Kutsal Anne : Sevgi Selinin Üçüncü Dalgası

Ocean waves PacificCoveArkadaşlar, aşağıda Kutsal Anne’nin üçüncü Sevgi Seli duyurusu ve çağrısını yaptığı mesajı yayınlıyorum. Yeni okuyucular için, Kutsal Anne’nin enerjisini burada bir daha anlatmak istiyorum. Ona “varlık” diyemiyorum, çünkü böyle bir kelime son derece hafif kalıyor. Ona, Yaratan’ın feminen enerjisi, Kutsal Dişi ve hepimizin annesi diyebiliriz. Yaratan’ın maskülen enerjisi, ya da erkeksi yönü zaten tanımlanamıyor. Yaratan’ın kendisi hiç tanımlanamıyor, bunun için ne kelimemiz var ne de kavramımız. Kutsal Anne ise bize yakın durduğunu, hep etrafımızda ve hayatımızda olduğunu bize hissettirmek amacıyla kendini son derece özet bir şekilde “Anne” olarak anlatıyor, bizleri kendi kalbinden yarattığını söylüyor. Sanırım bizden tek istediği şey, binlerce yıldır zihnimize işlenmiş olan “cezalandıran, yargılayan, korkutan, öfkeli Yaratan” kavramından uzaklaşarak, bizi her zaman ve hiçbir şart olmadan seven, merhametini, yumuşaklığını, coşkusunu hissedebileceğimiz, bizi kendi yansıması olarak oluşturmuş bir Yaratan kavramını ve onun bir parçası olduğumuzu kabul etmemiz .

Tabii bu yazdıklarım bile yeterli bir tanım değil, onu tanıyabilmek için kalplerimizi dinlemeli ve hislerimize güvenmeliyiz. Kutsal Anne çok çok ufak bir parçası ile bu dünyada Meryem Ana olarak enkarne oldu ama bence her anne, her kadın, her kız çocuğu en saf, en sevecen, en yaratıcı ve üretken haliyle onun bir resmi. Ama sadece bir cinsiyette değil, her erkek, her baba, her oğlan çocuğunda merhamet, koruma, bakma içgüdüsü öne çıktığında, yorgun bir günün sonunda evine dönüp de çocuklarının geleceğini düşünen inşaat işçisinde, kendilerini feda edecek şekilde tanımadıkları insanların, hayvanların yardımına koştuklarında, hatta arama-kurtarma gibi son derece erkeksi gelebilecek durumlarda bile Kutsal Anne’nin onlarda hayat bulduğunu ve içeriden dışarıya yansıdığını hissedebilirsiniz. Umarım sizlere Kutsal Anne’yi anlatabilmişimdir.

Sevgi Seline gelirsek, geçen seneyi dalgalar halinde bu enerjiyle geçirdik, iki sefer zirve yaşadık. Dostumuz Suat Güzey bizler için harika bir Sevgi Seli Meditasyon kaydı yaptı. Sevgi Selinde birlikte yüzdük, yıkandık, arındık ve dünyayı da yıkadık. Kutsal Anne, geçen sene Sevgi Selinin sadece bir süre için geçerli olacağını ve işi bittiğinde kesileceğini aktarmıştı. Bu enerji akımının artık bitip bitmediğinden emin olmadığımız bir zamanda bir yenisinin geleceğini duymak harika. Meditasyonun bağlantısı burada ve diğer bilgiler içinse buraya tıklayın.

Aşağıdaki mesajı okumadan son bir bilgi daha vermek istiyorum. Kutsal Anne’ye kanallık yapmak oldukça yoğun bir enerji kabulünü gerektiriyor ve verdiği bilgileri kelimelere dökmek de kolay değil. Onun için genel olarak benzetmeler ve “resimlerle” mesaj iletiliyor. Buna aranızda benimle çalışanlarınızın şahit olduğu gibi, aşağıda Linda Dillon’un kanallığında da görebilirsiniz. Ancak bu muhteşem enerji şimdilik en iyi böyle kelimelere dökülebiliyor. O yüzden şimdi rahatlayın, kendinizi Kutsal Anne’nin kucağına bırakın ve kalp gözünüzle okuyun. Enerjiyi bir sünger gibi çekin.

