Yeryüzü ile uyumlu titreşiminiz – Baş Melek Sandalphon

mother earthBu çeviri için Mor Alev Dostuna, kanallık yapan Natalie Glasson’a ve Baş Melek Sandalphon’a çok teşekkürler. (www.omna.org)

“Dünya, sizin algınızın ötesinde değişiyor.” Sizinle paylaşmak istediğim bu cümlenin özünü, “bakış açınızın ötesinde olarak algılayın. Yani bu cümleden, “Dünya’da farkına bile varmadığınız değişimler meydana geliyor” gibi bir şey çıkarmayın. Çünkü burada önemli olan, Dünya’daki değişimlerin sizi içsel olarak nasıl etkilediğini algılamanızdır.

“Dünya” kelimesini kullandığımda, Gezegenin kendisini değil, sizin “bakış açınızın” dünyasını kastediyorum. Çünkü algıladığınız Dünya, sizin bakış açınızın dünyasıdır. Bu dünya, varlığınızın içinde tutmak istediğiniz, aynı Rezonansta titreştiğiniz ve kendinizi tanımladığınız özelliklerden doğmuş olan bir yaratımdır. Yeryüzü, sizin bakış açınız ile uyum halindedir. İç dünyanızdaki inançlarınızın ve bakış açınızın, gerçekliğinizde (dış dünyanızda) tezahür etmesi için, sizinle birlikte ortaklaşa yaratır.

Şu an Yeryüzünün tüm gerçek güzelliği ve görkemiyle mevcudiyetini sürdürdüğünü gözünüzün önüne getirin. Bunun ne kadar nefes kesici, muhteşem bir şey olabileceğini hayal edin. Aslında Dünya, zaten şu an gerçek güzelliği ile varlığını sürdürüyor. Dünya, çoktan şifalandı. Zaten hiçbir zaman ciddi bir şekilde zarar ya da hasar görmedi. İçinizde ve Dünya üzerinde oluşan acı, keder, zarar ve kaos, sadece sizin bakış açınızın yaratımı ve tezahürüdür.

Aslında siz Dünya’yı nasıl görmek, algılamak ve kabul etmek istiyorsanız, bu seçiminizin Dünya’yı deneyimlemenizde ve Dünya Ana’nın gerçekliğini algılamanızda büyük etkisi vardır.

Şayet Yeryüzünün güzelliğini algılamayı seçerseniz, o zaman Dünya’nın mükemmel ve tamamen şifalanmış olan versiyonu gözünüzün önüne serilecektir. Sadece sizin kendinizin şifalanmaya ihtiyacınız olduğuna veya Yaratan ile aynı Rezonansta titreşmediğinize olan inancınız, sizin Dünya’ya bakış açınızı ve onu ne şekilde gördüğünüzü belirlemektedir.

Mesajıma başlarken söylediğim cümlem çok önemlidir. “Dünya, sizin algınızın ötesinde değişiyor.” Bu demektir ki; Dünya ile ilgili bakış açınızın değişmesine izin verme ihtiyacınız vardır. Zira şu anki bakış açınız ve inancınızla, ne kendinizin, ne Dünya’nın ne de Yaratan’ın gerçekliğini algılamanız mümkün değildir.

Burada, “Dünya o kadar hızlı yükseliyor ki, onu algılamanız mümkün değil” demek istemiyorum. Daha ziyade, “Dünya’nın ve Yaratan’ın her daim var olan gerçekliğini algılayabilmeniz için sizin değişmeniz gerektiğini” anlatmaya çalışıyorum.

Yükselişin tüm yönlerini kabul etmeye gönüllü olmanızın yanı sıra, bakış açınızın ötesini de görmeye, algılamaya ve benimsemeye istekli olmalısınız. Aslında sadece, her zaman mevcut olan gerçeği algılamaya istekli olduğunuz zaman, kendinizi yükseliyormuşsunuz gibi hissedeceksiniz.

İnsanlığın, Dünya’nın yükselmiş olduğunu algılayabilmesi için, gayret sarf etme, çaba gösterme ve mücadele etme gibi davranışların salıverilmesi gerektiğini kabul etmesi gerekir. Bu da onlara, Yaratan’ın güzelliğini kabul etmelerini sağlayacaktır.

Şayet insanlar yükselişi deneyimlemek ve algılamak için gerekli olan tek şeyin, geniş bir bakış açısı, geniş bir zihin, dikkatli bir dinleme ve gözlemci bir bakış ile görmek, algılamak ve kabullenmek olduğunu fark ederse, o zaman herkes Dünya’nın yükselişinin uzun zaman önce başladığını anlayacaktır.

