Bu Sizin Mezuniyetiniz…

The little peaks by PascalCampionArkadaşlar, 12-12 enerjileri ile ilgili yazımda birbirinden çok farklı birkaç kanalın hep birlikte “mezuniyetimizden” bahsettiğini söylemiştim. Yani bir dönemin kesin bitişine şahit oluyoruz ve bir sonraki, daha yüksek aşamaya geçiyoruz. Şüphesiz, Aralık 2015’in enerji koridorunun mezuniyetin tam olarak benliklerimizde oturmasının büyük payı var. Ancak, bildiğiniz gibi herkes aynı sınıfta değil, aşağıdaki mesajı veren Brenda’nın rehberlerinin benzetmesiyle ben de bir benzetme yaparsam; Hepimiz mezun oluyoruz ama kimimiz ilkokuldan, kimimiz orta okuldan, kimimiz üniversiteden… Çok emin olduğum bir şey varsa hiçbirimiz 21-12-2012’deki insanlar değiliz. Hepimiz inkar edilemez şekillerde geliştik, kimimiz bir süre ön sıralardaydı, koşturdu, kimimiz iki-üç yıl sonra arkadan yetişti, kimimiz hep tutarlı, sağlam ama yavaş gitti. Ancak, 3D okulların aksine burada bir yarış yok, sınıf birincisi de yok.

Peki, ne beklemeliyiz? Aralık enerji koridorundan çıktık. Jet gibi ilerleyen gezegenler daha ortalama bir hıza bugün geçiş yapıyorlar (fiziksel olarak değil, enerjik olarak elbette). 10 Ocak günü Yeni Ay çok ilginç bir derecede gerçekleşecek, ama şovu sadece ay ve güneş yönetmeyecek, daha da enteresan enerjiler ve açılar da göreceğiz. Bu mezuniyet, bu kapanış ve yeni hayata başlayış senesinde yıllardır öğrendiklerimizi somut adımlarla uygulamaya çağrıldığımıza inanıyorum. Bu konuda daha sonra yine konuşacağız. Şimdi Brenda’nın kanallık yaptığı Işık Varlıklarını dinleyelim.

Değerli Sevgililer,

Mezuniyet kepiniz ve cüppenizle hazır bir şekilde, adınızın eterik âlemlerde anons edilmesini bekliyorsunuz.

Muhtemelen, şu anki dünyevi sınıfınızdan ne zaman mezun olacağınızı sizden başka birisinin karar vereceğini sanıyorsunuz. Oysa bunun zamanını siz belirliyorsunuz. Çünkü hayatınızın yaratıcısı, sizsiniz.

Ama bilin ki, gerçekten mezun oluyorsunuz. Çünkü sizden sonra gelen sınıf, sizi takip edip yeni frekanslara ve Evrenlere yükselmeden önceki son değişim/geçiş işlemlerine başlamak üzere.

Belki, mezun olacağınız zamanı belirlemenize izin veren bilgi durumunuzu sorgularsınız (mezun olacağınız zamanı belirlemek için, sahip olduğunuz bilginin yeterli olup olmadığını tartarsınız). Tamamlamanız gereken her şeyi tamamladığınızı kesin olarak BİLMEK için, hangi göstergelere bakacaksınız?

Peki, ya merakla gelmesini beklediğiniz o mezuniyet anı hiç gelmezse? Ya da bir şekilde o anı kaçırırsanız?

Böyle bir şey mümkün değildir. Dünyevi hayatınızın ilk öğrencilik yıllarında, ister “kutlama çanları” çalmış olsun ister olmasın, yine de bir sınıftan veya yaşamınızın bir döneminden diğerine geçip geçmediğinizi biliyordunuz. Çünkü sonuç olarak hayatınız değişmişti. Bir ergen olarak, artık birinci sınıfa başladığınızdan daha gelişmiş ve daha zekiydiniz. Ve genç bir yetişkin olarak sizin için “mezun olmanın” anlamı, öncesinden daha farklı bir hayat demekti. Mezuniyet törenlerine katılmamış olsanız bile, yaşamınızda yeni bir dönemim başladığını biliyordunuz. İşte şimdi de aynen bu durumdasınız.