Mor Alev tarafından çevrilmiştir. Linda Dillon tarafından bir telekonferansta sözlü kanallık yapılarak iletilmiştir. İngilizce Telif Hakkı Council of Love’a aittir. (counciloflove.com) Linda ve Kutsal Anne’ye çok teşekkürler.

Surf Life Away - AustraliaSelamlar, Ben Mary (Meryem), Evrensel Anne, değişimin Annesi, sürekliliğin Annesi, umudun Annesi, memnuniyetin, tamamlanmanın Annesi.

Hoş geldiniz sevgili kalplerim, kalbimin çocukları, ruhumun kız ve erkek evlatları, tekrar bu konseye, benim Sevgi Konseyime hoş geldiniz. Her biriniz bu konseyin tam parçasısınız, sadece onursal üye değil, tam ve aktif üyelersiniz.

Bugün sizlere benim Sevgi Selim hakkında konuşmak üzere geldim. Böylece benim ne ısrarcı ve tutarlı bir Anne olduğumu anlayabilirsiniz. Planımın (Mor Alev: yani Yükselişin) ve bu plan içindeki kendi planınızın tamamlanması konusundaki niyetimde duraksamadım.

Ve evet, sizlere, bu gezegenin tamamına, sizlerin “Sevgi Selinin üçüncü dalgası” dediğiniz ve benim de bununla hemfikir olduğum enerjimi getiriyorum. Sevgili meleklerim, sizlerle bunun nasıl bir enerji olduğunu konuşmak istiyorum. Bu, son bir yılda çalıştığınız enerjiden temelde farklı bir enerji mi? Cevap; “Hayır. Benim enerjim, benim sevgimdir.”

Ama farklı olan, sevdiklerim, bu enerji akımına sizin, benim, Bizim yaklaşımımızın yoğunluğudur. İşte bu yüzden ısrar ve kararlılığımdan söz ediyorum… Her şey tamamlanana kadar bu üçüncü dalgayı durdurmayacağım ve ben sadece temizlenmekten, arınmaktan bahsetmiyorum. Bu benim niyetimin enerjisidir ki, niyetim de yükseltilmenizdir.

Sizi iteceğim, sizi çekeceğim, sizi dolduracağım, sizi kaldıracağım, sizi yükselteceğim, sadece her kıtanın en yüksek tepesine değil, ama siz tam benim yanımda durana kadar, melek ailenizle yan yana gelene kadar, yükselmiş ustalarla, baş meleklerle ve seraphimle birlikte durana kadar sizleri yükselteceğim, kaldıracağım. Sizler ilahisiniz.

Bunu size kaç farklı şekilde iletebileceğimi bilmiyorum, işte onun için şimdi bu bilgiyi gönderiyorum, sadece kelimeler aracılığıyla değil ama kendi kalbimden sizin kalbinize, varlığınızın her bir zerresine. Gaia üzerindeki her Âlem, Sevgi Selinde yer aldı ve tam olarak, neşeyle, coşkuyla kendini yedinci boyuta demirledi. (Mor Alev: Yani bitki, hayvan, mineral, elemental vs. gibi Gaia üzerinde yaşayan farklı varlıklar artık doğal halleriyle yedinci boyutta)

Sadece insanoğlu direndi. Diğer bütün âlemler, bu açılışa baktılar, bu ilahi sevgiyi, bu birleşmiş farkındalığı gördüler ve portaldan koşarak geçtiler. Ve hepiniz yıllardır bu portalın içine sonra da dışına yüzüp duruyorsunuz. Ve aranızdan bazıları da yedinci boyuta tam olarak demirlendiniz.

