2015 den 2016’ya geçerken… – Yorumlarınızı bekliyorum!

2016Sevgili Dostlar, 2015 yılına enerjik açıdan bir bakış atmadan ve ona teşekkür etmeden 2016’ya geçmenin haksızlık olacağını düşünüyorum. 2014 yılı her açıdan hızlıydı, büyük değişimlerin yaşandığı, ilk defa Kutsal Anne’nin Sevgi Selini kabul etmeye başladığımız yıldı. O zaman 2015 daha da hızlı ve bir önceki dört seneye hiç benzemeyecek bir enerji barındırıyor demiştik. Aynen öyle oldu! Hatta hiç beklemediğimiz şekillerde öyle oldu. (Uyarayım, biraz uzun bir yazı oldu! Sonunda da sizlere bir çağrım var. 🙂 )

Sorumluluk Almak, Kendi Gerçeğini Yaratmak ve Özgür İrade

2015’e bu temayla başlamıştık, bu, 2014 Kış Gündönümüyle birlikte gerçekleşen Oğlak yeni ayının baş konusuydu, gerçekten yıla damga vurdu. Her gün adım adım yanımızdaydı. Aslında her zaman kendi gerçeğimizi yaratıyorduk ama 2015’de farklı olan, neden ile sonuç arasındaki zamanın çok çok kısalmasıydı. Eskiden aradaki zaman daha uzun sürdüğü için, sonuçlar geldiğinde bazen “nedenler” ile bağdaştıramayacak kadar vakit geçmiş oluyordu. Unutuyorduk, ya da anlayamıyorduk. Ama şimdi kesinlikle biliyoruz ki, biz dışarıya hangi düşünceleri, hangi enerjileri verirsek ona denk olayları, şeyleri bazen aynı gün içinde yaratıyoruz! Bu durum 2016’da da devam edecek. Hatta daha da hızlanacak.

Kolektife baktığınızda, 2015 yılında insan toplulukları enerjileri ne ise, onu yarattılar. “Korku enerjisi” yine çok büyük bir pazarlama ve yönetim aracı olarak kullanıldı, öyle olunca da kolektifin korktuğu pek çok şey yaşandı. Korkunun sonucunda gücünüzü başkalarına verirsiniz, sorumluluğunuzu inkâr edersiniz, sanki hep bir şeyler sizin dışınızdaki güçler tarafından kararlaştırılıyordur. Gerçekte, hayatınızın hiçbir noktasında sizin önceden onaylamadığınız, hemfikir olmadığınız bir durum barınamaz. Yani yaşadığımız her şey, bizim onayımızla oluşuyor. Endişelerimizin de yaratıcı gücü olduğunu bilmeliyiz. Bütün bunları kabul etmek, şu anda bu gibi yazıları okuyan kişiler arasında bile oldukça zor. Bu zamanda korku bağımlılığımızın kökenleri ve etkileri hakkında birkaç sefer konuştuk. En net bilgi ise bedenle korku arasındaki ilişkiyi inceleyen bilim insanlarından geldi. (Bağlantısı burada)

Crowded by Pascal CampionŞunu söylemeliyim: Bu çok farklı bir geçiş dönemi. Bu, daha önce yaşanan devrimlere benzemiyor. Dünyayı ne birden bire gökyüzünden bizlere yardım etmek için inen Yıldız Kardeşlerimiz kurtaracak, ne tek bir lider ortaya çıkıp aniden hepimizi uyandıracak, ne de oturduğumuz yerde hiçbir şey yapmadan birden bire televizyonu açtığımızda dünya çapında barış ilan edildiğini göreceğiz. Özgür iradenizin dışında hiçbir şey gerçekleşmeyecek. Yani, bizi kurtaran Galaktikler de, liderler de, barış elçileri de biziz. Her birimiz, genç, yaşlı, çocuk eksiksiz! Bu konuyla ilgili en net mesaj bana Eylül’ün enerji fırtınası sırasında geldi. Bunu da derhal sizlerle “Özgür Düşünce, Özgür İrade, Bağımsızlık ve diğer notlar” yazımda paylaştım.

Negatif mi oldu? O zaman olumluya çevirelim. O muhteşem yaratım gücünüzü zaten kullanıyorsunuz. Şimdilik dikkatsizce, düşe kalka, bazen istediğiniz bazen de hiç istemediğiniz şeyleri yaratıyorsunuz. Özgür iradenizle olumluyu seçin dostlar. 2015’e de deney senesi olarak bakın. 2016’da olumlu niyet, olumlu duygular, sevgi ve merhametle kendi yaşamınızdaki mükemmel akışı yaratın.

“Bunun kolektifle ilgisi ne? Bu nasıl ülkeme, dünyaya huzur, mutluluk, bolluk getirecek?” diyebilirsiniz. Sizler öncülersiniz. Örneksiniz. Yeni insan prototipisiniz. Sizlerin enerjisinin yükselmesi etrafınızdaki herkesin ve her şeyin enerjisinin yükselmesi anlamına geliyor. Etki alanınız inanamayacağınız kadar büyük. Aylardır, gözlerimin önünde devasa bir gölün durgun sularına atılan bir çakıl taşı görüntüsü var. Yaratılan dalga halkalar halinde ve genişleyerek yayılıyor. Taşı atan bu dalgaların karşı kıyıya ulaştığını görmüyor tabii. Ama bu titreşim güçlenerek yayılmaya devam ediyor ve en sonunda karşı kıyıya ulaşıyor, bu bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek. Sizlerin olumlu niyetleri, mutluluğu, yüksek enerjisi her zaman evrene güçlenerek yayılıyor. Yeter ki kendinizi o sevgi gölüne atın.

Bütün bu farkındalıklar bana en sonunda “Birliktelik Bilinci Burada!” yazısını yazdırdı. O noktada gördüm ki, siz de benimle aynı fikirdesiniz ve biriz, bütünüz.

Yaratım, sorumluluk, özgür irade konularında önümüzdeki aylarda da çok konuşacağız. 2016’da evrenin yaratım dersleri devam edecek.

Harekete geçmek

2015’in önceki senelerden çok farklı olan bir teması da dış dünyada, fiziksel yaşamımızda harekete geçmeye çağrılmamız oldu. Bundan önceki yıllarda yeterince içimize döndük, 2015’de içimizle dışımızı, davranışlarımızı, yaşam tarzlarımızı birbirine bağlama zamanı gelmişti. Burada yaşanılan en büyük sorgulama şuydu: “Hayallerim sadece hayal olarak mı kalsın? Alıştığım düzen devam mı etsin? Yoksa kalbimin sesini dinleyip bu koltuktan kalksam mı? Yeni, farklı, değişik şeyler yapsam mı? Peki, nasıl bir adım atmalıyım?”

Ve bu aşamada, “evet” kelimesinin gücü kadar, “hayır” kelimesinin de kutsallığını idrak ettik. Konsey’in “Kabullenmemek” mesajı aranızda hararetli tartışmalara yol açtı. Michael (Baş Melek Mikail) bize “Artık yeter!” enerjisinin burada olduğunu hatırlattı. Dış huzurumuz için içimizdeki çatışmaları sona erdirmemizin zorunlu olduğunu söyledi ve nefesini hediye etti. Bunların hepsi sevgi ve şefkati temel alarak kendimizle barışık bir şekilde kararlar almamız ve bu kararları fiziksel dünyada uygulamamızı kolaylaştırmak, bizi harekete cesaretlendirmek için oluyordu.

Bu enerjilerden öğrendiklerimi sizlerle Ağustos ayında “3D (ya da 3D gibi görünen) hayatta 5D kararlar vererek ilerlemek” yazımda paylaştım. Bu da neredeyse yorum rekoru kıran bir yazı oldu.

Koltuk ışık işçiliğinden, sadece bütünün hayrına ışık gönderip sonra da aynı düzeni günlük hayatımızda sürdürmeye devam etmekten çıkarak, fiziksel yaşamda elle tutulur, gözle görülür işler yapmaya çağrıldık 2015’de. Bazılarımız bu çağrıya cevap verdi. Bazılarımız direndi. Bu zorlama 2016’da iyice yükselecek. Enerji çalışmaları, meditasyon ve içe dönmek elbette çok önemli ama onu takiben değişimi fiziksel dünyaya getirmek için hareket etmeliyiz.

Salıvermek, bırakmak, tutunmamak, yumuşakça akmak

Arkadaşlar, artık karmanın sona erdiğini bildiğinizi sanıyorum. Karma yok. Bitti. Sıfırlandı.

Peki, geriye ne kaldı? Çekirdek korkular! En derin, en kadim, kökenleri bazen Galaktik savaşlara kadar uzanan, bazen şu yaşadığımız kısacık hayatımızda öğrendiğimiz, bazen de milyonlarca yıl geriden gelen korkulardan bahsediyorum.

Son iki yıldaki çalışmalarımdaki en büyük değişim sanırım buydu. Hırslarıyla gözleri kör olmuş, kendi gezegenlerini patlatan varlıklarla tanıştım, Reptilianların saldırdığı Antares’li saf ruhların hayal kırıklığını tanıdım, savaşçıların, hırsızların, dolandırıcıların suçluluk duygularını, karanlığın en derinlerine inmiş ve öğrendikleriyle en sonunda sevgiyi seçmiş varlıkları, insan olarak bu dünyaya daha çok faydası olacağını düşünerek enkarne olmuş elementallerin yalnızlığını, yorgunluğunu, kendini hizmete adamış melekleri, Arkturusluların, Lyralıların uyanış sancılarını, Andromedalıların tekno-spiritüel yaklaşımını, bilge Hathorları, Şamanları, sevgiyi arayan Venüslüleri ve birçoğu indigo olmayı seçmiş Siriusluların yaşam sevgisini, tutkularını ve en sonunda ne kadar çok sevildiğini anlayan kalplerin sevinç gözyaşlarını gördüm. Her seans bir başka evren gibi gözlerimin önünde açıldı, ruhlarınız rengârenk ve çok bilge. Hiç birinizde karma yoktu, karma devam etmiyordu. Ama çok uzun zamandan beri beslenen korkular vardı. Bu korkuların kimi kalıtımsal, kimi kişisel, kimi bölgesel, kimi de toplumsaldı.

En büyük, en derin, hatta en temel korkumuz ise sevilmeme korkusu. Diğer bütün korkular, bu devasa ayrılık/ayrı olma/sevilesi olmama inancının yan etkileri olarak karşımıza çıkıyor. Sevilmek için neler neler yapıyoruz. Güç arayışı, para tutkusu, başarı hırsı, savaşlar, aldatmacalar, hepsi olduğumuz kişiyi beğenmediğimiz, her halimizle sevilemeyeceğimize inandığımız için oluyor. Ama çalışmalarımda gördüm ki, kendimizi bağışladıkça, hem diğerlerini bağışlıyorduk, hem de başkaları tarafından da bağışlandığımızı hissediyorduk. O yüzden, 2015 deki Venüs’ün geri yolculuğu hepimiz için çok önemliydi. Bizim için “gerçekten” önemli olanları, kendi değerimizi, öz-sevgimizi derinlerde aramaya yöneltildik. Bu büyük salıverme çalışması, yıllardır süren arınma 2016’da da devam edecek. Buna dair bir şüphem dahi yok.

Ancak, tırnaklarınızla tutunmayı bıraktıkça, yaşama güvendikçe, arınmamız yerini daha yumuşak bir akışa bırakıyor. Mart ve Eylül 2015 enerjilerinin bizi bir güzel silkelemesinin bu daha rahat akışa büyük bir katkısı oldu.

Bu arada 2015’in en önemli enerji çalışmasını da unutmamalıyız: Denge! Dengede kalmamız, kendimizi merkezlememiz bu sene kendimiz ve sevdiklerimiz için yapabileceğimiz en önemli şeylerden biriydi. Bu konuda daha çok şey duyacağımızdan eminim.

Taryn Crimi aracılığıyla Melek Rehberler 2015 için şunları söylemişti:

“Enerjinin hareket ve ilerlemeyi desteklediği seneler sıklıkla, bu enerjiyi kendi yararına kullanmanın gerçek potansiyelini görmeyenler için, biraz karman çorman gelebilir. Ancak, eğer odaklanmanızı korursanız ve her şeyin ilahi zamanlamayla bir araya geleceğini bilirseniz, eminiz ki bu sene başardıklarınız sizi hayrete düşürecektir. Bazıları bunu göz korkutucu bulabilir, ama bizim umudumuz şudur ki, aranızda pek çok kişi böyle senelerin doğasındaki muhteşem lütufları görebilecektir.

Önümüzdeki senenin öğrenilmesi gereken en önemli dersi, yaratmak istediğiniz neticeye kilitlenmenizdir, çünkü bu sene pek çok olayla dopdolu geçecek. Bu durum hem kişisel açıdan, hem de kolektif olarak hissedilecek.

