıcılık yollarınızı da açar. Her anlamda, bulunduğunuz her dakikada yaşam dolu olma hissiniz katlanarak artar.

Doğuştan sahip olduğunuz iç Işığınız çok daha ışıltılı ve aydınlık hale geldikçe, bu dünyada içinde bulundukları karışıklık ve karanlığın getirdiği bir çeşit rahatlık seviyesinin devam etmesi için ışığınızı sönükleştirmek isteyenler de olacaktır. Onların dikkatinizi dağıtma ve ışığınızı söndürme amaçlı teşebbüslerini tanırken huzurda kalın, çünkü siz onlara, sizi herhangi bir şekilde söndürmeleri hakkını vermediniz ve onlara bir borcunuz yok. Siz evrendeki bütün sevgiye en layık kişisiniz! Onlara sevgi ve ışık gönderin ve kendinizi onlardan koparın. Kimsenin sadece keyif alma amacıyla bir başkasına kötü ya da onu küçümseyecek şekilde davranma hakkı yoktur. Bu uygulama ya da alışkanlık insanlar tarafından asırlarca kullanıldı ve durmak zorundadır! HERKES Yaratan’ın sevgi ve ışığına layıktır. HERKES saflık, uyum ve iyilik dolu bereketli bir hayat sürmek üzere aynı büyüme, öğrenme ve evrensel yasalar hakkındaki anlayışını geliştirme şansına sahiptir.

Bu dünyadaki varlığınızı kimseye savunmak zorunda değilsiniz! Burada olmaya onlar kadar hakkınız var ve doğrusunu isterseniz, o kişilerinin siz sadece siz olduğunuz için, sizden üstün olduklarını sanmaları kendi açılarından büyük bir kibirdir. Her zaman huzurda kalın ve Işık Aileniz tarafından her zaman sevilip desteklendiğinizi bilin. Böyle bir şey olduğunda durumu tartmaya yeterli vakit ayırın ve bu negatif enerjiyle ilişkiye girmeyin. Böyle saldırıların hala oluyor olması büyük şansızlık ama artık kendinizi bunlardan uzaklaştırmakta çok daha becerikli bir hale geldiniz.

Seçmiş olduğunuz ruhani yoldan sizi almaya çalışan ve ışığınızı söndürmek isteyen teşebbüsler yapıldığında, davranış standardınızı ve bakışınızı en yüksek hedefe kilitleyin ve asla ne arkaya ne de başka yönlere bakın. Bunu yargılamadan yapın, kendinize olan sağlıklı güveniniz ve inancınızı sizden almaya çalışan bu enerjiye ortak olmanın sizin işiniz olmadığını bilin. Bu hareketle, başkalarının da kendi hayatlarında olası benzer durumlardan özgürleşmelerine yardımcı olursunuz. İlahi olanın Işığı işte böyle büyür ve dünyanızda genişler.

Tekrar görüşmek üzere

BEN Hilarion.

Marlene Swetlishoff ve Hilarion’a sonsuz teşekkürler. (www.therainbowscribe.com) Mor Alev tarafından çevrilmiştir.   Resimde gördüğünüz, Hilarion’un arzusu üzerine Marlene’nin kitap haline getirdiği Hilarion mesajları koleksiyonunun birincisinin kapağıdır. Bu kitabı amazon.com dan ve diğer uluslar arası internet kitapçılarından İngilizce olarak bulabilirsiniz.

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, ruhunuzun potansiyelini tam anlamıyla hayata geçirmek, Yüksek Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak, ruhunuzun potansiyelini tam anlamıyla hayata geçirmek ve  ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2016 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 20156 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

 

 

8 comments

  1. Çok ama çok teşekkür ederim Sevgili Mor Alev ve Sevgili Hilarion. Bu sabah gelen başka bir e-posta da aynı mesaj vardı Sevgili Mor Alev “Hayatınızda biraz yer açma vakti geldi, yenilere yer açın” Ve kibirli kişiler konusu… Bu kişi kardeşiniz olduğu zaman çok can acıtıyor, sizi yok sayması, küçük görmesi. Kabul edene kadar uzun bir zaman geçiyor, kabul ettiğinizi sanıyorsunuz sonra küçük bir davranış yine üzüntüye yol açıyor. Zamanla bunu da aşabilirim elbet… Varlığınız için çok teşekkür ederim.