Peki, neden bu zamanda yoğunlaştırılmış Sevgi Seli getiriyorum? İzin verin, netleştireyim… Bu Sevgi Selinin kaldığı yerden devam etmesi değildir. Evet, şimdi yeni zamanlardayız, çizgisel zaman ve mekânın yeni anlamı var, ama bu bir yeniden başlama değildir. Bu yepyeni bir dalga, benim bütünlüğümden gelen ama sizlere uyumlu hale getirilmiş bir dalga, böylece hiç biriniz yara almayacaksınız ama bu dalga sizi taşıyacak.

Bazılarınız dalganın içine doğru çekilmiş gibi hissedeceksiniz, ama ters dip akımı size sahip çıkacak. Sevgililer, eğer ters dip akımı sizi çekiyorsa, bırakın çeksin. Bu sadece daha da derinlere dalmanıza gerek olduğunu ve kim olduğunuzun derinlerini, benimle olan seyahatinizi, pırıltınızı, ışığınızı, kim olduğunuz gerçeğini görmeniz gerektiğini anlatır.

Eğer kaldırılıyorsanız, çünkü doğuştan gelen ilahi hakkınızı biliyorsunuz, gerçekte kim olduğunuzu biliyorsunuz. Yüzünüzü güneşe çevirin, milyonlarca yıldıza çevirin, yıldız kardeşlerinize, Samanyoluna, Venüs’e çevirin ve bu yolculuğun tadını çıkarın. Çünkü ayrı, muaf, yalnız kalmayacaksınız. Tüm varlıklara dokunulacak. Bu zaman, benim sizlerin sığ kıyılarda oynamanızı önerdiğim bir zaman değil. O zamanlar geçti. Bunu korkutmak için söylemiyorum, benim tatlı çocuklarım, evrimleştiniz, o aşamaları geçtiniz.

Sevgimin çok daha güçlü karışımına, bizim kutsal birliğimize hazırsınız. Sizlere söylemiştim, içinizdeki tohumları çok uzun süre önce ektim. (Mor Alev: Binlerce yıl, belki de yüzbinlerce…) Sadece kendi sevgimin, bizim sevgimizin tohumunu ekmedim, aynı zamanda sizin bütünlüğünüzün, ilahi oluşunuzun, mükemmelliğinizin, ışıltınızın tohumunu ektim.

Bana şöyle diyebilirsiniz; “Peki Anne, sadece beni yumuşakça ıslatsan ve yüzümü tatlı Gaia’da sudan çıkarıp güneşi bulsam olmaz mı?” Bunu zaten yapıyorsunuz ve bu çiçeğin açması için tam karışıma ihtiyacınız var. (Mor Alev: gönderdiği bu son Sevgi Seli dalgasını bir sevgi aşısı gibi anlatıyor, yine Kutsal Anne’nin sevgisi ama çok daha güçlü bir karışım, kuvvetli bir esans gibi.)

Geriye dönüş yok. Ve bunu söylüyorum, tatlı çocuklarım, çünkü bana dediniz ki “Anne, lütfen, yorgunuz, sabırsızız, beklenti içerisindeyiz, heyecanlıyız, coşkuluyuz, haydi bize o ulu olanı, hayrete düşüreni, mucizeleri, muhteşemliği, yarattıklarını getir.” Ama kaldırıp taşınması gereken diğerleri de var, işte benim yaptığım da budur. Geriye dönüş yok, ne yeni zamanlarda, ne de eski zamanlarda.

6 milyon yıl önce başladığımız bu süreç devam ediyor. Bu memnuniyetle tamamlanma zamanı. Bu sizin, her birinizin, benim sevdiğim çocuklarımın beni gerçekten tanımalarının zamanıdır. Bundan da önemlisi bu, sizin kendinizi gerçekten tanımanızın zamanıdır. Sizler birer yaratıcısınız ve sadece Yükseliş için gelmediniz, Yeni Dünyanın demirlenmesi için de geldiniz.

