11-11 de Perdeler Açılırken Yeni Ay Akrep’te – Mor Alev Gökyüzü ile Yükseliş Raporu

Night with a view by ChristianSchloeHarika bir gün ve harika bir enerji! Öncelikle hepinizi yarın 11 Kasım günü saat 11.11 de toplu enerji çalışması/meditasyona davet ediyorum. Eğer o saatte işiniz varsa, ki olması büyük ihtimal, vaktiniz olduğu zaman kolektife katılmayı niyet ederek daha önce ya da sonra bu yazının sonunda verdiğim çalışmayı yapabilirsiniz. Niyetimiz “Dengede ve merkezde kalarak, 11-11 enerjilerini en mükemmel şekilde ve bütünün hayrına özümsemek ve sevgiyle paylaşmak” olsun. Bu önemli çağrıyı yaptığımıza göre, şimdi 11-11’in potansiyelinden konuşalım.

Hazır mısınız? Arkturuslular “Evet!” demenizi bekliyor

Son 10 günde dört farklı kanaldan Arkturuslular birbirini tamamlayan, ana fikri birbiriyle hemen hemen aynı olan altıyı aşkın mesaj yayınladılar. Kanallara baktığımızda, birinin Almanya, ikisinin Amerika’da çok farklı bölgelerde, bir diğerinin ise Arjantin’de olduğunu görüyoruz. Eğer ulaşabilseydim, eğer lisan bilgim yetseydi, bence bu zamanda benzer mesajların Arkturuslular tarafından dünyanın dört bir yanına, pek çok dilde ulaştırıldığını görürdüm.

Suzanne Lie aracığı ile gelen mesajlardan biri şöyle başlıyor: Biz bulunduğumuz ŞİMDİde size hizmetinizin bir sonraki seviyesine geçmeye hazır olup olmadığınızı soruyoruz. Biliyoruz, siz HAZIRSINIZ, çünkü bunu kalp ve zihinlerinizde görüyoruz. Size soruyoruz, çünkü kendi kendinize şunu söylediğinizi duymanızı istiyoruz; “EVET, BEN hazırım!”

Arkadaşlar, hizmetimizin bir sonraki seviyesi nedir? Neye hazır mıyız? Arkturuslular gelişimimizde çok önemli bir eşiği atladığımıza inanıyorlar, onların söylediğine göre artık Gaia (Dünyanın Ruhu) için çalışmaya hazırız. Gaia sadece üzerinde yaşadığımız gezegeni değil, onunla birlikte nefes alan her varlığı kapsıyor. Arkturuslular, bizlere yani bu gibi bilgilere çekilen kişilere uzun zamandır “bizim gönüllü ekibimiz” diye sesleniyorlar. Kökenimiz ister Melek, ister Galaktik, ister melez olsun, bizler buraya gönüllü olarak ve bu dünyanın yükselişine yardımcı olmak için geldik. 3D deneyin sona erişine şahit olmak ve 5D yi getirmek de buna dâhil. Fikrimce, şu anda gönüllü ekibin sayısı belki de yüz milyonları buluyor.

Şimdiye dek, kendi uyanışımız, kendi enerjimizi temizlemek ve enerjimizi yükseltmekle meşguldük. Aramızdan bazıları öğretmen, şifacı, kanal olarak ortaya çıksalar da genelde kendi çok boyutlu zihnimize ulaşmak için yollar arayıp paylaşıyorduk. 11-11 enerjisiyle kolektif için yaptığımız çalışmaların tırmanacağına inanıyorum. Sadece bu mu, kolektifin enerjisini yükseltmek için daha da fazla enerji ve bilgiye ihtiyacımız olacaktır, bunun için de 3D yi diğer boyutlardan ayıran perdenin yavaşça kalkması gerekiyor. İşte bu perdenin iyice incelip her birimiz için sadece tam olarak hazır olduğumuz zamanda kalkacağına inanıyorum.

