Bir Sevgi Portalı – Baş Melek Zadkiel ve Lady Ametist

Open heartSelamlar Değerli Sevgililer,

Ben, Başmelek Zadkiel ve Kutsal Lady Ametist ile birlikte huzurlarınızdayız. Ayrıca Melekler Âleminden ve Hathorlar’dan çok sayıda Işık varlığı da bize katılmış bulunuyorlar. Bugün sizlerle, bir “Sevgi Portalı” (Sevgi kapısı) olan Kalbiniz hakkında konuşacağız.

Gezegeniniz birkaç gün önce yoğun bir enerji akışını deneyimledi. Bu enerji, son birkaç aydan beri deneyimlediğiniz birçok enerji dalgasıyla birlikte, akışını sürdürüyor. Bu gibi zamanlar – şayet bu enerjiyle birlikte akışta kalırsanız – üst boyutlara olan yükseliş yolculuğunuzda hızlı bir ilerleme kaydedebileceğiniz zamanlardır.

Bu enerjiyle birlikte akışta olmanın ana faktörü (esas noktası), Sevgiye odaklanarak kalp merkezli kalmaktır. Yüksek boyutlardaki her enerji gibi bu yeni enerji de, Sevgi temeline dayanır.

Bu yeni enerji, herkesin en yüksek hayrına olması arzusuyla dolu olan bir kalp merkezi sayesinde, düşünceleri ve niyetleri saflaştıran bir enerjidir. Bu da, kendiniz için olduğu gibi, herkes için en iyisini istemek demektir. Ayrıca durumlara ve olaylara, yüksek bir bakış açısından bakmak demektir.

Bu, Birlik ve Bütünlüğe odaklanmak ve herkesin içindeki İlahi Özü görmek demektir. Aynı zamanda hayvanların, minerallerin ve bitkiler âleminin kutsallığını idrak etmektir. Ve her şeyin, İlahi enerjiden oluştuğunun farkına varmaktır.

Olaylara ve durumlara bu şekilde baktığınız takdirde, herkes ve her şey için en iyisini istersiniz. Ve bu tutumunuz da, Yüksek seviyelere ve boyutlara yükselmenizi sağlar.

Ancak kalbiniz, onun “her şeyi kapsayan” Sevgi ve Işık enerjisine odaklandığınız zaman, sizi yüksek boyutlara taşıyabilen bir “Sevgi Portalı” haline dönüşür.

Sizin yüksek boyutlarda tanınmanızı (algılanmanızı) sağlayan faktör, titreştim frekansınızdır. Bu frekansınız ne kadar yükselirse, sizde o kadar yüksek seviyelere (boyutlara) erişebilirsiniz. Çünkü üst düzeylerin veya üst boyutların her biri, birbirinden daha yüksek ve daha ince enerjilerden oluşur.

Titreşim ve enerji kanallarınız ne kadar saf, temiz ve yüksek olursa, üst boyutlara erişiminiz de o kadar kolay olur. Enerjik kanallarınız açık ve net olduğu zaman, kalp merkeziniz de bir Sevgi Portalı haline dönüşür. Böylece sevginiz, net ve saf bir niyetle etrafa saçılır. Çünkü kalp merkeziniz, temas ettiğiniz herkesi ve her şeyi sarmalayan saf bir titreşim frekansı yaymaktadır. Aynı zamanda bu frekans, eterik alanlara ve üst boyutlara da yayılır. Bu sayede, üst boyutlu seviyelere yükselmeniz de mümkün olur. Hele niyetiniz herkesin en yüksek hayrına ise, o zaman hafif ve yumuşak bir şekilde üst boyutlara ve boyutlar arasına geçiş yapabilirsiniz.

Üst boyutlara yükselmenize yardımcı olması için, enerjik kanallarınızı açık ve kalp enerjinizi saf tutmaya yarayan bazı teknikler uygulayabilirsiniz. Bunlardan bir tanesi “affetmek”, diğeri ise “minnettar olmaktır” (şükretmektir).

Affetmek, kalp enerjisinin akışını engelleyen blokajları ortadan kaldırır. Kendinizi, başkalarını veya herhangi bir durumla ilgili koşulları bağışladığınız zaman, blokajları ortadan kaldırmış ve kalbinizden yayılan titreşim frekansınızı yükseltmiş olursunuz.

Herhangi bir olayın gelişmesinde ister bir rol oynamış olun ister olmayın, ama ilk önce kendinizi bağışlayın. Bu size, bağışlama işleminin geri kalan aşamalarına geçebilmeniz için, rahatlık ve kolaylık sağlayacaktır.

Daha sonra, olaya karışan kişileri ve olaya sebep olan nedenleri bağışlayın. Bu işlem bittiğinde, kalp enerjinizin etrafında bir hafiflik hissedebilirsiniz. Bu hafiflik duygusu, bir blokajınızı ortadan kaldırdığınızın ve kalbinizin biraz daha genişlemiş bir Sevgi Portalı haline dönüştüğünün işaretidir.

