Yeni Ay Aslan’da: Yeni bilgiler, haberler, detayların güzelliği ve başarıyla tamamlanan bir görev – Mor Alev Gökyüzü ile Yükseliş Raporu

moon goddess and lionArkadaşlar, geçen yeni ayın taşıdığı enerjiyle “ıssız bir adada diğer insanlarla zorla sıkışıp kaldığınız günler” çok kolay geçmedi biliyorum. Sıkın dişinizi az kaldı! Bu arada, son dört haftada kendinizle ilgili neler öğrendiğinize bir bakın. Hangi yönleriniz aydınlandı? Hangi davranış kalıplarınızı arkada bırakmak zorunda kaldınız? Diğerleriyle ve kendi ruhunuzla barış imzalayabildiniz mi? Uzlaşma konusundaki becerileriniz nasıl gelişti? Bütün bunların cevabı size Yengeç’teki yeni ay ve diğer enerjilerin katkısıdır.

Bugün sonucunun açıklanacağı söylenen koalisyon çalışmaları bence tipik “ıssız adada uzlaşmak zorunda kalan insanlar” örneği idi. Ne kadar başarılı olduklarını göreceğiz. Sonuçların açıklanması için bu lunar ayın son gününü seçmelerini çok ilginç buluyorum. Çünkü yarın bambaşka bir enerjiye geçiyoruz!

Jüpiter’le Başak’tayız

11 Ağustos’ta Jüpiter Başak Burcuna geçiş yaptığından beri odaklandığımız şeylerde büyük bir değişime gidiyoruz. Bir yıldır öz-sevgiyi ve kalbimizi öğrendiğimiz Aslan’a veda Venüs’ün geri yolculuğuna denk geliyor. Önümüzdeki bir yıl ise Başak’ta yürüyecek Jüpiter’le çok daha farklı şeyler yaşayacağız.

Hayal kurmak, ummak, dilemek, planlamak zamanı geride kaldı. Şimdi artık yapmak, uygulamak ve uzak bir hedefe minik adımlarla da olsa ilerlemek zamanı. Başak’taki Jüpiter bütünü oluşturan küçük parçalardan zevk alır. Yaratılışın her bir minik parçasını birer mücevher gibi görür. O parçalar kendi başına mükemmel olduğu gibi, bütünün bir parçası olarak da vazgeçilmezdir. Şimdi bu bizim de yaklaşımımız haline gelecektir. Yani, devasa ve gürültü koparan davranışlar, atılımlar yerine, her biri diğerini tamamlayan ve her biri bir o kadar değerli daha küçük adımlarla amaçlarımıza doğru uzanacağız. Önemli olan görünüşün bizi yanıltmaması. Detaylar değerlidir, her ne kadar ufak olurlarsa olsunlar.

14 Ağustos, saat 17.53 de (İstanbul) gerçekleşecek olan Aslan’daki yeni ay son derece kişisel bir enerji taşıyor. Ama mesajı kolektif: Hepimizin bu bilinç evrimleşmesini ilerletmek için üzerine aldığı bir görev var, ama bu görevi kendi kişiliklerimizle yerine getiriyoruz. (Aynı dün yayınladığım Cennetten Mektuplar mesajında olduğu gibi) Küçük hareket, davranış ve anlık ufak kararların büyük güç taşıdığını unutmak kolay, özellikle günlük hayatımızda bütün dikkatimizi bize pompalanan haberler, zorunluluklar, vs ye verirken… Ancak bu ay bize diyor ki, her düşünce, her kelime, her niyet düşünebileceğimizden çok daha önemli. Zihnin alışkanlıklarını artık değiştirmeli ve böylece olumsuzluk, kurban psikolojisi, umutsuzluk çemberlerini kırmalıyız. Çünkü onlar bizi geçmiş acılarda ve geçmiş korkularda tutuyor. İlerlememize, gözlerimizi açıp bize evrenin verdiği mesajları algılamamıza engel oluyorlar. Ve bu konu da bizi yeni ayın Sabian Sembolüne getiriyor:

Yeni Ay ve Güneş 22⁰ Aslan’da: “Bir posta güvercini görevini başarıyla tamamlıyor”

Frequent Passenger by Alvaro ArteagaArkadaşlar, sizler bu dereceyi biliyorsunuz. Daha 1 Temmuz’da Jüpiter ve Venüs bu muhteşem derecede birleşti. (Bağlantısı burada) Bu derecenin çok kısa sürede ikinci defa, yeni ay gibi büyük başlangıçlar enerjisi olan bir zamanda ortaya çıkması tesadüf olamaz.

Aklınızdan geçen her düşüncenin, ağzınızdan çıkan her kelimenin önemli olduğunu kavradığınızda ve kendinizi eski alışkanlıklardan sıyırıp çıkardığınızda önünüzde yepyeni bir dünya açılır. Vermek istediğiniz mesaj nedir? Almak istediğiniz mesaj nedir? Bu hayatınızdaki görevlerinizi, amaçlarınızı buldunuz mu? Ve belki de şimdi o amaçları yerine getirmek istiyorsunuz.

Lynda Hill Sabian Oracle kitabında bu açı için şunları söylüyor: “Bu sembol son derece açık bir yön ve amaç hissine işaret eder. Savaşlarda güvercinler çok önemli mesajlar iletmek için eğitilirdi, hatta aralarından bazıları madalya bile aldılar. Posta güvercini görevini yerine getirmek için zorluklardan geçebilir ama görevini en iyi şekilde tamamlayacaktır. Sizler mesajı gönderen, götüren ya da alan olabilirsiniz.” Olasılıklar şunlar:

  • Bahsedilen mesaj insanlar arasında köprü kurar.
  • Birilerinin bir şeyleri duyması, bilmesi gerekmektedir. (Dedikodu olmamasına dikkat edilmeli)
  • Hayatının amacını (ya da amaçlarını) arayan kişiler, çok daha net bir görev hissine sahip olacaktır.
  • Tünelin sonunda ışık görünmüştür, görev başarıyla tamamlanmaktadır.

