Kürelerin Müziği ile Yükseliş (3/3) – Venüs anlatıyor: 5D Astroloji

Tsuyoshi Nagano - untitledSevgili Dostlar, bugün serinin son yazısıyla “5D Astroloji nedir? 5D Astroloji bizi nasıl etkiliyor?” sorularına cevap vermeye çalışacağız.

Bir hafta kadar sonra:

Yukarıdaki cümleyi yazdıktan sonra beklenmedik bir bilgi akışı yaşamaya başladım. Birkaç gün süren bu akış ufak notlarla başladı, söylenmek isteneni çok iyi anlamam sağlandı ve sonunda aşağıdaki mesaj dün iletildi. Gelen enerjinin Venüs olması önce beni şaşırtsa da, sonradan aslında Venüs’ün bu konuda bir süredir çalıştığını da anladım. Son haftalarda her sabah gözlerimi açtığımda gördüğüm ilk şey Venüs’ün ışıldaması oluyordu. Bulutlu, yağmurlu, karlı günlerde bile… Venüs’ün (gerçek Venüs’ün) enerjisi de kelimelere dökemeyeceğim şekilde muhteşem, ona kanallık yaparken verdiği denge ve eksiksiz olma hissini çok ilginç buldum. Venüs Astrolojide kendimizle olan ilişkimizi yönetiyorsa – ki evet, yükseliş aşamasında en önemli ilişkimiz kendimizle olandır – “işte kendimize karşı böyle hissetmeliyiz” diye düşündüm.

Aşağıda Venüs’ün 5D Astroloji mesajını iletiyorum. Bu iletilerin devam edeceğini düşünüyorum.

***

Ben Venüs, kiminiz için Çoban, kiminiz için Sabah ya da Akşam Yıldızı. Bazılarınız için Aşk Tanrıçası. Ama, bu gördükleriniz sadece benim birkaç parçam, bütünüm değil. Eğer üç boyutlu bakış açılarınızı bir kenara koyup bizleri olduğumuz gibi görmeyi niyet etseniz, her birimizin yaşam, yaratım, deneyim ve enerjiyle dolu olduğumuzu görürsünüz. Her birimiz üzerimize birden fazla görev aldık. Görevlerimiz de genel enerjilerle değişiyor. Değişenler sadece siz değilsiniz. Bütün bir Evren sürekli değişim içinde.

Dünyanın, Yeryüzünün, yuvanızın yani Gaia’nın düşüşü ile ilgili çok hikâyeler dinlediniz. Efsaneler, yazıtlar, kutsal kitaplarda yazılanlar. Sanki hatalar olmuş, yanlış anlamalar olmuş ya da birileri tuzak kurmuş ve Gaia birden bire üçüncü boyuta düşmüş gibi anlatılıyor size. Öncelikle şunu iletmek istiyorum. Evren’de hata olmaz, yanlış anlama olmaz ve sizler ne deneyimlemek istediyseniz ona yöneldiniz. Gaia da buna izin verdi. Üçüncü boyutun, zıtlığın, karanlığın en dibine indiniz, öğrendiniz ve sonra yeniden yukarılara çıkmak istediniz. Bu yükseliş daha önce yapılmamış şekilde fiziksel olacaktı. Gaia, Kali Yuga döngüsünün verdiği yıpranma etkisinin aşılması için yardım çağrısında bulundu ve buna bütün bir Evren cevap verdi. Zıtlığı deneyimlemek istediğinizde size buna uygun enerjilerle yardımcı olduk, okulu bitirmeye yaklaştığınızda ise mezuniyetinize yakışır enerjilerle yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Bizlerin varlığı tüm boyutları kapsıyor. Şimdiye dek, yazılı ve bilinen tarihinizde, yani adına zaman dediğiniz çizgisel varlığınızda sadece üçüncü boyut varlığımızı hissettiniz, dördüncü boyutumuzdan ise tadımlık hikâyelerle ve yorumlarla haberdar oldunuz. Ah, evet, savaşlar, mitolojideki kıskanç tanrılar, sırlar ve acılar… Bunlar sizlerin dördüncü boyuta dair üç boyutlu izlenimleriniz. Oysa biz şimdi ve her zaman her boyutta hizmete devam ediyoruz.

