8-8-8 Aslan Kapısı Aralandı – Mor Alev Gökyüzü ile Yükseliş Raporu

Goddess SekhmetSevgili Dostlar, her yıl Dünya bu evrenin galaktik merkezi ile hizalandığında mucizevi şifalı bir portal açılır. Her defasında enerjilerimiz bir oktav, özellikle son iki yılda birkaç oktav birden yükselir. Bu portal, enerji kapısı ya da stargate adını verebileceğimiz önemli enerji akışına Aslan Kapısı denir. (Aslan Kapısı ile ilgili daha önce yazdığım yazılara buradan ve buradan ulaşabilirsiniz. Fazlası için lütfen sağ üst köşedeki arama kutusuna “Aslan kapısı” yazın.)

Bu yılın Aslan Kapısı potansiyeli geçen yıllardan katlarca yüksek. Bunu da numerolojiden ve çeşitli kanallardan gelen bilgilerden anlıyoruz. Bu yıl numerolojiye göre bir “8” senesi, yani bolluk, bereket, sonsuzluk, denge ve emeklerin karşılığının alındığı bir sene. Yani 8 Ağustos 2015 sadece çifte sekiz frekansı değil, üçlü frekans taşıyor.

Kapının ne zaman açıldığı konusunda çeşitli bilgiler geliyor. Ben burada kendi hislerime göre yazmayı seçiyorum. Bence Aslan Kapısı 31 Temmuz Cuma günü yaşadığımız Mavi Dolunay ile açıldı. Bunu özellikle dün ve bu sabah çok yoğun hissettim. Sanki kafatasımın içinde beynim yanıyordu ve hayatımda ilk defa “tansiyonum mu çıktı?” diye düşündüm. Kontrol ettim, tabii ki hiçbir sağlık sorunu yok. (Yükseliş semptomları yaşadığınızda önce 3D sağlığınızı kontrol etmenizi her zaman tavsiye ettiğimi biliyorsunuz) Ama büyük bir aktivasyon içine adım attığımızın teyidini almış oldum.

Enerjinin Teması Ne?

Bu sefer Galaktik merkezden gelen enerjilerin teması özsevgi, denge ve tezahür gücümüz. Venüs’ün geri yolculuğunu da destekleyen Aslan Kapısı, kendimizi olduğumuz gibi ve bir bütün olarak görmemize yardımcı olacak. Olduğumuz bütün ise Yaratan’ın kendi yansıması olarak yarattığı ilahi varlıktan başka bir şey değil. İşte bu bütünlüğü sevmek ve saygı göstermek hepimiz için ona giden yolda büyük bir adım, Yükselişimiz için ise bir vazgeçilmezdir. Bu kapıdan geçerken, sizi kendinizi sevmekten alıkoyan tüm yanılsamalar yanıp kül olmaya başlayacak. Bu sayede kendi içimizdeki dengeyi çok daha rahat sağlayabileceğiz.

Kalbinizin becerilerinin henüz yarısını bile kullanmadığınız bir zamanda kalp açılımınızı yaşamaya başlayacaksınız. Bu da önce bizde her zamanki gibi bir direnç yaratabilir. “Bana neler oluyor? Neden daha önce dert ettiğim şeyler şimdi önemli değil, neden daha önce zevk aldığımı düşündüğüm şeyler ise umurumda değil?” ve benzeri sorular sorabilir, hatta çekirdek korkularınızı salıvermek yerine onlara iyice sarılmayı seçebilirsiniz. Dostlar, her gece yaptığımız kapsamlı “Huzur, Barış ve Denge” enerji çalışması bütün bu konularda sizlere yardımcı olacaktır.

Şu anda 3D-4D yi birlikte gözlemlediğimiz bir dünyadayız. Kişiselden kolektife uzandığımızda bencillik, açgözlülük, öfke, dengesizlik ve gücün kötüye kullanımı ortaya çıkabilir. Bütün bunlar aynı enerjinin gölgeleridir. Yaşam amaçlarının bir kısmının da ışığı paylaşmak ve aydınlığa giden yolda hizmet etmek olduğunu hisseden tüm arkadaşlar, Bilge Baykuş rolünüz bu zamanda da devam edecek. Kendi iç huzurunuz ve kendi yüksek sevginizle bütün bu durumları temizleyebilir, dengeyi sağlayabilirsiniz.