Şu anda herhangi bir fark hissetmiyor ya da hissediyor olabilirsiniz. Yeni bir döneme geçtiğinizi biliyor veya bilmiyor olabilirsiniz. Ancak yeni ilgi alanlarınız ve becerileriniz sayesinde, artık mezun olduğunuzu fark etmeye başlayacaksınız.

Günün birinde otomatikman yüksek varlıklara kanal olabilirsiniz. Gözünüzün görüş açısının dışında bir şeylerin farkına varabilirsiniz. Kelimeler kullanmadan (telepatik olarak) başkalarıyla iletişim kurabilirsiniz. Kendinizi, tarihi bir dönemin içinde bulunan bir gözlemci yerine (o tarihe yön veren) bir aktör olarak ya da farklı bir boyutta veya gezegende, farklı bir kültürün içinde bulabilirsiniz.

Kısacası mezuniyetiniz size, elekten geçirip içlerinden en çok ilgi duyduğunuz ve mutlu olduğunuz uğraşları bulacağınız binlerce olanağın kapısını açmaktadır. Tıpkı Lise veya Üniversiteden mezun olduktan sonra iş aradığınız, ancak aralarından “yaşamak istediğiniz toplum, kabul edebileceğiniz maaş, size en ilginç gelen görevler vb” gibi kriterlerden dolayı binlerce olanağı elemiş olduğunuz gibi…

Şimdi de bunun aynısı olacaktır. Dünyevi kalıplardan mezun oluşunuzu bir müddet sindireceksiniz, sonra sizin için en uygun olan şeyi aramaya başlayacaksınız ve sonra da onu YARATACAKSINIZ.

Bu “Yaratım sınıfında” tek bir tembel öğrenci olmayacak. Hiç kimse geride kalmayacak. Hepiniz, kendiniz için en doğru olan “dünyevi dışı” (şu an Dünya’da olmayan) şeyler yaratabilme yeteneğine sahipsiniz. Dolayısıyla şu an Dünya’da mevcut olan şeylere uyum sağlamak yerine, yeni şeyler yaratacaksınız.

Çünkü sizler, yepyeni yaratım becerilerine sahip “yeni varlıklarsınız”. İtiraf edelim ki başlangıçtan beri zaten Evrenlerin bir “sakini” idiniz. Ama böyle bir güzellik ve beceri ile tamamladığınız bu “ Yeni Dünya projesi” sizleri, Evrenlerdeki herhangi bir varlığın hiç yaşamadığı kadar yeni deneyimlerin tam ortasına atacaktır. Sizler, olağan üstü yaratıcılarsınız.

Kendinizden, varlığınızdan ya da bu fiziksel bedenin içindeki geleceğinizden şüphe etmeyin.

Siz “dünyalı” olarak kalacaksınız (yükselmek için bedeninizi terk etmeyeceksiniz) ama becerileriniz, gerek dünyevi, gerekse evrensel olan her şeyin ötesine gelişecektir. Çünkü Yeryüzünün yaratımına yardımcı oldunuz ve bunun sonucunda da, yeni boyutlara yükselmeleri ve yeni dünyalar yaratmaları için Evrenlerin diğer sakinlerini arkanızdan sürüklüyorsunuz.

Kendinizin sadece “basit” bir dünyalı olduğunuza ve bundan fazlası da olmadığınıza inandığınızdan dolayı, çoğunuz “isyan” ediyorsunuz. Basit bir dünyalı olduğunuz doğru değil. Çok yakında bunun doğru olmadığını keşfedeceksiniz.

Şimdilik, gerçekten olağan üstü bir yaratıcı olduğunuzu bilin. Sizler, varlığınızın eterik âlemlerdeki bir sonraki muhteşem aşamasını yaratırken (yani bu dönemde) bilinçli olarak (kasten) bu Dünya’da olabilmek için, yeryüzündeki tüm yaşamlarınızdan beri ilk kez tüm suretlerinizi bir araya getirdiniz. Ve bunu, bu dönem için çok önemli olan dünyevi varlığınızın ötesine evrimleştikçe, diğerlerinin de sizin şimdiki aşamanıza gelerek sizleri eterik âlemlere takip edebilmeleri için yaptınız. Böylece her seferinde bir grup, önceki grubun yerini alarak ilerleyecek.