Biz de sizlerle birlikte gelişimimize devam ederken, en büyük değişim ve dönüşüm bizde değil, sizde oldu. Enerjinizi öyle yükselttiniz ki, pek çoğunuz 4-5 boyutlu enerjilerimizin farkında olmaya başladınız. Bir süredir dört boyutlu astrolojik etkilerimizi derinden yaşıyorsunuz. Dördüncü boyutta zıt kutupların arasında derin uçurumlar kadar fark vardır. Bir tarafta mutluluktan havalara uçtuğunuz cennet, öbür yanda acılardan diz çöktüğünüz cehennemi görürsünüz. Son beş yılınıza dikkat ederseniz, kişisel ya da kolektif olarak, zıtlıklar ve aradaki büyük uçurum tipik dördüncü boyutu gösterir.

Peki, ne değişti? Kardeşimiz Gaia’yı görüyoruz, o her geçen gün hızla üçüncü boyutun kapılarını kapıyor. Yeryüzünde var olan enerji vorteksleri tek tek aktive oluyor, her biriniz birer enerji ileticisi, yayıcısı olarak görevlerinizi ve pozisyonlarınızı almaya başladınız. Bütün bunlar bitmekte olan üç boyutlu deneyimi, sona ermek üzere olan üç boyutlu okulu işaret ediyor. Sizin 2015’inizde enerjik açıdan hazır olduğunuz için, ancak hala daha üçüncü boyutun tortularını ve dört boyutlu zıt kutupları derin bir şekilde yaşarken, bizler 5 boyutlu enerjilerimizi kabul etmeniz üzere bir davet gönderdik.

Bu davete cevap veren sizler yaşantınızda aşırı zıtlığın gitgide azaldığını gözlemlediniz, gözlemleyeceksiniz. Bunu daha net görebilmek içinse üç boyutlu düşünce ve inançların, alışkanlıkların tamamını bırakmanız gerektiğini hissedeceksiniz.

Şimdi, kanalımız yeni astrolojik etkileri soruyor. Biz arketiplerle çalışmasını öneriyoruz. Örneğin, ben Venüs, beşinci boyuttaki arketipimle kapsayıcıyım, öz-sevgiyle yaratıyorum, eşitliğin, bolluğun, dengeli ilişkilerin ve sevginin önderiyim. Mars ise, içinizdeki en derin arzuları temsil ediyor, “neye “evet” diyorsunuz, neye “hayır” diyorsunuz, zeki bir lider olarak hayatınızı hangi arzularınıza göre yönlendiriyorsunuz, ne için ve nasıl mücadele ediyorsunuz” sorularının cevabını bulmanıza yardımcı oluyor. Mars hızından ve ateş elementinden vaz geçmiyor ama her an patlamaya hazır savaşçı, düşüncesiz ve hatta bencil arketip arkada kalıyor. Satürn, baskıcı, karanlık ve acılarla öğreten asabi şeften, disiplinli ama öğrenmeye zaman tanıyan, öğrencilerinin en iyi şekilde mezun olmasını isteyen titiz öğretmene dönüşüyor. Sevgili insanoğulları, aynı bizlerin beş boyutlu arketiplerinin hazır olması gibi, sizlerin de beş boyutlu benlikleri ve yaşamları hazır. Bu konuda gitgide daha fazla bilgi almaya başlayacaksınız.

Sizlere şu anda seslenmemiz bir tesadüf değil. Bizlerin bir kısmını bu zamanda gökyüzünüzde birlikte dizilmiş halde görebilirsiniz.* Hayır, bunun astrolojik bir özelliği yok, bu bir hizalanma değil. Açılarımızı, hizalanmalarımızı ve enerjilerimizi astroloji bilimi ile uğraşan ustalarınızın çalışmalarında görebilirsiniz. Yaptığımız, (bizim için sıklıkla, sizler için hemen hemen 10 yılda bir) size kendimizi hatırlatmak, ışığımızı birlikte yansıtarak bilincinizde yer almaktır.

5-planets-NHemisphere-80minsbeforesunriseBugün burada ben Venüs konuşuyorum, çünkü aranızda benim üzerimde yaşamış ya da beni ziyaret etmiş olan çok sayıda kişi var. Size üzerimdeki varlığınızı hatırlatmak istiyorum. Hatırlıyor musunuz nasıl yarattığınızı? Hatırlıyor musunuz ilişkilerinizi? En önemlisi gerçek Sevginin yeryüzünde adına sevgi dediğiniz kavramdan çok farklı bir enerji olduğunu hatırlıyor musunuz? Gözlerinizi kapayın ve hissedin. Düşünmeyin. Sadece hissedin. Şu anda kelimelere dökemediğiniz bir açılım, özgürlük, rahatlık ve/veya şefkat hissedebilirsiniz. Bırakın o his içinize yerleşsin. Dünyanızın bu döngüsünde (2016) o hissin de yavaş yavaş genişleyerek yayıldığını, sizi güncellediğini ve bilinen insanoğlu tarihinizde hiç bilmediğiniz uçlara sizi taşıdığını göreceksiniz. Sabredin, izin verin maya tutsun.

