12-12-2015, Cumartesi – Dünyanın Titreşimini Yükseltmek Üzere Global Meditasyon

Sevgili Dostlar,

Yine bir 12-12 portalına yaklaşıyoruz ve biliyoruz ki aslında enerjik olarak kırılma noktasına çok yakınız. Bu kırılma noktasıyla fiziksel yaşamımızda değişimi göreceğimize inanıyorum. Enerjilerimizi 2015 yılı boyunca adım adım yükselttik, her ay 4 haftada en az 8 hafta yaşamış gibi hissettik ve bazen koşa zıplaya bazen de sadece olduğumuz yerde durarak ilerledik. Seneyi olabilecek en yüksek enerjide bitirmeye ne dersiniz?

Önümüzdeki 3 hafta Eylül’den beri aldığımız güncellemeleri kullanma zamanı. Enerji festivali 12-12 de başlıyor, 22-12 de Gündönümüyle devam ediyor, hemen ardından yeni ay 25-12 de ve ay sonunda hem zaferle hem de yeni umutlarla 2016’ya gireceğiz. Bu 8 senesini (2+1+5=8) bitirip bir 9 (2+1+6=9) senesine başlayacağız. 9 senesi ise, başlanan işlerin, derslerin ve bir dönemin tamamlandığı, insanlığa hizmetin, evrensel yasaların, iç bilgeliğin, bağışlamanın öne çıktığı, ruh amaçlarının ve görevlerinin berrakça belirlenmeye başladığı zamanı, ruhani aydınlanma ve ruhani uyanışı temsil ediyor. 2016’yı ışık işçilerinin senesi haline getirebiliriz.

Arkadaşlar, 12-12 de yirmiden fazla global meditasyon grubu bir araya geliyor. Biraz önce katılımcı sayısına baktığımda 1.008.052 kişiye ulaştıklarını gördüm. Meditasyonun amacı dünyanın titreşimini yükseltmek ve aynı zamanda bunun olumlu sonuçlarını bilimsel olarak kanıtlamak. Sonuçlar “Uyanın – Evrimleşme vakti geldi” isimli belgesel filmde de kullanılacak. Meditasyon katılımı ve saati için çeşitli seçenekler var:

The Master Shift

Awaken – Time to Evolve

  • Yukarıda bahsettiğim belgeseli çeken grup bütün bir gün bütün dünyada meditasyonlar düzenlemeye devam ediyor. 1 milyon kişi Tayland  Wat Phra Dhammakaya’da fiziksel olarak bir araya gelecek. Bu çok büyük bir organizasyon ve bilimsel araştırmanın da bel kemiğini bu bir milyon insanın hepimizin frekansını yükseltmesi oluşturuyor.
  • Bu gruba katılmak istiyorsanız, İstanbul saatiyle üç ayrı meditasyon yapılacak: Sabah 04.30, 08.30 ve 11.30.
  • Daha fazla bilgi için şu bağlantıya gidin:
  • http://www.awakentimetoevolve.com/global-meditation-day/

Sevgi Seli ve St. Germaine’nin Çağrısı

Yukarıda bahsettiğim grupların dışında internette sadece 12-12 ve meditasyon yazsanız, bütün dünyada o gün irili ufaklı sayısız meditasyon düzenlendiğini görürsünüz. Ben aynı gün Darfur’da huzurdan, Suriye’de barışa ve kansere çareye kadar amacı huzur, mutluluk, sağlık, bolluk ve bereket olan belki yüzlerce meditasyon çağrısı gördüm. Çağrılar hemen her dilde ve hemen hemen her ülkedeydi.

Lütfen, içinizden hangi gruba katılmak geliyorsa, hangi yöntemi kendinize yakın buluyorsanız ona yönelin ve dünyamıza katkınız olsun.

Bugün itibariyle bu bloğu 21.433 kişi takip ediyor, abonelerin dışındaki okuyucu sayısını ise bilmiyorum. 20.000 den fazla kişinin bir araya geldiğinde enerjisiyle ve olumlu niyetleriyle değil sadece bu ülkenin, bu bölgenin enerjisini ve kaderini değiştirebileceğimize inanıyorum. Mor Alev bloğunun dışında da platformlar var ve o grupların da bu güzel günü kullanacağına eminim. Yani toplam sayıyı bilmesek de büyük değişime önayak olduğumuzu bileceğiz. Ama bu bir topluluk işi, bu herkesin yaşamından bir yarım saat ayırıp kolektife hizmet etmesi durumu. Birlikten kuvvet doğar ve her birinizin katkısı gerekli. Gücünüzü küçümsemeyin, enerjinizi paylaşın ve 12-12 yi bir sıçrama tahtası olarak kullanın, hepiniz, hepimiz için. Hem kendi enerjinizi yükseltin, hem de güzel geleceğimizi, yeni dünyamızı bize yakınlaştırın.