2015 yılınızın sonlarına yaklaşırken, pek çoğunuz geriye bakıp nasıl bir sene içinde bu kadar çok şeyin olabildiğini merak edeceksiniz çünkü her biriniz bu sene diğer bütün senelerden çok daha büyük hızla ileriye atılacaksınız. Koca bir on yılda başarılabilecek şeyler, bu kısa bir senede oluşturulacak.”

Gerçekten de Melek Rehberlerin dediği oldu. Sizlerle biraz kendi gelişimimi paylaşırsam, ben aslında 2015’i çok sevdim! Benim gerçekliğimde harika bir yıl oldu, özüme daha da yaklaştım. Fiziksel yaşantım çok değişti. Ama ruhum daha da değişti. Sevgiyi hiçbir dış neden olmaksızın iliklerimde, hücrelerimde hissettim. Beklemediğim çok şey oldu. Örneğin, pek aklıma gelmezdi ama eskiden beni çok ürperten sürüngenlere karşı dahi merhamet hissetmeye başladığımı anladım bir gün. Bu, günlük yaşantımızda çok önemi olmayan ama içimizdeki gelişimi gösteren bir detay. Sözlü kanallığım bana verilen enerjiyi tercüme ederek iletmekten, doğrudan ses tellerimi çok çeşitli ışık varlıklarına vermeye doğru genişledi ve çok daha akıcı bir hale geldi. Kendimi çok daha rahat akışa bıraktığımı gördüm. Bununla beraber ne zaman somut adımlar atmam gerektiğini iyice anladım. Oldukça fazla “hayır!” dedim ama işi orada bırakmadım, her zaman uzlaşma ve çözüm getirmeye çalıştım. Ruhuma uygun olmayan şeyleri ve durumları hayatımdan salıverdikçe yerlerine tam da kalbime göre pek çok yeniliğin geldiğini gördüm. Öfkelendiğim zamanlar oldu mu? Evet. Bıktığım zamanlar oldu mu? Evet. Yorgunluk, kararsızlık, vs., vs.? Elbette! Bu olumsuz hisler yükselmekte olan insan deneyimine ait ve ben de insanım. Ama bunların hepsini birer gösterge olarak kullanmaya kararlıydım. O yüzden sarsılmadım, dağılmadım, uzatmadım ve şikayet edip mızmızlanmadım, toparlanıp göstergenin yönlendirdiği tarafa döndüm ve yoluma devam ettim. Egomla daha sakin ve verimli bir ilişki oluşturmaya başladım. Tabiat her zaman yardımcım oldu. İşim bitti mi? Artık tamamen gelişimimi tamamladım mı? Hiç sanmıyorum. Hiç öyle bir şey hissetmiyorum. Zaten bu yükseliş deneyiminin güzelliği de burada. Hepimizin birbirine öğretecek şeyleri var ve sadece hep beraber olunca gerçekten büyüyoruz, gelişiyoruz. Öğreniyoruz, paylaşıyoruz, bir daha öğreniyoruz. 2015’de bir daha şundan emin oldum: Hep birlikte yükseleceğiz, arkada bir kişi bile kalmayacak!

Aşağıda kişisel olarak hiç tanışmadığım, hatta nereden yazdığını bile bilmediğim bir okuyucumun bir iki hafta önce gönderdiği “Bir itiraf” başlıklı mektubunu bazı özel bölümlerini keserek paylaşıyorum. Onun gelişim hikâyesi belki hepimize ilham verir.

“Mor Alev merhaba.

Son yazılarından anladığım, altta not düştüğün kadarıyla bir şeyler olmuyor diyenler, hatta belki (kendi fikrim) şikâyetler, sorunlar… Geçtiğimiz yaz ben de sana sorunlarımı içeren bir mail atmış, hatta her seferinde Mor Alev, duy beni ben şöyleyim, ben böyleyim, olmayacak, olmayacaaak! diyen iç sesimle çare ararken buluyordum kendimi. Hem müjdeli bir mesaj okumanı istedim, hem sevincimi, başarımı paylaşmak, hem de teşekkür etmek. Gerçekten umutsuz zamanlardan geçtim, evet herkes kötü hissediyor, ama benimki bir farklı kötü hissediş… dediğim de oldu. Ve Mor Alev, gerçekten de o esiği atladım! Eşiği atlayacağız dedin, yandım yandım yandım ve… kül oldum sonunda. Simdi küllerimden yeniden doğuyorum. Tam olarak oldum mu, tam olmak ne, bilmiyorum ama küllerimden yeniden dogmaya başladığımı ve düzlüğe cikciğimi biliyorum. Hatta benimle birlikte herkese aynısı olmaya başladı sandığımdan, blog mesajlarının altına düştüğün ‘arkadaşlar maillerinizi okuyorum ‘la başlayan ve hala sorunları olan( bu tabiri kullanıyorum anlamanızı umarak) o arkadaşların hala olduğuna şaşırdım, çünkü artık hepimiz o esiği atladık ve herkes harika hissediyordur diye düşünüyordum… Ama tabi herkesin hayat yolu farklı, benim yargım bu yönde oldu ve başarımla gurur duydum… Vay be (…), demek bitti he dedim… Uzun zamandır bambaşka bir ruh halindeyim ve hayatta her şeyi yeniden keşfediyorum, ayni dünyada gözü yeni acilmiş, oyuncu ve keşfetmeye meraklı çocuk gibi. Hala önümde upuzun bir yol var, hala soru işaretlerim, şifalandirmam gereken çözmem gereken şeyler var ama artık bunları bambaşka bir ruh halinde, çok daha rahat yapabiliyorum. Ve bunda 2013 Eylül ya da Ekim ayında takip etmeye başladığım bloğunun nasıl bir katkısı olduğunu sanırım anlatamam… Her şey ‘tesadüfen’ sitene girmemle başladı ve bugün bu duruma geldim. (…. )Sevgi ve çocuksu bir teşekkürle…”

Writing - CollageSizin 2015 yılınız size neler verdi? Nasıl geliştiniz? Neleri değiştirdiniz? Neleri salıverdiniz ve yerine hangi çiçekler açtı?

Geçen sene tam bugün şunları yazmıştım ve sadece seneyi değiştirerek tekrarlıyorum:

2016 hakkındaki görüşleriniz neler? Sizce neler olacak? Neler yaratmayı planlıyorsunuz? Beklentileriniz neler? Nasıl bir yaşam yaratacaksınız? Ve atacağınız somut adımlar neler?

Yorumlarınızı herkesin okuyabilmesi için lütfen Facebook sayfasına değil, buraya, yazının hemen altındaki yorumlar kutusuna ekleyin ya da yazının üst sağ köşesindeki “yorum” kelimesini tıklayın. Ayrıca, blog enerjisini de göz önüne almanızı rica ediyorum. Yapıcı ve sevecen olmanızı, kendinize ve başkalarına yeni umutlar ve fikirler vermenizi umuyorum. Arkadaşlar, yalnız değilsiniz ve bunu bu zamanda paylaşımlarınızla kalpten hissetmenizi arzuluyorum. Sizinle benzer durumları paylaşan pek çok kişi var, ve belki de burada o yeni dostları bulacaksınız.

Yazarken şunu düşünün: Herkes mutluluk, sevgi, sağlık ve bolluk istiyor. Bizim burada aradığımız biraz daha fazlası. Önemli olan bütün bunları nasıl yaratacağınıza dair niyetlere sahip olmak ve bu niyetlerin zaman içinde daha da belirginleşerek size atılacak adımlar sağlaması… 2016’da da sorumluluk bizlerde. Orijinal fikirleriniz hepimize çok şey katacak.

Hepinizin katılımlarını bekliyorum! Çok teşekkürler!

©Mor Alev 2015

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

62 comments

  1. Ağlayarak okudum..yüreğimdekileri anlatmaya kalksam kelimelere sığmaz..sizi..bizi..hepimizi..herşeyimi..herşeyim olanı çokkk seviyorummm. Rabbime şükürler olsun… tek kelimeyle bir gün önce yada akşam yaşadığım..hissettiğim..düşündüğüm..çözüm aradığım..herşey bu blogta karşıma çıktı… ya yazıdan önce deneyimliyor yaşıyordum yada hemen sonrası… ve bende bazı sürüngenleri, hayvanları korkardım..dokunamaz sevmezdim ..ya şimdi evimde kedi besliyor..fare bile diyebiliyorum ben… ki bu inanılmaz… ve daha çok şey… inşallah herşey bütünün en yüksek hayrına olur..sevgi, aşk, barış, huzur..paranın olmadığı, saf altın kalplilerin olduğu, tüm kainatın çocuk gülüşleriyle dolu bir evren hayal ediyorum. Ve öyle de oldu… En derinden
    sevgiler..saygılar..çokkk öpüyorum…

    Liked by 2 people

  2. Kendi adıma 2015 çok çok hızlı bir yıldı. Her istediğimi kolayca yaratabileceğimi farkettim. Isteyip, adım atıp, üzerime düşeni yapıp oluruna bıraktığımda gerçekten de olduğunu gördüm, hem de defalarca. Teşekkürün, şükrün hayatımdaki bolluğu nasıl artırdığını farkettim. 2015’e bakınca gerçekten çok şükür, çok güzel bir yıldı diyebiliyorum. Özel ilişkiler konusu ise o an istediğim gibi gitmedi ama burdan bakınca öğrendiğim ne çok şey olduğunu, Dönüşmesi gereken neleri ortaya çıkardığını ve olmayan şeylerin iyi ki de olmadığını görebiliyorum ve bunu deneyimlediğim tüm kişilere ve olaylara şükranlarımı sunuyorum.
    2016’ya gelince tüm bu güzelliklerin katlanarak devam etmesini diliyorum. Barış içinde Hoşgörü ve sevgiyle BİRliğin gücüyle yaşamaya niyet ediyorum. Tüm ruhların dönüşümlerini kolayca, keyifle gerçekleştirmeye devam etmelerini diliyorum. Bir tüy kadar hafiflemeyi ve uçmayı seçiyorum. Sevginin ruhlarımızı ve tüm evreni kaplamasına ve sarmasına niyet ediyorum! Ve oldu!

    Liked by 1 kişi

  3. merhaba mor alev.
    varlığınızı bilmek ve her gün sizden gelen mesajları okumak o kadar güzel ki.
    2015 gerçekten basit bakıldığında sadece sorunlarla uğraştığım bir yıl gibi görünse de, aslında beni ben yapan, ben olmak için o kadar sorunla yüzleştiğim bir yıldı.
    Geçen sene tam da bu gün hiç bilmediğim bir şehirde ne yapacağımı düşünürken, hiçbir şekilde ofis bile bulamamışken, 5 Ocak 2015’de çok uygun bir ofis buldum ve avukatlık bürosu açtım.
    Açmakla bitmiyor tabii, şehirde arkadaşlarım dışında kimsem yok. Çevrem yok. Sonra mart ayında dosyalar gelmeye başladı. Para kazanmaya başladım. Öncelikle arkadaşımla yaşadığım evden ayrıldım ve yeni bir eve geçtim. Tabii öncelerde bir mucizeyle çok büyük işler almadım. Ama geçinebildim. Kimseye de muhtaç olmadım.
    Sonra işler birbiri ardına devam etti.
    Bahçesi olmayan bir evde yaşıyordum ve çok sevdiğim köpeğimi halen yanıma alamamıştım eylül ayında. Sonra bahçeli tam da istediğim gibi bahçeli bir ev çıktı karşıma ve ev sahibi benim kiracısı olmamı istiyordu. O zamana kadar ki en büyük dileğim gerçek oldu o ay. Canım köpeğim artık benimleydi.
    Ha çok fazla acaba olmayacak mı? dedim. Belki de her ay, her kira dönemi geldiğinde, her ekonomik anlamda sıkıştığımda, şu ana kadar her şey şanstı, devamı gelmeyecek mi diye düşündüm. Ama tam düşündüğiüm anda başka bir kapı açıldı. Sonra akışta kalmayı, dengede olmayı öğrendim. Evet belki bu ofis batabilir, başka bir yere taşınabilir ya da mesleği bile bırakabilirdim. Bütün ihtimalleri kabullenip, akışta kalmayı öğrendikten sonra ise herşey yavaş yavaş güzelleşmeye başladı.
    Ve biliyorum bundan sonrası daha güzel olacak.
    Bu özelde benim 2015’im. Herkes için her şey çok iyi olacak. Buna çok yürekten inanıyorum.
    Herşey bütünün hayrı ve iyiliği için en güzel şekilde olsun. VE öyle oldu.

