11-11 Enerjilerine Hazırlık: Salıverin, bırakın – Konsey (Mesaj 48)

Flora Borsi Digital 2013 Photography Subjective FreedomSevgili Dostlar, Tarihlere bağlı kalmayalım diyoruz, asıl belirleyici enerjidir diyoruz, ama bence 11 Kasım tarihinde hep sihirli bir şeyler var. Önümüzdeki Çarşamba günü hem 11-11, hem de yeni ay. Ben, o gün büyük bir enerji değişimi yaşayacağımıza inanıyorum. Baş Melek Gabriel (Cebrail) Shanta Gabriel aracılığıyla, bu yılın 11-11 enerjilerini uzun süre önünde sabırsızlıkla beklenen bir kapının açılmasına benzetmiş, benim gözlerimin önüne sanki hepimizin ardında akmaya sabırsızlanan çılgın birer akarsu gibi beklediği bir baraj kapısı geliyor. (Bu konuda daha detaylı yazacağım.)

Bir enerji girişine, değişime en iyi nasıl hazırlanırız? Evet, salıvermekle! Belki de blogun ismi “Salıvermenin bin bir yolu”  olmalıydı! Yüzünüzü buruşturduğunuzu görür gibiyim, haklısınız. O kadar çok bu konuya odaklanıyoruz ki… Fakat, sanki her yanımızdan salıvermemiz gereken konular, inançlar, alışkanlıklar sarkıyor gibi. Kendimizi bağladığımız o yükler, adımlarımızı yavaşlatıyor, sabah uyandığımızda aklımıza gelip bizleri üzüyor, bizlerden potansiyelimizi çalıyor. Dün Zadkiel’in söylediği gibi mutlu olmak istiyoruz. Sonra da olmamak için, sevdiğimiz küçük şeyleri bile yapmamak için bir sürü sebep buluyoruz. Bu sebepleri salıvermeliyiz. O yüzden Konsey’in bugünkü mesajı tam zamanında geliyor. Salıvermek için nefes ve affetmek, Mor Alev enerjisini kullanmak, Sevgi Seli meditasyonu çok iyi yöntemlerdir, Michael (Baş Melek Mikail) ile enerji temizliği ve bağları kesmek de harikadır. Bütün bu yöntemleri  ve daha da fazlasını (yukarıda dediğim gibi, o kadar çok yazdım ki bu konuda) blogda bulabilirsiniz.

Bu mesaj için Ron Head ve Konsey’e ve çevirisi için Mor Alev Dostuna çok teşekkür ederiz. (https://oraclesandhealers.wordpress.com/)

Birçoğunuz şu anda, size oldukça inişli çıkışlı gibi gelen bir dönemden geçiyorsunuz. Belki de şöyle düşünüyorsunuz. “Bunlar neden söz ediyor böyle… Varolmanın yeni bir şekline doğru büyük bir sıçrayış yapmak mı? Bende büyük bir sıçrama falan olmadı! Olup biten bir şey varsa, o da tam tersi!”

Daha önce de belirttiğimiz gibi, köşelerin ve engellerin ardını görebilen bir “içsel parçanız” olduğunu unutmayın. Ne yazık ki çoğunuz fiziksel çevrenizle uğraştığınızdan dolayı, içinizdeki bu parçanıza, yani bilinçli zihninize daimi olarak bağlanamıyorsunuz.

Eğer yolunuzun üzerinde herhangi bir engel, ya da şu anki ilerleme hızınızı yavaşlatan herhangi bir şey varsa, söz konusu “ilerlemeyi” sürdürmeye niyet ederek yolunuzdaki engeli ortadan kaldırdıktan ya da problemi çözdükten sonra yolunuza devam etmeniz çok önemlidir.

Bunu yapmadan, çizdiğiniz yolda çok fazla ilerleyemezsiniz. Şayet engelleri ortadan kaldırmadan veya problemi çözmeden ilerlemeye çalışırsanız, bunun da nasıl sonuçlanacağını biliyorsunuz. Çözümü gerçekleştirmeden yolunuza devam ettikçe, çözüm de o denli zorlaşacaktır. Buna bir örnek verecek olursak; İnsanların, daha kendileriyle ilgili cevapları aramaya başlamadan önce ölümcül hastalıkları tezahür ettirdikleri zamanları düşünün. Sizce bu durumda, birçok fırsat kaçmamış mıdır?

Yolunuzun üzerinde karşılaşabileceğiniz bir başka olası problem türü de, tutunduğunuz herhangi bir şeyi salıvermek zorunda kalmanızdır. Böyle bir durumda, belki size henüz algılayamadığınız bir fırsat sunulmaktadır. Belki de size, kendinizle bağdaştırdığınız bir şeyin, gerçekte sizinle bağdaşmadığı gösteriliyordur. Aslında farkında olduğunuz, ama muhtemelen sizin “problem” olarak yorumladığınız şeye odaklandığınızdan dolayı, gözden kaçırdığınız bir noktaya işaret etmemize izin verin.