Yükseliş işlemini tamamlamak için gerekli olan şey sadece, insanlığın gerçeği algılaması ve gözlemlemesidir. Bununla birlikte, içsel derin bir bilişle ve gerçeği algılamaya istekli bir halde dinlemesi, görmesi, hissetmesi ve idrak etmesidir. Hatta bu gerçeklik, mevcut zihinsel bakış açılarının ötesinde olsa bile…

İlk baştaki cümlemi düşünmek için kendinize biraz zaman ayırın ve tekrarlayın. “Dünya, benim algımın ötesinde değişiyor”. Bu açıklamayı, “öylesine söylenen bir söz” olarak görmek yerine, içselleştirin. Yaratmak ve deneyimlemek istediğiniz Dünya’nın, şu anki beklentilerinizden, inançlarınızdan, bakış açınızdan ve genişlememiş bir zihnin yarattığından çok daha harika olduğunu idrak edin. Çünkü bu saydıklarımın hepsi sizi kısıtladıkları için, varlığınızda ve gerçekliğinizde daha fazla yer tutmayacaklardır.

Size göre, sanki Dünya kendi Rezonansını şimdilerde sürekli yükselttiği ve geliştirdiği için “dönüşümü” yaratıyormuş gibi geliyor. Oysa her şey, daima gelişir (evrimleşir). Hatta ilahi Yaratan bile. Yaşamın her türlüsü, evrimleşmeden duramaz. Bu varoluşun doğal halidir. Genellikle Dünya’nın enerjik ve maddi yapıları içinde oluşan dönüşümler, Dünya ile insanlığın eşsiz yakın bağı nedeniyle, gerçek anlamda fark edilemez.

Yeryüzü (Toprak Ana), varlığınızın ve şeklinizin (bedeninizin) bir parçasıdır; Sizlerle Yeryüzü arasında, hayal edebileceğinizden çok daha sıkı bir bağ vardır. Ruhlar insan formuna girdiklerinde, bedenlerine Toprak Ana’dan bir “ışık şablonunu” çekerler. Bu adeta, Dünya Ana’nın tüm DNA’sını varlıklarının içinde tutmalarına benzer.

Bu ışık şablonu, yaşam süresi boyunca her insanın bedeninde mevcudiyetini sürdürür. Böylece sizin Yeryüzünde “çapalı” kalmanıza yardımcı olur. Dünya Ana ile muazzam bir titreşim hissetmenizi sağlar. İlahi planı ve ruhunuzun amacını, Yeryüzü ile birlikte ortaklaşa yaratmanız için sizi teşvik eder.

Yeryüzü ve Doğa Âlemleri ile derin bir titreşim hisseden bazı insanlar, Toprak Ana’dan aldıkları ışık şablonlarını daha yoğun bir şekilde aktive etmişlerdir. Bu durum genelde, kişi veya ruhun o yaşamı boyunca Toprak Ana ile birlikte çalışması gerekli olduğu zamanlarda ortaya çıkar.

Bazen insanlar, kendileri ve dünyaları arasındaki dengenin bozulduğunu, ya da bir takım zorlukları deneyimlediklerini fark ederler. Bu durum, Doğa ve Yeryüzü ile olan bağlarını ihmal etmelerinden veya görmezden geldiklerinden dolayı olabilir. Bu nedenle ışık şablonları, onları desteklemek ve varoluşun ilahi amacına uygun olarak, Dünya Ana ile ortaklaşa yaratımı sağlamak için yeterince aktif değildir.

Eğer bir kişi mutlaka Doğa’da vakit geçirmek için bilinçli bir çaba harcıyorsa ve bu deneyimden sonra kendisini sanki “şarj” olmuş gibi hissediyorsa, bunun sebebi Dünya Ana’dan aldığı ışık şablonunun yeniden “yükleniyor” olmasından kaynaklanmaktadır.

Dünya’da bazı felaketler meydana geldiğinde, kalbinizin nasıl Yeryüzüne doğru aktığını hiç fark ettiniz mi? Ya da ortaya çıkan hasar karşısında, nasıl da kendinizi üzgün ve yaralı hissettiğinizi? Bunun nedeni, aynen varlığınızın içindeki ışık şablonu gibi, Toprak Ana’nın enerjisinden bir parçaya sahip olduğunuz içindir.

Sizin Yeryüzüne karşı duyduğunuz şefkat, sadece ona olan sevginiz ve düşkünlüğünüzden dolayı değil, onun sizin bedeninizin bir parçası olmasından dolayıdır. Onunla olan bağınız, düşünebildiğinizden çok daha güçlüdür. Adeta bedeninizin bir uzantısı (uzvu) gibidir.