    Liked by 1 kişi

  4. Sevgili Mor Alev,

    2015’e dair yorumlarımı paylaşmak için yazıyorum. 2015 yılı benim için çok dolu geçti. Zor bir yıl oldu ama aynı zamanda oldukça öğretici ve farkındalıklarla dolu bir yıldı. Sabrı ve sabırsızlığı bir ada deneyimledim. Sorumlulukların, üzüntü, öfke ve korkuların tavan yaptığı bir yıl oldu. Ama içerde yaşadığm her şeye rağmen kendimi dışardan da takip ettim. Çok başarılı bir öğrenci olduğum söylenemez ama kendimce arayışlarımı hep sürdürdüm. Vazgeçmedim. Aslında son 8 yıl benim için çok sertti. İnişli çıkışlı. Fakat 2015 en öğretici olanıydı. Olanı biteni daha bütünsel olarak görmeye başladım. Hayatı adeta sinema koltuğunda film seyreden bir izleyici gibi yaşadım. Gözlemci gibi. Tüm duygusal patlamalarıma rağmen kendimi hayatın dışında hissettim. Sanki burdaydım ama değildim. Yükselişin ne demek olduğunu fark ettim. Kavramlar yavaş yavaş yerine oturdu. Kim olduğumu ve yaşam amacımı merak ettim sürekli ki, hala da öyle. Olaylar öyle bir gelişti ki istesemde istemesemde sadeleşmeyi öğrendim. Plan yapmadan akışı takip etmeyi öğrendim. En önemlisi de kabule geçtim. Eskiden sorun ettiğim çoğu şeyi artık sorun etmiyorum. Beni öfkeden deli eden insanları bile ne yaptılarsa olduğu gibi kabul ettim. affetme çalışması yapmasamda doğal olarak ve içtenlikle öfkem kayboldu. Ve fark ettimki yaşadığım tüm sıkıntılar benim yolumdu. O yolda beni öfkelendiren insanlar sadece birer vasıtaydı. Aldığım tüm sorumluluklar da benim yolumdu. Bu sorumluluğu benimle paylaşmak istemeyenler olsa da bunun bir önemi yoktu. Benim bu yolda öğrenmem gereken şeyler vardı. Tüm bu olan bitenin beni yeni bir başlangıca hazırlamak için olduğuna inanıyorum.
    Beklentilerimi sıfırladım diyemem. Hala her konuda sabırlıyım da diyemem. Ama beklerken insanın çok şey öğrendiğini anladım. Ayrıca farkındalıklarım arttı. Bir şey olmadığında bir sonraki olayda neden olmağınının cevabını buldum.
    Daha çok şey yazabilirim ama şimdilik burada noktalıyorum.

    Ve sizi takip etmek, bana çok büyük güç verdi. Bunun için size minnettarım. Sevgiler:)

    Beğen

  5. 2 yil once endiselerimle, korkularimla herseyi ne kadarda geciktirmisim. artik hayata gulerek, sukrederek, olaylari kabullenerek bakiyorum. iyiki varsiniz

    Beğen

  6. Merhaba mor alev, 2015 benim için çok değişik bir yıldı. 2014 te kötü bir ayrılık yaşadım ve 2015 yılı onu hiç görmedim ve hiç irtibatta bulunmadık. Uzun bir ilişkiydi ve onsuz ne yapacağımı bilmiyordum. Ama zamanla insan alışıyor. Güven duygumu kaybettim insanlara karşı ondan sonra sevgiyi kaybettim. Ama sonra bağışladım onda kendimide. Onu hala çok özlüyorum. Umarım 2016 daha güzel bir yıl olur

    Beğen

  7. Kocaman şükür ve teşekkür bu bloga rastladığım güne ve mesajlarınızla yolumuza ışık olan her şeye iyiki varsınız pek çok güzelliğe ve pek çok bolluğa niyet ederek 2016 nın tamda yüreklerimizde ki niyetleri ortaya koyduğumuz sadece saf sevgiyle hareket ettiğimiz bir yıl oldu Teşekkürler tekrar bu kanalda kalın tam olduğunuz yerden çok güzel ışık alıyoruz 🙂 mutlu yıllar

    Beğen

  8. Yaklaşık 1,5 yıldır Mor alev sitesini takipteyim ve birlikteyim.Bu süreçte Mor alev sitesinden okudugum paylasimlarim daha kolay anlamama ,dönüşmeme yardimci oldu ve bir sürü eszamanliliklar oldu.
    Teşekkür ediyorum, sevgiler💖
    2016 barış ve dengenin yerleştiği ,keyif ve neşe duydugumuz üretime hala devam ettiğimiz doyasıya paylaştığımız güzelliklerle dolu bir yıl Ol’sun💜

    Beğen

  9. Merhaba, 2015 benim için yaratımızın tavan yaptığı bir yıldı. Akışa güvenerek, Sevgi’yle, şükranla ve mutlulukla yaşadığımda, aklımdan geçen evet sadece geçen herşeyin çok kolay ve hemen gerçekleştiğini deneyimlendim. Arada modem düşmedi dersem yalan olur ama önemli olanın ne kadar çabuk o durumdan çıkmak olduğunu, başıma gelen herşeyde bir hayır olduğunu( ki bunu artık kelime olarak değil kalben hissediyorum) deneyimlendim. Şifalar aldım, Şifalar verdim. Yaşam aracımı öğrendim ve o yolda daha çok ilerlemeye başladım, rehberimi buldum:) ve 2015 ye 5 yıllık yaşadım….
    2016 ya yeni bir başlangıç ile giriyorum. Bana hizmet etmeyen işimden ayrıldım. Şimdi yeni yolumda yürümeye ve bu konuda işaretleri görmeye niyet ediyorum. İnanıyorum ki benim ve bütünün hayrına olacak herşey hakkındaki işaretleri daha çok farkedeceğim. Bolluk, bereket ve şifa dolu bir yıl dilerim hepimize….

    Beğen

  10. Sevgili moralev herzamanki gibi hislerime tercüman oldunuz. 2015 benim için müthiş bir yıl oldu.tam anlamıyla yeniden doğdum diyebilirim.Hayata bambaşka gözlerle bakmaya başladım.her anın mucizelerle dolu olduğunu keşfettim.sizin de söylediğiniz gibi çok korktuğum sürüngenlere bile hayranlıkla bakmaya başladım.tabii ki bunda bloğunuzun katkısı yadsınamaz.Size ve enerjileriyle bize rehberlik eden tüm ilahi varlıklara sonsuz teşekkürler… Artık biliyorum mucizenin ta kendisiyim…Sevgi ve saygılar.
    😉

    Beğen

  11. Sevgili Mor Alev;
    Şahsi olarak 2015’i değerlendirmeye kalktığımda sanki geçtiğimiz bir yılı değil de onlarca yıl öncesini hatırlamaya çalışıyormuşcasına zorlandım.Bu durum beni hem şaşırttı,hem de “sürekli geçmişte yaşamak” gibi yorucu bir alışkanlıktan kurtulmuş olduğumu fark etmemi sağlayarak çok sevindirdi.Salıvermeyi,çoğunlukla anda yaşamayı başarmışım işte daha ne olsun!:))Yine muhteşem rehberliğinle bu yönlendirmeyi yaptığın için sana ne kadar teşekkür etsem az Mor Alev,ben yerimde saydığımı, pek de değişen birşeyin olmadığını sanırken kendimde, aslında bambaşka bir insana dönüşmüş olduğumu görüyorum şimdi. Hem de sadece bir yılda. 2015’in benim için tek kelimelik özeti “arınma”olabilir sanırım.Şöyle bir baktığımda aile içinde hiçbir zaman dile getirilmeyen pek çok duygusal yara neşter vurulup temizlenmiş;gizli kırgınlıklar,bilinçaltı öfkeler açığa vurulup çok kısa bir sürede yerini daha gerçek, daha özgür, daha sevgi dolu ilişkilere bırakmış.Resmen gözyaşları içinde de olsa 30-40 yılın yüreklerdeki,omuzlardaki tüm acıları uçuvermiş işte kısacık bir zamanda.Ne kadar ağır bir karmayı taşıyormuşuz meğer beraberimizde yıllar yılı.2015 yılı sırf bunun için bile çok büyük bir değişimin başlangıcı olarak anılmayı hakediyor benim öykümde.

    Bunun dışında kendi değerim hakkındaki düşüncelerim netleşmiş;çok daha sevecen,çok daha affedici,çok daha dürüstüm kendime ve dolayısıyla diğerlerine karşı.Zaman zaman sana yazdığım gibi tutku eksikliğinden, dünya ve ülke gündeminden kaynaklı düşük enerjili,son derece hüzünlü ve depresif günler geçirsem de yaşadığım ya da şahit olduğum tüm acıları birlikte yarattığımı ve hepsini frekansımı yükselterek iyileştirebileceğimi biliyorum artık.2016’dan en büyük beklentim bunu başarmak hep birlikte ve kendi rolümü tamanlamıyla gerçekleştirebilmek.Doğaya,hayvanlara,insanlara,ilişkilere,acılara hatta maddiyata ve eşyalara bakışım bile tamamen değişmiş, kendime bakışım değiştikçe.Fiziksel birtakım değişiklikler de oldu tabi,yaşadığım şehir,iş durumu vs. gibi.Ama yaşadığım ruhsal değişimlerin,farkındalıkların yanında bunlar bahsetmeye değmeyecek ayrıntılar sanki.Yer ve zaman sınırlandırmalarından henüz ara ara da olsa özgürleşebilmek müthiş bir duygu gerçekten.Son olarak kendimi mecbur sandığım,değişmesinin imkansız olduğunu düşündüğüm herşeyin sadece ve sadece benim hayal ürünüm olan duvarlardan ibaret olduğuna uyandım.2015 bir farkındalıklar ve arınma senesiyse 2016 da uygulamalar senesi olacaktır tüm kalbimle inanıyorum ve seçiyorum ki:))Bu süreçteki en büyük destekçim ve rehberlerimden biri olarak sana sonsuz sevgi ve teşekkürlerimi gönderiyorum sevgili Mor Alev.2015’in bana neler katmış olduğunu bile sayende farkedip ona hakettiği teşekkürü ve uğurlamayı aynı anda gözyaşı dökerken gülümseyerek yapabildimböyle.O zaman hepimiz,tüm gaia için hoşgelsin benim mucizelerle dolu olacağından emim olduğum 2016….

    Beğen

  12. 2016 da kendime koyduğum tüm yasaklardan arınmayı hedefledim, inşallah yapabilirim, adım atmaya niyet ediyorum, teşekkürler

    Beğen

  13. 2015!! Tam anlamıyla “dönüşüm” yılıydı benim için. Öyle çok farkındalık yaşadım ki..Kayıplar vardı, o kayıplar çok şeyler öğrettti, bazı öfkeleri içimden çıkararak gittiler.. Çok, çok gezdim. Tayland, adalar, Slovenya, İspanya, Yunanistan, Bulgaristam, Polonya.. İşler, projeler.. Yeni okul, yeni öğrencilerim.. Aldığım yeni eğitimler.. Aile dizimi.. Korkularımla yüzleşmem.. Nereden başlasam, hangisini anlatsam?!! 2016’da somut şeylerle ilgilenmeyi istiyorum. Hayallerim bir bir gerçek olsun, somut bir şekilde karşımda dikilsinler. Beklediğim şeyler var, onların gerçelşmesini bu yıla sakladım. Teşekkürler her şey için Mor Alev.

