Denge!

Day and night balanceArkadaşlar, bu bloğun hamileri, yani Baş Melekler, Yükselmiş Ustalar ve Elohim,  bu hafta Pazartesi günü yaptıkları denge çağrısı dışında başka bir konuya eğilmemi istemediklerini ve bu mesajın hepimize ulaşması gerektiğini söylüyorlar. O yüzden aynı çağrıyı aşağıya kopyalıyorum.

Aşağıdaki “dengesizlik” kavramını biraz daha açmam gerektiğini sizlerin mesajlarından anladım. Burada bir yerin, kişinin ya da toplumun “kötü” ya da “iyi” olması söz konusu değil. Söz konusu olan şey şu: Dengeler fazlasıyla bozuk olduğu için enerjilerin, zihinlerin ve kalplerin karışık olması. Bu da yaşamlarımıza çok çeşitli şekillerde etki ediyor. Örneğin dengesiz hava, dengesiz doğa ve dengesiz toplum gibi. Şimdi bozduğumuz dengeyi yeniden kurma zamanı.

Lütfen bu kısa çalışmayı kendiniz ve kolektif için en az bir defa deneyin. Çok faydasını göreceksiniz. Dolunay enerjisi de yükselen bayrak ve kartalıyla bize yardımcı oluyor. Sonunda siz de Sabian sembolünün söylediği gibi ışığın doğumuna şahit olacaksınız. (Bu sözler kriptik geldiyse, lütfen dolunay enerjilerini anlattığım yazıya bir bakın)

Çok teşekkürler.

Öne çıkan görev: Dengeyi sağlamak!

When The TV Turns To StaticSevgili Dostlar, son aylarda gelişen yeteneklerimden biri, çeşitli mekanların enerji dengesini net bir şekilde algılamak oldu. Daha önce sadece “hissederken” şimdi bu konuya ister istemez tamamen odaklanıyorum. Bu yetenek bende geliştiğine göre, mutlaka sizlerde de gelişmeye başlamıştır.

Sizlere elimden geldiğince açıklamaya çalışacağım. Herhangi bir yeri düşündüğümde, bir şehir, bir bina, bir ülke, bir kurum ya da bir şirket, zihin gözümde eskiden televizyonlarda gördüğümüz statik enerji gibi net olmayan çizgili bir görüntü ya da sürekli yer sarsıntısı gibi bir his alıyorsam, bu o yerin enerjisinin şu anda dengede olmadığını ve dengeye ihtiyacının olduğunu bildiriyor.

Bu konuda son günlerde çok sayıda kişiyle konuştum ve bugün bunu hepinizle paylaşmaya yönlendiriliyorum. Çünkü şu anda ülke ve bölge olarak kaygan zeminde gibiyiz. Dengeler oturmuş değil, sarkaç bir aşırı uçtan diğerine gidiyor ve bizim görevimiz ise dengeleri sağlamak. Bilge Baykuşlar, önemle göreve çağrılıyorsunuz.

Neden biz? Çünkü biz uyanmayı seçtik. Biz bu bölgede ışığı yaymayı seçtik. Ve Arkturusluların dediği gibi sevgiyi demirlemeyi seçtik. Bizler belli aşamalardan geçip alçak gönüllü olmayı, sevmeyi ve sevilmeyi, şükran duymayı, hepimiz eşit olduğunu, tüm varlıklarla bir olduğumuzu, yani hayatta asıl önemli olan şeyleri öğrendik ve öğreniyoruz.

Peki, dengeyi nasıl sağlarız? Şu anda birlikte çalıştığım ışık kolektifinden gelen bilgileri sizlere iletiyorum:

  • Rooted In The Tree Of Humaity Painting by Janis CornishÖncelikle kendi dengenizden başlayın. Bunu her gün yapabilirsiniz. Ayağa kalkın ve hafif ayaklarınız açıkken dikkatinizi kendinize verin. Bedeninizi tarayın, dengesizlikleri fark edin. Dengesizlikler her zaman yeterince sevilmemekten kaynaklanır. O noktalara derin nefesler eşliğinde sevginizi gönderin, gerekiyorsa kendinizden bu konuda özür dileyin ve dengesizliklerin sebebini şükranla salıverdiğinizi ilan edin. (Sebepler üzerinde çok düşünmenize gerek yok, hatta sebepleri bilmenize bile gerek yok. Bu acil bir çağrı olduğu için çok çabuk davranmak zorundayız.) Mor Alev enerjisinin ışığı ile kendinizi yıkayın. Enerjinin, yani koşulsuz Mor Alev sevgisinin baştan aşağıya ve aşağıdan yukarıya sürekli geçerek sizi her an daha da dengeli kıldığını hissedin. Şimdi topraklanın. Yani, ayak tabanlarınızdan yerin altına doğru kocaman kökler saldığınızı ve kendinizi sıkı sıkı bu dünyaya bağladığınızı gözünüzde canlandırın. Dünyaya ve onun ruhu Gaia’ya teşekkür edin. O da size tüm gücüyle cevap verecek, o köklerden doğru sizi besleyecek ve sizi daha da dengeli kılacaktır. (Bu özellikle şu anda vertigo rahatsızlığı geçiren arkadaşlara da öneriliyor.) Bu işlem toplam beş dakika gibi bir sürede tamamlanabilir.
  • Sonra, aklınıza hemen bir yer, bir bölge, bir durum gelecektir. Sizin dengeyi getirmeniz gereken yer orasıdır. Bu yer kocaman bir bölge olabileceği gibi, belki de sadece bir bina ya da ailedir. Büyüklük ya da küçüklüğün önemi yok. Bunlar sadece bizim kullandığımız etiketler. Şimdi, bir nefeste, Gaia’nın size verdiği dengeyi ve Mor Alev enerjisini o yer, durum ya da şeyle paylaşın. Niyetiniz sadece denge sağlamak olsun, araya başka niyetler katmayın. Bırakın denge geldiğinde kişiler ve durumlar kendi özgür iradeleriyle ilerlesinler.
  • Unutmayın, bu tarz enerji çalışmalarında sürekli olarak Yaratan’dan gelen enerjileri paylaşıyorsunuz, bu enerjiler sizden geçiyor ama hepimize ait. O yüzden verirken alın, yani size gönderilen sevgiyi kabul edin. Böyle çalışmalarda mutlaka, ama mutlaka, bütün bir evrenin ışık varlıkları sizlerle ve size yardımcı oluyor. Yaratan, melekler, Galaktikler ve tüm ustalar arkanızda ve sonunda büyük bir şükran duygusunun size geldiğini fark edeceksiniz. Tüm varlıklar size teşekkür ediyor olacak.
  • Kendinizi kocaman bir çapa ya da kanca gibi düşünün. Kaygan zemini sabitlediniz, dengesizliği denge ile değiştirdiniz ve ışığınız odaklandığınız şeyi aydınlattı. Şimdi zihin gözünüzle yeniden bakın o yere ve denge geldiğinde nasıl netleştiğini ve umutla dolduğunu görün. Kendinize kocaman sarılın, kendinizi tebrik edin ve gününüze devam edin.
  • Bu çalışma sırasında istediğiniz usta, melek ya da yüksek benliğinizden yardım isteyebilirsiniz. Birkaç arkadaş bir arada bu çalışmayı yapabilirsiniz. Bu hafta ve önümüzdeki birkaç hafta son derece önemli.
  • Aklınıza geldikçe, içinizden bunu yeniden yapmaya çağırıldıkça tekrarlayın. Sonuçta hem siz, hem de kolektif dengeye kavuşacak ve şifalanacak.

Sevgilerimle

©Mor Alev 2015

Not: Aşırı yoğunluktan dolayı emaillerinizi cevaplandırmakta gecikiyorum. Bunun için özür dilerim. Olabilecek en kısa zamanda her birinizin mesajını layık oldukları önemle yanıtlamaya çalışıyorum.

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

14 comments

  1. günaydın sevgili mor alev:)) kesinlikle tesadüf olmadığını biliyorum:)) sabah mail kutumu açtım kendi kendime şunu söyledim! pazartesi yayınlanan denge yazısını bir daha oku! sonra günün yazısını oku:) dahası tam karşımda ki duvara her gün göreceğim bir denge sticker yapıştır! veeee karşıma bugün mor alev diyor ki denge yazısını tekrar yayılamam istendi:) bu harika bir enerji:))) muhteşem:)))
    sevgilerimle

    Beğen

  2. sevgili mor alev denge çalışmasını yapmaktan çok keyif alıyorum:) yazılarını okumakta bana ayrıca meditasyon oluyor!
    sevgileirmle

    Beğen

    1. Tevhide’ciğim, şimdi anladım ki bana yazdığın o güzel teşekkür mesajının cevabı belki de sana hiç ulaşmadı. Nisan’da bütün email sistemim bozulmuştu. Çoğu mesajım da kaybolmuştu. Eğer onu aldıysan sevinirim, almadıysan bil ki çok sevindim ve cevap yazdığım halde sana gitmedi. Sevgilerimle

