Melekler: Sadece Sevgi Ekleyin

Handprint loveSevgili Dostlarımız, sizleri çok seviyoruz

Neşe, coşku, keyif sizin doğuştan gelen hakkınız ve bunu tam önünüzdekini kabul ettiğinizde bulursunuz. Hemen şimdi, burada bulunduğunuz durum tam olarak ihtiyacınız olan, ruhunuzu geliştirecek dersi içerir, dersin amacı ise sevgiyi daha fazla öğrenmektir. Bu, çoğunuz için zor bir kavramdır. Ya maddi zorluk içindeyseniz? Ya birisi daha şimdi duygularınızı incitmişse? Ya sefil bir ilişki yaşıyorsanız? Ya da sizi hiç anlamayan aile fertleriyle çevrilmişseniz?

Bu şartlarda, insanoğlu şunu söyleme eğilimindedir: “Ben neşeli olamam. Hayat azuladığım gibi değil.” Ama aynı zamanda ruhunuz bu şartlara bir çocuğun bulmacaya baktığı gibi bakar. Ruhunuz kendine der ki, “Şu anda saplanmış görünüyorum ama sadece sevgiye doğru dönebilsem, o zaman öğreneceğim, daha geniş bir gerçeğe doğru ilerleyeceğim, hayatımda hareket kaydedeceğim! Bu duruma sevgiyi nasıl getirebileceğimi sökebilsem, o zaman o kadar eğlenceli olacak ki! Cevabı bulmak için bekleyemiyorum!”

Biliyoruz, bu insan zihnine oldukça saçma gelebilir, çünkü o etiketlemeye, yargılamaya ve kategorize etmeye programlanmıştır. Ama zihin “Ne kadar berbat” derken, kalp “Fırsat” der.

Bir daha kendinizi arzulamadığınız şartlarda bulduğunuzda, dua edin ve sorun: “Bu dakikaya nasıl daha fazla sevgi getirebilirim?” Diyelim ki, maddi sorunlarınız var. Belki size bahşedilen şeyleri sayabilirsiniz, sahip olduğunuz her şeye bakabilir, bolluğa olan inancınızı ifade edebilir, içinizde bulunan yetenek ve beceri birikimine bağlanabilirsiniz. Diyelim ki, birisi size kibarlıktan uzak davrandı. Belki, kendinize kibar davranıp, oradan uzaklaşır ve onları affetmek için dua edebilir, yaptıklarının farkında olmadıklarını görebilirsiniz. (Mor Alev: Bu bir duadan esinlenerek söylenmiş bir cümle: “Onlar ki yaptıklarının bilincinde değiller, onları bağışla lütfen”) Ya da en azından, daha şefkatli bir şeye odaklanmak için kararlı davranabilirsiniz. Diyelim ki, şefkatsiz bir ilişkidesiniz ya da şefkatsiz aile fertleriniz arasındasınız. Onların kaba davranışlarından uzağa gidebilir misiniz ya da onların olduğu yerde bulunmak zorundaysanız, meleklerin sizin kalbinizle çalışıp onlarınkine görünmez bir ışık yolladığını düşünebilir misiniz?

Bir duruma sevgi getirmenin her zaman yolları vardır, bu sizi de harika hissettirecektir. Aslında bu konu sizin kendinizi sevmeniz hakkındadır Sevgililer – sevginin size doğru aktığını hissetmeye izin vermek, içinize dolmasına izin vermek ve sizden de dışarıya akmasına izin vermektir konu.

Yaratan’ın ışığının, Yaratan’ın sevgisinin ve Yaratan’ın gerçeğinin aracı olduğunuzu idrak ettiğinizde, hayat “bu duruma nasıl sevgi getirebilirim, önce kendime, sonra da başkalarına?” sorusunu sorduğunuz oyuncu bir bulmaca haline gelir.

Derinden insanca davrandığınız zamanlar da olacaktır, ve kesinlikle sorun yoktur. Duygularınızı hissetmeniz için kendinize izin verin, bu bile sevecen bir seçimdir. Sevgiden ayrı düşerseniz, yeniden oyuna katılın ve kendinize her zaman orada sizin için bulunan sevgiyi deneyimleme izni verin.

Sizleri kutsuyoruz. Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

***

Sevgili Dostlar, hepimiz inatçı, anlayışsız, o anda sinirleri bambaşka şeylere bozulmuş, hatta çok kaba insanlarla karşılaşabiliriz. Ben yukarıda Meleklerin önerdiğinden biraz daha farklı ama yine de benzer bir yöntem buldum kendi kendime. O anda karşımdaki kişinin kalbini görmeyi rica ediyorum Evren, Yüksek Benliğim ya da Meleklerden. Çünkü ne olursa olsun, ağzımızdan nasıl kelimeler çıkarsa çıksın, nasıl kötü davranırsak davranalım, kalbimiz tertemiz ve ışıltılı. Kalbimiz çok bilge ve Tanrı Kıvılcımı orada yaşıyor. Kalplerde hep korkmuş bir kişi, bazen de ufacık bir çocuk görüyorum, kendi kalbinin güzelliğini o anda göremeyen, belki de olayları yanlış anlamış bir kişi… Bu hemen durumu yumuşatıyor. Size de tavsiye ederim. Ayrıca, Yeshua’nın ilişkileri düzeltmek için vermiş olduğu yöntemler de çok etkili oluyor. (Bağlantısı burada)

Bu ay ıssız adada hep beraber yaşamayı öğrenmek zorunda olduğumuz için bu yöntemleri hatırlamanın çok faydalı olacağına inanıyorum.

Sevgilerimle

Mor Alev

Ann Albers ve Meleklere çok teşekkürler. www.VisionsofHeaven.com


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı© 2015 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2015 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

4 comments

  1. Merhaba, dünden beri sitenizi Safari tarayıcı kullanan donanımlarımda açamıyorum. Şimdi WP yeni yazı eklediğiniz bildirisi yollayınca şaşırdım, demekki siteniz çalışıyor ama ben açamaz olmuşum. TIB’in kapattığı sitelerin arasına yanlışlıkla girdiğinizi bile düşündüm:) benden başka böyle bir sorun bildiren oldu mu? Sevgiler Gülengül

    Beğen

    1. Sevgili Gülen, ben hiçbir ek ayar kullanmadan TTNET aracılığıyla çok rahat girip çıkabiliyorum bloğa. Ya birileri yine bütün WordPress’i engelledi, sadece benim bloğu değil, ya da ne sansürüne takıldık bilmiyorum. DNS ayarlarınızı değiştirmeniz gerekebilir, ya da internet servis sağlayıcınıza şikayet etmeniz. Bir yanım “bıktım artık” demek istiyor, diğer yanım, “aslında sevgi göndermeliyiz” diyor. Sansürle insanların düşünmelerini engelleyemeyeceklerini artık öğrenmiş olmaları gerekir, tarihte hiç işe yaramadı. Sevgiler ve haber verdiğiniz için çok teşekkürler.

      Beğen

  2. Keşke bu yazınızı en yakınlarımdan birine”bazen çok duyarsız ve kaba” olabildiğini aynı dili kullanarak anlatmaya çalışmadan okumuş olabilseydim,bugünkü eşzamanlılıklar şaka gibi ve beni içimde ve dışımda telafiye çağrıyor resmen:))

    Beğen

    1. Sevgili Semiha, bilmez miyim??? Bunu hepimiz zaman zaman yapıyoruz. Bu yazı için biraz da ilham kaynağı olduğunuzu söylemeliyim… Teşekkürler

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.