Bu benim çok uzun zaman önce sadece size değil, Gaia’ya da verdiğim sözdür. Gaia görev ve amacını böylece tamamlayacak ve parlak bir enerji topuna dönüşmeyecek, ama kendine ait çok çeşitli muhteşemlikleri ve güzellikleri ile görkemli, muzaffer, haşmetli, ışıltılı bir şekilde yaşam vermeye devam edecek.

surfersVe siz de dediniz ki, “Evet, katılmayı seçiyorum, etkinleştirici, aktifleştirici olmayı, şifacı, öğretmen, kanal, yaratıcı olmayı seçiyorum.”

… Ve tüm gerçekliklerde, tüm boyutlarda, benim çoklu evrenlerimin hepsinde. Zamanı geldi!

İşte böyle, sizleri mavi dalgalarımda yumuşakça kucaklıyorum. Sizleri mavimle seviyorum. Sizi besliyorum, sizi suluyorum. İçeri gelin, bu dalga tüm çevrenizde; içinize işlemesine izin verin, direnmeyin. Bu sadece enerjinin üzerinde batmadan süzülmek demek değil; bu şişme ördeğinizi, sörf tahtanızı, simidinizi, şişme yatağınızı, ne seçerseniz, onu kapıp dalgayla yolculuk etmektir.

İzin verin, sizinle bu Yükseliş dönüşümünü birlikte tamamlayalım. Her birinize olan sevgim ve inancımla kalın, Sevgililer. Kumsala gelmenize gerek yok, ben sizin kapı eşiğinizde olacağım.

©Mor Alev 2015

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

12 comments

  1. Seni çok seviyorum Mor Alev! İyi ki varsın. Varlığını çok seviyorum ve onurlandırıyorum.

    Beğen

  2. of çok zor ya
    şimdi bütün bunları dinlere nasıl anlatacağız
    bütün dinlerde erkek egemen
    hatta kadın ikinci sınıf neredeyse
    ve bütün dinler siyasetin emrinde
    zor çok zor

    Beğen

    1. Sevgili Serdar, ben olsam endişe etmezdim. Onlar da sevgi seli ile yıkanıyorlar…. Bu işi Kutsal Anne’ye bırakalım. Sevgilerimle

      Beğen

  3. Sevgili Mor Alev,Kutsal Annemizin Mesajını içim ürpererek,Gözlerim dolarak okudum.Bir sokak çocuğu düşünün;soğukta sokaklarda kalmış,karnını doyurmak için para kazanmaya çalışmış,üstü başı kir pas içinde.Ne yatacak yeri var nede sığınacak bir yuvası…Nasılda yılmış yorulmuş.Tıpkı, bu duygularla yaşamaya çalışırken birden annesini bulup da onun sıcacık sevgisiyle tüm yaralarının sarılması gibi bir duygu oluştu içimde.Anlatması çok zor,sadece yaşanır diyorum…Bu sabah Yazıyı henüz okumadan önce,koruma kalkanı oluştururken tam o anda çok tatlı,bebek mavisi diye tabir edilen renkte,küçük çiçeklerle bir kalkan oluştu etrafımda.Ben Mikail in mavisi sanmıştım.Şimdi anladım ki Kutsal Annemizin mavi Çiçekleriymiş😊Çok Mutluyummm😊Emeğine sağlık Mor Alev❤️❤️❤️

    Beğen

  4. Gece yatmadan ilahi sevgi seliyle yıkanmak bana o kadar iyi geldi ki,gözyaşlarıma hakim olamadım bir daha yıkandım şu an kendimi havalarda uçuyormuşum gibi hissediyorum çok teşekkürler Kutsal Annem çok teşekkürler,hepinizi çok ama çok seviyorum….

    Beğen

  5. Bu yazıyı okurken tüylerim sürekli ürperdi ve halada ürperiyor … normal bişeymi acaba bu sevgili moralev bu muhteşem yazıya kanallık ettiğiniz için sonsuz teşekkürlerr

    Beğen

    1. Sevgili Medussa, bu yazı enerji yüklü. Sadece bunu hissediyorsunuz. Ben bu enerjinin bizi güncellediğini ve şifalandırdığını bile düşünüyorum. Her defasında kalp gözünüz biraz daha açılıyor. Keyfini çıkarın. Sevgilerimle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.