Marilyn Raffaele aracığıyla şunu söylüyorlar: “Aranızdaki pek çoklarınız artık birer ruhani usta haline geldiğinize inanmaya, kabul etmeye ve yaşamaya hazırsınız – kendinizi sonsuza kadar arayışta olan uyanmamış öğrenciler olarak görmeyi bırakmaya hazırsınız. Yaşamlar boyunca aradığınız şey olmanın vakti gelmiştir. En derin gerçekleri yıllar süren okuma, çalışma, meditasyon ve egzersizlerle öğrendiniz ve uyguladınız, artık hedefe ulaştınız – eğer kabul etmeyi seçerseniz. Gerçek gücünüzü ilan etmenin ve OLMANIN zamanı ŞİMDİ”

Benzer bir mesaj da Ute Posegga-Rudel sayesinde ulaşıyor bize: “Sevgili dostlarımız, hazırlığını yaptığınız zaman bu zamandır, gezegensel karmaşanın arttığı bu zamanda dimdik ve enerjik olarak güçlü durmak için hazırlandınız. Olumsuzluğun dalgalarını kırmak için sakin, tutarlı, ölçülü duygusal açıdan güçlü birer merkez olmaya geldiniz.”

Söylenilen tek şey bu değil tabii. Aşağıda Maria Julia Bethencourt’un ilettiği mesajdan alıntılarla olanları biraz daha anlamaya çalışalım:

“Bu ŞİMDİde, 11-11 portalı enerjileri giriş yaparken, Öncüler (yani deneyimli ışık işçileri, gönüllü yeryüzü ekibi) tam olarak BİRliğe demirlendiler ve mümkün olan en yüksek BENLİK enerjilerine sahipler. (Yani bu öncü ışık işçileri birliktelik bilinciyle yaşıyorlar ve şu anda enerjileri olabilecek en yüksek düzeyde). Gelen dalga, öncülerin içlerindeki son direniş noktalarını temizleyecek ve böylece fiziksel yaratımları (tezahür güçleri) tam olarak çalışmaya başlayacak. Olaylar hızla gelişecek çünkü artık iç blokajları birer engel olmaktan çıkacak.

11-11 portalı, gelen enerjilerin fiziksel tezahürüdür ve 1 rakamı ile uyumludur, 1 rakamı ise yeni yaratım ve tezahür anlamına gelir. Aynı zamanda 4 rakamı ile de uyumlu titreşimdedir ki bu da melek bilincidir. Yeryüzünün yükselişine yardımcı olmak için burada bulunan melek kökenli insanoğullarının tamamını da aktive edecektir. Bu enerji, güneş aktivasyonları (güneş patlamaları ve CMElerden bahsediyor, güneş bir haftadır çok aktif), Galaktik ve astrolojik hizalarla bir araya geliyor ve olası en güçlü etkiyi yaratacak şekilde tüm enerji ağlarına giriş yapıyor, böylece bu muhteşem Çağ Değişimini destekliyor. Güneş hiç durmadan patlamalarla fotonik ışık dalgalarıyla bu enerjiye dünyayı hazırlıyor, amacı ise ağır enerjilerin salıverilmesi. Bu devasa evrimsel dalga 11-11 hizalanmasında zirveye ulaşacak ve tam olarak demirlenecektir.

Gelen enerjiler Yüksek Benliklerinizin sizlerle birleşmesi için bir zıplama tahtası görevi görecektir. Bu değişimde Yüksek Benliklerinizin tüm suretleri yardım etmektedir. 11-11 enerjileri tüm çok boyutlu benlikleriniz arasında bir uyum yaratacaktır ve böylece aradaki perdenin tamamen inmesini sağlayacaktır. Her ruh, kendi frekanslarının (bilinçlerinin) izin verdiğini görecek. Bu basamak basamak çıkılan bir süreçtir. Hemen her şey görülemez, çünkü bilincin her bir benlik suretini görebilmek için genişlemeye ihtiyacı vardır. Bu süreç ise herkes için farklı olacaktır. Bazı ruhlar, şu alanlardaki yozlaşmaları “görmeye” başlayacak: Tıp, ilaç, eğitim, devlet, besin endüstrisi, vs., bütün illüzyonları… Diğerleri ise öyle bir frekans noktasında olacaklar ki, gelen dalga ile üçüncü gözleri güçlenecek ve yanlarında yürüyenlerin gerçek Galaktik kökenlerini “görmeye” başlayacaklar. Yanılsama perdelerinde delikler açılacak ve gerçek ruhları göstermeye başlayacak. Bu, dünyalıların aslında oldukları Galaktik vatandaşlığı kabul etmelerine yardımcı olacak”