Sizler, ardınızdan gelen her grup için birer yol göstericisiniz. Hepiniz cesur, yenilikçi ve yaratıcı ruhlarsınız.

Ve öyle oldu. Âmin.

Bu mesaj Mor Alev Dostu tarafından çevrilmiştir. Mor Alev Dostu, Brenda Hoffman ve aracılık ettiği Işık Varlıklarına çok teşekkürler. (www.LifeTapestryCreations.com).

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, ruhunuzun potansiyelini tam anlamıyla hayata geçirmek ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2016 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2016  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

15 comments

  1. Sevgili Mor Alev , çok ama çok teşekkür ederim ,senin sayende oldu.Çok sevindim muhteşem bir haber bu:))

    Beğen

    1. Sevgili Nuray, cevabınız yazıda. “Dünyevi hayatınızın ilk öğrencilik yıllarında, ister “kutlama çanları” çalmış olsun ister olmasın, yine de bir sınıftan veya yaşamınızın bir döneminden diğerine geçip geçmediğinizi biliyordunuz. Çünkü sonuç olarak hayatınız değişmişti. Bir ergen olarak, artık birinci sınıfa başladığınızdan daha gelişmiş ve daha zekiydiniz. Ve genç bir yetişkin olarak sizin için “mezun olmanın” anlamı, öncesinden daha farklı bir hayat demekti.”
      Sevgilerimle

      Beğen

  2. Sevgili Mor Alev, size Mor Alev Dostuna ve Brenda Hoffman’a çok teşekkür ederim. Her şey mümkün! Buna inanıyorum…

    Beğen

  3. 12.12.2015 de arkadaşlarımla beraber toplu meditasyon yapıp açılan enerji kanalına katıldık, meditasyon sırasında imgeleme yaparak birbirimize teta beyin dalgaları yayarak değişik yerlere götürdük ve meditasyon sonunda konuşunca başarılı olduğumuzu anladık. Açılan kanalın bugün kapanış günüydu o günden beri tek başıma meditasyon yapmakta zorlanıyorum bunun kanalla bir alakası olabilir mi normalde kendimi telkinleyerek çok başarılı olabiliyordum ?
    Ayrıca bunun dışında bu sene daha önce sene değişimlerinde hissetmediğim şeyler hissettim. Aşırı enerji, sebebini anlayamadığım mutluluklar gibi ama şimdi yazıyı okuyunca taşlar kafamda yerlerine oturdu.. İçsel olarak 25 Aralıktan beri 10 Ocakta değişik bir şey olacakmış gibi hissediyorum fakat ne olduğunu bilemiyorum. Yeniay ve dolunay dönemleri için önerebileceğiniz meditasyonlar var mı acaba ?

    Teşekkürler.

    Beğen

    1. Sevgili Ece, 10 Ocak saat 03.30 da yeni ay var. Bunun dışında sizin meditasyonlarınız için yorum yapmam genelleme olur. Gelen enerji asla dinmez, üzerine yenileri eklenir ve biz eskiye alıştığımız için sanki o etkilerden kurtulmuşuz gibi hissederiz, halbuki asimile etmişizdir. Yani enerji koridoru kapanmadı. Belki de biraz dinlenmeye, entegrasyon zamanına ihtiyacınız var. Bunu aslında benden iyi sizin kalbiniz bilir. Sevgilerimle

      Beğen

  4. Sevgili Mor Alev, 31 aralıkta ben de çok güzel yorumlar yazmak istiyordum sana ama tayin olmayı beklerken aldığım olumsuz haberle günlerdir ağlıyorum ve önüme taş koymaya devam eden insanlar tüm girişimlerimi engelliyor. O yüzden bu yazdıklarına tutunmaya o kadar çok ihtiyacım var ki…

