Kürelerin Müziği ile Yükseliş (1) – Yükseliş Nedir?

Krystleyez Visionary ArtSevgili Okuyucularım, 18 Nisan Yeni Ayı ile Astrolojik sistemin ve enerjik etkilerinin artık beşinci boyuta (5D) yükseldiğini ilan etmiştim. Haklı olarak bu konuda sizlerden pek çok soru geldi. Bu sorulara hemen atlayıp cevap vermeden önce yeni enerjilerde biraz yüzmem gerektiğini, insanoğlu zihnimiz ve kalbimizle tanımadığımız bu yeni enerjik alanı biraz daha tanımam gerektiğini düşündüm. Şimdi aradan bir dolunay ve bir hafta daha geçtiğine göre, sizlerle düşüncelerimi paylaşabilirim.

Öncelikle “Yükseliş” teriminden ne anladığımızı konuşmak isterim. Çok çeşitli kaynaklar birbirinden farklı tanımlar veriyor. Bu da normaldir, hepimiz tam olarak bilmediğimiz bir durumu kendi bakış açımızdan anlatıyoruz. Benim bakış açım da son 5-6 yılda biz geliştikçe gelişti. Aşağıdaki bilgiler bazılarınız için yeni, bazılarınız için çok tanıdık olabilir. Ancak bu konuda düşündüklerimi paylaşmadan Astrolojik Yükseliş konusunu konuşmanın pek anlamlı olmadığını düşünüyorum

Yükseliş:

Yükseliş kavramı, insanoğlu formunda yaşayan varlıkların evrimsel bir zıplama yapmaya hazırlanmasını anlatır. Bu enerjik değişime verilen isim Yükseliştir. Yükseliş sonucunda Homo Sapien olarak bildiğimiz insan ırkı, Homo Spritus’a dönüşecektir.

Yükselişle birlikte bedeninizde bulunmayı, yüksek titreşimle ve yüksek bilinçle deneyimleyeceksiniz. Ruhunuzun bakış açısından yaşamaya başlayarak, ruh, kalp, fiziksel beden ve kişisel benliğiniz arasında bir ortaklık kuracaksınız. Böyle bir denge fırsatı bundan önce hiç yaşanmadı. Eski Mayaların bu bilince ulaşmak üzere ritüelleri vardı ama bir süre sonra işe yaramaz oldular. Atlantisliler ileri teknolojik güce sahiptiler ama bilinçleri düşüktü. Şimdi hepiniz hem yüksek bilince hem de ileri teknolojiye sahip olma, adına Yükseliş denilen yüksek titreşimli yaşam fırsatına sahipsiniz.

İki Dünya, Tek Dünya, Çok Boyutlu Dünya??? Bir sürü teori…

Yükseliş kavramının karşıma ilk ne zaman ve nasıl çıktığını hatırlamıyorum. Ancak, Dolores Cannon’ın araştırmalarında son derece detaylı bilgiler bulmuştum. Ama onun her türlü çalışmasına hayran olan ben, nedense onun yükseliş tarifinin bir türlü içime sinmediğini söylemeliyim, sebebini sonradan anladım. Dolores Cannon’un öne sürdüğü yükseliş süreci Dünya’nın/Gaia’nın kendi kopyasını 5D de yaratması ve yükselenlerin artık dönmemek üzere Yeni Dünya’ya geçmesinden, yükselemeyenlerin ise 3D Dünyada kalmasından ibaretti. Peki, ama o zaman neden hep beraber bunun üzerinde çalışıyorduk? İnatçı sevdiklerimiz yükselemezse, biz de 3D de kalmayı seçecek miydik? Bu bence Yükselişin büyük bir parçası olan Birliktelik Bilincinin gelişimine de, kolektif arzuya da ve hepimizin aslında birer yükselmiş usta olmasına da uymuyordu.

