Günün Enerjisi – Doğuda Işıldayan Şafak ve Hayat Mandalanız

Sunrise by scottfaconArkadaşlar, son birkaç gündür fırtınanın ağırlığını, olumsuz duyguları ve onları tetikleyen olayları hissettiniz mi? Belki kıskançlık, sözlerini tutmamak, saygısızlık, kısıtlamak ya da kısıtlanmak? Belki de bu sayede sorumluluklarınızı hatırladınız, kendinize acıyacak yerde saygı duymaya, içinizdeki çocuğa daha iyi bakmaya karar verdiniz ve salıverdiniz, salıverdiniz, salıverdiniz.

Bunun birden fazla sebebi vardı, Ay Balık’ta, Siyah Ay Lilith ile zıt açıdaydı, Güneş Plüton ile tam zıt açıda, Satürn zaten Akrep’te, Mars Yengeç’te pek de mutlu değil… Tam bir kargaşa! Kendimizin ve diğerlerinin tüm yüzleri ortaya çıkıyor, iyi, kötü, çirkin… Korktuğumuzda nasıl tepki vereceğimizi bilmiyoruz, oysa korkular yalandan başka bir şey değil. Pazar günü Konsey’in dediği gibi, yüzeyden derine inmemiz gerekiyor ve hepsinin altında yatan Tanrı kıvılcımını, İlahi özü görmeye çalışıyoruz. Katılıyorum, bazen bunu yapmak kolay değil ama bilinçli olarak “Ben sevgiyi seçiyorum” demeniz bile enerjide kayma yaratır, frekansı yükseltir ve ortamı değiştirir, bunu hatırlamalıyız.

Bugün, harika bir yeni gün doğuyor. Venüs öğleden sonra “Doğudan doğru ışıldayan şafak” derecesine giriyor. Yeni başlangıç, yeni şanslar, uyanış (belki de kabustan!) ve derin bir nefes… Beklentiler yükseliyor, son birkaç gün yaşadıklarınızın önemi kalmıyor ve “sil baştan, şimdi çok daha iyisini yapacağım” diyoruz. Zor günlerden sonra birden bire yaşadığınız aydınlanmaları düşünün. Bugün dünden çok daha bilgeyiz.

Güneş, “Kadim bir kitap yardımıyla bir mandalayı inceleyen adam” derecesine geçiş yaptı. Bu sadece yeni bir gün değil, özümüze bir adım daha yaklaştığımız bir gün. Mandalalara bayılıyorum, her geçen gün çevremde daha fazla insanın bu harika sanat ve meditasyon çeşidiyle uğraştığını görmek beni çok mutlu ediyor. Bu sanatın böylesi bir şekilde bir anda yayılmasını zamanın işareti olarak görüyorum. Çalışma masamda harika bir mandala var, bana hediye etme niyetiyle yapılmış ve o kadar çok yıldız haritama benziyor ki, şaşırmamak elde değil. Kozmik bilince bağlanıp da gelen bilgilere güvendiğimizde her şey mucizevi şekilde berraklaşıyor. O bilgileri kağıda, filme, kelimelere, toprağa, kısaca ürettiğimiz her şeye döküyoruz.

Bu sembol de bize, “kadim bir kitaptan” bahsediyor ki bence sembolize edilen aslında ortak bilincimiz, binlerce, milyonlarca yıl öğrendiğimiz her şey ve fazlası. Bugün, bilincimizde bir genişleme yaşayacağız. Berraklaşıp zaten bildiğimiz şeyleri bir araya getirip harmanlayacağız. Bütün bunlarla yeni deneyimler, yeni fikirler üreteceğiz. Sorun çözmek, yeni bir şeyler yaratmak için mükemmel bir gündeyiz. Hayat mandalamızı ışıkla, sevgiyle ve incelikle renklendirebiliriz.

İnancınıza güvenin ve kendinizi bilinç nehrine atın, bugün akıntı sizi olmanız gereken yere götürecek. Ruhun karanlık gecesinden sonra şafak vakti yeniden doğmak güzeldir.

©Mor Alev 2015

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

7 comments

  1. Sevgili Mor Alev, yine her zamanki gibi harika bir yazı ellerinize sağlık, yine çok haklısınız bu kargaşanın içindeyim kaç gündür, sürekli sevgi yollamama rağmen bazı kişilerin tedaviyi redd ettiğini gözlemlemiş oldum ve kendi enerjimi daha fazla çalamasınlar ,beni de batağa çekmesinler die uzak durma karari aldim gece. Nolursa olsun etrafımiza ışık olmayi Sizden öğrendim, bunun bozulmasini istemiyorum. Daha güzel misyonlar edinmek üzere sevgide kalın ❤

    Beğen

  2. Bir önceki yazınıza yaptığım karamsar yoruma da cevap niteliğn de olmuş söyedikleriniz,,hayatımda somut hiçbir değişiklik yokken bulutların dağılmaya başladığını net bir şekide hissederek uyandım bugün,yazınız ve odama dolan güneş ışıkları bu duyguyu perçinledi.Hala dışımızdaki koşullardan bu kadar etkilenebildiğimizi farketmek üzücü,ama hiçbir negatif enerjinin biz aksinde ısrar etmezsek tabi kalıcı olmadığını bilmek de çok rahatlatıcı,teşekkürler…Sevgiler.

    Beğen

  3. Sevgili Mor Alev,bende son 2 gündür bu kargaşa,kısıtlama,sanki Hayatımı benden almaya çalışma girişimleri de ne?,diye soruyor,Yaşadığım olaylara sevgi göndererek Akışa bırakarak işin içinden çıkmaya çalışıyordum.Işığım oldun yine❤️Sizinle yüz yüze gelmeyi çok istiyorum gerçekten.Aslında suretiniz değil merak ettiğim.Sadece enerji olarak daha yakından algı, istediğim.Umarım bir gün gerçekleşir ve öyle de oldu😊SEVGİLERRR…❤️❤️❤️

    Beğen

  4. Hayatın sonsuzluğunda, bulunduğum noktada her şey mükemmel, bütün ve tam. 🙂 Sevgiyi, bolluk ve bereketi, aydınlanmayı seçiyorum 🙂 Sonsuz teşekkürler…

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.