    Beğen

  14. Sevgili, Mor Alev, 2015 benim icin cok guzel, hareketli, cok seyler ogerindim bir sene oldu, cok sukur: ))) Cok sukur Sizin bu guzel blogunuz sayesinde, paylastiginiz bilgilerle salivermekler, yukselis daha kolay oluyor. Cunku umut, cesaret, ilham, bilgi, sevgi veriyorsunuz bize yazilarinizla ve tabii bize dusen o somut adimlar atmak . Her zaman kolay olmadi, ofkelendigim, direndigim, biktigim , kendimi sucladigim durumlar oldu, ama kararliydim, degismek, donusmek istiyordum, sorumluluk bende biliyorum, o yuzden ozgur irademi guzel, pozitif, sevgi olan seyleri yaratmak icin kullanmaya kararliyim. Ve bu kararliligim beni ileri goturen seydir ve tabii ki Sevgili Mor Alev sizin ve sizin gibi butune hizmete odaklinmis isik iscileri yolumuzda Isik tutuyorsunuz, guclendiriyorsunuz, seviyorsunuz, umut, bilgi, cesaret, ilham veriyorsunuz. Sizin onerdiginiz enerji calismalarinizi yapiyorum, duzenli meditasyon yapmayi calisiyorum, cok faydali hepsi. 2015-e cok cok tesekkur ediyorum, onu sevgiyle ugurluyorum…:))) 2016-yi sevgiyle selamliyorum, kucakliyorum. 2016 -da sevgi, huzur, nese olmayi niyet ediyorum kendim ve etrafimdaki hershey ve herkes icin ve bunun gercek olmasi icin gerekli adimlari atmaya kararliyim, cunki simdi kendime cok daha guveniyorum, biliyorum ki biz yaratiyoruz gercekletimizi. Hepimiz yapabiliriz. Guc bizde ve onu butunun hayrina kullanalim. Amin…Sizi cok seviyorum, Mor Alev, Sizi seviyorum dostlar, iyiki varsiniz, iyiki variz, seviyorum, afdiliyorum, tesekkur ediyorum…:)))

    Beğen

  15. Hayat ne getirirse getirirsin nefes aldığını hissettiğinde hepsinin bi şekilde geçtiğini yada olay değişmese bile senin bakış açının değiştiğini gördüm. Huzurda kalmanın ne kadar özel olduğunu öğrendim . Melek Lovanda! O benim kurtarıcım onun varlığına ve bütün meleklerin varlığına binlerce şükür 🙂 meditasyonu hayatıma dahil ettim , herkesin bu kadar polyanna olma demesine alıştım daha çok polyanna oldum 🙂 ne yaşarsam yaşayayım kimsenin elimden tutup kaldırmasını beklemedim düştüm acımı yaşadım tekrar kalktım ve kendimle tanışıp ona dost oldum 🙂 kötü şeyler olmadı mı tabiki oldu ama dedim ya nefes almakla nefes aldığını hissetmek başka , kötü bi şey oluyorsa biliyorsun ki büyümen için , eksik kalan yanını tamamlamak için fırsat 🙂 Iyi ki varsın Mor Alev iyi ki yoluma ışık olsun çok şükür 🙂

    Beğen

  16. Sevgili Moralev
    Yaklaşık 2 yıl boyunca tüm yazılarınızı okudum,deneyimlerinizi ve gelişiminizi çok çok güzel ifade etmişsiniz, hepimiz teşekkür borçluyuz size.
    Benim özetim de şöyle;kendim için birşeyler istemeyi bıraktım,birşey isteyeceksem artık tüm varlıklar için istiyorum.Yorum yapan arkadaşların da yazdığı gibi korktuğum bazı hayvanlar vardı,şimdi hiçbir şeyden korkmuyorum.Herbirimizin kendine has bir yolu olduğunu bilerek, tüm olaylara ve tüm yaşamlara büyük saygı duyuyorum.Yaşamımdaki herhangi bir olumsuzlukta,isteğimin olmasının veya olmamasının ilahi bir plana bağlı olduğunu,zamanı gelince yaşamam gerekenleri yaşayacağımı biliyorum ve tereddütsüz inanıyorum.10 gün kadar önce Nasa tarafından yayınlanan dünyanın son fotoğrafındaki görüntü üzerinde çalışıyorum bu aralar:)Afrikada büyük sahra çölü üzeri hariç tüm dünya moralevle kaplıydı.Sadece sahra çölü farklı renkteydi.Tüm farkındalığımla,tüm gücümle o bölgeninde moralevle kaplanmasını diliyorum, niyet ediyorum.Hissediyorum ki tüm dünya moralevle kaplanırsa 100.maymun etkisi başlayacak.Kaynağa,yaratana ve tüm yaratılana teşekkür ediyorum, herşeyi ve her varlığı çok seviyorum.

    Beğen

  17. 2015 senesi yoğun ders programı olan yeni bir eğitim gibiydi. Bazı dersleri çok ağırdı ama öğrenildi. Hiçbirşeyden kaçamazsın ancak başetmelisin der gibiydi, korkunun anlamsızlığını gösterdi…2016 için içimden geçen tek şey “Sevginin olduğu yerde olmak” bu varoluşun tek gerçeği ve tek sonucunda olabilmeyi hep sevgiye varabilmeyi nerede kiminle ne iş yaparsam yapayım sevgiye hizmet edebilmeyi diliyorum hepimiz adına 🙂 Teşekkürler…

    Beğen

  18. Uzunca bir süredir yazılarınızı takip ediyorum. Yazılarınız bazen yolu işaret etti, bazen onayladı, bazende gece uykuya dalarken sorduğum soruların mucizevi yanıtlarını aldım. Bazende neredeyse yaşamla tek olumlu bağım yazdıklarınız oldu. Katkılarınız muhteşemdi. Yaklaşık 5 yıldır ama özellikle de yoğun bir şekilde 2 yıldır inanılmaz olaylar yaşadım. Hızla giden bir arabadan, aniden kapı açılıp itilmiş gibi, üzerine çarpı çizilmiş, her olumsuzluk da öncelik tanınmış gibi gibi… hissettiren şeylerdi…:)

    Yüreğim bunların hepsinin “bana hizmet” olduğunu söylerken “aklım” saçmalama diyordu.

    İlahi planın, bize düşen payında ve gücümün yetmediği yerde, isyan etmeden kabullenebildim ama acı vericiydi çok.

    Ama aklın ve düşünen bir beynin neden olduğu olayları kabullenmek, o en zoru oldu tabii…:)

    En son, genelde çok sakin olan ben, öfkemi hep kontrol etmeye çaba gösterdiğimi anladım ve öfkemi deneyimlemeye karar verdiğim olaylar zincirinde, bilerek ve isteyerek ilk kez hata yapmaktan korkmadan, “ne yapmam gerekiyor” diye düşünmeden “ne yapmak istiyorum” diyerek davrandım. Ve yazınız da yazmış olduğunuz “hayır demenin kutsallığını” fark edemediğim, zamanında yapmadığım için bu şekilde deneyimledim.

    Çok yıpratıcı ve acı verici oldu. Her seferinde “olmak için doğduğun insan bu olamaz ” diyerek derin ve uzun meditasyonlar yapıyordum, Bir köye taşındım en sonunda. Toprakta çıplak ayakla gezmek için, herkesten uzaklaşmak için, doğanın sesleri dışında tek bir ses duymamak için.

    Ve bu köyde tanıdığım insanlar sayesinde sevginin “ne olmadığını” anlayarak, sonrasında geçen gün yaptığım bir meditasyon sırasında affetmenin büyüsünü yüreğimde bir çiçeğin filizlendiğini görüp ağlayarak bu süreci tamamladım.

    Yukarıda ki yazınız da kendimden çok şey görerek rahatladım. Beynimin kıvrımlarına yapışmış diye paniğine kapıldığım, hala mı atamadım dediğim enerjilerin son kırıntıları olduğunu anladım.

    Ne kadar kötü görünse de, ne kadar olumsuz ve bir o kadar acı olsa da her şey benim isteğime hizmet etmişti.

    Şimdi benim ve bütünün en yüksek hayrına olan tüm enerjilere, ilahi yaratıcıma, bana tüm bunları görmeme, anlamama yardımcı olan tüm ilahi varlıklara verdikleri ve vermedikleri için sonsuz teşekkürler diyorum…

    Çiçekleri koparanlara, çiçeklerin canını yaktıkları için kızan ben, can yakmanın ne demek olduğunu, can yakarak anlatabilmiştim. En son bunu yapmam gerektiğine inanarak ve bunu başardım.

    Ama tabi ki almam gereken dersleri de alarak ve şimdi yüreğimde sadece aşk ve sevgiyle büyüyen, bunu hissettiğimde, saliselik de olsa beni uçuruyormuş gibi yaşadığım anların hazzı buna değiyor.

    Tüm bunlar olurken yazılarınızla bana destek olmanızda, (yazılarınızın çoğu denk geliyordu çünkü, o yüzden bana dedim)…:) bu yaşadıklarım içinde, onları okuduğum anlar çok öğreticiydi ve huzur veriyordu.

    Şimdi bu yılı geride bırakırken, gerçekten ne kadar fazla yükten kurtulduğumu fark edebiliyorum…ve boşluk…bu çok güzel.

    Bu arada, doğum günümle bu yıl, bir simetri oluşturuyor. Geçen gün yazdığınız 9 sayısıyla ilgili yazınızdan bir kaç gün sonra fark ettim…16.02;2016… bir anlamı var mı bilemiyorum ama bu nedense bana çok enerjik hissettiriyor kendimi…:)

    Çok uzun bir yazı oldu, umarım sıkıcı olmamışımdır.

    Aşk ve sevgiyle geçsin bu ve gelecek her yıl…:)

    Beğen

  19. Merhaba Mor Alev iyi ki karşıma çıktınız..Size çok teşekkür ederim.Hayatıma yeni bir anlam kattınız.2015 senesi benim için çok hızlı geçti.Kendimi biraz daha geliştirebildim.Kurslara yazıldım ve bol bol kitap okudum.Hayatıma çok değer verdiğim birisi girdi.2016 senesinden beklediğim ise barış, sevgi ve huzur.Belki çok sıradan bir istek gibi gelebilir.Ama bu üç duygu Dünya’da yaşayan herkesin hayatının bir parçası olsa Dünya da cenneti yaşardık.Kalplerimizde umut var oldukça herşeyin çok daha güzel olacağına inancımız sonsuz.

    Beğen

  20. Merhaba Sevgili Mor Alev ,2009 yılında bir anlık sinirle kapattığım işyerimden sonra ,iyice zorlaşan günler, aylar ve yılların çekilen üzüntülerin ekonomik zorlukların nedeni kendimi bulmam için ayarlanmış bir geçiş dönemiymiş. Şükür ki sizinle bloğunuzla karşılaştım. Sizin sayenizde karanlık günlerden kurtuldum. Işığı ,aydınlığı ve meleklerimi gördüm . Sonsuz teşekkür ederim . Bloğunuza üye olmam 2013 senenin başlarındaydı ,o zamandan bu zamana kadar düşüncelerimde ,dünya ya insanlara bakışım değişti . İnsanları yargılamadan ,eleştirmeden bakıyorum, oldukları gibi kabul ediyorum , kusur aramıyorum, çok sakinim çok yapıcıyım. Olumlu düşünmeyi hayal kurmayı öğrendim. Sürekli arınma ve salı verme çalışmaları yapıyorum .2015 yılı herkes gibi benide ekonomik olarak zorlamaya devam etti. Çok hayretler içinde kaldığım mucizeler yaşadım.( yaşadığım mucizeleri not alıyorum liste yapıyorum onlarıda sizinle paylaşmayı düşünüyorum.) Düşüncelerimle yarata biliyorum. Bizi gören, duyan , bize yardım eden meleklerimizin varlığını biliyorum içim rahat hiç bir konuda kaygılanmıyorum endişelenmiyorum bir çözüm mutlaka bulunuyor ve mesele çözülüveriyor .
    2016 Yılından beklediğim 4 tane dileğimin ivedilikle gerçekleşmesi ve Sevgili Mor Alev sizinle birebir yüz yüze görüşmeyi çok ama çok istiyorum ve Bozcaadaya gitmeyi çok istiyorum. Kutsal Anne beni bekliyor . Yazmak istediğim çok şey var aslında daha sonra yazarım .Meditasyonlarımı yapmaya çalışıyorum genellikle yapıyorum. Sevgiyle ışıkla kalın Bol bereketli sağlıklı barış içinde bir dünyada yaşayabilme dileğimle herkesin yeni yılı kutlu olsun sonsuz sevgilerimle …

    Beğen

  21. Sevgili Mor Alev.Bu bloğa rastlayalı ne kadar oldu bilmiyorum. Ama ilk günden beri her mesajı dikkatle okuyor, mail kutusunu Mor Alevden mesaj alma umuduyla açıyorum. Bu bloğun bence en önemli özelliği, kim olduğumuzu unutturmaması. Kitapları okuyup bir kenara bıraktıktan sonra herşeyi unutuyoruz. Oysa gelen mailler unutmamıza izin vermiyor. Benim tam da ihtiyacım olan şey bu blogmuş. Bazen mailleri okurken meditasyon moduna giriyorum, bazen de gözyaşları içinde okuyorum. Yürekten teşekkür ederim. Bu yıl kendimde fark ettiğim en önemli değişiklik etrafımdaki insanların duygularını, düşüncelerini hatta ne söyleyeceklerini hissedebildiğimdi. Sanki alıcılarım açılmış gibi hissediyorum:) Sevgilerimle.

