Dolunay İkizlerde: Gerçeği yanılsamalardan ayıklamak – Mor Alev Gökyüzü ile Yükseliş Raporu

Arianrhod - Celtic Moon GoddessDolunay 25 Kasım, 26’sına döndükten hemen sonra saat 00.44’de gerçekleşiyor (İst). Ama bu enerjiye imzasını koyan, Satürn ve Neptün kare açısının ilki olacak. Arkadaşlar, unutmayın, büyük bir enerji değişiminden geçiyoruz ve bu ay önümüzdeki yıllar için de büyük önem taşıyor.

Bu ay boyunca;

  1. Perdeler açılıyor, gerçekleri görmeye başlıyoruz (Yeni ay Sabian sembolü, “Bir kadın, kutsal bir yolun girişini gizleyen kalın perdeyi açıyor”),
  2. Göreve çağırılıyoruz (yeni ayla birlikte teması bütüne hizmete çağrı olan 11-11 enerjisi giriş yaptı),
  3. Hayallerin nasıl gerçekleştirilebileceği konusunda pratik çözümler getirmek hedefimiz haline geliyor (Kuzey ve Güney düğümleri yeni aydan hemen sonra burç değiştirip Başak-Balık aksına geçti),
  4. Aşırılıkları ayıklayıp gerçekçi çözümlere doğru yol alınan, yoğun, somut çalışmaların açığa çıktığı ve inanışlarımızı tekrar ayıkladığımız bir döneme giriyoruz (değişken burçlarda T kare açı etkisi)

Bu dolunayı bütün bu etkilerle birlikte değerlendirmek gerekiyor. Detaylara ince ince girmek yerine bir özet yazmaya karar verdim çünkü bu ayın gökyüzü hareketleri hayatımızı böylesi derinden etkilerken içinde bulunduğumuz enerjilerin potansiyelini kolayca anlaşılabilecek şekilde duymak istediğinize inanıyorum.

İkizler, iletişim burcu, bilgi akışı, popüler medya, her türlü bilgi toplamak bu burcun özelliklerinden. Bazen İkizler o kadar çok bilgi toplar ki, içinde kaybolur, bilgiyi değerlendirmek imkânsız hale gelebilir. Oysa bilgi değerlendirildiği zaman işe yarar, bilgiyi ayıklamak gerekir. Şimdi etrafınıza bir bakın, sürekli kelimeler akıyor, herkes bir şeyler söylüyor, hangisine inanacağınızı da bilmiyorsunuz. Data manipülasyonun zirve yaptığı sektörler, kişisel görüşlerinin mutlak gerçek gibi kabul edilmesini isteyenler, bunun yanı sıra Twitter, Facebook gibi sosyal ortamlarda kimi birkaç kelimeden oluşan ama etkisi çok büyük paylaşımlar gündemi ve günlerimizi meşgul etmeye devam ediyor. Bu dolunayda da her kafadan bir ses çıkmasını, bu seslerin bir kısmının ise kuru gürültü, hatta kasten yanıltıcı olmasını bekleyebilirsiniz. (İşte bu yüzden fazla değil, özet bilgide karar kıldım. 🙂 )

Hemen karar vermeyin. Bekleyin, değerlendirin. Bilgiyi işlemden geçirin. Ani duygusal tepkilerden kaçının. Gerçeği bulmaya zaman ayırın. Perdenin artık kalktığını ve sezgilerinizin bu durumda çok işe yarayacağını unutmayın. (Ego ve iç bilgeliğin seslerini ayırmak için bu bağlantıdan faydalanabilirsiniz.)

Gerçeğe ulaşmayı niyet ettiğinizde Evren onu önünüze getirecektir. Çünkü Yay’daki güneşin hemen yanında bulunan kuralcı Satürn doğru mesajı almamıza yardımcı oluyor. Yani, değişken burçlardaki T kare açı Ay, Neptün ve Satürn’le başlıyor.

Neptün, sınırsızlığın, hülyaların, zamansızlığın, BİR olmanın, bazen de belirsizliğin gezegeni… Deniz Tanrısı Neptün’ün okyanuslar kadar geniş olduğunu, hepimizi kucakladığını ama bazen de üzerindeki sisin günlerce kalkmadığını düşünün. Elinizde bir pusula yoksa geminiz daireler çizerek hiçbir yere ulaşamayabilir. Satürn kuralları, kesinliği, sınırları, zamanı temsil eder. Neptün ve Satürn birbirinin tam zıddı karakterler ve aralarındaki gerilim oldukça yüksek olacak. İçinizden hiçbir şey yapmadan sadece oturup hayal kurmak da gelebilir, diğerlerinin hayalleriyle alay edip onları zalimce söndürmek de, bu iki örneğin birisi aşırı Neptün ve diğeri aşırı Satürn’ü işaret eder. Oysa hayat ne hayaller olmadan devam eder, ne de belirsizliklerle.

Çok, çok ilginç zamanlar, bu zıtlığı nasıl dengeleyeceğimizi merak ediyorum. Aslında daha iyi ifade etmeye çalışırsam: Nasıl dengeleyebileceğimizi biliyorum ama bunun içimizde ve çevremizde kendini hangi şekillerde göstereceğini birlikte göreceğiz. Bakış açılarımız, kurallar, kurumlar tamamen değişirken, seneye bu zamanlar aldığımız yola inanamayacağız. Çünkü bu denklemin diğer ucunda da Başak burcunun pratikliği, çalışkanlığı ve Jüpiter’in iyimserliği var. Temelsiz, anlamsız fanteziler elenecek, geriye gerçekleştirilebilir hayaller kalacak, Satürn bundan pek hoşlanmasa da yeni kurallar yazmaya oturacak.

Kısaca, neye inanıp inanmayacağınıza karar verirken dikkat edin, hiçbir şey göründüğü gibi olmayabilir. Kendi iç dünyanıza da dönün, kendi hakkınızda kendinize söyledikleriniz, inançlarınız, şimdiye dek doğru bildikleriniz tam tersi olabilir. Bir bütün olduğumuzu, dünyanın herhangi bir köşesinde olan bir olayın oturma odamızda olmuşçasına bizi etkilediği Birliktelik Bilincine çoktan adım attığımızı hatırlayın. Yeni paradigma, yeni kurallar ve uygulamalar getirirken, değişime direnmeyin, ona önayak olun.

Görevimiz ise birer Bilge Baykuş olmak, huzur, sevgi ve denge örneği vererek artık yaşamdaki liderlik rolümüzü kabul etmek. Umarım bu konuda Pazartesi günü yayınladığım yazı yardımcı olacaktır.

Dolunay’da enerji çalışması için Baş Melek Michael (Mikail)’in Huzur, Barış, Korunma ve Gerçeklere adanmış Mavi Alevini kullanın. Bu sefer, şu bağlantının ikinci bölümündeki çağrıyı/duayı sizlerle paylaşmaya yönlendiriliyorum:

 Bugün Archangel Michael’ın Şölen Günü 

Hepinize harika bir dolunay dilerim!

©Mor Alev 2015

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com