Deneyimlemekte olduğunuz, ya da daha önce deneyimlediğiniz, ya da üzerindeki hâkimiyetinizi (üstünlüğünüzü) korumak istediğiniz hiçbir şey kalıcı değildir. Yani geçici olmayan hiçbir şey yoktur. “Geçici” demek, illüzyon (yanılsama) olarak adlandırılan terim ile aynı anlamı taşır. Sizin gerçekliğinizde (şu an bulunduğumuz boyutta) algıladıklarınızın arasında tek gerçek, altını çiziyoruz tek gerçek, siz kendinizsinizdir. Daha doğrusu, baki (kalıcı) olduğundan dolayı gerçek olan, Öz Benliğinizdir.

Onun haricinde her şey hayalidir, aldatıcıdır (geçicidir) ve bundan dolayı da asla tutunulamaz. Bu illüzyon dünyası henüz değişmedi ama değişecektir. Dünya’daki birçok acı ve kederin nedeni, bu değişimi durdurma ya da yavaşlatma girişimidir.

Peki, siz bu konuda ne yapmalısınız? Buna cevabımız, hala aynıdır. Ve çoğunuz da, size gelip aynı soruyu soran kişilere tam olarak ne tavsiye edeceğinizi, artık biliyor olmalısınız. Yani, eğer size salıverilmesi gereken bir konu ya da durum hakkında bir şey sorulsaydı, muhtemelen siz de; “Salıvermelisin! Bu olayı herkesin hayrına dönüştürmenin yollarını bulmalısın” diye cevap verirdiniz, değil mi? Her halükarda, o konuya veya duruma bol miktarda Sevgi gönderilmesi gerektiğini bilirdiniz. Konuyla veya durumla ilgili bütün beklentilerin, bütün şüphelerin ve tüm korku dolu düşüncelerin salıverilmesi gerektiğini de bilirdiniz.

Sonuçta anahtar budur (salıvermek), öyle değil mi? Sizler büyük ihtimalle, geleceği göremediğiniz ve neler olabileceğini kestiremediğinizden dolayı geçmişe tutunuyorsunuz.

Maalesef biz size geleceği gösteremeyiz. Çünkü gelecek, sizin bildiğiniz şeylerin çok ötesinde bir tablodur. Öyle ki, geleceği anlayabilmeniz için size gösterebileceğimiz her türlü hayali resmin, yine de sizin şu an bildiğiniz şeylerin görüntüsüne benzemesi gerekecektir. Ve biliyor musunuz? Bu hayali resimler, bırakın size geleceği hakkıyla gösterebilmek, buna teşebbüs etmek için bile yetersiz kalırlar.

Yani “hayal gücünüzün ötesinde” olan şeyleri size anlatabilmemiz için, her zaman “süslü” açıklamalar veya benzetmeler kullanıyor olmamızın nedeni budur. Çünkü hayal gücünüzün ötesindedir! Ama yükseliş yolculuğunuz boyunca atmanız gereken, ancak tutunduğunuz şeyleri salıverdiğiniz ve bir sonraki adımınız için yer açtığınız takdirde kolaylıkla hayal edebileceğiniz, adımlar da vardır.

Diyelim ki hayatınız, sadece şu kadar (yükü) alabiliyor. Siz ise bunun daha fazlasını istiyorsunuz veya daha fazlasına gerek duyuyorsunuz. Sizce bu durumda bir şeylerin eksilmesi (salıverilmesi) geremez mi?

Eski arabanıza, bir “güle-güle öpücüğü” verin ve onca yıl size hizmet ettiği için ona teşekkür edin. Sonra da açık bir kalp ve gönül rahatlığı ile bir araba galerisine gidip, yenisini alın. Bu, ister bir araba olsun, ister iş, ilişki veya herhangi bir şey, hepsinde de aynı prensibi uygulayın.

Bir şeylerin salıverilmesi gerektiğini, siz de biliyorsunuz. “Akışta kalmak!” ifadesini bu kadar çok sevmenizin nedeni de budur. Şimdi derin bir nefes alın ve bahsettiğimiz şu “ileriye doğru sıçrama” hamlenizi yapın. Sizleri seviyor ve destekliyoruz.