Başka kaynaklar bolluk ve bereket paketlerinden, birden bire herkesin banka hesabında binlerce dolar bulmasından bahsediyordu. Doğrusu ben bu konuya hiç ama hiç takılmadım. Bana saçma geldi, çünkü Yükseliş içten dışa bir evrimleşme. Hepimizin Yaratanın bir parçası olduğunu derinden anlamanın ve kendi bereketimizi ve bolluğumuzu yaratmamızın bu sürecin büyük bir parçası olduğuna inandım. Yani, kendi yaratıcılığımızı kendimize ispat ederek, “Peki, şimdi ne güzellikler yaratayım?” noktasına gelmemiz açısından önemli bir aşama da bolluğumuzu yaratmamızdır. Bolluk ve bereket çalışmaları ise bu konuyla ilgili değersizlik inançlarının geride bırakılması açısından sürecin adımlarından biri.

UFO, record, music, Lim Heng SweeAklıma yatmayan başka bir şey de Yükseliş sürecinin adına İngilizcede kısaca “Disclosure” denilen ve devletlerin dünya dışı yaşamı kabul etmelerine ve hatta Galaktiklerin televizyonlardan bize seslenmesi, gemileri ile buraya inmeleri gibi büyük gösterilere bağlanmasıydı. Öncelikle, bu şu anda mümkün olamaz çünkü Galaktiklerin kendilerini 3D ye indirmeleri gerekir, bunu sadece kısa sürelerle yapabildiklerini bize sürekli iletiyorlar. Henüz yeryüzünde zıtlık/ayrımcılık inanışları bitmediği içinse, böyle bir açıklamanın yaratacağı karmaşık duygular ve olası korku bence tam tersi etki yapardı ve %1’in eline de büyük bir koz geçmiş olurdu.

Şimdi, çok kısa zaman sonra çoğumuz dünya dışında medeniyetler de olduğuna inanıyoruz. Üstüne üstlük, çoğumuz bir şekilde onları görüyoruz, farklı UFO fenomenleri yaşıyoruz, youtube halkın kaydetmiş olduğu filmlerle dolu. İşin güzeli, sahte UFO kayıtları ile gerçek olanları bile harika bir şekilde ayırmaya başladık. Böylece Galaktiklerin varlığı ve iyi niyetli oldukları bilincimize kaydediliyor. Bundan daha yumuşak geçiş olabilir mi?

Arkadaşlar, bütün bu bilgi kalabalığı (ve inanın burada yazmadığım daha pek çok bilgi var) arasında yolumu bulmaya, Yükselişin ne olup ne olmadığını anlamaya çalışırken beklemediğim bir anda olaylar netleşti. 12-12-2012 de hayatımı değiştiren meditasyonlardan birini deneyimlediğimde artık Yükseliş hakkındaki kendi gerçeğimi kalpten biliyordum:

  • Evrenin bu sektöründe 3D deney sona erdi. Bir daha asla geri gelmeyecek.
  • Eğer yükseleceksek, bunu hep beraber yapacağız. Dünya klonlanmıyor, insanlar ayrılmıyor.
  • Başkalarınınkini bilemem ama benim hayat kontratımda, yükselmeyi isteyip de henüz bunun için bilinci düşük olan bir kişi bile arkada kalsa, benim de ona eşlik edip onunla birlikte yükselmek var. Yani bizim gibi kişiler birer Fener, birer Kapı, birer Yol Bulan, Yol Gösteren, adına ne derseniz deyin, bu sürece yardımcı olmak için buradalar. Kendinizi bu blogda bulmanız da bir tesadüf değil.
  • Yükseliş bir günlük iş değil, bir süreç.
  • Bu Yükselişin kendine has ve en önemli parçası, fiziksel bedenimizle birlikte yükselmek. Yani, birden bire ışık vücutlar veya ışıltılı enerji bulutları haline gelmeyeceğiz. Bu gezegende fiziksel yaşamı en güzel haliyle deneyimleyerek bu sefer gerçekten yeryüzünde cenneti yaratacağız. Bu da bildiğim kadarıyla bu evrende bir ilk!
  • Yeryüzündeki insanların hemen hemen hepsi daha önceden farklı sistemler, galaksiler, evrenler ya da boyutlarda yükselişi deneyimledi. Yani hepimiz zaten birer Yükselmiş Ustayız. Ancak onların, sizin, benim yükselişimiz fiziksel değildi. Ve böylesi zıtlıkların ve özgür iradenin bulunduğu bir ortamda da gerçekleşmemişti. Şimdi bir adım ötesini başarmaya geldik.
  • Yukarıda bahsettiğim ilkler yüzünden bizler birer yükselmiş usta olarak insan bedenindeyiz. Bu yüzden milyonlarca Galaktik dünya çevresinde konumlanmış şekilde bizi seyrediyorlar ve bize yardımcı olmaya çalışıyorlar. Bütün bir evrenin varlıklarının gözü kulağı burada. Çünkü bu büyük bir öğrenme süreci, bu öğrenme süreci ise reçeteye özgür irade de katılınca gerçekten evrenin evrimleşmesinde bir mihenk taşı olacak.
  • Bizim yükseliş sürecimiz tamamlandığında ise, bütün bir evren bir basamak yükselecek, yani yeryüzü ve üzerinde yaşayanların toplu yükselişi dominonun ilk taşı, ardından diğerleri geliyor.

21-12-2012 nin hemen ardından ise anladım ki, Gaia enerjilerini yükseltti, yani ağırlıklı olarak 4D ye geçti, 5D-6D’ye kadar büyümeye başladı. Ama süreci tamamlanmadı, onun fiziksel yükselişi için de bizim çalışmamız gerekiyor. Dahası hepimiz bu işte Gaia ile ortak çalışıyoruz. Bu zamanda bilincimizi yükselterek, meditasyon aracılığı ile çok boyutlu ortamları algılayıp bilgileri 3D ye indirebiliyoruz. Bir düşünün, bunu yapmak belki 2011 de çok zorlu ve nadir bir durumken, şimdi 2015 de hepinizden çok ilginç deneyimler duyuyorum.

Hepimizin birer Yükselmiş Usta olduğu konusuna da yeniden dönersek, ben artık sayısını unuttuğum kadar çok insanla çalıştım. Bu kişilerin kökenleri, melekten, melek-galaktik melezine, gezegen ruhundan, periye, dört elemente (hava, su, ateş, toprak), yaratıcı ırklara ve hatta bambaşka evrenlere kadar uzanıyor. Şimdiye dek, kökeni, özü 3D de yaratılmış bir kişiye bile denk gelmedim. Bence bu bir tesadüf değil, hepimiz için geçerli olan bir gerçek.

Aşamalı Yükseliş

Bütün bu bilgileri birbirine bağlarsak:

  1. Gaia, üzerinde yaşayan bütün varlıklar ve bedenlerimiz büyük bir değişim, dönüşüm sürecinden geçiyor. Atom, molekül ve hücre bazında güncelleniyoruz, yenileniyoruz.
  2. Bu evrimleşme sürecinde fiziksel bedenlerimizin bize en az rahatsızlık verecek şekilde gelişimi için bizim bakış açımızdan yavaş bir değişim gerçekleşiyor. Ama zamanın olmadığı çok boyutlu bakış açısından bu değişim “şimdi” oluşuyor.
  3. Yaratmış olduğumuz illüzyonun, yanılsamalarla dolu dünyanın değişimi için enerjiler bize yardımcı oluyor. Ama her şey bizim özgür irademize bağlı. Negatife olan bağımlılığımız süreci uzatırken, sevgi ve teşekkürlerle salıverdiğimiz her olumsuz inanış, her değersizlik hissi ile Yükselişe bir adım daha atmış oluyoruz.
  4. Yükselişe yardımcı olan enerjilere astrolojik etkiler de dâhil, ve olmazsa olmaz!