Bill Jacklin - Grand Central StationArkadaşlar, burada yanılsama (illüzyon) perdesinin boyutlar arası perdeyle birlikte inmesinden ve aynı zamanda giriş yapan melek enerjilerinden de bahsediyor Arkturuslular. Bu da beni Baş Melek Gabriel (Cebrail)’in verdiği 11-11 mesajına geri götürdü. Gabriel bize 11-11 gününde 4 Baş Melek yardımıyla açılan bir portalı anlatıyor. Baş Melekler Gabriel, Michael, Rafael ve Sandalphon kapıyı açıyorlar ve bizi içeriye davet ediyorlar. Bu mesaja baktığınızda yukarıda Arkturusluların bize daha teknolojik bir dille anlattıklarının, meleksi ve daha sanatsal bir dil ve semboller toplamıyla iletildiğini görüyoruz. Kapıdan geçtiğimizde yanılsamalar ayıklanıyor, büyük bir netlik geliyor ve (yine aynı kelime kullanılıyor) aradaki PERDE ortadan kalkıyor. Ne kadar çok mesaja bakarsam bakayım, kendi rehberlerime ne kadar bağlanırsam bağlanayım, kullanılan semboller ve dil farklı olsa da hep aynı şeye dönüyoruz:

11-11 enerjisi bu sefer devasa güçte. Enerjik açıdan hazır olanlarımız için boyutlar arası perde tarih oluyor, çok boyutlu zihne girmek kolaylaşıyor, birliktelik bilincini sadece zihinsel olarak anlamıyoruz, onu “gerçekten” deneyimliyoruz, böylece hem kişilerin hem de kolektifin enerjisi daha da yükseliyor. Böyle olunca da, denge, tutarlılık ve merkezde kalmak kolaylaşıyor. Peki bütün bunlara neden ihtiyacımız var? Çünkü, dün yazmış olduğum ve bugün Arkturusluların çağırdığı gibi, artık kendimizi ilan etme, sorumlulukları kabul etme ve harekete geçme zamanı.

11-11 Yeni Ay 20⁰ Akrep’te:

Sizlerle sadece birkaçını paylaşmış olduğum onlarca mesaj da aynı şeyden bahsettikten sonra yeni ayın Sabian sembolünü hatırlamak için notlarıma baktım ve bir daha baktım! “Bir kadın, kutsal bir yolun girişini gizleyen kalın perdeyi açıyor”

Bu, Evren’in güzelliği ve mükemmelliğini gösteren örneklerden biri, herhalde planlasak bu dereceyi, bu sembolü bu portalla bir araya getiremezdik. Sadece bu portalla değil, dün yazmış olduğum ay düğümü değişimi ve T Kare açısıyla da harika bir uyum olduğunu görüyoruz.

Bu sembol, bulunduğunuz yer, ya da gitmek istediğiniz yön hakkındaki zihin karışıklığınızın ya da engellerin ortadan kalktığını, ya da bunları aşma yeteneğinin sizde olduğunu gösterir. Burada, birden bire netlik ve berraklık hissedebilir ve korkunun da ötesine geçersiniz. Çünkü artık gizli kalan bir şey yoktur ve kutsal yol önünüze açılmıştır. İnanç öne çıkar ve cesaret geri gelir. Yeni bir perspektiften dünyaya bakınca hayatınız da genişler. Yeni meşguliyetler, yeni iş, yeni hobiler, yeni ilişkiler ve yeni deneyimlerin hepsi bu sembole dâhil. Önümüzde hayatımızdaki pek çok gizemin artık gizem olmaktan çıkacağı çok güzel bir 28 gün var.

Yeni Ay 11 Kasım Çarşamba saat 19.47 de gerçekleşecek. (İst)

11-11 Enerji Çalışması

Earth,Wind,Fire,Water by Victolia on deviantARTBu yazının başında Blog Hamilerinin bana yepyeni bir meditasyon vereceklerinden neredeyse emindim. Oysa onlar hala daha dengemiz üzerinde çalışmamızın şu anda kendimiz ve kolektif için yapabileceğimiz en iyi şey olduğunu bildiriyorlar. Blog Hamileri, kendimize ve kolektife sadece dengeli ve sevgi dolu kaldığımızda yardımcı olabileceğimizi hatırlatıyorlar. Bütün bir yaz dengemiz üzerinde çalıştığımız halde, içimizdeki dişi-erkek enerjileri birleştirmekte zaman zaman sorun yaşadığımızı, bizi bir araya getiren elementler ve Gaia ile bütünleşerek çok daha sağlam ve sağlıklı bir şekilde yola devam edeceğimizi söylüyorlar. Aslında bu beni şaşırtmıyor, çünkü bu büyük enerji değişiminde sendelemek, merkezi kaybetmek sıklıkla yaşanabilir. O yüzden, ekinoks için verdikleri 4 Element çalışmasını yarın ve daha sonraki günlerde tekrarlamamızı istiyorlar.