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2015 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2015 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

10 comments

  1. Ne kadar guzel muhtesem bilgilendirici yazilariniz var her daim okuyorum mor alev… Okurken adeta farkli seyler ogreniyorum.Birde merak ediyorumki bu bilgeri nerden nasil bulabilmektesiniz merak etmekteyim ? Bir kere mesajima cevap vermistiniz ondan sonra sizden cevap ve yardim alamadim… En kisa zamanda gayretlerinizle cevap almak istiyorum birde soylemeden gecemeyecegim her mesaja uzun uzun yazmaniza gerek yok kisa ve oz yazin yeter bu elestrim sadece onunuze gelen e postalara kisa ve oz cevap verip mesaj sayisini azaltmak olmalidir. Yoksa bizlere sira gelmeyecek mesaj sayiniz nedense dusemeyecek onun icin sozlerimi dikkate alin saygilarimla mor alev….

    Beğen

    1. Sevgili Emrah, emailime gönderdiğiniz mesaja henüz bir cevap yazmadım çünkü tam olarak benden ne istediğinizi anlayamadım. Bahsettiğiniz bilgilere yıllar boyu okuyarak, meditasyonla ve araştırarak ulaştım. Sanırım ilk adım kalbinizi dinlemek. O sizi gitmeniz gereken yöne ulaştırır. Buradan size ulaşan bilgiler ise sadece bana ait değil, aslında blog hamilerinin büyük katkısı var. Bunu çok yazdım, bence bloğun bir benliği var ve ona teslim olduğunuzda ne yayınlayacağınızı biliyorsunuz. Meditasyon ve kalp dinleme herkese önerdiğim en önemli iki şeydir. Bunu çok okudunuz eminim. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

  2. Sevgili Moralev

    Yazılarınızı zevkle okuyorum,bunun için teşekkür ediyorum.
    Gençlığımde olukça zor anlar yaşadım, ailemin hastalıkları peş peşe gelen ölümler, akrabaların 17 bıçak darpesı ile cinayetleri, daha neler neler… Bunlar bende kişiliğimde bir takım negatif olumsuz düşünceleri beraberinde getirdi. Artık arınmak arınmak istiyorum… Eşimle mutluyum ama önünde onuda geçmişlerı ile ilgili para ve bereketle ilgili blokajları olduğu aşılar. Bu blokajlarımızı Nasıl olumluya çevirebiliriz. Lütfen düşünce ve fikirlerinizi bekliyorum. Sevgiler Semiha 🌺💐💐💐💐🌺

    Beğen

    1. Sevgili Semiha, yazıdaki şu bölüm size yöntemleri veriyor: “Salıvermek için nefes ve affetmek, Mor Alev enerjisini kullanmak, Sevgi Seli meditasyonu çok iyi yöntemlerdir, Michael (Baş Melek Mikail) ile enerji temizliği ve bağları kesmek de harikadır. Bütün bu yöntemleri blogda bulabilirsiniz.” Sevgilerimle

      Beğen

  3. Nedense benim yazdigim yorumu paylasmadiniz ve yorumda bulunmadiniz ? Ne yazik ki ayrimcilik icine girdiniz sizinle sirf kisisel calismadigim icin mesajima cevap vermediniz sanirsam amacinizin disina ciktiniz ama bu bir haksizliktir kabul edilemez davranistir . Durumu iyi olmayan insan ne yapacak gelip te para mi verecek herhangi bir kisiyle ilgilenmek parayla mi ne yazikki dogru yapmiyorsunuz ve ben boyle anlam cikariyorum bu yaziyi paylasmaniz icin degil dikkat cekip okumaniz icin gonderiyorum ne yazikki bu tavriniza uzuldum baska birsey de demiyorum …

    Beğen

    1. Sabrederseniz cevap geliyor… Sevgili Emrah, makine değilim. Ellerim otomatikman yazmıyor. Lütfen biraz anlayışlı davranın. belki telefon geldi, belki kapı çaldı, belki başıma ağrı girdi. On dakikalık gecikme sizi böyle etkilememeli. İşte bu da salıverilmesi gereken konulardan birine örnek olabilir. Burada ne yaptığımı, ne düşündüğümü bilmiyorsunuz ama hemen sizinle ilgili olduğunu düşünüyorsunuz. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

  4. yapmak istediğiniz yaptığınız herşey için teşekkür ederim keyifle okuyorum sizden sonra hep sevgiyle kalıyorum

    Beğen

  5. Gittikçe sadece gereksinimlerimi karşılayarak yaşama yönünde yol alıyoruz. Bu farkındalık için çok teşekkür ederim. Her geçen gün yüklerimden kurtularak yaşamayı, paylaşarak, paylaştıkça çoğalarak yaşamayı seçiyorum. Bunun için çok teşekkür ederim. Yazılarınızda hep mesajları alıyorum ve bunun için size çok teşekkür ederim Mor Alev. Sevgiyle…

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.