Ve bütün yukarıdakilere, gördüklerimiz, yaşadıklarımıza baktığımızda, etkisi altında bulunduğumuz astrolojik sistemin de kendini yenilemesi kaçınılmaz bir durum. Bunu diğer arkadaşlarla olan konuşmalarımız ve değerlendirmelerimiz sayesinde, özellikle de bir telekonferans sırasında fark ettik. Ve ilk söylediğimiz şuydu “Bunu nasıl da daha önceden düşünmedik!”.

Şimdi, Yükselişin ne olduğu ve sürecin nasıl geliştiği konusunda biraz daha netliğe kavuştuğumuza (ya da size bu konudaki kendi görüşlerimi aktardığıma göre) önümüzdeki günlerde bu yazının ikinci bölümü olan “Yeni Astrolojik Enerjiler” konusunda konuşacağız.

©Mor Alev 2015

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

15 comments

  1. Sevgili Mor alev teşekkür ederim.Ne zaman kafamda birsürü anlaşılmaz durum varsa,bunun gibi güzel bir yazıyla konuya açıklık getiriyorsun. Tesadüf olmasa gerek.Sevgiyle

    Beğen

  2. Günaydın,
    Yükselişle ilgili hissettikleriniz kalbimi çok büyük bir sevgi ile kapladı.Ben de sizin gibi hissediyorum sizin yazınızı okurken aynı şeyleri hissetmiş olmak beni çok mutlu etti ve çok cesaretlendirdi evet hepimiz biriz ve birlikte yükseliyoruz
    Sizinle tanışmak ve çalışmak çok istiyorum
    Selamlar ve sevgi ile kalın .

    Beğen

  3. Yazılarınız,hergünümü aydınlatıyor…
    Çok teşekkür ederim.

    Beğen

  4. Benim icin o kadar onemli bir paylasim oldu ki..yurekten tesekurler…hissettigim ama tarif edemedigim “yukselis” kavramini tanimlayabilmek basli basina bir kazanim oldu ,gozyaslarimi tutamadigim olcude degerli bir kazanim hem de….amaci tanimlayabilmek sonunda…ne de olsa 5D’ye uyumlanamadik henuz….zihin cerceveler istiyor hala…en buyuk engelin kalktigini hissettim sayenizde kisisel yukselis yolculugumdaki….

    Bu yeni enerjilerle birlikte astrolojinin klasik anlatimlarinin degismesi gerektigini cok net hissediyorum ben de,ama bu degisen etkiyi nasil yorumlayacagimi bilmedigimden kafam cok karisik hala ozellikle de astroloji egitimi alip almamak hususunda kararsizliklar yasadigim icin bu kafa karisikligi….bu konudaki fikrinizi de alabilsek keske )))))

    Beğen

    1. Çok teşekkürler. Astroloji eğitimi almak istiyorsanız mutlaka alın. Bunun bir sakıncası yok. Her astrolog kendi enerjisini çalışmalarına ekler, kendi yorumunu yapar. Ben evolutionary astrology tavsiye ederim. Sevgilerimle

      Beğen

  5. Merhaba öncelikle size sevgilerimi yolluyorum.rehberliğiniz için teşekkür ediyorum. Emeğinize sağlık.daha önce bir kez yorum yapmıştım. Direk yanıt vermeseniz de ertesi gün yanıtlar geliyor.bugünkü yazımızda gibi. Sizi hergün takip ediyorum.yaşadıgim her anı yolumda olduğum idrakiyle yaşıyorum.aldıgım mesajları bilgileri tıpkı mesleğim de olduğu gibi mücevher işler gibi işliyorum. Tıpkı bir önceki yazınızı da işlediğim gibi.kardeşimle geçen akşam arkturuslulardan gelen yazınızı irdeleyerek skype dan konuşuyorduk.daha sonra what s up a geçtik. Bana bir terapi müzik gönderdi.sonra ben de dinledikten sonra what s up ın ses kayıt uygulamasıyla ona şarkıyla ilgili yorumlarımı içeren bir konuşma gönderdim.kısa üç veya dört cümle içeren.sonra birsey oldu benim kayıdım esnasında ben konuşurken arka planda bir ses daha duyduk.sona doğru ı love you diye melodi bir şekilde bir erkek sesi.tekrar tekrar dinledik.daha öncede mesajlar alıyordum ve bunlar daha çok sembolikti. Ama bu sanki direkti. Kardeşimle arkturuslulardan bir mesaj herhalde dedik gülüştük. Neyse buna takılmıyorum. İçimde Bir sevinç oldu.bunu sizinle paylaşmak istedim.yolumuzda bizi aydınlatan her sevgi varlığınaTeşekkürler.