Bir okuyucum, bu meditasyon uzun olduğu için sürekli okumak zorunda kaldığını ve konsantre olamadığını yazmıştı. Bunu bir kişi söylediyse, aranızdan bazıları da yaşamıştır diye düşünüyorum. Verilen meditasyon sadece bir rehber. İsterseniz önce bir-iki sefer okuyun ve okurken de gözlerinizde kelimeleri canlandırın, daha sonra meditasyona başlayın ve kendinizi Yüksek Benliğinize teslim edin. Çok güzel bir şekilde bu çalışmanın içinizden dışınıza aktığını hissedeceksiniz.

Arkadaşlar, yarın saat 11.11 de aslen sonbahar ekinoksu için verilen ve şimdi de enerjimizi yeni gelen dalga için dengede tutacak, onu bütünle paylaşmamıza yardımcı olacak 4 Element meditasyonunda buluşuyoruz. Niyetimizi tekrarlıyorum:  “Dengede ve merkezde kalarak, 11-11 enerjilerini en mükemmel şekilde ve bütünün hayrına özümsemek ve sevgiyle paylaşmak”. Umarım katılırsınız.

4 Element çalışmasının bağlantısı için buraya tıklayın.

Hepinize harika bir yeni ay ve 11-11 portalı diliyorum. Bir-iki gün bu portalın ön enerjilerini sindirdikten sonra yine yazacağım.

Arkturuslulara, yukarıda ismi geçen tüm kanallara, Baş Melek Gabriel’e ve Gaia’ya en derin teşekkürlerimle…

©Mor Alev 2015

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

25 comments

  1. Tabiki katılıcam sevgili mor alev artık sqbırsızlanıyorum yine okurken gözlerimin dolduğu ve ürperdiğim bir yazı Teşekkürler binlerce kere size ve evrende ışığı taşıyan bütün varlıklara

    Beğen

  2. Evet 4 element çalışmasını tekrar tekrar yapıyorum çok güzel bir meditasyon olmasına rağmen ”sevgi seli” meditasyonu gibi bir video hazırlansa çok çok daha güzel olabilir diye düşünüyorum..:) sonsuz sevgilerimle ..

    Beğen

    1. Sevgili Şule, vaktim olsa bütün enerji çalışmaları için video hazırlardım, ama bu bir kişinin gayretleriyle ve sevgili Mor Alev dostunun çeviri yardımlarıyla devam eden amatör bir blog. Sevgilerimle

      Beğen

  3. Bu yazıyı heyecanla okudum yarın enerji çalışmasında sizinleyim. Ben arada bir “melek ışıkları”nı görüyorum. Bazı şeyleri hissediyorum ve rahat olursam iletişime geçebiliyorum. İşaretleri fark ediyorum. Dün gece yatağımda oturmuş derin nefesler alıp düşüncelerimi izliyordum, sağ yanımda ışık patlaması oldu ama bakınca kayboldu. Bu enerjiden (enerjilerden) sonra durugörümün daha güçlü olacağı ve frekansımın yükseleceği fikri beni çok mutlu etti. Her zaman daha fazlasını deneyimlemek istedim, çünkü ışık benim özüm. Çok teşekkürler bu muazzam yazı için… Besbelli büyük bir dönüşüm oluyor 🙂