    Beğen

  22. sevgili mor alev
    Allah’a, baş melekler ve meleklere, yükselmiş üstatlara, rehberlere, sana,mor alev dostuna, bu harika blogu paylaşan herkese ve 2015 yılına çok çok teşekkür ediyorum! 2015 yılı benim için bol bol meditasyon, arınma, affetme ve dengemi bulma yılım oldu. şifalandım, şifalandım tekrar şifalandım! zihnim, kalbim ile bütünleşerek sevgiyle büyüdüm! benliğimde sevgi kocamanlaşarak egom küçüldü. egomu da seviyorum:) bana hizmet etmeyen duygularımı sevgiyle özgür bıraktım. bıraktıkça özgürleştim ve özgürleşmeye devam ediyorum…
    ailemle bir araya geldim. onlarda benim gibi şifalandı ve şifalanmaya devam ediyorlar…
    işimde yükselişe geçtim ve sevgiyle yükselmeye devam ediyorum…
    hayat amacımı öğrendim.
    Yaratan’ ve yarattığı her şeyin sevgi olduğunun farkına vardım. ne olursa olsun sevgiyle yaklaşmayı ve karşımdaki tüm canlılarda sevgiyi bulmayı, ışığı görmeyi öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum…
    Yaratan’a teslim olmayı ve ondan gelenleri almayı öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum…
    Akışta olmanın hayatımı nasıl kolaylaştırdığını ve keyifli olduğunu öğrendim. ve öğrenmeye devam ediyorum…
    önceleri her yeni yıla girerken huzur, barış, sevgi, zenginlik ve sağlık getirmesini dilerdim. bütün bu güzelliklerin gelmesine gerek olmadığını hepsinin bende, birlikte içimde BİR olduğunu öğrendim.
    2015 yılı bana ve bütüne verdiğin hizmetten dolayı teşekkür ediyorum ve sevgiyle uğurluyorum:)
    2016 yılı getireceğin bütün güzellikler için sana teşekkür ediyorum ve sevgiyle kucaklıyorum:)
    herkese sevgilerimle

    Beğen

  23. Sevgili Mor Alev, 2015 benim için; yaşamın her alanında harekete geçmekten üşenmeyip, iç sesimi dinlediğimde mucizelerin mümkün olduğunu hatırladığım bir yıl oldu. Yaşamdaki sorumluluğumun farkındalığıyla, herhangi bir durumda söylenmek yerine, “ben bu duruma nasıl katkıda bulunurum?” enerjisiyle harekete geçmenin önemini ve güzelliğini öğrendim. Kendi enerjimin eşsizliğinin farkına vardım. “Ben ne yapabilirim ki?” demenin anlamsızlığını gördüm ve artık, ben Yaradan’ın eşsiz parçalarından biri olarak harika şeyler yapabilirim diyorum. Harika anlar da yaşadım, sarsıldığım durumlar da… Ancak resmin bütününe bakmayı hatırladığımda ve eşzamanlılıkları takip ettiğimde, çıkış yolunu muhakkak keşfedebildim. 2016’da kendi eşsiz yaşam şarkıma, evrenin büyülü tonlarıyla eşlik etmesine izin verip, harikalar yaratmak ve Yeni Ben’i doğurmak niyetindeyim. Daha özgür, güçlü, sevgi dolu ve neşeyle yaşamını yaratan biri… Ben ve tüm yaşam, Biz; her durumun en ışıltılı olasılığını hak ediyoruz, ve de öyle olsun… Sevgiyle

    Beğen

  24. 2014de karma kelimesinin hayatima girmesiyle,2015 affetme,ozgurlesme,tepkisel yasamama gibi bircok konuda calismalarla gecti.ayni anda bircok kanaldan arinma,meditasyon ve nefes mesajlari aldim.duygu taskinlariyla sinandim , kendimi yukardan gordum ,cirkinlestigimi gordum,farkindalik potansiyelimden uzaklastigimi ben olmadigim o anlari ve gercek beni hissetigim anlar oldu.2014 de baslayan temizlik devam etti bircok gereksiz insan cikti hayatimdan.kalanlar ve yeni giren insanlar da olumlu dil kullanan pozitif insanlar, bu kendiliginden oldu.bircok maske dustu ,kiraci gibi degil ev sahibi gibi hissettigim zamanlar oldu ,daha yalnizlastim daha sessizlestim ama degisik bir huzur var bende ,kendinden emin olacaklar bir sekilde hayrimadir ddurusu korkusuzlugu da beraberinde getiren.,2016 da arinma ,nefescalismalari ve meditasyon yapmayi planlayorum yapmam geren tek seyin bunlar oldugunu dusunuyorum.Dilegim de tum dunya farketsin artik zulmun , hicbirsey getirmedigini,teror bitsin,cocuklar olmesin vee heryer onlarin kahkahalariyla aydinlansin.

    Beğen

  25. Sevgili Mor Alev,
    Her zaman oldugu gibi yazilarinizi okurken iste bu dedim yine beni anlatiyor 2015in ilk zamanlari oldukca zorlayiciydi Cok yorgundum bitkindim Kurban psikolojisindeydim Neden ben neden ben diye sorguluyordum Sanki hic birsey degismiyor ayni cemberin icinde donup duruyordum Herkes benden sifa buluyor bir kendimi sifalandiramiyordum Zaman gectikce sunu farkettim ki icsel yolculugumuzun neresinde bir tikaniklik varsa o tikanikligi yaratan biziz Saliverme korkumuz gecmis yasam deneyimlerimiz en onemlisi kendimizi sevmememiz tam bir kirilma noktasi 2015te cok yoruldum yogruldum egomla test edildim sevdiklerimle test edildim yasam standartlarim alismis oldugum duzen ile test edildim Sevilmeme korkusu kabul gormeme korkusu ile test edildim Ama gelistim olgunlastim yandim kul oldum daha da yollar var onumde biliyorum ve 2016ya yaklasirken sunu farkettiim ki zemin ayaklarimizin altindan kayip gidiyor gibi hissetsek bile dengede durabildigimiz surece hersey yolunda
    Sevgi ve isik dolu varliklar Hepiniz iyi ki varsiniz 🙂

    Beğen

  26. Sevgili Mor Alev;

    İki yıla yakın bir süredir bloğunuzu takip etmekteyim. Sevgi ve şükranla teşekkürlerimi sunuyorum…. İyiki varız, iyiki biziz…. Ara sıra unutsam da hayat sinüs eğrisi gibidir, dalgalı inişli ve çıkışlı önemli olan bunlar karşısında cesaretle devam etmeyi başarmak…. 2016 yılı herkes için büyük süprizlerle, başarılarla, yaratımlarla geliyor…. VAR OLDUĞUMUZ, VAR OLDUĞUNUZ, BÜTÜNÜ TAMAMLADIĞIMIZ İÇİN TEŞEKKÜÜÜRRRLLLEEERRR…………… 🙂 🙂 ❤ ❤

    Beğen

  27. Sevgili Mor Alev, yazınızı büyük bir heyecan ile okudum, yüzümde gülümseme, kalp atışlarımda hızlanma ile yazıyorum şuan. 2015 yılı ülkemiz ve dünyamız adına acılarla dolu geçti elbette, bu bir süreç ve bu günlerin geçeceğine yürekten inanıyorum.

    2015 yılında ben çok çok daha iyimser, her şeyin çözümü olduğunu düşünen, olumsuzluklar karşısında daima çözüm üreten, şikayet etmeyen, olanı olduğu gibi çoğunlukla kabul eden ( bazen itiraz eder gibi olup, bunun farkına varıp hemen kabul yolunu seçen) böceklerden korkan biri olarak ” ay canım ne kadar sevimli” deyip yanımdan geçip gitmesini izleyen ve hatta yağmurlu havalarda yolumun üzerinde gördüğüm salyangozları ezilmemeleri için kabuklarından tutup çimenlerin üzerine bırakan!! (hem de ben), 2014 sonu başladığım, 2015 yılında yoğunlaşan Yoga çalışmalarında daha bir içselleşerek bu yolda kendime belirlediğim hedefe yavaş ve emin adımlarla ilerleyen (eskiden olsa neden gerçekleşmiyor diye kafayı yerdim), her şeyin zamanı gelince gerçekleşeceğine inanan, daha sabırlı ( eski halimi bilseniz sabırsızlığımı, şuan ki halime şaşarsınız!), hayata güvenen, acıları kabul eden, sevdiklerimin hayatına müdahale etmeyen (eskiden her zaman daha iyisini ben bilirmişim onların aklı yokmuş gibi davranan ben!) sorarlarsa fikir veren, eskiden de yufka yürekliyken şimdi daha da bir hamur kıvamına gelen, neredeyse sevgi pıtırcığı olan, zaten son 10 yıldır tv izlemezken şimdi sürekli pompalanan felaket haberlerini okumamayı tercih eden, çokça şükreden; doğan aya, güneşe, yağmura, gördüğüm bir çiçeğe, aldığım nefese, …, gökyüzünde oluşan bir şekli görmemi sağlamasına kadar her an şükürler içinde yaşayan, her sabah uyandığıma şükredip o günü nasıl yaşamak istediğimi söyleyerek yataktan uyanan, Sevgili Meleklerden daima yardım isteyen, HERŞEYİN MÜMÜKÜN OL duğuna inanan ve sabah akşam https://moralev.com/2015/12/15/her-sey-mumkun-ve-hediye-bir-frekans-uyumlamasi/ deki uyumlamayı okuyan sevgimi herkesle paylaşan, olumsuz kelime kullanmayan “ama, fakat, keşke” kelimelerini hayatından çıkaran, olumsuz düşünen kişilerden istemeden de olsa uzaklaşan, kimsenin beni üzmesine izin vermeyen ve istemediğim hiç bir şeyi artık yapmayan bir ben var ve bu yolda ilerlemekten çok mutluyum.

    Hepimiz BİRlikte iyilik, sevgi ve inançla yükselen enerjilerimizin olduğuna ve bu enerjilerin dünyamızı iyiliğe götüreceğine sonsuz inanıyorum.

    Okuduğum kitaplar, siz, yaşama bakışımda, daima farkındalık yaratıyorsunuz. Size, Sevgili Baş Meleklerimize, Mor Alev Dostuna, çevirlerini yaptığınız diğer dostlara sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Minnettarım. Sevgiyle…

    Beğen

  28. Sevgili mor alev, Ben de sana teşekkürlerimi ve sevgimi sunuyorum. İyi ki varsın ve iyi ki dünyalarımızın bir parçasısın. Yazdıkların benim de dünyama ışık tuttu. Teşekkürler kucak dolusu öpücüklerimi gönderiyorum. Seni seviyorum. Hep varol ve mutlu ol tüm sevdiklerinle. Mutlu yıllar.

    Beğen

  29. Canım Mor Alev,
    2015 yılı hayatın “aç artık gözünü, olduğundan daha fazlasısın. Gerçek gücün seni bekliyor. Haydi, gel artık, tutun bir ucundan kendi yaşamına…” dediği bir yıldı. Öylece baktım o sese. Hep bekledim, bekledim.. Neyi beklediğimi hala bilmiyorum. Şubat 2015’ de size yazdım, büyük bir tembelliğin içindeyim ve meditasyonlarıma, kişisel gelişimime başlayamıyorum, üşeniyorum diye… Başla artık 2015’de, tam zamanı dediniz bana…Başlayamadım. Hep bekledim. Neden bu kadar yoruldum acaba diye özeleştiri yapıyorum. Kendimi ifade etmekten yorulmuşum, insanlara uyum sağlamaya, hatta özendiğim yaşantılara enerjimi tüketmekten başka bir şey yapmıyorum. Belki de sizin bahsettiğiniz gibi 3D hayata gömdüm kafamı… Sonrası malum; negatif olaylarda kendimi hep geri çektim ve kendi kabuğumda durdum. 2015 bana kendi kabuğumda durmayı öğretti… Evet 2014 ortasından beri 2015’ de ben dinlendim… Üşengeçliğin, durağanlığın tavan noktasını yaşarken içten içe hareketlenmem gerektiği, gerçek ben’ in beni beklediğini biliyordum. Kasım-Aralık 2015’ de yogaya ve aktif olarak her gün spor yapmaya başladım. Yine kendimleyim yogada ve sporda. Tek fark harekete geçmiş olmam ve ideallerimin olması.

    Kendimi çok özledim. Enerjimi, benliğimi, gücümü çok özledim. Bir Başak Burcu olarak 2015 benim yılım diye söyleniyordu ama öyle olmadı.. Herkes kendi gerçekliğini yarattığından, 2015’ in kendilerini dönüştürdüğünden bahsetmiş. Gıpta ile okudum bazı yorumları. Ben de geliyorum dostlarım. Evrenin yüksek enerjileri, yükselmiş üstatlarımız ve meleklerim yanımdalar. Seviliyorum. Gerçek gücümü biliyorum. 2016’ da gerçekliğimi kabul ediyorum. Kendimi kucaklıyorum. Sevgiyle dünyayı avuçlarımın arasına alıp enerjimi tüm dünyaya ve kendime veriyorum. Sevgi benim içimde. Ben sevgi verdikçe meyvesini toplayacağımı biliyorum. Kendimi baştan yaratmaya hazırım. Hoş geldim ben. Hoş geliyorum içimdeki gerçek güç.
    2016 bana ve tüm insanlığa “ışık” olsun. Ve öyle OL’ du.

    Beğen

  30. 2012 Yılından başlayan bir dönüşüm ve değişim içindeyim.

    Ama 2015 bu dönüşümün zirvesi oldu diyebilirim. Ben bloğunuzla bu sene tanıştım. Ve yazılarınızın rehberliği ile inanılmaz bir sıçrayış yaşadığımı biliyorum.

