İçinizdeki gölgeleri ve acıları aydınlatmak için Arkturuslulardan bir meditasyon

Arkadaşlar, bu hafta boyunca Mars-Chiron zıt açısı ve elbette Başak etkisi bizi yine derin temizliğe itiyor. Bu enerji çalışmasını geçen yıl bu zamanlar yayınlamıştım ve hep çok faydalı olduğunu gördüm. Eğer gölgeler, korku, geçmiş yaralar ve özellikle değersizlik hissediyorsanız, affetmek ve affedilmek ihtiyacınız varsa, ya da şu anda hissetmeseniz bile, sadece şifa istiyorsanız bu hafta sonu bunun için ideal. Böylece çalışmadan sonraki olumlu duygularla sadece pozitif durumlar yaratabilirsiniz. Çünkü dün konuştuğumuz gibi, Çekim Gücü zirvede!
Hepinize harika bir hafta sonu diliyorum.
Mor Alev

Yazının tamamını okuyabilmek için aşağıdaki “orijinali görüntüle” bağlantısına tıklayınız.

Mor Alev

Vladimir Kush - LightSevgili Dostlar, Akrepte geçecek bu bir ay ve güneş tutulması etkilerinden konuşurken, tekrar tekrar içimizdeki gölgelere döneceğimizden ve onları sevgimizle aydınlatıp kabullenene kadar bu gölgelerin başlarını kaldırıp, bize kendilerini hatırlatacağından, etrafımızda dolanacağından çok bahsettik (İlgili yazıya yeniden bakmak isterseniz bağlantısı burada).

Aşağıda Arkturuslular bunu hayat sizi zorlamadan, pro-aktif olarak yapabileceğiniz bir meditasyon veriyorlar. Ben bir süredir deniyorum – biliyorsunuz, denemeden tavsiye etmem – ve son derece faydalı buldum. Özellikle üçüncü gözden doğru alınan ve kalpten geri verilen nefes, kalp ve sezgilerin birbiriyle olan ilişkisini güçlendirdiği için harika sonuç veriyor, bunu seanslarımda da uygulamaya başladım. (Kalp çok boyutlu benliğimizin merkezi, kozmik zekayla olan bağlantımız, Tanrı kıvılcımının yaşadığı yerdir, o yüzden kalp bağlantısı tam olmadan üçüncü gözünüz ne kadar açık olursa olsun, hep bir eksiklik ve alınan bilgilerde şüphe vardır. Bir şeyi bütün benliğinizle bilmeniz ve hissetmeniz kalbinizin sayesinde olur.)

Bu meditasyonu çeviren Mor Alev Dostuna, Suzanne Lie’a ve Arkturuslulara çok teşekkürler…

View original post 693 kelime daha

8 comments

  1. Merhaba

    Harika paylasimlariniz icin coook tesekkur ederim. İyi ki varsiniz:)))

    Dilerim bir gun tanisiriz. Ben Zekeriyakoy’de oturuyorum. Sound healing yapiyorum:)

    Sevgiler,

    Beğen

  2. Sevgili Mor Alev,

    Acılar ve gölgeler diyorsunuz. Yeniden Eylül enerjilerine benzer bir durum yaşamayız umarım. Sevgiler.

    Beğen

    1. Sevgili Neli, bu yorumunuzda bile bir korku enerjisi var. Eğer Eylül ayında bütün gölgeleri temizlediyseniz, korkmaya ihtiyacınız yok. Ama, sizce bu doğru mu? Binlerce yıllık yanlış inanışı, davranış kalıbını, suçluluk duygusunu, önyargıyı temizleyebildik mi? Kendi benliklerimize tam teslimiyete geçip huzur içinde miyiz? Yoksa içimizi kemiren şeylerden bir kısmı kaldı mı? Bu temizlik yıllardır sürüyor ve bizler gerçek olmayan, sevgiye dair olmayan her şeyi salıverene kadar sürecek. Eylül enerjileri gitmedi, hala burada. Bunun zamanı yok. Zaman zaten bitiyor. Bunun bir enerjik kırılma noktası var. Enerjiniz yeterince yükseldiğinde böyle şeyler okuyunca korku enerjisine değil, sevgi enerjisine yönelirsiniz. Belki de çevrenizdekilere nasıl yardım edebileceğinizi düşünürsünüz. Korkmayın, acımayacak, bu temizlik sadece özgürleştirecek. Ve bu yazıları okusun okumasın, herkes aynı trende. Sevgilerimle

      Beğen

      1. Sevgili Mor Alev çok teşekkür ederim. Eylül’de korku ve öfke o kadar yoğundu ki çalışma bile yapamadım. Sadece dua edebildim, artık sonlanması için. Şuanda daha rahatım ve bunun tekrarlanmasını istemiyorum. Hayatım boyunca eylül ayında olduğu kadar yoğun bir korku yaşadığımı hatırlamıyorum. Sanki bütün insanlığın korkusunu hissettim. Ben kişisel olarak bir şey yapamadım ama kendiliğinden çıktıysa ne mutlu bana. Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

        Sevgilerimle.

        Beğen

  3. Bitmeyen ağlamaların, duygusal travmaların sonu gelecek mi? Sorunlarım yüzeye çıktı yine. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Resmen düzenli olarak patlıyorum. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Kendimi nasıl sevebilirim. İlaç almak sizce doğru mu? Bana göre uyuşturucu o yüzden bırakmıştım.

    Beğen

    1. Sevgili Simge, nerede engeller büyükse potansiyel de yüksektir. Bunu siz zaten biliyorsunuz. Rahatsızlığınızın derecesini bilmediğimden ilaçla ilgili hiçbir şey söyleyemem. Bunu kesinlikle doktorunuza danışmanız gerekiyor. Ayrıca, pastil alır gibi kendi kendine anti-depresana başlanmasına da çok ama çok karşıyım. Bu gidip kendi kendine bir şişe vodka içmek gibi bir şey. Çok sıkıntılıysanız doktorunuzla lütfen konuşun. O sizin için bir terapi ya da ilaç programı çizecektir. Sorunun köküne inin. Neden ağlıyorsunuz? Neden kendinizi kötü hissediyorsunuz? Neden çaresizlik içindesiniz? O sebepler bazen öyle derindir ki… Ama hep dışarıdan gelen ya da gelmesini istediğiniz ama gelmeyen konularla ilgilidir. Hatırlayalım, değişim içten dışa gerçekleşiyor. Dışarıdan hiçbir şey beklemeyin – şimdilik! Kendinize azap çektirmeyi nasıl bitirebilirsiniz ona bakın. Melek enerjileri bu noktada hep yardımcıdır. Herhangi bir melekle çalışabilirsiniz. Sevgiyi hissetmek üzere kalbinizi açmayı niyet edin. Sadece niyet edin, başka bir şey değil. ve enerjinizi yükseltecek şeylerle ilgilenin. Yürüyün, saatlerce olmasa da 10 dakika olsa da olur. Dengeli beslenin, insülin dengesizliği insanı hırçın yapar. Sizi güldürecek şeyleri seyredin, aklınıza negatif düşünce gelir gelmez o odadan çıkmak bile işe yarayabilir bazen. Nefes alın. Adrenalini azaltın. Umarım yardımcı olur. Sevgilerimle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.