    Beğen

  6. Sevgili Moralev
    Yükseliş ile ilgili düşüncelerine benzer benim düşüncelerim de.
    Yazıda ki bir paragraf ise kesinlikle çok ama çok önemli.Evet insan varlığı olarak bu dünyada yaşayan bizler yükselmiş üstadlarız.Yükselişi deneyimledik defalarca.Ancak fiziksel değildi.Bu ilk fiziksel yükseliş.Bence buna bir ilave olarak burada bulunma nedenimizin en önemli kısmı ise dünya/gaia yükselişine katkıda bulunma görevimiz.Böylece dünya yükselişine katkıda bulunacağız ve ödül olarak evrendeki ilk fiziksel yükselişi deneyimleyen ilk varlıklar olacağız.ve şu anda bunları yazarken tüylerim diken diken,bunları içimdeki bir güç yazdırıyor.engel olabilirmiyim bilmiyorum ama engel olmak istemiyorum.Tüm bedenim ürperiyor ama çok güzel.

    “Yeryüzündeki insanların hemen hemen hepsi daha önceden farklı sistemler, galaksiler, evrenler ya da boyutlarda yükselişi deneyimledi. Yani hepimiz zaten birer Yükselmiş Ustayız. Ancak onların, sizin, benim yükselişimiz fiziksel değildi. Ve böylesi zıtlıkların ve özgür iradenin bulunduğu bir ortamda da gerçekleşmemişti. Şimdi bir adım ötesini başarmaya geldik.”

    Beğen

    1. Çok teşekkür ederim Serdar. Ben de fiziksel yükselişi deneyimlemeyi dört gözle bekliyorum. Zaten gözüme çok güzel görünen Gaia kim bilir daha ne kadar güzelleşecek, ne kadar hafif ve mutlu bir yer olacak. Gaia’nın bize, bizim de ona ihtiyacımız var. Sevgilerimle

      Beğen

  7. Sevgiler Mor Alev❤️Sizi her gün takip eden biri olarak tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.Sebebi de şu;Bu Yükseliş Sürecinde kafam o kadar karışmıştı ki,blr çok kişiyle konuşup bilgiler almaya çalıştım ,neler olduğunu anlayabilmek için.Ama hiç biri içime daha doğrusu kalbimin sesine cevap veremedi.Çünkü birlik bilinci yoktu.Hatta bir gurup bana beklemeye alındığımı bile söyleyip beni demoralize etti.Ama kısa sürede kalbimin sesiyle böyle olmadığım söylendi.tüm arayışlarımın sonunda sizin BİR Olduğumuzu anlatan yazılarınız bana işte budur dedirtti.Birlik bilinciniz için çok teşekkürler.Artık sadece sizin yazılarınız var benim için👏👏👏 bu arada Sevgili arkturuslular,telefon görüşmelerime katılıyorlar.Benimle telefonda konuşan Yakınlarım yanında kim var biri konuştu diyor 😊Onlarla daha net Bağlantı için meditasyonların dışında öneriniz olur mu?Çok teşekkürler❤️🌹🌹🌹

    Beğen

    1. Meditasyon en önemli aktivite. Yoga da meditasyona hazırlık açısından son derece faydalı. Bundan başka bir şeyi önermiyorum. Son zamanlarda yayınladığım 10 dakikalık meditasyonları deneyebilirsiniz. Sevgilerimle ve çok teşekkürler

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.