Haftanın Enerjisi – Bilge Baykuş olmanın tam zamanı!

Owl musicBazen, yapabileceğiniz en iyi şey düşünmemektir, merak etmemek, zihninde kurmamak, takıntı yapmamaktır. Sadece nefes alın ve güvenin, çünkü mucizeler gerçek.

Kaynak bilinmiyor

Arkadaşlar, Neptün-Satürn Kare Açınız nasıl gidiyor? Okyanus üzerinde türbülans gibi? Belki de cam parçaları üzerinde yürümek gibi? Hiç bitmeyen bungee jumping?

Kimse doğru bildiğinin gerçekdışı olduğunu öğrenmekten hoşlanmaz. Hatta ilk tepki inkârdır sonrası öfke, gerçeği kabullenme ise daha sonra gelir. Şu anda ortaya saçılan enerjide çok ama çok miktarda aldatmaca var. (Neden bahsettiğimi bilmeyen dostlar, lütfen geçen hafta yayınladığım Neptün-Satürn enerjilerini okuyun). Gazetelerde başlıklar neredeyse yarım saatte bir değişiyor, sağ denilen şey, sola dönüyor, iyi diye yorumladığınız bilginin arkası boş çıkıyor.

Bu arada Mars Terazi’nin en zorlu derecelerinden geçerken önce Lilith ile birleşti ve şu anda da çok yakın seyrediyorlar, Mars zor derecelere devam edecek. Zor derecelerin yanında, zorlu açılar da var. Bu hafta sonu Mars Plüton’a kare açı yapacak, haftaya Mars Uranüs’le zıt açıda, ay bir dizi stresli açı yapıyor. Aşağı-yukarı, sağa-sola, zikzak çizen enerjiler on gün kadar bizimle. Bu, ruhunuzu karartmak için yazılan bir yazı değil. Bu sizlerin bu enerjileri en iyi şekilde kullanabilmeniz için yazılan bir öneriler dizisi. (Ayrıca, şunu da hatırlayın, doğum haritanız öyledir ki, bu açıların hiçbiri size dokunmadan uçar gider. )

Gölgelerin hepsi aynı anda açığa çıkarsa, araya bir sürü aldatmaca, ego merkezli kaçak davranışlar, şikâyetler hatta psikolojik ya da fiziksel şiddet olasılığı girerse, ne yapıyoruz sevgili dostlar? X ışınlı gözlüklerimizi takıp, o kargaşanın, tozun dumanın ardındaki gerçeğe odaklanıyoruz! Gördüğümüz şey ise artık hiçbir şeyin gizli kalamayacağı ve kargaşanın aslında yepyeni bir dünyayı yaratan kaos olduğu.

Bu yılın Sabian sembolüne dönüş yapalım: “Kürelerin Müziği”. Müzik arkada parazit yapan seslerle dinlenemez. Gürültü içindeyken, ne müziğin güzelliğini takdir edebilirsiniz, ne de ne duyduğunuzu anlayabilirsiniz. O zaman parazit ve gürültü gitmeli. Sakinlik gelmeli. Büyük bir elemeye gitmeliyiz ve yaşamımızdaki patırtıyı teşekkürlerle göndermeliyiz. Artık onlarla işimiz kalmadı. Televizyonu kapayın, negatif medyayı susturun, Facebook’ta, Twitter’da sürekli olumsuz yorumlar paylaşan arkadaşlarınızı takip etmeyin (o fotoğraf ve bilgilerin hangisinin “gerçek”, hangisinin uydurma olduğunu zaten bilmiyoruz). Evet, evet, abartı gibi geliyor ama, gördüğünüze bile kalbinize dönüp danışmadan inanmayın. Bu durumda kalbiniz en büyük yardımcınız. Provokasyona gelmeyin, tahrik edildiğinizi düşündüğünüzde, nerede olursa olsun, işte, trafikte ya da evde, geri çekilin. Bu, sinmek değildir, bu kendi gücünü tanıyıp “ben seninle bu şartlar altında ilişkiye girmiyorum, şu anda iletişimi durduruyorum” demektir. Gücünüzü diğer tarafın arzu ettiği tepkiyi verdiğinizde hediye etmiş olursunuz.