Ben, bu sembolün önümüzdeki 4 hafta içinde bizleri evrene anlamlı mesajlar vermeye ve evrenin mesajlarını alabilmek için gözlerimizi, kulaklarımızı dört açmaya çağırdığına inanıyorum. Bunun en kolay yolu düzenli meditasyonla zihnimizi rahatlatmak ve sessizce dinlemektir. Enerjik olarak ne veriyorsak, onu alıyoruz. Meditasyon aynı zamanda gereksiz kuruntuları ve olumsuz düşünceleri de azaltır, böylece pozitif enerji şarkımız en uzak galaksilere kadar ulaşır.

Önümüzdeki haftalarda harika ya da hiç ummadığınız haberler alabilir, yeni iletişim kanalları kurabilir, bir takım görevleri, projeleri başarıyla tamamlayabiliriz. Bu güvercinin büyük bir şans da getirdiğine güveniyorum.

Venüs, Güneş, Uranüs

Bu döngünün en önemli rollerinden birini Venüs oynuyor. Yeni aydan hemen bir gün sonra Güneş’le birleşecek olan Venüs “tehlikeli becerilerini sergileyen binici” derecesinde olacak. Bu önemli Venüs hareketinin detaylarını eğer okumadıysanız bağlantısı burada.

O yazıda Venüs’ün kişisel etkisinden bahsetmiştik ancak burada bu derecenin toplumsal etkisinden de bahsetmeliyiz, çünkü bu birleşme Uranüs ve Eris noktasıyla üçgen açıda. Yine ünlü “Boksör” derecesinden bahsettiğimi biliyorsunuz. Bunu toplumsal yaşamımızda görmemenin imkânı yok! Genel olarak, heyecan, sarsıntı ve sallantı öne geçebilir. Uranüs ve Eris noktası bizleri en güzel geleceğimize ve en yüksek kaderimize doğru yönlendiriyor.

Siz Bilge Baykuşların her akşam yaptığı Huzur, Barış ve Denge meditasyonu bence halen son derece gerekli. Bizler bu dönemde hiç alışık olmadıkları enerjilerle büyük değişimden geçen kişiler, topluluklar, halklar, kurumlar ve hatta ülkeler için dengeyi sağlayabilir, enerjilerin engelsiz akarak arınmayı sağlamasına yardımcı olabiliriz.

Bu yeni ayda kapana kısılmışlıktan (Yengeç yeni ay sembolü ıssız adada üç kişi) uçuşa geçtiğimizi (Aslan yeni ay sembolü posta güvercini) görüyorsunuz. Bence bu ay çok daha havadar, dış dünya ile ilgili ve pek çok yeni bilgi paylaşımıyla geçecek. Bilgileri ve sezgilerinizi ne kadar ufak görünürlerse görünsünler küçümsemeyin, adım adım hedefinize ulaşmanızı sağlayacaklar. İster istemez içimize dönüp, Venüs’le birlikte kendi değerimizi, ruhumuzun özgünlüğünü ve neleri gerçekten sevdiğimizi, nelere kalbimizi gerçekten açabileceğimizi de göreceğiz.

Mesajlar, mesajlar… Kalbinizin, evrenin, sevdiklerinizin ve hiç aklınıza gelmeyecek kişilerin, hatta varlıkların fısıltıları bu ay büyük önem taşıyor. Dinleyin…

Hepinize harika bir yeni ay dilerim.

©Mor Alev 2015

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

12 comments

  1. Sevgili Mor Alev, paylastigin bu ~ her zaman ki gibi ~ muhteşem bilgiler için sonsuz teşekkürler. Kendimizi cesaret, inanç ve huzur ile özümüze teslim edeceğimiz, yeni adımlar atacağımız, yeni şarkılar ve sözler söyleyerek sevgi, birlik ve güzellik yaratacağımız bir dönem olsun. Sevgi ve şükranlarımla..

    Beğen

  2. Çok güzel bir mesaj, harika bir zamanlama, son bir aydır kendi yaşadıklarımı okudum! Hepimiz her BİR’imize ne kadar bağlıyız, çok net gözüküyor artık! Harika yazılarınız için bir keere daha
    çok teşekkürler, kalbinize sağlık!

    Beğen

  3. Bu kadar kaos içinde iken,bize Işık olduğun için sonsuz şükranlarımı sunuyorum…Sevgiler,Teşekkürler Mor Alev❤️❤️❤️

    Beğen

  4. Merhaba MorAlev Dostu, herşey yolunda mı? Haftasonuna girmeden feyz olan yazınız yoktu, üstelik haftasonunda keyiflenip düşündürten düsturlu yazınız da yoktu, hadi dedim kendime ‘sabrı’ Öğren.. Ama bugün pazartesi ve hersaat başı kontrol ettim; yok… Bu sıralar dış sesler çok fazla, iç sesim faranjit olmuş(!?) bizi yalnız bırakmayın, iki satır da olsun yazın lütfen.. Çok açız ve Sözcükler ile doyuruyorduk… Açım lütfen bir kaç kelime…
    Çok çok öpüyorum..

    Beğen

  5. Merhaba sevgili Mor Alev , bir sorun yoktur inş. mesaj yayınlamıyorsunuz merak ettim sizi .

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.