    Beğen

  4. Merhaba Mor Alev,

    Seni 2 yıl önce keşfettim ve her gün uyandığımda mesaj var mı diye ilk kontrol ettiğim kişi olarak ayrılmaz rehberim oldun, çok teşekkür ederim! Çok istememe rağmen kişisel rehberlerim ve yüksek benliğimle her an iletişim halinde olamasam da, paylaştığın meditasyonları yapmaya çalışıyorum. Özellikle barış, huzur ve denge meditasyonunu ihtiyaç duyduğum her an yapıyorum ve çok iyi geliyor; sadece bana değil bütüne iyi geldiğini de hissediyorum. Bu meditasyonları uygulamayla ilgili bir sorum olacak. Meditasyon yaparken mantra’lar eşliğinde çalışmak sanki konsantrasyonumu, zaman ayarlamasını ve imajinasyonumu güçlendiriyormuş gibi hissediyorum. Örneğin barış, denge ve huzur meditasyonunda Deva Premal ve Mitten’dan Lokah Samasta mantrasını kullanıyorum. Neden bilmiyorum ama bir şekilde bu mantra ve meditasyon uyumluymuş gibi geliyor bana. Bugün tekrar önerdiğin 4 element meditasyonunu daha önce çalışmadığımı itiraf edeyim :/ fakat yarını beklemeden bugün çalışmaya başlayacağım; içimde bu çalışmalarla ilgili yoğun bit itme gücü hissediyorum şu sıralar, o yüzden bir an önce başlayarak süreklilik kazandırmak konusunda kendimi tartmaya niyetliyim. Bu meditasyonu okurken zihnimde Deva Premal- Gayatri mantra canladı. Bu çalışmayı gayatri mantra eşliğinde yapmayı düşünüyorum. Soruma gelecek olursam; mantraların yaydığı titreşimlerin gücünü düşününce meditasyonların içime doğan mantralarla birlikte yapılması uygun mu diye bir düşünce beliriyor kafamda. Uyumsuz çalışabilecek mantra- meditasyonlar var mıdır? Aslında bu satırları yazarken bir cevap da belirdi sanki içimde 🙂 “Düşünme, yap ve gör” diyor bir ses 🙂 Olsun, yine de yollayacağım bu mesajı; en azından şimdiye dek birçok kez ertelediğim, sana şükran ve teşekkürlerimi sunma niyetimi gerçekleştireyim artık 🙂 Çıktığım zorlu yolda çok yoğun akışlı bir bilgi kaynağı ve önümü aydınlatan bir rehber olduğun için binlerce kez teşekkür ederim! En içten sevgilerimle ❤ gülin

    Beğen

    1. Sevgili Gülin, iç sesiniz harika diyor. Düşünmeyin, yapın ve görün. Mantralar konsantrasyonunuzu artırıyorsa, sizin için doğru yöntemdir. Sevgilerimle

      Beğen

  5. Sevgili Mor Alev,

    Zaman zaman kendimce çalışmalar yaptım ama çok başarılı olduğum söylenemez. Ben de bu süreç sürekli yeni bilgiler edinip az biraz deneyimlemekle geçti. Ama içimde tarif edemeyeceğim bir merak ve ilgi var. Geçmiş yaşam çalışmalarında geçmişe gidemedim:) Ben uğraştıkça konsantrasyon ve uygulamalar bir o kadar duvar oldu sanki önüme. Ama enerji değişimlerinin beni ve bu süreci yoğun şekilde etkilediğini fark ettim. Yaşam deneyimleri de önüme kallavi sınavlar çıkarttı. Şükürler olsun. Bütün bunları yazma sebebim; tüm isteğime ve sonuçsuzluğa rağmen 11/11’in olumlu etkilerinden yararlanabilecek miyim. Başka boyuta geçme hayalleri kurmuyorum. En azından bu dünyayı yaşarken huzur ve dengede kalabilmeyi, tıkanan konuların açılmasını, her gün aynı tekrarı yaşamaktan çıkabilmeyi ve elbette bütünün hayrına olacak şekilde.

    Sevgilerimle, (iyi ki varsınız:))

    Beğen

    1. Elbette! Neden olmasın, siz de Yaratan’ın çocuğu değil misiniz? Bu enerjilerden bilen bilmeyen, farkında olan olmayan herkes faydalanıyor. Konsantrasyonunuz için her gün, ben sabah erken vakti öneriyorum, basit 10 dakikalık meditasyon yapın. Nefesinize odaklanın. Sevgilerimle

      Beğen

  6. Sevgili, Mor Alev, meditasiyon sirasinda eger yinede ihtiyac duyulursa okumaya, ornegin hatirlamak icin nasil devam etmek gerekiyoe, bir sakincasi var mi, bu calismanin etkisini azaltir mi? Cok tesekkurler…:)))