Enerjinizi yüksek tutun

İşte bu noktada Aslan Kapısının taşıdığı üçüncü potansiyel, üçüncü devasa enerjiyi görüyoruz. 8-8-8 de tezahür gücümüz, yansıttığımız enerji frekansı ve tabii ki Çekim Gücü Yasası etkileri katlarca artıyor. Bu konuda bir yazı da yazmıştım. (Bağlantısı burada) Lütfen, enerjinizi her zamankinden yüksek tutun. Aklınızdan, kalbinizden geçenlerin derhal gerçekleşme olasılığı şimdiye dek hiç olmadığı şekilde yüksek. Sabahları uyanır uyanmaz kısa bir meditasyon, ardından enerji temizliği, enerji kalkanı ve harika bir niyetle başlanan günler size yaratmak istediğiniz her şeyi yaratmak için fırsat verecek. Bunu lütfen (ve yine lütfen!) hatırlayın. Bunu alışkanlığınız haline getirin.

Bu Kapı için Gillian Macbeth-Louthan “Magdelene Kapısı” demiş, Magdalene “Koşulsuz Sevgi”yi öğretir. Shanta Gabriel aracılığıyla Gabriel (Baş Melek Cebrail), bu enerji kapısı için “Kalplerin ve Zihinlerin Ustalığının Geldiği Zaman” olduğunu söylemiş. Brenda Hoffman’ın rehberleri bu seferki değişimin çok daha hızlı ve kapsamlı olacağını söylüyor.

Kendi üç günlük deneyimimle şunu söyleyebilirim ki, Epifiz’de ve Tepe, Yükseliş, Üçüncü Göz çakralarında çok ilginç güncellemeler oluyor. Bu konuda “Sirius Etkisi”nin de rolü olduğunu düşünüyorum.

Sevgi Seli

Arkadaşlar, bütün bu enerjilerin toplamı size Kutsal Anne’nin Sevgi Selinin Üçüncü Dalgasını getiriyor. Şu anda zihin gözümde su belimize kadar yükselmiş durumda. 8-8-8 ve sonrasındaki 15-20 gün Sevgi Selinin boyumuzu çok çok aştığı zamanlar olabilir. Arınmamız tamamlanana kadar bu enerjinin akmaya devam edeceğini biliyoruz. Ben özellikle Eylül ayındaki tutulma ve ekinoks döneminde daha da büyük sıçramalar bekliyorum.

Rahat olun, huzurlu olun, her zaman kalbinizdeki sevgiye dönün. Gazetelerin, televizyonun, siyasetin sizi etkilemesine izin vermeyin. Bu 8-8-8 şansını hep birlikte en iyi şekilde değerlendirelim. Bütün bir Evren arkamızda, bizi destekliyor, iç arınmamızda yardımcı olmak için tek bir çağrımızı bekliyor.

©Mor Alev 2015

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

6 comments

  1. Tesekkürler Mor Alev, günlük yazılarınızla herzaman güncel tutuyorsunuz beni, iyi ki varsınız :-*

    Beğen

  2. Mor Alev merhaba,
    Ben de bir suredir tepemde cok yogun bir sekilde yanma hissediyorum. 31 temmuz oncesinde basladi.
    Sizin yaziniza kadar ben de farkli yorumladim.
    Hatta depresyonda oldugumu dusundum.
    Sevgide kalmaliyim sadece…
    Tesekkurler Mor Alev
    🙏🙏🙏🙏

    Beğen

    1. Lütfen, önce bir doktora danışmayı unutmayın. Ben öyle yaptım. Havalar sıcak ve bunaltıcı, yeterince su içmeyi unutmayın. Sevgilerimle

      Beğen

  3. Bundan 7 yıl önce benim sevgiye yolculuğum başlamış farkında olmadan.senelerce eşimle çocuk istedik denedik olmadı.ve sonunda küçük meleğimin bana Ultrasonda göründüğü tarihi tahmin edin bakalım.08.08.08.😇😇😇😇çok anlamlı değilmi şimdi daha iyi anlayabiliyorum.evrenden istedim ve oldu çok şükür.sizin bloğunuzlada sevgiye yolculuğum devam ediyor iyiki sizi bulmuşum şükürler olsun sizde 2.meleğimsiniz 😊😊😊

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.