Yolunuzun neresindesiniz? – Konsey (Mesaj 38)

Hurry up SpringŞu an neredesiniz? Zihninizin geri planında uçuşan bazı belli belirsiz şüphelerinizin gerçekten doğru oldukları konusunda, biraz içinizi rahatlatalım.

Birçoğunuz defalarca, “tam olarak gerçek olmayan” şeylere bakıyormuş duygusuna kapıldınız. Bu duvar, bu zemin, şu ağaçlar sanki bir şekilde daha önce düşündüğünüz kadar somut değiller. Evet, eskilerin hatta fizikçilerinizin bile ezelden beri anlattıkları şey bu, öyle değil mi? Demek ki artık siz de esas gerçekliği, gerçekten olduğu gibi algılamaya başladığınızı söyleyebilirsiniz.

Bazılarınız bir mevcudiyeti/varlığı hissetmeye başlıyor. Ya da kendi özvarlığını. Aranızda bu tür varlıkları uzun süreden beri hissedebilen hatta görebilen kişilerin olduğunu biliyoruz. Ama şimdi, “acaba ben bunu kaçırıyor muyum?” diye merak edenlere sesleniyoruz. Hayır, kaçırmıyorsunuz! Bu tür şeylerden size sık sık söz ettik. Ama bunun kişisel olarak sizinle bir alakası olmadığını sandığınız için, akılda tutulması da size o kadar “acil” bir şeymiş gibi gelmedi. (Bu kişilerden biri olacağınızı düşünmediğiniz için, size önemliymiş gibi gelmedi.)

Başkalarında görüp de, asla sahip olamayacağınızı düşündüğünüz “armağanları” (Mor Alev: Yani “yetenekleri”) şimdi siz de kazanmaya başlıyorsunuz. Aslında onlara zaten sahiptiniz. Fakat artık frekans olarak yükseliyor olmanız, bu tür şeylerin yüzeye çıkmasına neden oluyor.

Şayet bunların hiçbiri sizinle alakalı bir şeymiş gibi görünmüyorsa; Nasıl ve ne şekilde öğrendiğinizi bilmediğiniz halde, gerçekten bir şeyleri bilmeye başlamadınız mı, diye kendinize sorun. Geçmişte olsa asla yapamayacağınız bir şekilde, şimdi bazı şeylere tepki verdiğinizi fark etmediniz mi? Değişen bilincinizin ve fiziksel yapılanmanızın belirtileri olduğunu bildiğiniz şeyleri daha önce deneyimlediğiniz halde, şimdi bu belirtilerin daha da yoğunlaştığını fark etmiyor musunuz?

Bu hususta birkaç şey bilmenizi istiyoruz. Bu konuları başkalarıyla konuşmadığınız için, belki kendinizi yalnız hissediyorsunuzdur. Aslında siz milyonlarca insandan birisiniz. Dünyanın her yerinde, farklı diller konuşan ama aynı süreçten geçen birçok insan var. Hatta böyle bir süreçten geçtiklerini bile bilmeyen, buna rağmen aynı şeyleri deneyimleyen insanlar var.

Dünya’nın, mutlaka değişmesi gerekiyordu. Değişimi siz istediniz. Ve değişim geldi. Ayrıca felaketler yaşanmadan bir değişim olsun diye yalvardınız, Meditasyon yaptınız ve dua ettiniz. Böylece daha öncesinin aksine (eski uygarlıkların yok oluşu), her şey tamamen yok olmayacak bir şekilde değişim meydana geliyor. Ve bu değişim, uzunca bir süreden beri tekrar tekrar size vurgulamış olduğumuz gibi, kendi içinizde meydana gelen değişimin bir yansımasıdır. Etrafınıza baktığınızda ne görüyorsanız, onların hepsi, hepinizin yaratmış olduğu şeylerin neticesidir. Bir aynadır. Şayet aynadaki görüntü değişmeye başlıyorsa, bu da sadece hepinizin değişmeye başladığınızdan dolayı mümkün olmuştur.

Şimdi, eğer isterseniz değişiminiz tatsız tuzsuz, sizi huzursuz edici bir şekilde gerçekleşecektir. Yani, sanki siz değişim sürecinden hiç geçmek istemiyorsunuz, sadece etrafınızdaki şeylerin değişmesini istiyorsunuz gibi. Ya da sevinç, neşe ve şükranla dans edip şarkı söyleyerek gerçekleşecektir. Gerçekten bu tamamen size kalmış bir şeydir. Hangisinin size göre daha kolay olduğunu tespit etmeyi, size bırakıyoruz. Bunu çözmek, sizin tabirinizle “roket bilimi” değil. (O kadar zor bir şey değil.)

Bugün için söyleşimizi bitirmeden önce, küçük bir şeye daha işaret edelim. Yükseliş süreci ile ilgili ne varsa, o “şeyler” gelip size çarpmıyor (sizi bulmuyor). Kendi arzunuz, kararınız ve çabanız sayesinde size doğru çekiliyorlar. Bu evrendeki çoğu varlık, tüm zorluklara rağmen yaptığınız şeylere hayran oluyorlar. Hani şu size bahsettiğimiz dans etme ve şarkı söyleme meselesi var ya, belki onun şimdi tam sırasıdır.

Yaratan’ın Koşulsuz Sevgisi ve Bereketi, sonsuza kadar sizin üzerinizde olsun. Eh, tabii ki zaten hep üzerinizde…

İyi günler.

Bu mesajı çeviren Mor Alev Dostu, ileten Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (https://oraclesandhealers.wordpress.com/)

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2015 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2015 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

2 comments

  1. Herşey 2012 sonunda başladı. 2013 tepetaklak oldu. 2014 dinlenme hesaplaşma ile geçti. 2015 bir sürü yeni şey dönüp duruyor etrafımda yorgunum çok. Ben eski ben değilim, çok severek yaptığım işi artık yapamıyorum herşey eksik yalnış gibi geliyor. Yapmak istediğim bir sürü şey var ama hiçbirşey yapamıyorum. Dibsiz ve sonsuz bir bekleyiş sürecine girmiş gibiyim. Nerden başlasam bilemiyorum. Sevdiğim şeylere kafam aklım kaçıyor ama para kazanamıyorum uzun süredir.

    Beğen

    1. Sevgili Nihan, sol sütunda ve bloğun en tepesinde bağlantısı bulunan “ücretsiz melek enerjileri” sayfasında bundan 18 ay kadar önce yayınladığım Bereket Rehberi bulunmakta. Onunla çalışmayı düşündünüz mü? Sevgilerimle…

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.