Beklentiler – Konsey (Mesaj 46)

Crosswalkers 311 - Jim ZwaldoArkadaşlar, Konsey’in bu mesajı o kadar önemli noktalara dokunuyor ki, sadece kalın puntolar ve italik yetmedi, bu sefer renklendirdim bile!

Güç dışınızda değil, içinizde ve istediğiniz her şeyi yaratabilirsiniz. Kendinizi tarihlere değil, enerji frekansınıza bağlayın. Gezegen hareketleri, evren, enerjiler üzerine düşeni yapıyor, bizim ihtiyacımız olan tek şey kendi gücümüzü de tanımak ve o gücü bütünün hizmetine sunmak, bu iki şey de frekansımızı yükseltiyor, işte o zaman eskiden mucize gibi gelen şeyler birden fiziksel hayatınızın gerçekliği haline geliyor.

Evet, tarihler, portallar ve enerji akışı önemli ama daha da önemli olan bizlerin kalbini bu enerjilere ve değişime açması.

***

Bugün size, birçoğunuzun umudunu bağladığı şu “beklenen” Yükseliş Portalı (Ekinoks) ile ilgili beklentilerinizden ve bu Portal’ın gerçekliğinden bahsetmek istiyoruz. Ve (beklediğiniz şeyler gerçekleşmediğinden dolayı) böyle hayal kırıklıkları yaşamaya devam etmeyin diye – ki görünüşe bakılırsa bunu tekrar tekrar yaşıyorsunuz – artık bu konunun iyice anlaşılması gerektiğini düşünüyoruz.

2012 senesinin son bölümünde de aynı şeyi yaptınız. Beklentilerinizi ve duygusal yatırımlarınızı öyle bir noktaya yükselttiniz ki, bunların çoğu yerine getirilebilir şeyler olsa bile, tümünün karşılanması çok zor olurdu.

Evet, olasılıklardan (olabileceklerden) dolayı heyecanlı olmak, iyi bir şeydir. Bu duygunuz, gerçekten küçümsenemez bir “itici güçtür”. Heyecanlı olmak, yüksek bir titreşim içerisinde olmak demektir. Ancak bu heyecanınızı, “hüsnükuruntudan” (güzel bir şeylerin olacağını hayal etmek ve kendinizi buna inandırmaktan) da öte olan ve Evrensel Yasa ile uyumlu olmayan şeylere yüklemek, sizi her zaman hayal kırıklığına uğratacaktır. Ve titreşiminizi aniden düşürecektir. Gördünüz mü? Ve düşük titreşimli bir durum içindeyken gelişen bir şey, pek de fazla istenemez.

Biz size, “olmasını umut ettiğiniz ve istediğiniz şeylerin hiçbiri gerçekleşmeyecek” gibi bir şey, asla söylemiyoruz. Sadece, “bunların gerçekleşmesinin her zaman, bireysel veya kolektif olarak gelişmiş bir bilincin titreşim seviyesine bağlı” olduğunu söylüyoruz.

Örneğin bir birey için, “nasıl oluyor da istediği bir şeyi tezahür ettirebiliyor?” diye düşünüyorsanız eğer, o zaman ilk düşünmeniz gereken şey, o bireyin titreşim seviyesinin ne kadar yüksek olduğudur.

Gezegeninizin etrafındaki enerjiler gitgide yükseldiğinden dolayı, birçok kişi bilinç ve yetenek seviyelerinde büyük sıçramalar yapmışlardır. Ve gitgide daha fazla kişi, bunu deneyimlemektedir. Birçoğunuz şu anda, sizin “Kundalini” dediğiniz enerjik bir yükselişi deneyimliyorsunuz. Rüyalarınız veya vizyonlarınızda inanılmaz bir değişim yaşıyorsunuz. Başka boyutları ziyaret ediyor veya siz ziyaret ediliyorsunuz, vs. vs…

Tabii bunların hepsini bir araya topladığınızda, kolektif bilinçte bir yükseliş elde edersiniz, öyle değil mi? Ve işte bunun gerçekleşmesini zorunlu kılan şey, çevrenizde gördüğünüz koşullardır. Her birinizin atmış olduğu en küçük bir adım bile, hepinizin ilerlemesine katkıda bulunur. Bunu idrak etmeye başlamanız ve bu doğrultuda yaşamanız, kesinlikle çok önemlidir.

Bugün, herkese ve bütüne katkı sağlayabilmek için ne yapabilirim? Bu soru, “Acaba şu beklenen günde, benim yükselmemi sağlayacak ne gibi bir olay meydana gelecek?” sorusundan çok daha farklıdır. Anlıyor musunuz? Birinci soru, sizi doğrudan kendi gücünüze yönlendiriyor. İkinci soru ise sizin gücünüzü, harici beklentilere teslim ediyor. Ve biz de size, bu ikinci seçenekteki durumun daha fazla devam etmesine izin vermemenizi öneriyoruz.