    Beğen

    1. Sevgili Ayşe, neden bütün mutluluğunuzu bir tayine bağlıyorsunuz? Belli ki bulunduğunuz yerde hala daha ihtiyaç duyuluyor size. Anı yaşamanızı öneririm. Bir de geçenlerde paylaşmış olduğum bir yazıdan şu alıntıyı hatırlatmak isterim. “Etrafınızda çok çeşitli şekillerde algıladıklarınız, kendi bilincinizin net bir yansımasıdır. Duvarlardaki resimler, ayağınızın altındaki yer döşemesi, bunların hepsini kabul ettiniz, bunun içinde varsınız ve onların size ait olduğu tepkisini veriyorsunuz. Yaşadığınız yapının ötesindeki şeyler de, sokaklar, ana caddeler ve ana caddelerdeki reklam panoları, yolunuzda karşılaştığınız insanlar da sizin karşılaşmayı onaylama özgürlüğünüzü yaşadığınız, karşılaşmayı seçtiğiniz şeylerdir. Yani, öncelikle ve en önemlisi, gördüğünüz her şeyin öyle ya da böyle sizin hemfikir olmanızla ortaya çıktığını bilirseniz, bilinç olarak özgürleşmenizin önünde duran parçalarınızı da görmeye başlarsınız. Biz diyoruz ki, yaşamınızı nasıl biliyorsanız, bu aslında kendinizi ilişkilendirmeyi seçtiğiniz bilincin farkındalık durumudur. Ve biz yine diyoruz ki, hayatınızın tamamı, kendinizi tanımlama aracı olarak sizin tarafınızdan seçilmiştir.” Bu sizin tayin konusuna nasıl bağlanıyor? Enerjinizde bu vardı ve onu yarattınız. Eğer bu gerçeği bilirseniz, enerjinizi de düzenleyebilir ve farklı bir gerçeklik yaratabilirsiniz. Önünüze taş koymaya çalışan insanlardan bahsetmişsiniz. Onlar da sizin birer yansımanız. Önce siz mutlu olun, dış etkenler bunu takip edecektir. Bu blog zaten özetle üç yıldır bunu söylüyor. Size çok mutlu ve verimli bir yeni yıl dilerim.

      Beğen

  5. Sevgili Mor Alev,

    Yaşam amacım ne, artık olsun birşeyler duygusu uzun zamandır çok yoğun.:) Yalnız yaklaşık 2-3 aydır bişey oldu. Kendimi rahatlatacak ya da iyi hissettirecek hiç birşeye, ister ibadet deyin, ister meditasyon-yoga, elim gitmiyo. Hatta ilgilendiğim konularda merakla aldığım kitapları bile okumuyorum. Bunu negatif bir yorum olarak almayın lütfen. Pek çok arkadaşımda aynı durum var. Bu hissettiğimiz ya da yaşadığımız şey sürece dair bir durum mu? Yaptığım pek çok çalışmaya dokunmak bile istemiyorum. Ama farkındalıklarıma, davranışlarıma ve günlük hayatta daha pek çok dikkat ediyorum. Sizin bu konudaki yorumunuzu merak ediyorum.
    Sevgiler:)

    Beğen

    1. Sevgili Neli, ruhunuz size ne diyorsa onu yapın. Herkes sizin gibi hissetmiyor, başkaları da başka şeyler hissediyor, başka başkaları da çok farklı hissediyor. Hepimiz kendimize has özellikler gösteriyoruz. Zamanlamamız ve tepkilerimiz de farklı. Normal bir hayat sürdürmekte hiçbir yanlış yok. Aslında günlük yaşam dürüstçe ve kalpten yaşandığında son derece spritüeldir, hatta bunu yapmacık ya da zorlama meditasyonlara tercih ederim. Gidin yaşayın. Bir ara verin. Sonra geri gelirsiniz. Sevgilerimle

      Beğen

  6. Ben de ençok sevdığim işi yapiyorum…nasıl oldu bılmıyorum…bırden bıre kendımı en çok sevdıgım işi yaparken buldum..ben bıle inanamadım ,ve hala daha şaşkınım,

    Beğen

  7. Sevgili Mor Alev, ben de 11.11.2015 yeni ayı ile birlikte tüm bu enerjileri hayatıma daha iyi yön vermek için kullandım ve meyvelerini de yıl bitmeden almaya başladım fakat ne olduysa Merkürün gerilemesiyle birlikte herşey tersine olumsuz olarak dönmeye başladı. Bu Merkür ile mi ilgili yoksa düşüncelerimi hala olumlu tutumam mı gerekiyor?
    Sevgiyle

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.