    Beğen

      1. Cok tesekkurler, cok yardimci oluyorsunuz hepimize, Sevgili Mor Alev, iyik Siz ve bu guzel Blogunuz varsiniz:)))

        Beğen

  7. Sevgili Mor Alev, gece saat 11 de yanılmıyorum değilmi? . Bu gece ve yarın gün boyu yapmamız gereken bir çalışma varmı.? Ben bu gün gene temizlik yaptım tekrar salmam gerekenleri saldım sonsuzluğa uğurladım. tüm geçmişimi güzel bir temizlik olduğuna inanıyorum inş. geride salmam gereken bir şey kalmamıştır.

    Beğen

    1. Sevgili Nuray, akşam 23.11 de değil, gündüz 11.11 de. Vaktiniz yoksa başka zaman niyet edip kolektife katılabilirsiniz. Her zaman dünyanın bir yerinde saatler 11.11 olacaktır. Sevgilerimle

      Beğen

  8. Harika bir yazı çok teşekkürler! Evet zamanı geldi…Hazırız ve hep BİR’likteyiz!

    Beğen

  9. Cok tesekkurler, Sevgili Mor Alev, cok yardimci oluyorsunuz hepimize , iyiki Siz ve Blogunuz varsiniz: ))) Namaste

    Beğen

  10. merhaba, bu meditasyona katılmayı çok isterim. fakat yerinizi bilmiyorum ve iletişim bilgilerini de bulamadım.

    Beğen

    1. Sevgili Eda, meditasyona kendiniz bulunduğunuz yerden katılabilirsiniz. Bunun fiziksel bir toplanma yeri yok, enerjik olarak toplanıyoruz. Saat 11.11 de görüşmek üzere.. Teşekkürler

      Beğen

  11. Perde açılıyor vee Sahne! Olacak olanlar bütünün en yüksek hayrına gerçekleşiyor… Çok teşekkürler Sevgili Mor Alev…

    Beğen

  12. Sevgili Mor Alev sizinle paylaşmadan edemiyecem bugün rüyamda bana her şeyi yaratabilme, şifalandırma ,değiştirme gücü verildiği söylendi, birde abime fakat abimin hiçbir şeyle ilgisiyok bu konularla ilgilenmiyor . Bana yol göstermenizi rica ediyorum. Neler yapmam gerek bu konuda bilgi ve yardım rica ediyorum sizden sevgilerimle.

    Beğen

    1. Sevgili Nuray, bu hepimizde olan bir güç. Sadece size ait bir özellik değil. Bütün yazılarda bu konuya değindiğimizi görürsünüz. Gerçekliğinizi siz yaratırsınız dendiğinde bahsedilen budur. Abinizle ilgili yapabileceğiniz bir şey yok. O kendi yolunu kendi bulacaktır. Kendi gücünüze inanın. Gelişiminiz için ihtiyacınız olan bilgilerin zamanında karşınıza çıkmasını niyet edin ve kalbinizi dinleyin. Reçete hep aynı. Sevgilerimle

      Beğen

  13. Sevgili mor alev, Ben 5,6 yaşlarındayken insan boyutunda beyaz bir ışık gördüm çok parlaktı sanki beni götürmek isteyip vazgeçti geçen gün gittiğim falcıda beni bu yaşlardan itibaren İlahi bi gücün koruduğunu söyledi deneyimlerine dayanarak bu beni koruyan güç ne olabilir ?

    Beğen

    1. Sevgili Gizem, hepimiz korunuyoruz, hepimizin sadece kendine yardımcı olmak üzere bulunan melekleri ve rehberleri var. İlahi sevgi, koruma ve güç, hepimiz için bulunmakta. Bazılarımız bu güce inanıyor, ondan yardım istiyor, bazılarımız ise bunu inkar ediyor. Burası özgür irade gezegeni olduğu için de sadece kabul ettiğiniz kadar yardım alıyorsunuz. Henüz ufakken, beyinler bu kadar çok şartlanmamışken, bu gibi deneyimleri yaşamak normaldir. Güzel bir deneyim. Onu kalbinizde yaşatın ve Yaratan’ın bir parçası olduğunuzu hatırlayın. Hepimiz öyleyiz. Sevgilerimle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.