Mor Alev

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2015 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2015 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

16 comments

  1. Sevgili Mor Alev bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Yalnız benim aklım karıştı. sanırım anlayamadım;12-12 Cumartesi 14:30 ayrı, Sabah 04.30, 08.30 ve 11.30 ayrı ve Ayrıca St. Germain Çağrısı için 06.00, 09.00, 12.00, 15.00, 18.00, 21.00 ya da 24.00 te ayrı mı meditasyon yapılması gerekiyor?

    Beğen

    1. Sevgili Duygu, bütün bu saatleri seçenekler olarak verdim. Siz hangisine katılmak isterseniz onu seçin. Ben saat 12.12 de seansta olacağım, ama seans sırasında zaten bağlanmış olduğumuz için büyük enerji akımı bekliyorum ve seans sırasında niyetlerimizden biri her zaman bütüne katkıda bulunmaktır. Daha sonra 14.30 daki meditasyona katılacağım. Sevgilerimle

      Beğen

  2. Yazınızı okuyordum
    bu meditasyona katılmak istediğimi ancak nasıl yapmam gerektiğini bilmediğimi düşünürken henüz tanıştığım genç bir kadına sohbet esnasında neden bilmem bundan bahsettim oda bana biraz bilgimin olduğu sahaja yogadan bahsetti
    12-12-2015 için sevgi seli medidasyonuna katılmak istiyordum bu bana bir mesaj mı? sahaja yoga ile katılabilirmiyim.?

    Ve sevgide kalıyorum
    Herkesin maddi ,manevi bolluğun, bereketin ,tüm güzelliklerin içinde şifalanarak sevgiyle sonsuza dek parlamasını diliyorum
    Meleklere ve sizlere teşekkürederim.
    İyi ki varsınız hep yanımdasınız.

    Beğen

    1. Sevgili Fadime, sanırım bu işlerin güzelliği de burada… Herkesin kendi enerji imzası var ve her birimiz özeliz, o yüzden kesin bir kural yok ama güzel niyetler var. Siz bu meditasyona istediğiniz gibi katılabilirsiniz. Sahaja yoga da çok iyi bir yöntem. Sevgilerimle

      Beğen

  3. Bize yol gösterdiğiniz için Teşekkürler. Ben rehberlerimden biri olduğunuzu düşünüyorum.Hayatıma kattığınız ışık ve rehberlik ile daha mutlu biriyim. İyi ki varsınız.

    Beğen

  4. 99 yilinda ruyamda seni almaya geldik dediler bende kizimin bana ihtiyaci var dedim .ogun bugundur kizimin ustune cok dusuyorum ve bana ihtiyaci kalmayinca olecegimi dusunuyorum kizim 27 yasina geldi kismetleri hep bir sekilde gidiyor ben bu baglantiyi. Sizleri takip etmeye basladiktan sonra fark ettim bu nu nasil sifalandira bilirim yardimci olursaniz mutlu olurum,iyiki sizleri tanimisim sevgiler,saygilar.