Ayrıca Yeryüzündeki felaketler, sizin ve tüm insanlığın kendinize gönderdiğiniz bir “uyandırma” çağrısıdır. Sizler sürekli Dünya Ana ile ortaklaşa yaratıyorsunuz. Gerek sizin düşünceleriniz, gerekse tüm insanlığın düşünceleri, Dünya Ana’nın bilincine sıkıca demirlenen bir “niyet dalgası” yaratır. Ve Dünya Ana da yaratılan bu düşüncelere enerji vererek, onların Yeryüzünde tezahür etmelerini sağlar. Ortak yaratım bu şekilde meydana gelir.

İşin aslı, Yeryüzündeki felaketleri sadece insanlığın korkuları oluşturabilir. İster yakınınızda olsun, ister uzağınızda, şayet Yeryüzünde büyük ya da küçük herhangi bir felaket meydana gelmişse, bunu bir uyandırma çağrısı olarak algılayın ve olayı şefkatle kabul edin.

Enerji verdiğiniz her düşüncenizin veya korkunuzun, insanlığın Dünya Ana ile olan “ortak yaratım” enerjisine ilave enerji katabileceğini ve bu durumun da tezahür edebileceğini düşünerek, sorumlu davranın.  

Varlığınızın içinde gözlemlemeniz ya da şifalandırmanız gereken bölümler varsa, bunları fark edin ve bütün dengesiz düşüncelerinizi ve korkularınızı salıverin. Böylece Dünya Ana’nın bu dengesiz düşüncelerinizi ve korkularınızı sizinle birlikte ortak yaratmasına gerek kalmasın.

Varlığınızda, bakış açınızda ve algıladığınız dünyanızda güçlü bir değişim yaratabileceğinize inanın. Kötü bir olay karşısında, önce kendinizi güçlendirmek için kendinize sevgi gönderin. Sonra olaya sebep olan insanlara sevgi gönderin. Böylece onları bağışlandığınızı ve insan ırkının her zaman sevildiğini gösterin. En sonunda da olaya sevgi ve şifa enerjinizi gönderin. Dünya Ana sizin sevgi, şifa ve şefkat enerjinizi kabul edecektir. Ve bu kutsal enerjilerin Yeryüzünde tam anlamıyla deneyimlenmesi için, sizinle birlikte çalışacaktır.

Ne kadar çok insan sevgi, şifa, şefkat ve Yaratan’ın tüm güzel niteliklerine odaklanırsa, o kadar çok insan da mevcut bakış açısının ötesine geçebilecektir. Ve bu sayede Dünya Ana da, güzel niyet ve enerji ödülleriyle donanmış olacaktır. Sonra da, Dünya’nın sizin algınızın ötesinde değiştiğini, gerçekten göreceksiniz.

İsterseniz size yardımcı olabilmem için beni çağırabilirsiniz;

“Başmelek Sandalphon, şimdi seni yanıma davet ediyorum. Meleksi Titreşimin ve Toprak Ana ile olan derin Rezonansınla beni sarmala. Senin Işığın varlığıma nüfuz ederken, Toprak Ana’dan aldığım ışık şablonunu aktive etmeni ve dengeye getirmeni rica ediyorum. Böylece Toprak Ana ile uyum ve barış içerisinde varlığımı sürdürebileyim ve onunla birlikte yaratayım. Varlığımın ve Yeryüzünün güzelliğini ve birlikte yükselişimizi algılayabileyim. Teşekkür ederim.”

Şimdi derin bir nefes alın, ışığımı kabul edin ve Toprak Ana’dan aldığınız ışık şablonunun içinizde tamamen aktive olduğunu ve dengelendiğini gözlemleyin veya algılayın. Ve şu Olumlama ile devam edin;

“Şimdi, Toprak Ana ile birlikte sevgi, barış, uyum, güzellik ve mutluluk yaratmayı seçiyorum. Onun doğal güzelliğini şimdi ve sonsuza kadar deneyimleyebilmem için, bütün olumsuz ve zararlı düşüncelerimi ve korkularımı çözüyorum”

Bu, düşüncelerinizin ve bakış açınızın sorumluluğunu üstleneceğinizi gösteren, varlığınızın içsel güzelliğini Toprak Ana’ya aktararak, herkesin deneyimleyebilmesi için onları Yeryüzünde tezahür ettirmesine yardımcı olan, harika bir Olumlama ve niyet ifadesidir.

Unutmayın! Siz, Toprak Ana ile aynı Rezonansta titreşiyorsunuz ve ortaklaşa yaratıyorsunuz. Bu, ihmal edilecek veya hafife alınacak bir şey değildir.

Gerçekle ve gerçekte kalın…

Baş Melek Sandalphon

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2015 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2015  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

2 comments

Yorumlar kapatıldı.