Şayet her biriniz, kendinizin gerçekten ne kadar muhteşem, olağanüstü ve güçlü bir varlık olduğunu bilerek yaşasaydınız, Dünya şu an olduğundan çok daha farklı olmaz mıydı? Ve tarif edeceğiniz bu “farklılık” da, o kadar arzu ettiğiniz Yeni Dünya’nın tam bir tanımlaması olurdu, öyle değil mi?

O halde bir şeyleri değiştirmek için, bir şeyleri tezahür ettirmek için, istediğiniz Dünya’yı inşa etmek için, gücünüzü tekrar elinize ve kalbinize alın. Belirli tarihlerde mucizevi şeylerin gerçekleşeceğine dair söylenen sözlerin, sizi ele geçirmesine (etki altında bırakmasına) izin vermeyin.  

Bu demek değildir ki bu tür “mucizevi eşikler” asla aşılmayacak ve olağanüstü şeyler olmayacak. Ancak bu eşikleri tezahür ettirecek olan, yalnızca sizlersiniz. Ve bunu bu şekilde düşündüğünüz takdirde, yaşamınız da hayal edebileceğinizden çok daha kolay değişecektir.

Sizler, zannettiğinizden çok daha ileridesiniz. Bildiğinizi sandığınız şeylerin çok daha fazlasını biliyorsunuz. Son on yıllar içinde inanılmaz ilerleme kaydettiniz. Hele birkaç on yılın, gerçekten ne kadar kısa bir zaman dilimi olduğu göz önünde bulundurulursa, bu inanılmaz bir başarıdır! Hatta ebedi bir varlık olduğunuzu idrak etmeniz bir ömür sürse dahi, bu süreç bile bir saniye gibidir. Ve işte buradasınız! Evrimleşme yolunda büyük bir sıçrama yapmanın eşiğinde duruyorsunuz.

Şimdi dikkatinizi, en güçlü olduğunuz yere, yani buraya ve en güçlü olduğunuz zaman dilimine, yani şu ana odaklamanızı istiyoruz. Sizler buradasınız. Ve zaman, şu andır. Ve bu işlerin halledileceği yer, burası ve şu andır. Odağınız, şu cümleler olmalıdır;

“Herkese ve Bütüne katkı sağlayabilmek için gerekli olanları, burada ve şu an yapacağım. Titreşimimi yükseltmek için gerekli olan şeyleri, şimdi denilen şu anda yapacağım.”

Bazılarınıza göre yapılması gereken şeyler, diğerlerininkinden çok farklı olacaktır. Ve bunun herhangi bir sakıncası yoktur. Zira herkes kendi yolunda, bir sonraki adımı atmak zorundadır. Başkalarına göre en iyi olan bir yolda yürümeye çalışmanın bir faydası yoktur. Her birinizin eşsiz bir yaşam tarzı vardır. Sizler bu şekilde tasarlandınız. Eğer, “Benim yolum hangisi?” diye soracak olursanız, bunun cevabı tam ayağınızın altındaki yoldur. “Bir sonraki aşamada ne yapmalıyım?” diye sorduğunuzda, cevap her zaman tam önünüzde duruyordur. Yürüdüğünüz yol, size hayal kırıklığı yaşatmaz. Bu sizin güçlü olduğunuz yerdir.

Artık bu konuyla ilgili her şeyi söylediğimize göre, şunu da bilmenizi isteriz. Bu dönem, Dünyanız için gerçekten çok güçlü bir zaman dilimidir. Şimdi her biriniz büyük adımlar atabilirsiniz. Aslında söylediğimiz gibi, çoğu kişi için bu gerçekleşiyor. Bu olayı kutlamak ve gerçekleştiği için şükretmek, hiç de yanlış bir davranış olmayacaktır. Çünkü eğlenmek ve coşmak, asla yanlış bir davranış şekli olamaz.

Koşulsuz Sevgi ile kucaklandığınızdan ve yaptığınız şeylerden dolayı takdir edildiğinizden emin olarak, ilerlemeye devam edin.

İyi günler.

Bu mesaj için Ron Head ve Konsey’e ve çevirisi için Mor Alev Dostuna çok teşekkür ederiz. (https://oraclesandhealers.wordpress.com/)

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2015 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2015 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

4 comments

  1. Çook güzeldi yazı.. Yine kalbime ve içinde bulunduğum duruma hitap etti.. Teşekkürler..

    Beğen

  2. Çok teşekkür ederim Sevgili Mor Alev. “Herkese ve Bütüne katkı sağlayabilmek için gerekli olanları, burada ve şu an yapıyorum. Titreşimimi yükseltmek için gerekli olan şeyleri, şimdi denilen şu anda yapıyorum…” olarak söylemek istiyorum izninizle… Teşekkürler…

    Beğen

  3. Tam da hissettiklerim. Umarım bütünün hayrı için hep aklımız başımızda ve ne dilediğimizin farkında oluruz. Artık barış ve coşku dolu günlere çok yakın olduğumuzu hissediyorum.

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.