Minnettar olmak, enerjik kanallarınızı açan ikinci bir metottur. Hayatınızdaki lütuflar ve koşullar için minnettar olduğunuzu ifade ettiğiniz zaman, daha fazla Sevginin size akmasını sağlamış olursunuz. Minnettarlık duygusu, yüksek titreşimli bir duygudur. Dolayısıyla kalp kanalınızın daha da açılmasına, Yaratan’dan ve yüksek boyutlardan gelen Evrensel Sevginin size daha fazla akmasına imkân kılar. Aynı zamanda yüksek boyutlara daha kolay erişebilmeniz için, kendi titreşiminizi de yükseltir. Yani bu, çift etkili bir işlemdir. Hem daha fazla ışık almanızı ve o oranda da ışığınızı yaymanızı, hem de kalp merkezinizin titreşim seviyesini yükseltmenizi sağlar.

“Affetmek ve minnettar olmak” niteliklerini uyguladığınızda, herkesin ve her şeyin içinde bulunan İlahi Kıvılcıma odaklanmış olursunuz. İlahi Kıvılcım, Her Şey Olan Yaratan’ın özüdür. İlahi Kıvılcıma odaklanmak, sizin aracılığınızla dışarıya yayılan Sevgi akışının devamlılığını sağlar. Herkesin ve her şeyin BİR olduğunu idrak edersiniz. Sevgi ve Işığa kanal olursunuz. Böylece kalp merkeziniz, bir Sevgi Portalı haline dönüşür.

Değerli Sevgililer, kalbinizin bir Sevgi Portalı haline dönüşebilmesi için, kalp merkezinize odaklanmanızdan dolayı çok mutluyuz. Bu enerji, insanlık bilincini üst seviyelere yükseltebilen bir enerjidir. Ve sizler bu yükseliş işleminin önemli birer parçası olduğunuzdan dolayı, hepinize saygı duyuyoruz.

Bilin ki çok seviliyorsunuz.

BİZLER, Başmelek Zadkiel ve Lady Ametist, sizleri sevgi ile sarmalıyoruz.

Ve öyle oldu.

Bu mesajı çeviren Mor Alev Dostuna, kanallık yapan Linda Robinson’a  ve Zadkiel ile Lady Ametist’e çok teşekkürler. (http://personalpathwaysoflight.com/)

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2015 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2015 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

9 comments

  1. Sevgi dolu yazınız için size ve emeği geçen herkese,tüm kanallara sonsuz Sevgiler…❤️

    Beğen

  2. Yazılarınız olmadan oluyor ama aslında olsa daha iyi oluyor, bu yüzden varlığınıza ve emeklerinize şükrediyorum.
    Son bir kaç gündür çarpıntı denen şeyi yaşıyorum, tansiyon aleti elimde, tehlike sınırlarında değili gösteriyor. Diyorum, yine bedenimde birşeyler değişiyor. Ve siz yazıyorsunuz….kalp merkezli olun…olmamam mümkün değil ki:) çok sevgiler.

    Beğen

  3. Sevgili Mor Alev iyi akşamlar üç gün önce öğlen vakti içimden sevgi seli meditasyonu yapmak geldi bende yaptım, çok harika bir şey yaşadım, anlatılmaz yaşanır, Başmelek kutsal anne ve başmelek Michael ile birlikte bir adaya çıktım. bana sevgili başmelek kutsal anne ”BOZCAADA” ya gitmemi söyledi, gitmemin bir sürüresi varmıdır hemenmi gitmem gerekior? .Ekonomik şartlar doğrultusunda tahmin edceginiz üzere hazırlık yapmam gerek acil cevap verirseniz çok sevinirim. Bozcaada nerede olduğunu dahi bilmediğim bir yer Çanakkalenin ilçesiymiş neden gitmem gerek onuda bilmiyorum .çok ilginçtir gidip göreceğim neler olacağını. Sizde böyle bir şey yaşadınızmı ? iyi geceler ışıkla kalın:))

    Beğen

    1. Sevgili Nuray, sizden yapamayacağınız bir şey istenmez. Ama bu şimdi olacak diye bir şey de yok. Yolunuz düşerse gidersiniz. Yüksek benliğiniz sizden şu anda yapmanızın imkanı olmayan bir şeyi iletmez. Belki önümüzdeki yaz tatil için Bozcaada’yı seçersiniz. Belki de bundan beş yıl sonra gidersiniz. Zamanın önemi yok, çünkü çizgisel zaman bir yanılsama. Eminim bir fırsat karşınıza çıkacaktır. Nedenini sorun, cevabını bekleyin. Sevgilerimle

      Beğen

  4. Merhaba Sevgili moralev .tamda bu yazıda bahsedildiği gibi bir olay geldi başıma.haksız yere hem ben hemde küçük kızım suçlandı. Ama ben doğru olanı bildiğim için içim çok rahat. Bu olaydan sonra meditasyon sırasında beni suçlayan kişinin kalbinin simsiyah olduğunu gördüm.sessiz kaldım affettim okişinin kalbinin temizlenmesi için dua ettim başka ne yapabilirim acaba çok teşekkürler sizi ve yazılarınızı çok özledik sevgiler😊

    Beğen

    1. En güzelini yapmışsınız. Harika! Bir de içinizde buna sebep olabilecek bir karku olup olmadığına bakın, onu da aydınlatın. Sevgilerimle

      Beğen

  5. Sevgili Mor Alev çok teşekkür ederim . Kaç gündür tur şirketlerini arıyorum gidebilmek için sezon bittiği için giden şirket yok . İstanbuldan gidiş var sadece. Çanakkaleye gitsem bozcadaya geçiş zor bir iskele söylediler oradan feribotla geçiliyormuş bakacam artık gitmeye çalışacam kısmet artık:)) cavabınız için tekrar teşekkür ederim.

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.