    Beğen

  2. Merhaba Mor Alev,
    Sizin de defalarca dediğiniz gibi değişim zamanlarından geçiyoruz. Ben bu dönemi tuhaf zamanlar diye adlandırmayı seviyorum, iyi değil, ama kötü de değil, bazen çok zor, bazen inanılmaz kolay, o yüzden toptan “tuhaf” diyorum… Ama kim bilir belki de hep tuhaf zamanlardı…

    Yine ikinci bir tuhaflık, ne zamanki sizden bir mesaj duymaya çok ihtiyacım oluyor, bu kanal aracılığıyla ruhumu sakinleştirmeye yardımcı bir yol arıyorum, o zamanlar sitede bazı sorunlar oluyor:) En başlarda buna bayağı hayıflanırken, şimdilerde demek ki yalnız kalıp derine inmem ve bunu kendi kendime yapmam gerektiği hissine kapılıyorum. Her zaman yapamıyorum ama deniyorum, Ya da şöyle diyeyim farkına varıyorum…

    Bir de şu var, son zamanlarda rüyalarımda çok açık mesajlar alıyorum. Bir cümleyle özetlenebilecek kadar net yorumlar… Tamam hep rüyalarım ilginç olmuştur ve dinlerim onları ama son bir haftadır apaçık, sorulara cevap aldığım bir hale geldi… Bu da bir diğer tuhaflık diye paylaşayım istedim:))
    Sevgiler,

    Liked by 1 kişi

  3. Sevgili Mor Alev,
    Sizden mail geldiğinde sevgiliden mektup almiş gibi mutlu oluyorum. Yazdiklarinizla yolum biraz daha aydinlaniyor, sevildiğimin, değerli olduğumun, desteklendiğimin biraz daha farkina variyorum yoluma daha güvenle devam ediyorum. Ïyi ki varsiniz, teşekkür ediyorum.
    Bahar:))

    Beğen

  4. Sevgili Mor Alev, her günün olmazsa olmazı oldunuz. Antidepresan bile sizin kadar rahatlatmıyor. Abartmıyorum inanın. Bu aralar yine dalgalandım. Neyse ki kendime dışardan bakıyorum ve dış baskıların farkındayım. Geçecek diyorum. Korku, öfke ve negatife dair içimde kalan ne varsa çıksın gitsin diyorum. Bunu yaşamak yazmak kadar kolay olmuyor elbette ama yolun sonu aydınlık biliyorum. Ve ve ve teknik arızalarınızın son bulmasını diliyorummm:) Sevgiyle…

    Liked by 2 people

  5. iyi aksamlar ben Almanyada yasiyorum su anlarda ruyalarimda degisik simgeler boyutlar kavrayamadigim seyler goruyorum.Bana yardimci olursaniz cok memnun olurum.Sevgilirimle Adil Kuzey 07.07.1957 Antalya dogumluyum.Tesekkur ederim

    Beğen

    1. Sevgili Adil, geçenlerde bir yazıma şu notu düşmüştüm: “Not: Emailleriniz birikti, onları elimden geldiğince çabuk cevaplamaya çalışıyorum, rüya yorumu isteklerini atlıyorum çünkü eski okuyucular bilir, ben rüyaların çok kişisel olduğuna ve rüya sahibinin kendisinin yorumlaması gerektiğine inanıyorum. Sizin enerjiniz, geçmişiniz, yaşamlarınız, sembolleriniz ve tetikleyicileriniz sadece size ait, size özgü ve bunları bir başkasının bütünüyle anlaması ve %100 emin bir şekilde cevaplamasına imkân olmadığını düşünüyorum. Rüyalarınızı anlamak için kalbinizle sohbet edebilir, meditasyon yapabilir ya da bir rüya günlüğü tutabilirsiniz.”
      Umarım sizin için uygun bir cevaptır. Sevgilerimle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.