Kanallık Nedir? ve Kanallığa bir Davet – Baş Melek Gabriel (Cebrail)

Angels of the lily by Benny AnderssonSevgili Okuyucularım, aşağıda tercümesini verdiğim mesaj özel bir toplantıda, dünyanın her kıtasından gelmiş 22 kişilik bir gruba bundan bir ay kadar önce verildi. Ben de o grubun bir parçası olmaktan onur duyuyorum. Aşağıdaki bilgilendirmenin ve çağrının özellikle Eylül enerjileri sonrasında büyük gelişim gösteren sezgilerimize biraz daha farklı gözlerle bakmanızı sağlayacağını umuyorum. Bunun yanı sıra aranızda kanallık yapanlar, kanallığın nasıl bir şey olduğunu merak edenler ve kanallık yapmak isteyenler için yol gösterici olduğunu düşünerek yayınlıyorum. Bu mesaja ses tellerini veren Linda Dillon’a özellikle teşekkür ediyorum.

***

Sevgi Konseyinden selamlar – Ben Gabrielle, Sevginin Zambağı, Yaratan’ın Habercisi. Pek çoklarınız kanallık konusunu merak ediyorsunuz, gerçek olup olmadığını, saf şahısların üzerinde saf şahıslarca oynanan bir oyun olup olmadığını. Ezelden beri insan topluluklarının hepsi umut, rehberlik, huzur mesajları için hem içlerine, hem de dışarıya döndüler. Yaratan kaynağıyla ve iç benlikle bağlantıya geçme özlemi, bahar yağmurları kadar doğaldır. Yeryüzünde yürüyen her insanoğlunun çekirdeğinde yatan bir yetenektir bu. Asıl hayret verici olan, bu doğal bağlantı yeteneğinin herkes tarafından tanınıp kabul edilmemesidir.

Bu bağlantı yeteneği, yaşadığınız kişisel ve global değişim zamanında, kendi devamlılığınız ile birlikte toplumunuzun devamlılığını sağlamak üzere, hem genetik şablonlarınıza, hem de ruhsal varlığınıza yerleştirilmiştir. Bu, fiziksel form taşırken seçtiğiniz ruhani yolda size yardımcı olmak ve rehberlik etmek için var olan bir iç mekanizmadır. Bu bir hediye, bir yetenektir. Böylece evrende yalnız olmadığınızı, gelişmekte olan ve sizlerin de görev aldığınız çok daha büyük bir planın ve anlamın olduğunu bilirsiniz.

Ama izin verin açık olalım. Kanallık hiçbir şekilde olağandışı değildir. Olağandışı olan, bu yeteneğin normal dışı ya da yabancı olarak düşünüle gelmesidir. Olağandışı olan, sevgiye dayalı bir kolektif evrensel bilincin parçası olduğunuzu söyleyen iç bilmenizi ve bu sevgi ve cesaretlendirme mesajları aracılığıyla güçlü bir şekilde beslendiğinizi her birinizin kabul etmemesidir.

İç benliğinizi, yüksek ya da evrensel benliğinizi ve Yaratan Kaynağını duyabilme ve bilme yeteneğine olan inancın körelmesi yüzlerce yıl aldı. Eski zamanlarda, insanoğlu konuşulan kelimeler dışında da iletişim şekilleri olduğunu net bir şekilde biliyordu. Çünkü anlayınız ki, sözlü ve yazılı kelimeler var olan en ilkel iletişim şeklidir. Bu, bu gezegende gelişmiş olan güven eksikliğinin bir yansımasıdır. Güvensizlik temelli bir inanç sisteminden kaynaklanmaktadır – kalp merkezli bilme hissine, telepatik olarak bilgi alıp verme yeteneğine güvensizliktir bu. Pek çoğunuzun adına sezgi dediği, iç bilme, zihninizdeki ya da kalbinizde duyduğunuz ses, ruhsal benliğinizin Yaratan ve onun habercileri ile olan doğal bağlantısından başka bir şey değildir. İç bilmenin kabul edilmesi hakkındaki bu inançsızlık, yeteneğin olmadığına olan bu inanç, bu insanoğlu ırkının kendi yeteneklerini küçümsemesinden kaynaklanmaktadır. Ayrılık illüzyonu (Mor Alev: Yaratan’dan ayrı olduğumuz inancı), insan yaratımıdır. Özgür iradeye ve müdahale etmeme yasasına her zaman bu tarafta saygı duyulduğu halde, sadece geçici olarak duyduğunuza inanmamayı seçmeniz bir an bile bizim sizinle konuşmayı bırakmamıza sebep olmamıştır. Bu sevgiye dair bir davranış olmazdı.