    Öncelikle bütün önyargılarımdan sıyrıldım ve daha önce kapalı olduğum bütün ezoterik ve spiritel bilgilere kendimi açabilmeye başladım.
    Daha önce kendini dinlemek, kendinle bağ kurmak ve içsel rehberlik nedir bilmezdim. Bu yıl bunu öğrendim. Hatta dışarıda hiçbir şey olmadığını her şeyin içeride olduğunu kavradım. Kavramak doğru kelime değil aslında bunları deneyimledim. Yaşayarak hissederek öğrendim. Burada yayınlanan bütün yazılar bana çok şeyler anlattı, çok büyük mesajlar verdi ama beni en fazla çeken mesaj şu oldu; ***”Bu dünya, varlığınızı içinde tutmak istediğiniz, aynı Rezonansta titreştiğiniz ve kendinizi tanımladığınız özelliklerden doğmuş olan bir yaratımdır.”Natalie Glasson-Baş Melek Sandalphon (www.omna.org)(http://moralev.com)*** mesajıydı. Zor zamanlarımda buradan hep desteklendim, tavsiyeler aldım, bu tavsiyelere uydum, bu sene ilk kez yeşil çimenlere uzandığım, topraklandığım ve salıverdiğim çok uzun günler yaşadım. Çok rahatladım. Zor zamanların içinden sizin rehberliğinizle geçtim. Dışarıda ne olduğunun değil de olanla benim nasıl dans ettiğimin önemini anladım. Hep şu olsun bu olsun mutlu olacağım derken olanla kendimi mutlu kılmayı öğrendim.

    En en en önemlisi hayatımda ilk kez (43 yaşındayım) Sevgi kelimesinin manasını kalbimde, kalp atışımda hissedebildim, saf varlığımla sadece ve sadece sevgiden ibaret olduğumu hissedebildim.

    Sevginin varoluşun en büyük bereketi olduğunu çok iyi anlayabildiğim için şükürler olsun.

    Bütün bu yolları yürürken varoluşunuzla bana sağladığınız rehberliğiniz için, ilhamınız için, aracılığınız için sonsuz ve sınırsız şekilde teşekkür ediyorum, şükür ediyorum.

    Mutlu Yıllar

    Beğen

  31. Sevgili Mor Alev, 2015 benm icin inanilmaz bir degisim yili oldu. Mart ayinda once yere kapaklandim, birdaha hic kalkamam sandim. 1996’da icinden ciktigim sprituel yolculugumun icine tekrar girdim. Bu yolculum beni ayaga kaldirmakla birakmadi, daha da yukseltti. 1996’da tanistigim ancak surdurmedigim Bilgi Kitabi ile yeniden karsilastim, bu sefer gercekten bir mana ifade eti, Demekki o zaman henuz hazir degilmisim.O zaman internet yaygin degildi, fasikulleri fotokopiyle cogaltiyorduk. Simdi butun dunyaya yayilmis, bircok dile cevrilmis, cok inanilmaz!

    2015’te bazi mesajlar aldim. Esimin ruh ikizim oldugunu, onunla tanistiktan tam 7 sene sonra uyanmam gerektigini bu sekilde ogrendim (22.04.2015 tam 7 yil oldu). Calkantilarla dolu, kimselerin pek anlam veremedigi iliskimiz birden apacik su uzune cikti. Boylece arinmam hizlandi.

    En son tavsiye ettiginiz Paul Selig’in transmitted kitaplari da bana cok sey katti, kendime sorup durdugum birsuru sorunun cavabini buldum. Ne zaman ihtiyacim olsa bu blog bana hep cevaplari sundu zaten, sanki biliyormusta yaziyormussunuz gibi.

    Iyiki varsiniz
    Hollanda’dan sevgiler

    Irem Janssen

    Beğen

  32. Sevgili Mor Alev, hayatıma tesadüfen gireli 6 ay olmuş, artık hersabah senden gelecek mesajı sabırsızlıkla beklemeye başladım. Şu son zamanlarda sayende matriksin kod anahtarını bulmuş gibi hissediyorum. Her sıkıldığımda dönüp eskilerden bir yazı seçip okuyorum. Şimdi bazı şeyler daha anlamlı gelmeye başladı, daha huzurluyum, çevremde mümkün olduğunca insana değmeye çalışıyorum ama ne yazık ki çoğunlukla duygu ve düşüncelerimi kendime saklamam gerekiyor çünkü bunları açıklamaya çalıştıkça “insanlık başaracak sevgi kazanacak” dedikçe en yakınımdaki bile bana antidepresan alıyormuşum gözüyle bakıyor. 2016 da daha da aydınlanacağımı ve çevremi aydınlatacağımı umuyorum. Dediğin gibi ve daha bu sabah eşime dedğim gibi “elbet bir damla olarak karşı kıyıya ulaşacağız”. Sana bize aracı olduğun için teşekkür ediyorum ve Dünyayı seviyorum. İyi ki buradayız….

    Beğen

  33. Merhaba Mor Alev,

    Ben ilk defa bir blog’a yazıyorum ve çok kısa olacak. Size 2015 de farkettiğim bir şeyi söylemek istiyorum.. O da şudur ki; şuan tüm dünyada hızla yaşanmakta olan mistik şeyin adı neyse ben buna yolda olmak diyorum, işte bu yol her kes için faklı işliyor. Her gün hepimiz için bambaşka tesirler hayatımıza yollanıyor ve bizi kendi yolumuza yönlendirmeye çalışıyor.. Sabır…sabır..sabır diyorum çünkü hepimiz yoldayız anlamaya çalışıyoruz ve anlayacağız…

    2016 içinde ufacık bir şey öneriyorum kendim içinde; hangi inançtan olursak olalım bir şey yapalım bu yeni yılda, sıfırdan başlayalım her şeyi öğrenmeye, düşünelim ki yarın hepimiz ilk defa şuan ki bilinç düzeyimizle doğuyoruz ve sıfır kilometre henüz hiç kimsenin bir şeyler yüklemediği beynimizle ilk baştan araştırmaya başlıyoruz yaşamı,insanlığı, nereden gelmekte bu oduğumuzu ve nereye gitmekte olduğumuzu ve önce kendimizi sevelim ve hepiniz göreceksiniz ki kendimizi sevdiğimizde herşeyi sevmeye başlayacağız.. Ben çağımızın ilacının çok basit olan sevmek eylemiyle olduğuna yürekten inananlardanım..

    Sevgi’yle
    Öznur GÜLTEN

    Beğen

  34. Sevgili Mor Alev,
    2015 yılı en çok özgürlük konusunda beni zorladı.Gerçek anlamda özgürlüğümü farkında olmadan kısıtladığım çok etken olduğunu defalarca hatırlattı. Gercek özgürlüğün hayatıma gelebilmesi için defalarca üzerinde çalışıldı sanki. Kapana kısılmışlık duyguları zirve yaptı. Çözülmesi gereken tüm meseleleri en derinlerden kazıyana kadar tekrar tekrar üzerinden geçti. Aklıma gelmeyen en ince ayrıntıları bile şifalanması için önüme getirdi. 2015 hizmet etti. 2015 hususi özel çalışma yaptı, elini taşın altına koydu. İzlemedi, beklemedi. O bir sonraki aşama için sahnedeydi.
    2016 yılının, eti senin kemiği benim dediği 2015 yılından sevgiyle alıp uçan bir pamuğun şefkatle sarıp sarmalayacağı ve bizi gerçek özgürlüğümüze taşıyacağı bir yıl olacağını umuyorum.
    Sevgili Mor Alev, sıkı çalışılması gereken zorlu yükseliş döneminde Yaradanın bir lütfusun.Aniden suya düşürülüp ne olduğunu anlamaya çalışayım derken okyanusun derinliklerinde karşıma çıkan güvenli bir şehir sakininin oksijen maskesini uzattığı bir kurtarıcı gibiydin. Katkının, ışığının , yardımının büyüklüğü tarif edilemez. Zorlu dönemde yuvaya dönmek istediğim çok zaman oldu ama neden yaşama sıkı sıkıya bağlanmamız gerektiğini hatırlatan etkenlerden birisin. Herşey için teşekkürler. Emeğine, yüreğine sağlık. Aynı zamanda sevgili Mor Alev Dostuna, yorumlarını ve ışıklarını paylaşan sevgili Dostlara, Meleklere, Rehberlere, Aydınlanmış Üstatlara, Galaktik Dostlarımıza, mesajları kanallık yaparak almamıza vesile olan tüm Dostlarımıza, nice Işık Varlıklarına ve Yaratana Sonsuz Teşekkürler. Şükürler Olsun.
    💖💖💖

    Beğen

  35. Çıktığımı yolda bana ışık olan, kafamdaki sorulara kimi zaman farklı bakış açısı sağlayan yazılarınla sensin. Teşekkür ederim. Uzun uzun yazmıyacağım neler oldu bitti 2015 de. Olması gereken herşey hayrıma oldu. Bunu her yazında bir şekilde bana hatırlattın. Bende bu yolculukta en iyi şekilde yol almayı seçtim. 2016 diğer bütün yıllar gibi bana benim gelişmem ve değişmem için ihtiyacım olanları verecek. Bir olmayı birlik olmayı yeniden hatırlıyacağız. 2015’e kocaman bir teşekkür. Yıllardır istediğim bir çalışmaya son dakikada katıldım. Aldıkları verdikler hepsine sonsuz teşekkürler.
    Sizede kocaman öpücük benden. Herkese kıtlu olsun 2016.

    Beğen

  36. merhaba,
    üç yıl önce gördüğüm bir rüya ile değişmeye başladım. Satürn Akrep’te iken istenmeyen bir hamilelik ve onu kaybetme korkusuyla eve kapandığım altı ay boyunca kişisel gelişim adına yazılar okumaya, astroloji ile ilgilenmeye, olumlama ile esenlik bulmak için sebep yaratmaya bolca vaktim oldu. (her ne kadar yoğun stres altında olsam da)
    notlar aldım, defterler dolusu yazılar yazdım, çizdim, karaladım. kendimce bir hobiydi bu fakat ciddi ciddi öğrenci oldum. yeni şeyler öğrendikçe fazlasını diledim. çetin bir hamilelik ve doğum sonrası hesapta olmayan bir lohusa sendromu yaşadım. bu süreç de altı ay kadar sürdü. çıldırmanın eşiğine gelmiştim. sosyal hayatım tamamen bitmişti. işte o zamanlarda mor alev ve melek enerjileriyle tanıştım ve iyi ki de tanıştım. artık ya okuduktan sonra yaşayıp tecrübe etmeye yahut yaşadıklarımın sebebini burada bulmaya başladım. kafamda soru işaretleri varsın olsundu çünkü cevabı bulacağımdan emindim. rüyalarıma yön vermeyi, anlam yüklemeyi, ruhumun diliyle konuşmayı, nefsime ceza kesmeyi öğreniyordum ve hala öğreniyorum. 2015 bunları ardı ardına hızla tecrübe etmeye ve eşim başta olmak üzere dışardan bakanlardan hayranlık dolu sözler işitmeye başladığım bir yıl oldu. çok daha fazlası var ama sanırım bana kalması daha doğru diye düşünüyorum. (nimetin devamlılığı açısından) Mevlana’nın tabiriyle pişmeye başladım galiba. ve umarım 2016 yandığım yıl olur. çünkü fazlası olabilir diyorum, yapabilirim. dilerim yanılmam.
    bu hususta yolu görmeme sebep olanları keşfetme fırsatı verdiği için önce yaratanıma, meleklerine, aracılarına dolayısıyla size çok ama çok minnettarım. iyi ki varsınız. ve dilerim bir gün öğreten olarak da bu yolda vazife ile şeref bulurum iyi akşamlar, iyi yıllar…

    Beğen

  37. 2015 yılını onca acı veren darbeye rağmen senin paylaşımlarınla kolay atlatabildim! rehberimdin, karanlığımı aydınlatan kocaman bir projeksiyon oldu paylaşımların.. Zihnimle cebelleşirken öyle bir yazı paylaşıyordun ki beynimde şimşekler çaktırıyor yüzümde gülücükler açtırıyor Kalbime sevinçle coşturuyordun.. Milletimin teşekkürümün ve sevgimin sınırsız olduğunu bilmeni isterim iyi yıllar güzel insan, kadın mısın erkek misin onu bile bilmiyorum ama bildiğim tek şey harika bir varlıksın iyiki varsın 👍💐🎄🙏🎀🙏😇💝💋✌️