      Beğen

  3. Merhaba, yaklaşık 2 hafta önce hayat dolu, yardım sever ve benim gibi pek çok insanın çok ama çok sevdiği bir arkadaşım trafik kazası ile Dünya’dan ayrıldı. Uzun senelerdir, kendi değişim ve dönüşümüm için derin çalışmalar yapıyor olmama rağmen onun gidişini kabul etmem pek mümkün olamadı.
    Ve sevgili Mor Alev siz ve rehberleriniz bana denge meditasyonunu gönderdiniz, ben de uyguladım.
    Bu sabahki tekrar çalışmamdan sonra arkadaşımın ailesini ziyarete giderken fark ettim ki bu uygulama ile müthiş bir değişim yaşamışım, ayrı ayrı mekanlarda onun sohbetinin yapılıyor olmasına rağmen Nurcan’ı pırıl pırıl görüyor ve artık acı çekmiyordum.
    Şimdi herkese ve herkese bu çalışmayı daha da net öneriyorum.
    Şükranlarımla…

    Beğen

    1. Sevgili Müge, Başınız sağolsun. Ve bu güzel sözler için çok teşekkür ederim. Sevdiğimizin vefatı, biz her ne kadar onların sadece başka bir boyuta geçtiklerini biliyorsa da çok zor geliyor. Böyle bir dönemde azıcık bile yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Sevgilerimle

      Beğen

  4. Merhaba sevgili moralev.
    Ben hersabah meditasyonumda sevgiyi ve ışığı dünyaya demirlediğimi beyan ediyordum demekki doğru bir şey yapıyormuşum buna dengeyide ekleyip yola devam ediyorum B6 güzel bilgi için size ve kollektife şükranlarımı sunuyorum 😊

    Beğen

  5. Sevgili Mor Alev Merhaba, çok teşekkürler yine de yardimlarinizi esirgemiyorsunesirgemiyorsunuz, daim yanimda hissediyorum sizi , gun ici sabah öğle akşam mor alevle yikaniyor, negatifi atıyorum, sayenizde artik yasam halime geldi bu durum 🙂 Size yine bir sorum olacaktı, son zamanlarda tum işlerim hizla başlamasina ragmen yarıda durakliyor ve erteleniyor, bunun ne ile ilgisi ola bilir, denge meditasyonumu da yaptim 3 gun fakat ilginc bir şekilde butun toplantilarim dahil projelerim, işlerim bir tanesini bile es geçmeden durakliyor ve aedindan erteleniyor. Blokajimin nerde olduğunu bulmak istiyorum, bana ne ònerirsiniz ? Ve ya bu bir blokaj mıdır ? Cok tesekkurler onceden 🙏😘😊

    Beğen

      1. Evet sevgili Mor Alev yazilarinizi hic kacirmadan okuyorum ama bu durumu dolunay gectigi için onunla iliskilendirmemiştim, ona tekamul ediyorsa süreci ne kadardir peki, ne kadar askıya almam gerekiyor ? COk cok teşekkür ediyorum size onceden :-*

        Beğen

        1. Sevgili Günel, bu dolunay yazının üzerinde ama genel olarak yeni enerjileri anlattığım bölüm. Ve belli bir süre bekleyin demiyor. Diyor ki, geri çekilin, evren kendini düzenlesin, size yol göstersin, neyi değiştirmeniz gerektiğini anlayın ve ondan sonra harekete geçin. Bir süresi yok. Bundan böyle alışana kadar böyle sürecek. Sevgilerimle

          Beğen

  6. Sayın mor alev..Yazılarınız hakikaten ilgi çekici. Yalnız yazdığınız enerji boyutları ve bağlantıları biraz daha açık yazarsanız sevinirim..Beyinsel bir güçmü yada ruhsal varlıklarla bir iletişim mi kuruyorsunuz cevaplarsaniz çok memnun olurum

    Beğen

  7. Sayın mor alev..Meditasyon yapmanın çok ayrı bir enerji oluşturduğuna inanmıyorum bence asıl güç insan beynindeki pozitif enerjidir..Ayrıca hindistandaki budist rahiplerin uyguladığı yoga ve benzeri aktivitelerin boyutsal bir güç kazandırdığıni da düşünmüyorum..Bence sizin paranormal güçleriniz ön plana çıkmış

    Beğen

    1. Sevgili Eflatun1, istediğiniz gibi düşünme ve istediğinize inanma özgürlüğüne sahipsiniz. Bizler bir özgür irade gezegeninde yaşıyoruz. Kendi gerçekliğinizi kendi inanç, düşünce ve seçimlerinizle yaratırsınız. Sizin düşüncelerinizle hemfikir değilim ama saygı duyuyorum.

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.