Dostlarım, bilin ki, sevgiye, umuda ait olmayan, eşitlik, adalet ve merhamete dayalı toplumlar yaratmanız için doğuştan sahip olduğunuz kolektif ve kişisel yeteneklerinizin cesaretlendirilmediği herhangi bir mesaj kanallık değildir. En yüksek ve en iyi parçalarınıza ilham vermekten biraz bile azını ileten mesajlar, ego ve düşük âlemlerden kaynağını alır. Ve bizler sizleri böyle mesajlara dikkatinizi vermemeye çağırıyoruz. Ancak bizler sevgiye dayalı mesajları dinlemenizi destekliyoruz – ister bir kürsüden doğru, ister yan komşunuz ya da kendi tatlı benliğinizden gelsinler. Dinleyin, güvenin ve ilerleyin, bilin ki bir iç muhakeme, iç değerlendirme yeteneğiniz var. Neyin geçerli olduğunu, neyin gerçek dışı olduğunu bilmenize yardımcı araçlarınız var. Günlük yaşamınızdaki bu mesajları ayrı bir tarafa koymayın, sizin aracılığınızla sürekli akmalarına izin verin. Faydalı bulduğunuz tavsiyeleri takip edin, kendinizi kolektif bilinçten ayrı tutmayın. Her zaman bir parçanız olan araçlarınızı kullanın. Kendinize güvenin!

***

Arkadaşlar, Gabriel ( ya da burada kendisine dediği gibi Gabrielle), hepimizin birer kanal olduğunu söylüyor ve bizi kanallık yapmaya çağırıyor. Ben herkesin bilinçsiz de olsa kanallık yapabildiğine ve bazen de ağzından çıkan bilge kelimelere kendilerinin bile şaştığına inanıyorum. Çalışmalarımda ise buna hemen hemen her gün şahit oluyorum. Size gelen düşünceleri ve kelimeleri takip edin. Onlara lütfen değer verin. 

Eğer mesajların arkası boş geliyorsa, laf kalabalığı varsa, bir bant gibi kendini sıkıcı bir şekilde tekrarlıyorsa, içinizde coşku ve sevgi uyandırmak yerine tuhaf bir duygu uyandırıyorsa, o kanallığın enerjisi biraz karışmış olabilir. Ego, bildiğiniz gibi bir şeyler uydurmayı sever, onun verdiği mesajların her zaman bir köşesinde, bir yerlerinde, sevgi ve rahatlık dışında duygular vardır. Bazen sadece sizi iyi göstermek için öyle konuşur, bazen de sizi yönetmek için. Bazı kelimeler doğru gibi gelse de tamamı gerçek kanallık değildir.

Sağlam, dürüst, temiz bilgiler için egoyu rahatlatıcı (biraz da susturucu!) etkisinden dolayı her zaman düzenli meditasyon yapmayı öneriyorum. Kendi kanallığım da bir zamanlar beni şaşırtmıştı, en başta durumu oldukça fazla sorgulamıştım. (Ego sizi her zaman toplumda kabul edilmesi zor durumlara karşı uyarır ve kendi kontrolü altında olmayan şeylerden kaçınmanızı ister. 🙂 ) “Bu süreçte tamamen dürüst müyüm, net miyim, bunun amacı nedir?”  sorularıyla boğuştuktan sonra büyük bir salıverme ve arınma aşamasından da geçtim. Ama şimdi sanki hep var olan bir parçamızın kabul edilmiş olması hissini yaşıyorum. Bilinçli kanallık sırasında yaşadığım duyguların güzelliğini kelimelerle anlatamam. Gabriel’in dediği gibi siz de bunu yapabilirsiniz. Tertemiz, saf, kaynaktan gelen bilgileri ileten bir kanal olmamanız için hiçbir sebep yok!

Bu mesaj Linda Dillon kanallığıyla iletildi ve Mor Alev tarafından tercüme edildi. Özel bir mesaj olduğu için internette ilk defa paylaşılıyor. İngilizce telif hakkı Linda Dillon ve Council of Love’a aittir. Linda Dillon ve Sevgi Konseyi için counciloflove.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Linda’ya ve Baş Melek Gabriel’e tekrar teşekkürler.

©Mor Alev 2015

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

2 comments

  1. Aslında neredeyse sene başından beri gelen rehberlikleri haftalık ve aylık olarak yazıyordum ama 2 ay ara vermiştim. Bu Yazıyı okuyunca bugün tekrar Bağlantı kurmak ve mesaj almak istedim. Bu haftaya dair ve Aralık ayına dair yol gösterici o kadar güzel mesajlar geldi ki! Sanırım beni tetikleyecek bir şey lazımdı, onu da bu yazıda buldum ve bunun ne kadar harika bir duygu olduğunu yeniden hatırladım. Şükürler olsun. Aracılığınız için çok teşekkürler ❤️

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.