    Beğen

  38. Sevgili mor alev blogu takip eden birbirinden guzel insanlar, bilge baykuslar merhaba.
    Bu guzel blogda bunca insanin farkindaligini bu denli yukseltip bana her gun daha da cok umut asiladigini soylemekten gurur duyuyorum. Mutlak ki hepimizin zor zamanlari oldugu bir gercek ama bu zorluklari asicak gucumuz oldugunu biliyoruz artik. Ben bu zor zamanlari bir engel olarak degilde buyumeme gelismeme olanak saglayan yardimcilar olarak gormeye basladigimda onlari fark edip saliverip onlari ozgur biraktigimda o sorunla ilgili butun yaralarin sifalanacagini fark ettigimde buyumeye basladim. 2014 benim icin donusum senesi oldu. Degisim ve gelisim senesi. Evet acilarla doluydu zorluklar vardi ancak bu olumsuz degil artik zaten iyi ve kotu yok onlar bizim bakis acimiz. Bu zorluklari asmaya basladigim kazandigim farkindaligi uygulayacak cesarete sahip oldugumda. 2015 de hayatimi tekrardan kendi istedigim gibi yaratabildigim bir sene oldu. Daha once yine hayal ederek basarilara ulastim. Kimsenin hayal bile edemeyecegi. Ancak bu sefer ulastigim basarilar gelisimim cok daha anlamliydi. Oncelikle bu sefer bilincli bir sekilde yaratiyor olaylarin tezahur etmesini sagliyorudum ve en onemlisi herseyi korkusuzca sevgiyle ve ben merkezli bir sekilde degilde butun icin hepimiz icin baris icin hayal ettim. Benim enerjimin mutlulugumun baskasina zarar olmadigini tam tersine onlari bu sevgiyle ve mutlulukla iyilestirebilecegimi ogrendigimde daha da yukseltmek istedim frekansimi. Meleklerle de en verimli calistigim sene oldu 2015. Cok sey ogretti bana cok guzel anilar verdi. Iyilestirmem sifalandirmam gerekenleri gosterdi. 2016 da bence benim icin ve hepimiz icin cabalarimizin meyvelerini alacagimiz bir sene olacak. Artik sifalandiracagiz yaralarimizi. Enerjilerimiz yukselecek. Umuyorum ki hepimiz sevgiyle dunyamizi bir adim oteye tasiyacagiz ve biliyorum ki bu olacak hissediyorum ruhumda bunu. Benim korkularim da sevgiyle donusecek. Hedefime her gun daha da yaklasacagim ve basaracagim hayal ettigimi gerceklestirecegim. Yeni dunyayi hayal edelim cunku icimizdeki bu gucle herseyi yapabiliriz. Kosulsuz sevginin gucuyle. Bu mesaji okuyan okumayan herkese sevgilerimi gonderiyorum ve hayallerinizi gerceklestirecek cesarete sahip olacaginiz mucizelerle dolu bir sene diliyorum..

    Beğen

    1. Eglendim, kahkahalari sectim ve en yuksek sesle deneyimledim, dostlarla birlestim, dost herkes oldu. Tartismalar bile sonunda kahkahayla cozulur oldu. Ciddiyeti askiya aldik bu sene. Ciddilesmedik mi ?! elbette. Kendimiz olarak simdide. En fazlasi zor tutmak oldu gulmemek icin. Eh icimize attik bizde :)) Dostlarimin emegi kocaman bu sevgi selinde. Sukran duyma anindayim bolluga, berekete, ilahi sonsuzluk dilimde. Ask’in kayip sehrini kaldirimlara seriorum. Yureginizle yasayin. Sevgiyi her an-ı-ma tasidiginiz icin Tesekkurler. Sizleri cok seviyorum.

      Beğen

  39. Öncelikle size sonsuz teşekkür ediyorum bu bilgileriniz ve paylaşımlarınız için….Çok özet bir cümleyle söylemek istiyorum….Bilgiler beni daha bir “Bütünleşmeye”,kendimle yüzleşmeye götürdü…..Birisini eleştirdiğimde içimdeki “BEN’İ” anlamaya ,çözmeye çalışıyorum…ve sevgi gönderiyorum….Sevgi ve Işık hepimizle olsun….

    Beğen

  40. 2015 benim 2016 da gerçek potansiyelimi ortaya çıkarabilmemi sağlayacak. Cümle düzgün olmadı sanırım. Ama siz ne demek istediğimi anladınız saygı değer mor alev. Şu an nedense içimden mor alev enerjisini kullanmak geldi birdenbire. Bir de ben daha düzgün cümle kuramazken siz muhteşem yazılarınızla insanların ruhlarını tetikliyorsunuz. Sevgilerr…))

    Beğen

  41. Herkese merhaba:)
    2015 yilinda kazandiklarimi hep geri donup baktigimda farkettim ve kazanclarima da ifade gucumun artmasinin araci oldugunu gordum
    evet 2015 yili boyunca ifadelerimin rahatligi ve netligi giderek artti ve belki de bu nedenle 2016‘dan beklentilerimi zaten olmus gibi belirtiyorum:) mesela: “Erasmusu kazandigim icin tesekkur ederim“ ustelik gercekten de olmus gibi hissediyorum

    Beğen

  42. Sevgili Mor Alev,

    2016 için niyetlerimi yazdım ve şimdi zarfımı kapattım. Lütfen sen de güzel ve güçlü niyetlerini, enerjini gönder. Herkes için bütünün hayrına güzel bir yıl olması dileğiyle. Sevgiler.

    Beğen

  43. Gerçekten yalnız olmadığımızı bir kez daha hissettirdi bu güzel insanların güzel paylaşımları.. Hepimizin birlik bilincine geçtiği bir yıl olsun 2016.. Emekleriniz için sonsuz teşekkürler sevgili Mor Alev.. Hepinizi seviyorum ve hayallerimizin de ötesinde bir 2016 diliyorum..

    Beğen

  44. 2015 bloğunu keşfettiğim ve harekete geçtiğim seneydi.Benim için kendimi bulmak için yola çıktığım;inançlarımı,fikirlerimi yeniden yarattığım,çok şey öğrendiğim harika bir dönemdi.Her şey için çok teşekkürler mor alev ! 2016 herkese hayırlısı ne ise onu versin.Sevgiler

    Beğen

  45. Bu güzel çağrı için ve onu cevaplayan tüm Güzel Ruhlar’a teşekkürler! Sizler varken ıssız denizlerde, dağların tepesinde bile yalnız değiliz, iliklerime kadar hissediyorum!
    2015 zor ama dolu dolu bir yıl oldu benim açımdan, bir dolu salıverme, her türlü maddi manevi temizlik, bilinç açılımları… Ayrıca zaman ile birlikte yaratımlar da çok hızlandı, bunu kendimde ve çevremdekilerde bariz bir şekilde gördüm. Kolektife baktığımızda şifalanan korkular, bilinç kalıplarının kırılması ile alınan toplumsal dersler, dolayısıyla full aksiyon bir yıl oldu!
    Yılbaşından bir gün önce yaptığım meditasyonda gökten yağmur gibi parlak ışık damlalarının yağdığını, bunların dünya’ya inerek akarsu gibi bir ışık seli oluşturduğunu, bu selin önüne çıkan herşeyi ışığa dönüştürerek yoluna devam ettiğini ve giderek daha da büyüdüğünü gördüm. Meditasyon sonrasında ben bunu Sevgi Seli’nin kolektif bilinçteki katı kalıpları kırıp Sevgi’ye dönüştürdüğü ve bunun geri dönülmez bir süreç olduğu şeklinde yorumladım. Dolayısıyla bence 2016’yı Sevgi’nin kolektif bilinci sarmalayacağı ve herkesin yüreğini dolduracağı bir yıl olarak görüyorum… Öyle de OL’sun!

    Beğen

  46. Merhaba
    2015 hayatımın dönüm noktası oldu.Beni yoran, üzen, enerjimi düşüren herşey 2014 ün ağustosundan beri hayatımdan birer birer çıkmaya başladı.Arınma ve yeniden doğuş dönemim ve henüz tamamlanmış değil sanırım.İçimdeki karşıtlıklar henüz bitmiş değil.Bir an akıştayım ve güvendeyim, başka bir an korku ve endişeler içindeyim.Sabrediyorum ve merak+umutla bekliyorum yeni kendimle yada sadece kendimle tanışmayı.

    Yorumları okudum, yalnız olmadığımı bilmek güzel:)
    Sevgiyle,

    Beğen

  47. Dünyada her şeyin eşit olduğunu hissettiğimden beri, saygım ve sevgim beni her olumsuzluğa karşı motive etmeyi başarıyor artık. Sanırım işte bu farkındalık bize korktuğumuz şeyleri bile sevdiriyor. Burada bir şeylere inanmanın güçleştiği
    zamanlarda iyi’ye sevgi’ye biz’e ben’e yüzünü dönmek yaşadığını hissettiriyor ancak.

    Affetmek, salıvermek, kendini sevmek, her günü hediyeymiş gibi yaşamak hayatıma girdi bu yıl. Hiçte kolay olmadı dünyanın beni hepsinin bir sebebi olduğuna inandırması, elbette üzüldüm ve acı çektim, çok kızdım önce. Öğrendim ki sancısız bir şey dünyaya gelmiyor. O süreç yaşanmalı. Ama sonunda affedip salıverdikten sonra, o süreçleri ve kişileri bile sevdiğimi hissettim. Kalbimle (iç sesimle) seçtiğim hiç bir yolun beni çıkmaza götürmediğini deneyimledim. Ben inandıkça, o daha da çok cesaretlendirdi beni.

    2016’da korkusuz, cesur bir yol hedefliyorum. Ondan, mesleğimde yaratcılığımın benimle olacağı,gelişeceği, birliği ve barışı yeni bir dokunuşla anlatabileceğim, çıktığım yolda mutluluğumu ve bir gülümsemeyle rengarenk olan dünyayı paylaşacağım kişilerle birlikte olmayı diliyorum. Aşk istiyorum. Her şeyde.
    Kollarınızı açtığınız için, bana yalnız değilsin’i öğrettiğiniz için teşekkürler sevgili Mor Alev.
    İçten sevgimle.

    Beğen

  48. Teşekkürler.. kendimi analiz etmemi sağladınız.. ve gerçekten fark ettim ki yaşadığım her şeyi önce ben düşünüyorum ve düşüncelerim fiziksel bir gerçekliğe dönüşüp yaşam halim oluyor.. Fakat bu noktada müthiş bir çelişkisel tavrım var; dışsal olarak sözel her şeyi, her olayı, her durumu olumlayıp ve pozitif içeriğini bulup herkes ve kendim için dile getirdiğim halde, sessiz düşünselimde yüzde doksan negatif ve çaresiz senaryolar üretimi içerisindeyim.. Sanıyorum bu yüzden çok uzun zamandan beri adeta hayatı tekrar butonunda unutulmuş gibi yaşıyorum.. sizi takip etmeye başladığımdan beri tekrar butonunu, sıkı sıkıya basılı tutanın ben olduğumu fark ettim.. şimdi bu farkındalıkla düşüncelerimi yönetmeye gayret ediyorum, fakat şu yıllardır üzerime yapışmış yırtık, pırtık kokuşmuş elbise gibi olumsuzluk senaryoları yazmaya alışmış düşüncelerim den öylece bir günde kurtulmak kolay değil.. kendimi zorlama dan, ” yine bak olumsuz senaryonun gönüllü aktörülğünü yapıyorsun” sopasını her defasında kafama geçirmeden sakin ve yumuşakça bu dönüşüm nasıl yapılır? Yada kendimi yine düşünsel bir olumsuz senaryoyu yazarken yada oynarken fark ettiğimde o düşünceyi kapatmanın silmenin bir sistemi, taktiği var mıdır? Mailimi okumanızı bir tek kelime dahi olsa cevap vermenizi diliyorum.. Teşekkürler..