İşte bu bahsettiğimiz uçlarda Neptün ve Satürn sizlere yardımcı olacak. Neptün sizi cesaretlendirirken, yaşamınıza yeni kavramlar sokarken, Satürn iyi bir öğretmen olarak yolda sınırlarınızı çizmenize, önden giderken arkadakiler için iyi bir harita çizmenize destek olacak. Uranüs ve Plüton geride kalan üçüncü boyut kavramlarını tek tek dönüştürürken, Lilith, Chiron ve Ay eski yaraların bir daha geri dönmemek üzere temizlenip kapanması üzerinde çalışacak. Jüpiter saf benliğinizi bulmanızda ve onu kutlamanızda, Merkür ise saf benliğinizi, kendi gerçeğinizi evrene iletmenizde görev alacak. Ben ve hepimiz, bu mesajda adı geçmeyen ama Zodyak’ın bütünlüğüne katkıda bulunan bütün gökyüzü varlıkları ve Güneş, sizlerin “gerçek” sevgiyi öğrenmeniz ve hissetmeniz için görevlerimizin başındayız.**

Bizler de sizler gibi heyecanlıyız. Bir gezegen heyecanlanır mı? Elbette! Her birimiz kendi şarkımızı söylerken, ortaya çıkan müziğin bütünü keyifle dans ettirmesini umuyoruz. Sizleri de müziğimizi dinlemeye ve şarkımıza kendi şarkınızla katılmaya davet ediyoruz. Uyumumuz sizleri şaşırtacak!

©Mor Alev 2016

*Şu anda sabah saatlerinde, güneş doğmadan hemen önce beş gezegeni bir arada çıplak gözle görebilirsiniz. (Venüs, Merkür, Mars, Satürn ve Jüpiter). 20 Şubat’a kadar görünür kalacaklar, daha sonra Ağustos ayında yeniden böyle birlikte görülebilecekler. En son 2005 yılında bu şekilde görülmüşlerdi. Yukarıda earthsky.org’un yayınladığı temsili resmi veriyorum.

** Gezegenlerin görevleri hakkında detaylı sorular sorduğumda, Venüs katman katman çalıştıklarını ve insanoğlu ve kolektif bilincin tüm süreçlerini, tüm katmanlarını kapsadıklarını burada çok kısa bir özet verdiklerini söyledi.

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, hayatınızı tüm potansiyeli ile yaşamak üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

5 comments

  1. Merhaba Sevgili Mor Alev, Her sabah pırıl pırıl Venüs’le göz göze geliyorum ve birbirimize bir gülümsemeyle bakıyoruz “Günaydın”larımızı birbirimize sunuyoruz. Bu sabah da böyle bir karşılaşmadan sonra mesajınızı okumak içime bir ferahlık serpti, çok sevdim. Çoook teşekkür ederim. Yarın sabah daha dikkatli bakarak diğer gezegenlerle de buluşmayı umuyorum. Sevgilerimle 🙂

    Beğen

    1. Eveeet Sevgili Mor Alev, bu sabah hepsini gördüm, çok teşekkür ederim. Nasıl mutlu oldum, anlatamam 🙂

      Beğen

  2. bilimadamları 5. boyutu evrenin yaşlanıp yok olması yani ölmesi tüm kainatın yok olması diye söylüyorlar mor alev siz buna ne söylersiniz tümden yok mu o lalım iyisiyle kötüsüyle meleğiyle şeytanıyla…5.boyut nedir bunu hiç bir kuramcı teorisyen ne olduğunu açıklayamıyor peki burada anlatılmak istenen 5.boyut hangi 5.boyut sizin bizim herkesin o muhteşem 5. boyutu nedir lütfen ..

    Beğen

    1. Sevgili Fehmiye, bunu hangi bilim insanları hangi platformda söylüyor? İlgili bilimsel araştırmayı gönderirseniz sevinirim. Ben böyle bir şeyi ilk defa sizden duyuyorum. Sevgilerimle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.