Gölgelere geri dönersek… Çoğunlukla diğerlerinin gölgesini görmek, kendi gölgemizi görüp aydınlatmaktan daha kolaydır. Oysa hepimiz eşitiz ve hepimizin aydınlanmayı bekleyen gölgeleri var. Dışımızdaki olguları, kişileri, kurumları, hatta astrolojiyi suçlamak da çok basittir. Onun yerine yaşadığınız ana dönün. Bu fırsatı zaman zaman derin temizliğiniz için kullanın. Yorulduğunuzda yeniden ana dönün.

Kendinize ve çevrenize şefkatli davranın. Herkes aynı uçakta türbülans yaşıyor, herkes aynı kırık cam üzerinde yürüyor, eğer sizinki bungee jumping ise, evet herkes neredeyse saat başı kendini köprüden aşağı atıyormuş gibi geliyor. Bilge Baykuşluk bugünler için. Birer denge, sevgi ve sakinlik merkezi olarak şu anda kendimize, çevremize ve dünyaya en büyük hizmeti yapmış oluyoruz.

Geçen hafta yayınladığım endişe kontrolü yöntemini de içeren yazı yardımcı olabilir. Ve St. Germaine’nin çağrısını lütfen hatırlayın. Hep birlikte saat 06.00, 09.00, 12.00, 15.00, 18.00, 21.00 ve 24.00 de bütün dünyayı Mor Alev ile aydınlatıyoruz ve çizgiyi çekiyoruz!

©Mor Alev 2015

Not: Bu eski şarkı aslında arka plandaki ama henüz pek çoğumuzun duyamadığı gerçeği iletiyor. Bu yaşadığımız, devrimin ve evrimleşmenin kaosu, ilk bakışta tam tersi gibi görünse de.

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

6 comments

  1. Sevgili Mor Alev, Bugünün ve bundan sonraki günlerin başlangıç hediyesi olarak kabul ettiğim bu güzel bilgi, yol gösterme, bir kez daha fark ettirme, durma, nefes alma… dolu yazı için teşekkürlerimi sunmak isterim. Sevgilerimle, Yeşim

    Beğen

  2. Sevgili Mor Alev;

    Harika kanallığın için bir kez daha sonsuz teşekkür ederim. Yazdıkların, yine içime ışıklar serpiştirdi.

    Bugünkü yazının ortalarına geldiğimde, zihnimde bir şarkı çalmaya başlamıştı ve yazının sonuna geldiğimde, senin de yazını bir şarkı ile sonlandırdığını gördüm. Gülümsemem yüzüme yerleşti, çünkü bizim muhteşem “tesadüflerimiz?!” :))

    Hep söylediğim cümleyi, burada, bugün bir kez daha tekrar etmek istiyorum, bu enerjilerin içerisinden geçerken belki de hayrkırmak isteyebiliriz bile 🙂

    “Herşey olması gerektiği gibi, çünkü başka türlüsü olamazdı”

    Yazını okurken, kafa radyomda çalan şarkıyı sizlerle de paylaşmak istiyorum.

    Gabrielle Aplin – The Power of Love

    Sevgiler,
    M A 🙂

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili MA, kafa radyonuza bayıldım! Bu hep en sevdiğim şarkılardan biri olmuştur. Lise yıllarına geri döndüm. Çok teşekkür ederim. Sevgilerimle

      Beğen

  3. Mor Alev merhaba,her gün sizi ilgiyle takip ediyorum.çok teşekkür ederim,tüm paylaşımlarınız için,ben şu ara gökyüzünden çok etkileniyorum,öncelikle sevgilimle;öyle çok korkularım varmış ki,ilişkimi bu yüzden sabote ediyorum,geçmişte de yapmıştım..hangi melekle çalışmalıyım sizce?çok teşekkürler,sevgiler ..

    Beğen

    1. Sevgili Zeynep, önce Michael’la çalışın. Özellikle onunla bağ kesmek arınma yolunda ilk ve en önemli adımlardan biri.
      Sevgilerimle
      Mor Alev

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.