    Sevinç

    Beğen

    1. Merhaba Sevinç, sorun Mor Alev’e ve o en güzel şekilde cevaplayacaktır.

      Sadece yalnız olmadığını bilmeni istedim. Ben de aynı yollardan geçiyorum, endişe pompalamaya başladığımda önce en kötü senaryoyu okeyliyorum. Yani başıma neyin gelmesinden korkuyorsam, o şey olmuş gibi bir frekansa götürüyorum kendimi? Bu beni öldürüyor mu ve tamam şimdi bu oldu artık şimdi ne yaparım diyorum. Bu şey beni öldürmüyorsa yeni çözümleri, yeni yolları gözden geçiriyorum. Sonra diyorum ki tamam korktuğum başıma gelirse ne yağacağımı artık biliyorum. O zaman ben hikayemi baştan yazayım. Tekrar kendimi isteklerime arzuyla bağlamaya çalışıyorum. Evet belki o korku bir yandan bana eşlik ediyor ama artık eski baskısını sürdüremiyor. Arzu ettiğim sonucu vizyonlamaya devam ediyorum ve mutlaka yaratım oluyor. Benim korku ve endişe basmaya başladığında kendime sorduğum temel sorum şu; “Hangisini istiyorsun, endişeyle yaratacaklarını mı, arzuyla yaratacaklarını mı? Çünkü ne olursa olsun yaratacaksın” Sevgiler

      Beğen

  49. Sevgili Dostlar, burada kendi deneyimlerini ve çok özel umutlarını paylaşan her birinize kucaklar dolusu teşekkür ediyorum. Belki sizinle aynı hisseden yüzlerce, belki de binlerce kişiye destek oldunuz, umut verdiniz. Belki de o kişiler yalnız olduklarını sanıyorlardı, ya da bir çıkar yol arıyorlardı. Bunun için medeni cesaretinizden dolayı sizi kutluyorum. Umuyorum gerçekliğiniz 2016 da muhteşem olacak. Sevgilerimle
    Mor Alev

    Beğen

  50. Öncelikle MORALEV 💜💜💜teşekkürler…VAROL🙏🏼HEP OL 🙏🏼ÇOK YAŞA 😍AŞK OL❤️…
    Benim,bana ve tüme teşekkür ettiğim bir yıldı 2015.Kendi gücümü,kendime olan saygımı görmek ve acısı ile tatlısı ile yaşadığım bu yaşamın deneyimlerini bir denek olarak bir fiil paylaşıp tüm canlarla ve canlılarla paylaşabilmek,yaptığım her şeyin sorumluluğunu alıp yaşama yine de EVET demek bana çok iyi geldi…
    Mor Alev,ne mi gerçek amacım
    VAROLMAK ve SEVGİ ŞEFKAT içinde birlikle BİR olmaya çalışmaya devam etmek…
    Rüyalarımda uçmayı hep uçmayı,denizin üzerinde yürümeyi,Deniz’in içindeki şatoları,gökyüzüne milyonlarca kişinin yürümelerini gördüm.Buna 3D-5D deyin ne isterseniz anlam verin,bunlar gerçekti ve bunun dışında çoook yaşamlar var.
    Rabbim isterse ben bebelere emekleyipte yürümelerini,emeklemeden koşturmalarına gerek olmadığını öğretecek bilgilere sahip olmak istiyorum🙏🏼🙏🏼🙏🏼
    AMACIM bu yeri oluşturmak
    Doğa ile onları tekrar buluşturmak.4 ayaklı Canların Can olduğunu domatesin ağaçtan değil topraktan çıktığını öğretmek istiyorum…
    Rabbim isterse 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
    Şükürler olsun🙏🏼🙏🏼🙏🏼
    Aşkla Nefesleninnnn❤️😍❤️😀

    Beğen

  51. Merhaba,

    Böyle birlik bilinciyle çalışan sitenin takipçisi olmaktan dolayı gurur duyuyorum ve teşekkür ediyorum..

    Ben uzun yıllardır Meleklerle yaşıyorum.Kendimde ve yaşadıgım çevremde bir sürü mucizelerle karşılaştım.(Şükürler olsun)

    Ben,aldığım bir rehperlikten bahsetmek istiyorum..eger bir faydam olursa bu siteyi okuyan arkadaşlara ne mutlu bana…..😀😀😀😀😀😀

    Bir dönem ben çok karışık düşünceler içindeydim..Bir olay karşısında aklıma ilk gelen şey o olayın NEGATİF yönüydü..önce bunu FARKETTİM..Ben neden hep negatif düşünüyorum diye sorguladım…ve MELEKLERİMDEN yardım istedim..Lütfen bana bunun sebebini anlamama yardım edin diye…

    Bunun sebebini okuduğum kitaplarda,aldığım eğitimlerle,bireysel çalışmalarla buldum ve çalışmalarımı yaptım ama belirli zaman aralıklarıyla NEGATİF düşünceler yine bana gelmeye başladı..

    Önce bu olumsuz duygu ve düşünceleri KABUL ETTİM..Bana geldikleri için teşekkür ettim ama artık gitmeleri gerektiğini söyledim….ve tekrar Meleklerimden istedim neden hala bana geliyorlar dedim…

    Bu olaylarla başedebilmeyi ögrenme aşamasında bir rehperlik aldım (ŞÜKÜRLER OLSUN)
    DÜŞÜNDÜĞÜN HER OLUMSUZ DUYGU VEYA DÜŞÜNCE ÜZERİNE ARINMA YAP…

    BU rehperlik benim hayatımı hatta BENİ değiştirdi…Aslında ne kadar kolaydı negatifi pozitife çevirmek… Evet bu rehperlikten sonra beni rahatsız eden olumsuz bir duygu ve düşünce geldiğinde nerde olursam olayım ne yapıyor olursam olayım gözüm açık veya kapalı hemen Başmelek Mikaili çagırdım ve sevgili Mikail şimdi şu anda beni rahatsız eden bu düşüncemin veya duygumun tohum düşüncesini o muhteşem ışığınla temizlermisin ve lütfen şimdi o elmas rengi ışığınla kaplarmısın ve lütfen bu saglıksız düşünce ile benim aramda oluşmuş olan tüm sağlıksız kordon baglarını kesermisin ve şimdi o koruyucu kalkanınla kalkanlarmısın dedim….Bu çalışmayı yapmak emin olun iki dakikayı almıyor…

    ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN…TEŞEKKÜRLER MELEKLERİM…

    Evet hala istenmeyen düşünce ve duygular geliyor ama onları temizleyerek göndermek çok keyifli..

    Sevgi ve Işığın gani gani aktığı bir 2016 diliyorum….

    Sevgiler

    Liked by 1 kişi

  52. Kalbim büyüdü, büyüdü, kocaman oldu…İçinden akan sevgiyi neredeyse gözümle göreceğim 🙂 Uçan kuşa, geçen buluta, sabah çiğiyle ıslanmış çimene, köpeğime, kedime, parkta çalışan bahçevana, hayatımda olan gözümün gördüğü tüm varlıklara. Varlıkları için şükürler olsun…Bana öğretenlere, benden öğrenenlere, dengeye ve uyuma, yoluma ışık tutanlara binlerce teşekkürler. Bu ışıklardan biri de sensin Mor Alev, varlığın için teşekkürler…Eski yılı sevgiyle bırakıp bana öğrettikleri için teşekkür ediyorum. 2016 yılının her sabahı şükürle uyanıp, şükürle uyumaya niyet ediyorum.

    Beğen

  53. Sevgili Moralev, her şey bu bloğu keşfetmem ve çöküşe geçtiğim 2015 yılının başlarında gerçek beni aramaya ve hayatıma anlam vermeye çalışmamla başladı… 2015 yılı çok zor başladığı gibi çok da zor ve yorucu geçti benim için… 38 yıllık hayatımı boşu boşuna, hiç bir şeyin farkında olmadan geçirdiğimi fark ettim. Yıllardır başıma gelen ve defalarca lanet okuduğum talihsizliklerin bilinçlendikçe aslında benim eserim olduklarını, isyan ettikçe daha çok tökezlediğimi ve tüm bunlara ancak ve ancak benim son verebileceğimi öğrendim. Değişmekten çok dönüşmem gerektiğini anladım ben 2015’de…Sevgiyi, sevginin gücünü tanıdım. İstemenin ne kadar önemli olduğunu ve hayatımı istediğim şekilde yaşayabilmem için içimdeki gücü kullanabilmenin önemini ve evrenle BİR olmanın anahtar olduğunu öğrendim.

    Evet 2015’de yaşadığım her kötü olay beni dönüşmenin yolunu bulmak için okumaya, araştırmaya ve öğrenmeye sevk etti. 2016 ise tüm bu öğrendiklerimin üzerine bunları uygulayarak istediğim hayatı yaşamaya başlayacağım bir yıl olacak:) Her bir ay için kendime bir hedef seçtim. Örneğin Ocak ayı benim için; MUTLULUK kelimesini yeniden keşfedeceğim, hayatıma mutluluğu çekecek ne varsa bunları keşfedip hayatıma dahil edeceğim bir ay olacak. Mutluluk kelimesini Ocak ayında yeniden öğrenip kendimi mutlu edeceğim 🙂 Şubat ayı ise SAĞLIK ayı olacak. Enerjimi tıkayan, nefes alışımı engelleyen ne varsa bunlara eğilip daha sağlıklı yaşamak için yapılması gereken her şeyi yapacağım bir ay olacak. Meditasyon ve sabah yürüyüşleri ile başlayacağım. Fırsat yaratıp Yoga le barışacağım:)

    Bunun gibi 2016 senesi içinde tüm aylarda kendime verdiğim ödevlerim ve görevlerim var. Bambaşka, hayattan ve yaşamdan zevk alan, seven, sevgisini çekinmeden cömertçe paylaşan, gün geçtikçe ışıldayan bir kadın olma yoluna çıkıyorum 2016’da. Bu blog bana spiritüel açıdan merak ettiğim ama hiç farkında olmadığım konularda ufkumu açtı. İyi ki varsınız. İyi ki bu bloğu yazıyor ve bizleri aydınlatıyorsunuz 🙂 sizi seviyor ve mutlu, ışık dolu, güzel bir yıl diliyorum.
    Sevgilerimle:)

    Beğen

  54. Hepsi bulundukları yerden birbirinden bağımsız birbirinden habersiz Duygularına kanat taktılar kuş olup gökyüzüne süzüldüler kanatlarını güneşin en alımlı ışıkları ile yıkadılar
    Cennetin penceresiden ; kuşların birbir kar olup toprağa düşüşünü izlediler milyarlarca geçmişi yad ederek tekrar tekrar kendileri için tüm canlar için kutsanmış yaşamlar yaşanmışlıklar istediler.
    Zamanın ötesinde mekansal ayrılıklarda birbirine bağlı duygularla ekolojik olarak sürüp giden bir devinim içinde belki de bir tören anıydı bu. Bütün sınırlarından kurtulmuş birçok noktadan çıkıp tek bir noktaya ulaşan sonsuz bir iz düşümü
    Tanrısal bir bütünlük…
    Yeni bir dönüşüm için tüm kötülükleri bir bir topladılar
    Ve karanlıklara boğulmuş yaşamların affedilmesini diledileler.
    Sizi benimle tanıştıran meleklere teşekkür ederim
    Teşekkür ederim 2015
    Hoş geldin 2016 buzlar çözüldü su olduk herhalde akma vakti ?
    Sadece yazdığımı zannediyordum şimdi içindeyim

    Beğen

  55. Merhaba 53 yaşındayım hayatımın belli bir bölümünde çok sıkıntılar yaşadım geçtiğimiz 9 yıl ekonomik sıkıntılar yaşadığım zorlu yıllardı.Geçtiğimiz yıl dan beri bloğunuzu takip ediyorum bana müthiş bir enerji verdi eğitim almadım sadece okuyarak geçmişte ki düşüncelerime bakarak doğru düşünceleri, algımı keşfettim ve 2015 müthiş güzel geçti şimdi geriye baktığımda hayretler içersindeyim nasıl başardım nasıl buraya atladım ne çabuk oldu nasıl buraya geldim diyorum hamdolsun kendimi tanımama yardımcı olduğunuz başarıya imza atmamı sağladığınız için önce Rabbime sonra melekleklerime sonra sizlere çok teşekkürler.2016 DAHA GÜZEL OLACAK ARTIK BİLİYORUM.Herkese dilediği tüm güzellikleri yaşayacakları bir yıl diliyorum SEVGİYLE

    Beğen

  56. sevgili Moralev sizinle birlikte çok yol katettiğim,i düşünüyorum ve daha yolum uzun . Sizin yazılarınızı okurken dahi omurilikten aşağıya doğru bir sıcaklık akıyor ve ben bunu yolculuğum için olumlu görüyorum ve size sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum

    Beğen

  57. Sevgili Mor Alev, 54 yaşındayım ve zorlu bir 15 yılı geride bıraktım…Geride bıraktım diyorum;çünkü negatif yaşadığım yıllardı onlar…Ne zaman sevgili meleklerim ve akabinde mor alevle tanıştım,çok hızlı olmasa da hayat daha kolay olmaya başladı…Ve 2015’in başından beri mucizeler yaşıyorum….Hiç olmaz dediğim,hasretle beklediğim herşey yavaş yavaş yoluna giriyor….Artık eskiden kızdığım,nefret ettiğim herşeye sevgiyle bakıyorum…Yazıların ve sevgili başmelek Mikail’in gücü güçlendirdi beni….Olumlu bakıyorum,ya da olumlu sonuçlar çıkarmaya çalışıyorum hayattan…Arada bir yine egoma yeniliyor ve sinirleniyorum ama eskisi gibi değil…Ben sevgiyle baktıkça her zorluk daha kolay çözülüyor….İyi insanlarla karşılaşıyorum hep….Tanrım,meleklerim ve sen hep yanımdasınız….Sizi seviyorum…Sevgi ve ışıkla…

    Ece

    Beğen

  58. Sevgili Mor Alev,
    Sizinle Ekim 2015′ te tanıştım. Kısa bir süre olmasına rağmen yazılarınızın bana çok faydası oldu. Yaşadıklarıma bir türlü anlam veremiyordum. Ruhen günbegün öldüğümü düşünüyordum, ama şuan nefes alıyorum. Yazacak , paylaşacak çok şey var fakat bir türlü hepsini toparlayıp nereden başlayacağımı bilemedim. Sadece sizinle tanıştığım için çok mutlu olduğumu yazmak istedim. Sizlere çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız…

    Arzu

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.