    Beğen

    1. Sevgili Hatice, Burada iki farklı yanınıza seslenmek istiyorum. Tabii bunlar benim fikirlerim, her zaman fikirleri kalbinize danışarak içinize alın, size hitap etmeyenleri dışarıda bırakın.
      Önce zihninize seslenelim: Ölüm bir son değildir. Başlangıç bile değildir. Sadece geçiştir. Yani o kadar korktuğumuz şey nasıl olsa bir gün olacak ve aslında bu büyüttüğümüz kadar önemli bir şey de değil. (şimdi bu yorumu okuyan kişilerin çoğunun kaşlarının kalktığını görür gibiyim). Bedenimiz hayatta kalmaya programlandığı için, bize bu geçiş olabilecek en kötü şeymiş gibi gelir. İkinci olarak ise adına ölüm denilen bu geçişin her zaman, sadece bazı intihar vakaları hariç planlandığı zamanda, planlandığı şekilde gerçekleştiğine de inanıyorum, hatta bunun “kendimce” kanıtlarını çok gördüm. Yani bir gece gelip “seni alacağız” denmesi, sonra da vaz geçilmesi belki de sadece kötü bir rüya. Çünkü bu işler böyle yürümüyor. Misyon, görev, dersler tamamlanmadan gitmiyoruz buradan. Şimdi, bu rüyayı gördüğünüz 99 senesine gidelim. Hayatınızdan memnun muydunuz? Yaşamla bağınız nasıldı? Hafif depresyon, stresli günler yaşıyor muydunuz? Belki de o rüya ile sizi yaşama daha sıkı bağlamak istediler. Bunu hiç düşündünüz mü? Bence bu akla yakın bir olasılık. Üçüncü olaraksa; Kızınız 27 yaşında bir yetişkin, onun da misyonu, amaçları, görevleri ve dersleri var. Buna eş seçimi de dahil. Zaten çok genç. Kimi eşini küçük yaşta, kimi daha olgun olduğu zamanda bulur. Ona bu konuda baskı yapmanın, ya da bu konuda kendi kendinize üzülmenizin bir faydası olduğunu sanmıyorum.
      Şimdi kalbinize seslenelim: Hayattan ne istiyorsunuz? Sizi ne mutlu ediyor? Günlerinizi nasıl geçirmekten hoşlanıyorsunuz? Buna odaklanın. Yaşamınızın tek amacı kızınızı büyütmek olamaz, değil mi? Bugünlerde bu dünyaya kimse tek bir şey için gelmiyor. Şimdiye dek katkıda bulunduğunuz, yardım ettiğiniz insanları gözünüzün önünden geçirin. Yaptığınız güzel şeyleri, bu dünyaya olan hizmetlerinizi hatırlayın. Yani, kızınızdan başka şeylere de odaklanın. Böylece hem onun üzerinden enerjik baskı kalkmış olur, hem de siz yaşamınızı renklendirmiş olursunuz. Yeni ilgi alanları, yeni bilgilere kendinizi açın. Baş Melek Michael (Mikail)i çağırın ve önce ölüm korkusuyla aranızdaki bağları kesin, kızınızla aranızdaki negatif davranış kalıpları, korku bağları ve yanlış inanışları kesin. Bunu sürekli yapmanızı öneririm. Ölümle kızınızı bağdaştırmanız gerçekten çok ilginç. Bu konuda hiç yılmadan çalışmanız size iyi gelecektir. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sevgilerimle

      Beğen

  5. merhaba,daha önce de yazdım ancak ulaşmadı sanırım,çok uzun zaman sonra 8 aydır çok iyiydim,ancak şu son günlerde ki astrolojik açılar beni çok zorluyor,özellikle ilişkimde,meditasyon da yapıyorum,ama zorlanıyorum..hangi melekle çalışmalıyım sizce,çok teşekkür ederim ..

    Beğen

    1. Sevgili Zeynep, bahsettiğiniz mesajınızı ne zaman yazdınız bilmiyorum. Cevapladığım bazı mesajların size ulaştığını ama spam/junk ya da gereksiz denilen dosyanıza gittiğini fark ediyorum. Lütfen kontrol edin ve almış mısınız bir bakın. Bu zamanlar daha geçen gün yazdığım gibi büyük temizlik günleri. Zorlanıyorsanız, bir şeylere zorla tutunuyorsunuz, enerjinin akmasına izin vermiyorsunuz demektir. O şeyleri salıvermeniz için neredeyse her gün yeni hatırlatmalar ve yöntemler yayınlıyorum. Nefes, şükran, salıverme yöntemleri, Michael’la bağ kesmek, Mor Alev enerjisi bunlardan sadece birkaçı. İsterseniz blogda biraz gezinin ve kendinize uygun bulduğunuz yöntemleri uygulayın. Sevgilerimle

      Beğen

  6. Sitenizde Istanbul icin saat 14:30 verilmis, ama verilen linkte ise Istanbul icin saat 15:30 diyor. Kafa karistirici bir durum!

    Beğen

    1. Sevgili Bytebuster, o linkteki tarihe bakarsanız, Ekim’de bütün dünya kış saatine geçerken bizim geride kaldığımız zamanda yazıldığını görürsünüz. O yüzden Japonya (JST) 21.30 saatini timeanddate.com dan kontrol edip 14.30 olduğunu buldum. Sevgilerimle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.